اينم يه نمونه آدم منطقيببخشيد كه مزاحم شدم ديگه هم اين جا پيدام نميشه چون همان طور كه گفتم بنظرم جادو وجود نداره
اگر هم باشه علميه كه 99 درصد از بين رفته و اون يه درصد ارزش وقت گذاشتن و دنبال كردن نداره
(كه مثلا با كلي وقت گذاستن بتونه شماره شناسنامه كسي و بگه ) اما علا قه دوستان براي من قابل احترامه
و بهتره برم يه تالاري كه با علا قه و دانسته هام جور در بياد پس براي اولين واخرين بار خدانگه دار
Today 03:39 PM
ميشه بگين كدوماشون معتبرن ؟:
Originally Posted by mehdvirus
شما كه دليل موجهي داري چرا هي داري چرا رو نميكني و به ما ميگي دليل موجه نداري
بعدشم كتاباي ايت الله و اينجور چيزا همشون معتبر نيستن يعني اكثرشون معتبر نيستن
مهدی جان من یه سالی که تو دانشگاه تدریس میکردم با همچین مواردی خیلی مواجه بودم
البته متاسفانه بین اساتید بیشتر و بین دانشجویان کمرنگ تر.
یه ادعایی میکردن و وقتی توضیح بیشتر میخواستی کلی حاشیه و قیافه حق به جانب و ... و نگاه عاقل اندر سفیه که اگه میخوای برو تحقیق کن.
نوشتی اکثرشون . من میگه هیچکدوم
لابد هر كدوم كه با طبع شما جور در بياد و قبولشون كنيد . ممنون مي شم اگه بگيد چطوري مشخص مي كنين كه يه منبعي معتبر هست يا نه چون بنظر مياد كه يكي از دوستان استاد دانشگاه تشريف دارن پس ما رو هم روشن كنيد كه منابع معتبر چي هستن .
البته موارد ديگه اي هم است كه به عنوان نمونه تو كتابهاي با منبع معتبر ميشه نام برد .
من يه نمونه مقاله ميذارم تا مشكل آقا مهدي حل بشه .
در ضمن آقا مهديه عزيز من ادعا نكردم كسي كه ادعا كرد شما و دوست مهترمتون بوديد كه اين مسائل رو به باد استهزائ گرفتين و خوب ما هم گفتيم لابد تو اين زمينه اطلاعات زيادي داريد و خواستيم با دليل و مدرك به ما هم اينو ثابت كنيد !
بهر حال خوشحال مي شيم ما رو هم روشن كنيد .
ما به وجود اين مسائل اعتقاد داريم و داريم تو اين تاپيك در موردش صحبت مي كنيم . پس طبق اصول شما كه بعنوان مخالف اينجا ميايد بايد دليلتون رو ذكر كنيد نه ما كه مشكلي با موضوع تاپيك نداريم .