Xlhost
Support2 :
Your server will be blocked due to the Iranian
Internet in the near future you will be banned
کی فرستاده اینو برات؟
مستقیم خریدی یا از واسطه؟
پرداخت ریالی داشتی یا ارزی؟
Xlhost
Support2 :
Your server will be blocked due to the Iranian
Internet in the near future you will be banned
اوضاع خر تو خر تر باشه،
1. برای 20 30 % کسب در آمد راحت تر میشه.
2. کثافت کاری روز به روز بیشتر میشه.
3. گیر دادن بیشتر میشه.
و ...
ولی اگه قانونمند همه چی پیش بره، برای هیچکی مشکلی پیش نمیاد.
غیر از اینه؟
به نظر من شرایط نت ایران از حالت بحرانی هم گذشته و در این شرایط سرمایه گذاری در این کار ریسک بسیار بزرگی است، اگر کسی بخواهد با تهیه محتوا تعداد زیادی مخاطب جذب کرده و از طریق تبلیغات کسب درآمد کند باید همواره ترس این را داشته باشد که مبادا مطلبی سیاسی، غیراسلامی، غیراخلاقی و ... منتشر کند و به یک بهانه ساده سایتش فیلتر شود و اگر هم بخواهد به روشی از خود سایت درآمد داشته باشد، باید از این بترسد که مبادا این درآمد را قمار بنامند و یا شبکه هرمی و غیره.
پیشنهاد من این است که ما عمر و سرمایه خود را در این کار تلف نکنیم و فعلا به این فکر باشیم که چطور می شود این موانع را از سر راه برداشت، البته اگر بخواهیم در این راه قدم برداریم همه وبمسترها باید با هم متحد باشند و به این فکر نکنیم که فعلا سایت ما که مشکلی ندارد و حتی مثل ادگاه مجوز رسمی هم از وزارت ارشاد دارد، باید این را در نظر بگیریم شرایط حاضر باعث شده برای هر نوع سایتی درآمد ایده آل بدست نیاید.
اول باید مسیر خودمان را از سایتهای ضد ****، غیراخلاقی و غیره جدا کنیم ولی باید مسئولین بپذیرند که این مسئله غیرعقلانی است که ما مثلا هرچی سایت در زمینه اشتراک گذاری عکس را فیلتر کنیم که شاید یک نفر یک عکس غیر اخلاقی در آنجا گذاشته باشد، این موضوع را باید به نوعی به گوش آنها رساند، می شود یک سایتی درست کرد و درآن نامه ای علنی خطاب به رئیس جمهور که ادعای آزادی بیان و عقیده دارد نوشت و از همه بخواهیم آن را امضاء کنند، البته باید چنان گسترده آن را معرفی کنیم که تا قبل از فیلتر شدن تعداد زیادی آن را خوانده باشند و اثر خودش را گذاشته باشد.
جدی جدی
من یه نامه آماده کردم واسه جناب مموتی، چطور بفرستم براش؟
جدی جدی
جدی جدی
جدی جدی
جدی جدی
از اونجایی که من کمپلت از متن این نامه باخبرم هر گونه رابطه با این کاربر رو تکذیب می کنم.
ایشون اصن شهرداری نبودن. شهرداری شومایی؟
من 12 سال در وب غیر فارسی کار کرده ام و می دانم چه مشکلاتی دارد، تصور ابتدایی من هم مثل همان روستایی بود که فکر می کرد در شهر پول ریخته و فقط باید بروی آن را پارو کنی، ولی مردم شهر زرنگتر از آن هستند که اجازه بدهند که اگر پولی هست به من برسد.