• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض علنی به موانع کسب درآمد اینترنتی در ایران

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
به نظر من هرچقدر شرایط آشفته تر باشه میشه بهتر کسب درآمد از اینترنت کرد:D
فکر کنید هیچ قانونی نیست ولی خدای نکرده واسه تبلیغاتی که تو سایت هامون میگیریم 25% به مالیات بخوایم بدیم یا از محصولاتی که میفروشیم رو 25% رو بدیم به مالیات
اون موقع باید کار رو گل گرفت
ولی الان که هیچی معلوم نیست تا زمانی که گیر اونچنانی نیست راحت میشه کار کرد تا اگر شروع شد بفروشیم بریم یه بقالی ای چقالی ای چیزی باز کنیم:ی یا شایدم بازنشسته شدیم :دی

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اوضاع خر تو خر تر باشه،
1. برای 20 30 % کسب در آمد راحت تر میشه.
2. کثافت کاری روز به روز بیشتر میشه.
3. گیر دادن بیشتر میشه.
و ...
ولی اگه قانونمند همه چی پیش بره، برای هیچکی مشکلی پیش نمیاد.
غیر از اینه؟ :rolleyes:

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
اوضاع خر تو خر تر باشه،
1. برای 20 30 % کسب در آمد راحت تر میشه.
2. کثافت کاری روز به روز بیشتر میشه.
3. گیر دادن بیشتر میشه.
و ...
ولی اگه قانونمند همه چی پیش بره، برای هیچکی مشکلی پیش نمیاد.
غیر از اینه؟ :rolleyes:

اصلا خیلی خوشحالی هیچ وقت اون قانونمندی که فکر میکنی نمیشه
تا بخواد بشه دیگه من و تو عمرمون رو کردیم و تموم
هی روزهای گذشته رو میشماریم و ...

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
الان که وضع اینه حالا دور دوم هدفمندی بیاد تخم مرغ گرون شه چه خاکی تو سرمون کنیم:wacko:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
به نظر من شرایط نت ایران از حالت بحرانی هم گذشته و در این شرایط سرمایه گذاری در این کار ریسک بسیار بزرگی است، اگر کسی بخواهد با تهیه محتوا تعداد زیادی مخاطب جذب کرده و از طریق تبلیغات کسب درآمد کند باید همواره ترس این را داشته باشد که مبادا مطلبی سیاسی، غیراسلامی، غیراخلاقی و ... منتشر کند و به یک بهانه ساده سایتش فیلتر شود و اگر هم بخواهد به روشی از خود سایت درآمد داشته باشد، باید از این بترسد که مبادا این درآمد را قمار بنامند و یا شبکه هرمی و غیره.

پیشنهاد من این است که ما عمر و سرمایه خود را در این کار تلف نکنیم و فعلا به این فکر باشیم که چطور می شود این موانع را از سر راه برداشت، البته اگر بخواهیم در این راه قدم برداریم همه وبمسترها باید با هم متحد باشند و به این فکر نکنیم که فعلا سایت ما که مشکلی ندارد و حتی مثل ادگاه مجوز رسمی هم از وزارت ارشاد دارد، باید این را در نظر بگیریم شرایط حاضر باعث شده برای هر نوع سایتی درآمد ایده آل بدست نیاید.

اول باید مسیر خودمان را از سایتهای ضد ****، غیراخلاقی و غیره جدا کنیم ولی باید مسئولین بپذیرند که این مسئله غیرعقلانی است که ما مثلا هرچی سایت در زمینه اشتراک گذاری عکس را فیلتر کنیم که شاید یک نفر یک عکس غیر اخلاقی در آنجا گذاشته باشد، این موضوع را باید به نوعی به گوش آنها رساند، می شود یک سایتی درست کرد و درآن نامه ای علنی خطاب به رئیس جمهور که ادعای آزادی بیان و عقیده دارد نوشت و از همه بخواهیم آن را امضاء کنند، البته باید چنان گسترده آن را معرفی کنیم که تا قبل از فیلتر شدن تعداد زیادی آن را خوانده باشند و اثر خودش را گذاشته باشد.

ویرایش شد !
.
.
.
.
آقا چکار داری چی نوشته بودم !؟ :D

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
جدی جدی

من یه نامه آماده کردم واسه جناب مموتی، چطور بفرستم براش؟ :rolleyes:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
جدی جدی

فقط یه طور تاثیر گذاره اونم که سفر ریاست جمهوری اومد شهرتون بری بدی دستش وگرنه نوچه هاش میخونن و روز از نو روزی از نو

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
جدی جدی

از اونجایی که من کمپلت از متن این نامه باخبرم هر گونه رابطه با این کاربر رو تکذیب می کنم.

ایشون اصن شهرداری نبودن. شهرداری شومایی؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
از اونجایی که من کمپلت از متن این نامه باخبرم هر گونه رابطه با این کاربر رو تکذیب می کنم.

ایشون اصن شهرداری نبودن. شهرداری شومایی؟

غلط کردی، همدستمی :D
من شهردار ولی آنا پاستور چی؟ :(

تنگی
پیک
گی ها :D
مهر و امضا به انضمام 12 سی سی تُف برای تمبر
2 طفل معصوم

از اینا میخوای به همین سادگی بگذری؟ :(

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
من 12 سال در وب غیر فارسی کار کرده ام و می دانم چه مشکلاتی دارد، تصور ابتدایی من هم مثل همان روستایی بود که فکر می کرد در شهر پول ریخته و فقط باید بروی آن را پارو کنی، ولی مردم شهر زرنگتر از آن هستند که اجازه بدهند که اگر پولی هست به من برسد.

میشه بیشتر توضیح بدین؟
مثلا چه مشکلاتی؟

بالا