میشه چند تا از این کانالا را معرفی کنی؟والله کانالای خوبم هست خود ملت دنبال کانال +18 هستن و فقط همینا هم دیده میشن یکم چرخ بزنید یه کانالایی هست آدم فکر میکنه تو کشور مغزها داره زندگی میکنه نه چ. مغز ها :|
من سایتمو سال 89 تو ساماندهی ثبت کرده بودم! هر چی هم گزارش میدادن پاک می کردم ولی روز پنجشنبه 20 اسفند فیلترش کردن! رفتم تو پنلم دیدم کل برج اسفند فقط 6 تا تاپیک رو گزارش کردن برای روزهای 12 و 11 اسفند. اخطار هم چند تا داشتم که همش برای آذر بود که اونروزها روزانه حدود 300 تا تاپیک رو می گفتن پاک کن که پاک کرده بودم.
یعنی فقط برای 6 تاپیک که اونم پاک کرده بودم، سایتم با 6 سال سابقه رو کلا فیلتر کردن!!!!! هر چی فکر می کنم نمی فهمم این چه منطقی هست اینا دارن!
فیلتر کردن تلگرام فایده ای نداره چون فرداش یکی دیگه میاد. تلگرام هم تا الان خوب باهاشون همکار کرده، بخصوص سر قضیه استخدام کارمند ایرانی و بعید می دونم فیلترش کنن. بخصوص اینکه بقیه نرم افزارها مسلما همچین همکاری ای باهاشون نمی کنن.
خیر، از پنل فیلترینگ هست:این تصویر از سایت ساماندهی قبلیه ؟؟
من هر بار که تلاش کردم با یوز ساماندهی وارد اینجا بشم نشد :|خیر، از پنل فیلترینگ هست:
http://login.internet.ir/index.html
میتونید با یوزر و پسورد ساماندهی تون وارد بشید و اخطار هایی ک دریافت کردید رو ببینید
کلا دو بخشه یکی واسه تارنمای ثبت شده یکی هم واسه میزبان تارنمامن هر بار که تلاش کردم با یوز ساماندهی وارد اینجا بشم نشد :|
مشکل از حساب منه یا سیستم اینا مشکل داره ؟
همونظور ک دوستمون گفتن این صفحه دارای چند بخش هستمن هر بار که تلاش کردم با یوز ساماندهی وارد اینجا بشم نشد :|
مشکل از حساب منه یا سیستم اینا مشکل داره ؟
داداش الان بچه 10 ساله قد ادم 20 ساله میفهمه :| مگه دوره ی قاجاره چشم گوششون بسته باشه ؟فییلترینگ خیلی جاها هست و به نظر من کاملا مناسبه
مطالب نامناسب اصلا برای چی میذارین که قبلش بهتون اختار بدن؟
کلی دختر و پسر تو سن 15 تا 20 ساله تو اینترنت هستن فکر کنین خوااهر و برادرای خودتونن
البته بعضی وقت ها نمیدونیم مجازه مطلب یا نه که اونا اخطار لازمه
ولی خب فیلترینگ بعضی وقتا ساایت های گنده رو گیر نمیدن بهشون![]()
خب تو فکر کردی این بچه ها با کلمه زناشویی به فساد کشیده میشن؟!-یکی از رفقا بخاطر همین کلمه سایتش رو فیلتر کردنفییلترینگ خیلی جاها هست و به نظر من کاملا مناسبه
مطالب نامناسب اصلا برای چی میذارین که قبلش بهتون اختار بدن؟
کلی دختر و پسر تو سن 15 تا 20 ساله تو اینترنت هستن فکر کنین خوااهر و برادرای خودتونن
البته بعضی وقت ها نمیدونیم مجازه مطلب یا نه که اونا اخطار لازمه
ولی خب فیلترینگ بعضی وقتا ساایت های گنده رو گیر نمیدن بهشون![]()
دانلودها نرم افزار مشاهده شبکه های ماهواره ای گذاشته با اینکه گزارشش کردم (خودتی) باز کاریش ندارن
بعضی چیزا ربطی به چشم و گوش نداره تو این سن خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرنداداش الان بچه 10 ساله قد ادم 20 ساله میفهمه :| مگه دوره ی قاجاره چشم گوششون بسته باشه ؟
داداش زمانی که مدرسه های ابتدایی با راهنمایی یکی شد خیلی ها تو سن کم تحت تاثیر خیلی چیز ها قرار گرفتن .بعضی چیزا ربطی به چشم و گوش نداره تو این سن خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرن
من منظورم همه مطالب نبود مثلا بعضی سایت ها مونده عکس لخت بازیگر بذارن دیگه ولی کارشون ندارن یا همرو فیلتر کنن یا هیچکی روخب تو فکر کردی این بچه ها با کلمه زناشویی به فساد کشیده میشن؟!-یکی از رفقا بخاطر همین کلمه سایتش رو فیلتر کردن
منم گفتم به بعضی سایت ها کاری ندارنداداش زمانی که مدرسه های ابتدایی با راهنمایی یکی شد خیلی ها تو سن کم تحت تاثیر خیلی چیز ها قرار گرفتن .
شما یه سر به سرچ های گوگل بزنی متوجه منظورم میشی ، حالا یه سایت یه مطلب نسبتا بد میزاره
اما خود مدیر سایت که نمیاد بگه اقا پسر بیا این حرف رو جست و جو کن ... کرم از خود درخته نیما جان
البته این بحث ها به جایی ختم نمیشه ، مشکل ما الان اینه وقتی سایت yjc یه مطلب
در مورد فیلتر شکن میزنه که خلاف قوانین هست و این مطلب برای بقیه سایت ها عخه جیزه بده ...
اون سایت هم باید طبق قوانین اینترنتی این مطلب رو منتشر نکنه ! و یکم برای بقیه سایت ها و مدیر ها ارزش بزارن زحمت هاشون با یه کلیک دود نشه ... البته yjc فقط یه مثال بود :android30:
آره-مثلا هرسایتی از کلمه ف ی ل تر شکن استفاده کنه مسدود میکنن ولی سایت باشگاه خبر نگاران رو نه-من منظورم همه مطالب نبود مثلا بعضی سایت ها مونده عکس لخت بازیگر بذارن دیگه ولی کارشون ندارن یا همرو فیلتر کنن یا هیچکی رو
حالا جدا به زناشویی گیر میدن ؟مارو فیلتر نکنن![]()
:general502: آبآدم هایی مثل تو حقش فقط فیلتر شدنه :general502::general304: یه نفر مثل خودتم رفته خودتو گزارش داده .
بعد این تاپیک 4 تا ایمیل برام اومد اولی تا سومی :general502: بود ولی چهارمی باعث شد عملیات لغو بشه برگشتیم خونه :general612:آخرش شروش چی شد کجا رو به آتیش کشیدیم؟