Lorenzo.fialli
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 9
- لایکها
- 5
خو حداقل بچه های قوامی شمارتون چنده بشناسیم همو )
نگران نباش هفته آخر هم شما قاطی می کنینحرفات رو باید با آب طلا نوشت
من غریق نجاتم مشکل بدنی ندارم
ولی این 2 3 روز 300 400 بار بشین پاشو دادن
دست به پام بزنم اشکم در میاد از درد
و در مورد نکته دوم که ذکر کردی
من شدم منشی گروهان دیدم طرف خیلی زیاده خواهه
پیچوندم
یکی دیگه شد منشی
الان ما مرخصی هستیم اون اونجا پا میکوبه
خداییش اینا فک میکنم با سرویس کردن بچه ها میتونن حرف شنوی ایجاد کنن
کاشکی یکم معرفت داشتن درک می کردن که حالا که زور دستشونه باید انسان گونه رفتار کنن
اینکه کجا بیفتی طبقه 4 ستاد تصمیم میگیره اسم طرف یادم نیست نیرو انسانی. اگه اشنا داری اونجا بسپر اگه نداری بسته به زشتت تقسیم میشی. اگر میتونی مدرک گرفتاری ببر بیفتی تهران. برو ار مسجد محل نانه گرفتاری ردیف کن اگرم متاهلی که تهرانی.سلام دوستان خسته نباشید
ازبچه های که الان توانجا سرباز هست یا اونجا بوده کسی خبر داره مارو کجا میخوان تقسیم کنند ما که خدمت قبلی بودیمو نگه نداشتن گفتن برید 15ام بیاید تا تقسیمتون کنیم احتمال داره خود تهران مارو نگه داره؟
چه مدرک گرفتاری؟؟ درضم رشته ام عمران هستش مگه به رشته ادم مربوطه که کجا میفته؟اینکه کجا بیفتی طبقه 4 ستاد تصمیم میگیره اسم طرف یادم نیست نیرو انسانی. اگه اشنا داری اونجا بسپر اگه نداری بسته به زشتت تقسیم میشی. اگر میتونی مدرک گرفتاری ببر بیفتی تهران. برو ار مسجد محل نانه گرفتاری ردیف کن اگرم متاهلی که تهرانی.
ببین رشته تاثیر داره اما نامه گرفتاری یه چیز دیگس. اگر گرفتاری خاصی دارین، کار میکنین پدرتون بازنشسته هستش، یا حقوقش کمه نشون بدین خرج خونه میدین، یه استشهاد پینیویسین میدین مسجد محل مهر و امضا کنن. بعد ببرین نانه رو بدین به خضرایی شش طبقه...چه مدرک گرفتاری؟؟ درضم رشته ام عمران هستش مگه به رشته ادم مربوطه که کجا میفته؟