اره والا ب اجبار داریم میریم اینهمه هم باید هزینه کنیم .جالب اینجاست که ساک ندادن و تعیین تکلیفم میکنن که ساک بدون مارک بیارید. خب منی که ندارم برم کلی پول بابت ساک بدم؟
سلام به همه هم پادگانی های عزیز و گل
من معاف از رزم هستم و برای امریه اقدام کردم توی یه سازمان . اونم موافقت کرد و دبیرخانه مهروامضا و .. انجام شد . اما بعد از چند روز کارگزینی اون سازمان بهم گفت که برای امریه باید بین تاریخی که واسه امریه اقدام می کنی ، تا زمانی که اعزام میشی حداقل 2 ماه زمان باشه . ولی برگه سبز من تا زمان اعزام چند روز بیشتر فاصله نداشت . برای تعویق انداختن اقدام کردم و اونا هم گفتن برای 1393/6/1 به خاطر کمبود نیرو امکان تعویق نیست . خلاصه القصه این شد که نتونستم برم اونجا و الان باید اعزام بشم . حالا سوالم اینه که من می تونم بعد از آموزشی یا قبل از اینکه آموزشی تموم بشه ، مجدد برای امریه اقدام کنم و تا قبل از تموم شدن آموزشی کارش رو درست کنم که بعد از آموزشی برم امریه ؟
(توضیح این که من برای ارشد هم امتحان دادم و احتمالا تا 10 شهریور معلوم میشه کجا در میام و به خاطر همین احتمال مرخصی گرفتن واسه دانشگاه هم دارم و ممکنه چند روز بعد آموزشی برم دانشگاه تا 2 سال)
ممنون
به ما که این سری کوله و ساک ندادنالبته كوله ميدن مثل اين متكاهاي استوانه اي هست همه وسايل توي همين قرار داره لازم نيست چيز اضافه با خودتون ببريد.
من امام حسن عوض کردم سی تومن سر دادمدوستانی که پوتین شون رو عوض کردند چه قدر پول اضافه دادند؟
از امام حسین پوتینتون رو گرفتید یا میدون گمرک؟
آمار بده من افتادمما رو امروز تقسیم کردند! (3 اردیبهشت). خب اکثر فوق لیسانس و دکتراها میفتن تهران. پدر نظامی و متاهل ها هم که هرجا رو بخوان میرن. امریه ها که وضعیتشون مشخصه. من خودم تهران، اداره ی مهندسی افتادم. از الان دوستانه بهتون بگم به این چیزا فکر نکنین اصلن.
نکته ی بسیار مهم: نمرات امتحانات و تیراندازی (که اصن نمره نمیدن بهتون!) و ... همه اش فرمالیته و کشکه! این موضوع رو هیچوقت یادتون نره.
امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنین و روزهای سخت (اصلنم سخت نیست البته) رو با اونها و در کنار هم سپری کنین و خوش بگذره بهتون.
اگه گروهان لشگری (فوق لیسانس و دکترا) افتادین ندا بدین تا آمار همه اشون (فرمانده و اراشد) رو بدم بهتون! :general404:
جا داره از راهنمایی شما خیلی خیلی تشکر کنم من این مدارکو بر نداشته بودم شب یه نگاه کردم و برداشتم صبح تو پادگان دقیقا همینمدارکو لازم داشتن و خیلی از بچه هر رو فرستادن تا تهیه کنن واقعا ممنونراستی هر دو تا برگه سبز و سفید رو حتما ببرید چون هر دوشون رو ازتون تحویل میگیرن
اگر نداشته باشید یک راست میفرستنتون پلیس به علاوه ۱۰ یا فتوکپی سر پادگان که چند ساعت کارتون طول میکشه انجام بشه.
سلام میلاد جان آقا من قوامی افتادم شما چه شکلی بودی من موهام و کوتاه نکرده بودم سیبیل هم داشتمخواهش محمد جان. کدوم گروهان افتادی؟ من یاسینی هستم.
آقا گل آنکادر چیه دیگه؟منم یاسینی افتادم !!
آقا برای روز شنبه که باید بیایم ، گفت گل آنکادر قرمز و این وسایل رو از شهر بخریم و بیایم ، یا اینکه خودشون میارن همونجا و شنبه از خودشون باید بخریم؟
همون شاخه گله مصنوعیه . از گلفروشی هم میشه خرید . من ک از نظامی فروشا خریدم . خیابون دانشکده . هر شاخه 2500 تومانهآقا گل آنکادر چیه دیگه؟
بعدا میگن بهتون. ولی خب از قبل از بیرون بخری راحتتری دیگه. بوفه های داخل مال خود پادگانه، اینجوری میکنن که پولش بره جیب خودشون.دوستان این گروهان قوامی که ما بودیم چیزی در مورد گل و دمپایی و صندلیو امتحانات و .... ندادن چه جوریاس یعنی امتحان میگیرن از ما مثل اینکه هیچی به ما نگفتن
آقا گل رو استثنائا از بیرون نخرین، چون عوض میکنن. منم از بیرون شاخه گل خریدم بعدا اومدیم تو دیدیم که گفتن گل ستاره ای باید باشه و دوباره خریدیم.همون شاخه گله مصنوعیه . از گلفروشی هم میشه خرید . من ک از نظامی فروشا خریدم . خیابون دانشکده . هر شاخه 2500 تومانه
مهم نیست اونجا بیست بار بعدا توضیح میدن. اگه خیلی خواستی از الان بدونی هم، این فیلم مستند که بچه ها قبلا هم جند بار لینکش رو گذاشتن رو دانلود کن و ببین. یه جاییش گتر رو توضیح میده. در کل سربازی توی خضرایی رو توضیح میده که برای شما هم دقیقا همینه، میتونه مفید باشه براتون.این گت رو چجوری بندازیم. همین کش کوفتی رو میگم اصلا نمیدونم چه بلایی سرش بیارم
امروز روز تقسیم بود که رفتیم و گفتن برین فردا بیاین!دوستان تیر تقسیم شدن ؟
با مسیر کرج آشنا نیستم، ولی دو تا نکته: ۱) دم در پادگان، یه پارکینگ هست. ۲) بیآرتی همیشه کار میکنه.آقایون همسنگر من یه مشکلی دارم آقا ما شنبه ساعت 3 شب از کرج راه بیوفتیم بریم تهران دقیقا از چه مسیری و با چی بریم ماشین که نمیشه برد مترو هم که نیست اتو بوسم که نیست با چی بریم؟بعد دوستان پیش کسوت مارو راهنمایی کنن از داخل کرج چه جوری میرفتن تشکر