۱- این رو نمیدونم
۲- بله میتونید. شما میتونید تو لیست روز برگ برید و در عین حال آدرس خونتون تو کرج رو بزنید. در کل برای دوره شما خیلی فرقی نمیکنه انجام دادنش با ندادنش.
۳- خیابان دماوند انتهای خیابان حجت. شما تا میدون امام حسین بیاید از امام حسین به سمت شرق که رفتید بعد از اتوبان امام علی خیابان حجت رو برید پایین میخورید به پادگان.
ممنون از راهنمایت دوست خوبم . پس من وارد گروه تهرانیا میشم و اونا هم چک نمیکنن که من کرجیم دیگه ، بله؟
در مورد سوال اولم هم اگه کسی تونست کمکی کنه ممنون میشم . اینجا دوباره تکرار می کنم که سهل الوصول تر باشه:general406:
من اعزامی 1393/6/1 هستم و نیرو هوایی شهید خضرایی افتادم
اهل کرج هم هستم و لیسانس کامپیوتر دارم
معاف از رزم هستم و برای امریه اقدام کردم توی یه سازمان . اونم موافقت کرد و دبیرخانه مهروامضا و .. انجام شد . اما بعد از چند روز کارگزینی اون سازمان بهم گفت که برای امریه باید بین تاریخی که واسه امریه اقدام می کنی ، تا زمانی که اعزام میشی حداقل 2 ماه زمان باشه . ولی برگه سبز من تا زمان اعزام چند روز بیشتر فاصله نداشت . برای تعویق انداختن اقدام کردم و اونا هم گفتن برای 1393/6/1 به خاطر کمبود نیرو امکان تعویق نیست . خلاصه القصه این شد که نتونستم برم اونجا و الان باید اعزام بشم . حالا سوالم اینه که من می تونم بعد از آموزشی یا قبل از اینکه آموزشی تموم بشه ، مجدد برای امریه اقدام کنم و تا قبل از تموم شدن آموزشی کارش رو درست کنم که بعد از آموزشی برم امریه ؟