سلام بر دوستانه گل .
من اعزامی 6.1 از کزج هستم همشهریان عزیز ک شهید خضرایی هستن اینجا اعلام کنند تا قبل اعزام اشنا بشیم .
ی خواهش از دوستانه اعزامیه 4و1 ی کم از وضعیت و شرایط جدید پادگان بگن . ممنون از لطفتون
والا وضعیت کما فی السابق همونیه که بقیه دوستان گفتند. توی گذر زمان خیلی وضعیت پادگان عوض نمیشه فقط وقتی شرایط تغییر میکنه که امیر، جانشین و بقیه فرمانده های رده بالا عوض شن.
کلا الان ۵ تا گروهان وجود داره.
اردستانی که مال بچه های فوق دیپلمه است که میبرنشون اسلامشهر که گویا هتله.
یاسینی و دوران که مال گردان بابایی هستند. بچه های لیسانس تو این دو گروهان می افتند. فرمانده گردان سرهنگ دوم پیاده زین العابدین آیین هست که من البته ایشون رو فقط از دور دیدم ولی به نظر میرسه آدم با حالی باشند. فرمانده گروهان هاشون رو هم نمیشناسم.
گروهان قوامی و لشگری هم مال گردان شهید صیاد شیرازی هستند که فرمانده گردان سرگرد پیاده حسن بی طرفان هستند. ایشون هم آدم خوبی هستند ولی خب سخت گیری های خودشون رو دارند.
گروهان قوامی هم همه لسیانسیه هستند اما لشگری مخصوص فوق لیسانس و دکترا و لیسانسیه هاست.
همه گروهان ها به جز لشگری آسایشگاه دارن که با کولر خنک میشه که این یک مزیت بزرگه اما لشگری توی کوپه های خلبانی هستند که پنکه سقفی دارن. کوپه ها به شدت گرمند اما مزیتشون اینه که تو هر کوپه ۱۰ تا ۱۴ نفر آدم هستند و همین طور این که دستشویی و حمام داخل خود آسایشگاه هست و شما برای رفتن نیاز نیست حتما وضعیت کامل کنید.
فرمانده گروهان لشگری ستوان دوم پیاده محسن جوادی هستند که انسان بسیار خوبی هستند. البته ایشون اخلاق نظامی گری هم دارند ولی خیلی هوای ما رو داشتند. درسته سخت گیری هم میکردند اما خودشون همیشه میگفتند که اگر کارتون رو درست انجام بدید کاری به کارتون ندارم و واقعا هم همینطوری بود. حتی روزهای آخر دیگه با بچه ها شوخی هم میکردند.
من الان اینا به ذهنم میرسه. اگر سوال خاصی دارید بپرسید در خدمتم.