• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

hasan_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
تقسیماتون رو اعلام کردند ؟ اگه نه کی اعلام میکنند ؟

hasan_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها تقسیم ها رو کی اعلام میکنند ؟؟؟؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
گفتند ۴ شهریور بیاید برای تقسیم

hasan_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون
چه درجه ای به هر مدرک میدن ؟
من دندانپزشکم یه اشنا پیدا کردم که اگه بشه بیفتم اینجا میخواستم بدونم کسی رو از گروه علوم پزشکی میشناسین بم بگین اوضاعش چطوره ؟

poya69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من اعزامی 6/1 خضرایی هستم
از اساتید کسی میدونه به لیسانس وظیفه ها چه درجه ای میدن؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
ممنون
چه درجه ای به هر مدرک میدن ؟
من دندانپزشکم یه اشنا پیدا کردم که اگه بشه بیفتم اینجا میخواستم بدونم کسی رو از گروه علوم پزشکی میشناسین بم بگین اوضاعش چطوره ؟

سلام
والا قضیه کاهش درجه ها جدیه اما نمیدونم اعمال شده یا نه.
در مورد سوال دومتون هم نه شرمنده اطلاعی ندارم

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
دوستان من اعزامی 6/1 خضرایی هستم
از اساتید کسی میدونه به لیسانس وظیفه ها چه درجه ای میدن؟

سلام قبلا که ستوان سه بود ولی الان انگار کم کردن

سلام
والا درجه ها قرار شده متغیر باشه.
به لیسانس ماکزیمم ستوان سه میدن مینیمم اگر اشتباه نکنم گروهبان دوم.
فوق ماکزیمم ستوان دو مینیمم ستوان سه

دکترا رو یادم نیست. ولی نمیدونم به دوره شما میخوره یا نه. به ما که گویا نخورد چون بچه ها همون درجه های سابقشون رو گرفتن.
نصب بربری هم هیچ ربطی به کاهش درجه ها نداره.

hasan_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دوره تو گروهانتون دندانپزشک داشتین ؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
آره یه دونه
اما اسمش رو نمیدونم چی بود

mohammad_d66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا من یک سوال خیلی مهم دارم
دوستان میشه همه انهایی که اموزشی را رفتند راه هایی را که میشه موبایل را با خودمان داخل پادگان ببریم بگند؟ لطفا دقیق توضیح بدهید
ممنونم

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سیگار رو که از بیرون پادگان میندازن پشت دست شویی دوران گوشی رو هم بگو پرت کنن. :D:confused:

hasan_69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید انقد سوال میپرسم . اون دندانپزشک که میگین آشنا داشت برای بعد اموزشیش ؟ متاهل بود ؟ میدونی کجایی بود ؟ معلوم بود کجا میفته ؟چون من شرایط خانوادم خاصه باید درست انتخاب کنم مزاحم شما میشم

milad khanmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام بر دوستانه گل .
من اعزامی 6.1 از کزج هستم همشهریان عزیز ک شهید خضرایی هستن اینجا اعلام کنند تا قبل اعزام اشنا بشیم .
ی خواهش از دوستانه اعزامیه 4و1 ی کم از وضعیت و شرایط جدید پادگان بگن . ممنون از لطفتون

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
ببخشید انقد سوال میپرسم . اون دندانپزشک که میگین آشنا داشت برای بعد اموزشیش ؟ متاهل بود ؟ میدونی کجایی بود ؟ معلوم بود کجا میفته ؟چون من شرایط خانوادم خاصه باید درست انتخاب کنم مزاحم شما میشم
والا این ها رو نمیدونم ولی کلا یک کمیته ای هست به اسم مشکل دارها که حدودا ۱۱ مهر اون موقع ها برای شما تشکیل میشه. اگر مشکلتون خیلی حاد باشه و تو این کمیته تصویب بشه شما شهری که میخواید می افتید ولی خیلی سعی کنید روش حساب نکنید.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام بر دوستانه گل .
من اعزامی 6.1 از کزج هستم همشهریان عزیز ک شهید خضرایی هستن اینجا اعلام کنند تا قبل اعزام اشنا بشیم .
ی خواهش از دوستانه اعزامیه 4و1 ی کم از وضعیت و شرایط جدید پادگان بگن . ممنون از لطفتون

والا وضعیت کما فی السابق همونیه که بقیه دوستان گفتند. توی گذر زمان خیلی وضعیت پادگان عوض نمیشه فقط وقتی شرایط تغییر میکنه که امیر، جانشین و بقیه فرمانده های رده بالا عوض شن.

کلا الان ۵ تا گروهان وجود داره.
اردستانی که مال بچه های فوق دیپلمه است که میبرنشون اسلامشهر که گویا هتله.
یاسینی و دوران که مال گردان بابایی هستند. بچه های لیسانس تو این دو گروهان می افتند. فرمانده گردان سرهنگ دوم پیاده زین العابدین آیین هست که من البته ایشون رو فقط از دور دیدم ولی به نظر میرسه آدم با حالی باشند. فرمانده گروهان هاشون رو هم نمیشناسم.
گروهان قوامی و لشگری هم مال گردان شهید صیاد شیرازی هستند که فرمانده گردان سرگرد پیاده حسن بی طرفان هستند. ایشون هم آدم خوبی هستند ولی خب سخت گیری های خودشون رو دارند.
گروهان قوامی هم همه لسیانسیه هستند اما لشگری مخصوص فوق لیسانس و دکترا و لیسانسیه هاست.

همه گروهان ها به جز لشگری آسایشگاه دارن که با کولر خنک میشه که این یک مزیت بزرگه اما لشگری توی کوپه های خلبانی هستند که پنکه سقفی دارن. کوپه ها به شدت گرمند اما مزیتشون اینه که تو هر کوپه ۱۰ تا ۱۴ نفر آدم هستند و همین طور این که دستشویی و حمام داخل خود آسایشگاه هست و شما برای رفتن نیاز نیست حتما وضعیت کامل کنید.
فرمانده گروهان لشگری ستوان دوم پیاده محسن جوادی هستند که انسان بسیار خوبی هستند. البته ایشون اخلاق نظامی گری هم دارند ولی خیلی هوای ما رو داشتند. درسته سخت گیری هم میکردند اما خودشون همیشه میگفتند که اگر کارتون رو درست انجام بدید کاری به کارتون ندارم و واقعا هم همینطوری بود. حتی روزهای آخر دیگه با بچه ها شوخی هم میکردند.

من الان اینا به ذهنم میرسه. اگر سوال خاصی دارید بپرسید در خدمتم.

milad khanmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
والا وضعیت کما فی السابق همونیه که بقیه دوستان گفتند. توی گذر زمان خیلی وضعیت پادگان عوض نمیشه فقط وقتی شرایط تغییر میکنه که امیر، جانشین و بقیه فرمانده های رده بالا عوض شن.

کلا الان ۵ تا گروهان وجود داره.
اردستانی که مال بچه های فوق دیپلمه است که میبرنشون اسلامشهر که گویا هتله.
یاسینی و دوران که مال گردان بابایی هستند. بچه های لیسانس تو این دو گروهان می افتند. فرمانده گردان سرهنگ دوم پیاده زین العابدین آیین هست که من البته ایشون رو فقط از دور دیدم ولی به نظر میرسه آدم با حالی باشند. فرمانده گروهان هاشون رو هم نمیشناسم.
گروهان قوامی و لشگری هم مال گردان شهید صیاد شیرازی هستند که فرمانده گردان سرگرد پیاده حسن بی طرفان هستند. ایشون هم آدم خوبی هستند ولی خب سخت گیری های خودشون رو دارند.
گروهان قوامی هم همه لسیانسیه هستند اما لشگری مخصوص فوق لیسانس و دکترا و لیسانسیه هاست.

همه گروهان ها به جز لشگری آسایشگاه دارن که با کولر خنک میشه که این یک مزیت بزرگه اما لشگری توی کوپه های خلبانی هستند که پنکه سقفی دارن. کوپه ها به شدت گرمند اما مزیتشون اینه که تو هر کوپه ۱۰ تا ۱۴ نفر آدم هستند و همین طور این که دستشویی و حمام داخل خود آسایشگاه هست و شما برای رفتن نیاز نیست حتما وضعیت کامل کنید.
فرمانده گروهان لشگری ستوان دوم پیاده محسن جوادی هستند که انسان بسیار خوبی هستند. البته ایشون اخلاق نظامی گری هم دارند ولی خیلی هوای ما رو داشتند. درسته سخت گیری هم میکردند اما خودشون همیشه میگفتند که اگر کارتون رو درست انجام بدید کاری به کارتون ندارم و واقعا هم همینطوری بود. حتی روزهای آخر دیگه با بچه ها شوخی هم میکردند.

من الان اینا به ذهنم میرسه. اگر سوال خاصی دارید بپرسید در خدمتم.
ممنون از توضیحاتت. شما هم هفته اول مرخصی اومدین ؟ بعد از آموزشی لیسانس معماری بکارشون میاد توو تهران ؟ امکانش هست تهران نگه دارن ؟ من ساکن کرج هستم . تا الان 3 تا از رفیقام که خضرایی بودن یگانشون افتادن اصفهان :(

بالا