• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
تمام نکات در صفحات قبل توسط بنده و سایر دوستان گفته شده ولی متاسفانه هر دوره بچه ها بدون توجه همان سوالات رو دوباره می پرسند!
چند نکته راجع به دوره کدیا که به درد آموزشیا هم می خوره:
دوره کد اضاف خدمت دارد (ولی آموزشی ندارد) پس الکی نهست نکنید مقدار آن هم بستگی به فرمانده شما دارد ولی معمولا به ازای هر روز 2 روز اضاف+خود آن روز=3 روز می خورید!
در هر دو مورد آمار کلاس ها خیلی مهم است و نباید بیش از مقدار گفته شده غیبت کنید!
در کلاس های عملی مثل میدون تیر به هیچ عنوان غیبت نکنید!
برای آموزشی آمار صبح و شب و برای کدیا آمار صبح غیبت نکنید بقیه آمارها که وسط روز میگیرن چرته!

بهترین مکان برای پیچش در روز بوفه زبان واقع در پشت صبحگاه و بهترین مکان برای خواب طبقه بالای ساختمون عقیدتی در ادامه خیابان مسجد به سمت جنوب پشت خدمات شهری نخ سوزن کلاس 12: کولر خور با دوپنجره در طرفین ،واقع شده در انتهای سالن، دسترسی آسان همراه با سرویس جداگانه برای طبقه دوم:general107:
نقشه ماهواره ای پادگان و اطلاعات مکانی در صفحات قبل توسط اینجانب درج شده است!

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
سلام مرسی مستر وحید ...
ما هم لشکری افتادییم ، ایشالله که مثه دوره شما خوب باشه .. یه جا خوندم نوشته بود واسه هرچی گفتن دستتونو بالا بگیرین ! مثلا تایپ و منشی گری و ... !! ؟ چیکار کنیم حالا استاد ؟؟
روزبرگ به صورت گردشی که بخوایم بریم که ظلمه خیلی !! بچه هایی که پدرشون نهاجا هستن هواشونو دارن ؟! تو زمینه مرخضی و اینا ؟!؟ کلا فرقی قائل میشن ؟؟؟

راستی آقا اسم و فامیل شریفتو بگو بشناسیم دم دژبانی هوامونو داشته باشی بد نیست ... فدات سالار ;):p

در مورد منشی این چیزا که اون روز تقسیم تمام این منشی ها و ... انتخاب شده بود فقط یه نکته رو بگم خودت تا تهش برو یه بار یکی از منشی ها اومده بود دم کلاس اطلاعات یکی از بچه ها رو صدا کنه اون استاد محترم هم خیلی شیک دم در کلاس (خارج از کلاس پشت به بچه ها) شروع کرد به حال و احوال پرسی از پدر محترم منشی و ...
منشی های ما که صد درصد پارتی دار و آشنا بودن
اون روزبرگی پارتی دار ها هم که موضوعی کاملا مشخصی هستش ...
سابقه داشت که میومدن لیست نگهبانی تعطیلات میخوندن بعد از چند دقیقه با یک تلفن ساده بعضی ها عوض میشدن !!!
دوستان سعی کنید موارد ممنوعه رو به پادگان نیارید روی گشتن و دژبان ها خیلی حساس شدن خدایی نکرده بچه های دژبانی شرمندتون نشن ...

siavashhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها، روز و ساعت ملاقات رو کسی میدونه؟؟ من داداشم الآن تو آموزشیه. میخوام برم ببینمش کی باید برم؟؟
مرسی از همتون و اینکه تجربیاتتون رو به هم انتقال میدید عالیه.
شاد باشین

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پوستمونو کندن به ومعنی واقعی کلمه :((((((((((((((
همین الان رسیدم خونه !!! اولین مرخصی که به متاهل های تهرانی دادن منم قاطیشون شدم ... :p ! تنها من مجرد بودم ... تا فردا ساعت 6 صبح ! یعنی یه چیزی حدود 11 ساعت !
گشنمه برم یه چیزی بخورم میام سوالا رو جواب میدم ...

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها، روز و ساعت ملاقات رو کسی میدونه؟؟ من داداشم الآن تو آموزشیه. میخوام برم ببینمش کی باید برم؟؟
مرسی از همتون و اینکه تجربیاتتون رو به هم انتقال میدید عالیه.
شاد باشین
دوست عزیز به نظرم ملاقات واژه مناسبی نیست ، چون واسه زندانیا و بیمارا به کار میبرن :D !!! تجدید دیدار واژه بهتریه
چیزی که من شنیدم :
دوشنبه و چهارشنبه ساعت 3 تا 5
اما چون تازه شروع کردیم ، بعد از ظهر 4 به بعد هر موقع بیای میتونین دیدار کنین

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
به نظرم خیلی هم سخت نبود.
روز اول خیلی سخت بود ولی خب روزه نبودیم.
روزهای بعدی هم که ماه رمضون شروغ شد خیلی سخت گیری نکردن اما خب یه خورده زیر آفتاب نگرمون داشتن که این باعث میشد از عطش بمیریم تا افطار ولی بنده خدا ها تقصیری نداشتن چون جا نداشتن.
بقیه روزها زیر سایه باهامون کار میکردن که دستشون درد نکنه.

اگر این بچه های نحس گروهان ما اینقدر از خودشون مسخره بازی در نیارن و حرف گوش بدن بنده خداها خیلی هم آدم های خوبی هستن ولی متاسفانه بچه هامون جنبه ندارن دیگه.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
روزهای بعدی هم که ماه رمضون شروغ شد خیلی سخت گیری نکردن اما خب یه خورده زیر آفتاب نگرمون داشتن که این باعث میشد از عطش بمیریم تا افطار ولی بنده خدا ها تقصیری نداشتن چون جا نداشتن.

اگر این بچه های نحس گروهان ما اینقدر از خودشون مسخره بازی در نیارن و حرف گوش بدن بنده خداها خیلی هم آدم های خوبی هستن ولی متاسفانه بچه هامون جنبه ندارن دیگه.

البته یه وقت اشتباه برداشت نشه ها.
من همه بچه های گروهان رو صمیمانه دوست دارم. خیلی بچه های خوبی هستن.
واقعا آدم بد تو گروهانمون نداریم.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
درجه ی لسانسا کم شده ؟؟
قبلا ستوان سه میدادن ولی الان شنیدم گروهبانیه درسته ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
استوار فک کنم بدن
فعلا بربری زدن جدیدا :دی

mousa7610

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

آره والا واقعا پدرمون دراومد. نمیدونم چی اینجا رو میگفتن هتله! خداییش روز اول خیلی اذیت کردن، روز دوم هم که ماه رمضون بود، بازم مثل روز اول اذیت کردن. روزای بعد یه ذره بهتر شد، اما باز هم برای کسایی که روزه میگیرن خیلی سخت میشه.
همین امروز شنبه ۲ ساعت زیر آفتاب بودیم تا جناب سرهنگ تشریف بیارن و یه مشت چیز میز بگن. مرخصی که اسما برای ساعت ۳:۳۰ بود رو ۶ اومدیم بیرون.
خداییش من هم همش دارم از چشم خیلی از این سربازهای ... میبینم بدبختیهامونو و اصلا تقصیر اراشد و فرمانده‌ها نیست. یه صلوات ساده رو نمیگن و بعدش همه‌مون تنبیه می‌شیم. یه پای ساده رو نمیکوبن و باز تنبیه میشیم. هرچی میگه حرف نزنین، ۱۰ ثانیه نگذشته ور ور حرف میزنن و تنبیه میشیم. نمیدونم کی اینا میخان درست بشن. تازه اسم خودشون رو هم فوق‌لبسانس دکترا گذاشتن و خودشون رو سرتر از بقیه میدونن!!

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
این دوستانی که تجربه دارن میتونن به این سوال جواب بدن
این تهدیدهایی که ستوان جوادی میکنه واقعیه؟ آخه همه اش به ما میگه حالیتون میکنم تو ارتش چه خبره، یا مثلا میگه زبون روزه زیر آفتاب کاری میکنم بالا بیارید یا ماه دوم حسابتون رو میرسم و ....

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
جوادی رو نمی شناسم ولی در کل همه ی تهدیدها چرت و پرته
رمرودی هنوز هست ؟؟؟؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
ایشون رو هم من نمیشناسم.
والا ستوان جوادی که تنبیه میکنه. تا حالا چندین بار ما رو چندین ساعت با زبون روزه زیر تیغ آفتاب نگه داشته.
البته تقصیر خودمون هم هست ولی همین باعث میشه آدم ازش بترسه

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
این سرهنگ بیاتی و سرهنگ فیروزی چجور آدمایی هستند؟ من از سرهنگ فیروزی که خیلی میترسم و سرهنگ بیاتی رو هم هنوز ندیده ام بخوام اظهار نظر کنم.
ولی الان دارن میگن اگر سرهنگ بیاتی بیاد وضع آسایشگاه رو ببینه (که خوب نیست خیلی به لطف بعضی از دوستان) مرخصی هامون مخصوصا روز برگی خیلی کم میشه شاید اصلا قطع شه.

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
در مورد جناب جوادی خدمت دوستان عرض کنم که ایشون آدم بسیار خوبی هستند اخلاقشون کاملا نظامی هستش ولی بسیار هوای بچه ها رو دارن, ما رو ایشون فقط یکبار توی میدون رژه به شدت تنبیه کردن من خودم آمادگی جسمانیم خوبه ولی اون روز دهنم صاف شد, دیگه هیچوفت ما رو تهدید نکردن و همیشه از ما به گفته خودشون راضی بودن فقط چند باری سر مرتب نبودن کوپه ها بچه های اون کوپه رو اذیت کردن ولی نهایتش نگهبان آخر هفته بودن... در مورد اون صحبت کردن بچه ها یا پا نکوبیدن و ... همیشه همینطوره خودتون رو ناراحت نکنید شانستون خوب بوده که توی ماه رمضون هستید برنامتون سبکه ما برناممون خیلی سنگین بود حالا اون زیر آفتاب موندن که چیزی نیست ... کلا سعی کنید از این دوره لذت ببرید بعدا خواهید فهمید چی میگم ... کم شدن درجه ها هم مثل اینکه خیلی جدیه البته امکان اینکه به ورودی های 1-2 نخوره خیلی زیاده چون توی امریه های ما مثل سابق بود درجه های بچه ها ولی ممکن بگن کلا ورودی های این سال درجه های جدید بزنن ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مستند اموزشی تو خضرایی پخش شده از شبکه یک
اینو ببینید دورتون عین همینه
amozesh.mp4

Mohamad0077

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:general502::general502::general502::general502::general502::general502::general502:
:general606::general606::general606::general606::general606::general606::general606:
:general502::general502::general502::general502::general502::general502::general502:
:general512::general512::general512::general512::general512::general512::general512:

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
خوب میان دوره مون هم که تموم شد.
دوره نسبتا خوب و راحتی بود
البته گروهان های دیگه که واقعا هتل تشریف دارن ولی لشگری اینطوری نبود. هر چند که سخت گیری زیادی هم رومون نداشتن
در کل فکر میکنم از نیروی زمینی خیلی بهتر باشه
حالا باید دید از فردا که دیگه ماه رمضون نیست چه شکلی میشه. امیدوارم سه هفته باقی مونده هم به خیر و خوشی سپری بشه.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
ولی خودمونیم ها. خیلی خوش گذشت.

بالا