arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
شوما دوره قبل که بردن امام زاده هاشم اونجا بودید ؟یکی کوشکه نصرته که فک کنم توی بیابونای قمه یکیم این امام زاده هس که چمنه خوبه تا اون یکیش
شوما دوره قبل که بردن امام زاده هاشم اونجا بودید ؟یکی کوشکه نصرته که فک کنم توی بیابونای قمه یکیم این امام زاده هس که چمنه خوبه تا اون یکیش
من کلا 4 ماهم مونده ما بخاطر یه رزمایشی بود نبردنشوما دوره قبل که بردن امام زاده هاشم اونجا بودید ؟
آها . یکی از دوستام اونجا بوده تو دوره قبل . میگفت نیمه شعبان جشن برامون گرفته بودند .من کلا 4 ماهم مونده ما بخاطر یه رزمایشی بود نبردن
سلام.سلام دوستان
من امروز اول تیر اعزام بودم رفتم اونجا. به ما تا شنبه مرخصی دادن.
سه تا سوال داشتم.
یکی این که طول دوره آموزش چقدره؟ بعضیا میگن دو ماهه بقیه میگن ۸ هفته است.
دوم این که این مدت توش این مرخصی هم حساب هست یا از شنبه حساب میشه؟
سوم این که طول دوره برای امریه دارها فرق میکنه یا همه یکسانن؟
میدونم قبلا جواب شاید داده شده باشه اما چند صفحه آخر رو که خوندم چیزی پیدا نکردم. ببخشید اگر سوال تکراری ولی لطف کنید جواب بدید.
پستهای قبلی همین تاپیک نشون میدن که ماه رمضون خیلی راحت میگیرن و خوش به حالمونه اردو هم بعیده تو ماه رمضون باشه.سلام دوستان. ما هم نیروهوایی تبریز بودیم که رفتیم لباس دادن و گفتن جمعه شب حرکت میکنم به طرف تهران و اموزشی توو خضرایی تهران هست. اقا برا اموزشی اونم توو ماه رمضان چطوره ؟ و در ضمن آیا اردو هست توو این ماه ؟ من توو این ماه شاید مجبور بشم مرخصی بگیرم برا 2 روز برا کارای استخدامی اگه از مرحله اول استخدامی قبول بشم . میخواستم بدونم مرخصیم چطور میشه اگه اردو باشه .؟ و اینکه دوستان نوشته بودن قفل برا کمد بیاریم قفلش چطور باشه ؟ شلوار کردی مشکی و لباس زیر سفید باید بیاریم یا اگه اشتباه میکنم بگین؟
و اینکه بوفه اونجا همیشه دایر هست یا با خودمون خوردنی بیاریم برا یکی 2 روز ؟ بشقاب هم بیاریم ؟ به ما گفتن فقط قاشق برداریم.
ماه رمضون خبری نیست فقط میرید سر کلاس بگیرید بحوابید صبح میرید نماز بعد سحری تا 8 الاف بعد آمار گیری بهد الاف تا 10 10 تا 12 کلاس باز نماز 2 تا 4 کلاس بعد الاف 5 دفترچه مرخصیارو میدن خداحافظی تا فرداشپستهای قبلی همین تاپیک نشون میدن که ماه رمضون خیلی راحت میگیرن و خوش به حالمونه اردو هم بعیده تو ماه رمضون باشه.
قفل ۸۰۸، این جاهایی که ابزار میفروشن، حتی دستفروشهای خیابون بگی میدن. چند تا پیچ میخاد که این قفل رو بزنیم به کمد.
آره شلوار کردی مشکلی و لباس زیر سفید باید باشه.
بوفه داره، چند تا هم داره، ولی این که ماه رمضون باز باشن رو نمیدونم. خوراکی کلا توصیه میشه بیاریم دیگه، کشمش و پسته و اینجور چیزا.
بشقاب نمیخاد، از اون ظرفهای مخصوص (مثل سلف دانشگاه) خودشون میدن. باید قاشق و چنگال بیاریم. چاقو و هرچیز برنده هم ممنوعه.
ماه رمضون خبری نیست فقط میرید سر کلاس بگیرید بحوابید صبح میرید نماز بعد سحری تا 8 الاف بعد آمار گیری بهد الاف تا 10 10 تا 12 کلاس باز نماز 2 تا 4 کلاس بعد الاف 5 دفترچه مرخصیارو میدن خداحافظی تا فرداش
فقط ضعف برا مرخصی نشون ندید تحت هیچ شرایطی و اینو هم بگم حتی بخوابونید زیر گوششونم هیچ کاریتون نمیتونن بکن فقط یه بار آخر هفته نگهبان وای میستید همین بافیش هارتو پورته همه اون لباس پلنگیارو هم که میبینید خودشون تازه اومدن و وقتی شما ها درجه بگیرید همشون میرن زیرتون دوره ی ما 2 هفتهی آخر هیچکی گوش نمیکرد قسم میدادن که رره تمرین کنید چون بچه ها فهمیده بودن که همه ی اون اراشد هیچ کارن در کل موفق باشید چیزی خواستید بپرسید میگم براتون
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سمت راست خودمون. وقتی کسی بهمون نگاه میکنه، سمت چپ اسم رو میبینه و سمت راست گروهان رو.آقا من دوزاریم نمیدونم چرا کجه نمی فهمم.
این سمت راست که باید اسممون رو بنویسیم، منظور سمت راست خودمونه یا سمت راست کسیه که به ما نگاه میکنه؟
ممنون از اطلاعات خوبتون.سلام دوستان
من ورودی دوره 1-2 بودم یعنی دو ماه پیش, گروهان ما لشگری بود و خدا رو شکر همه چیز مرتب بود و با اینکه اراشد ما چندین بار عوض شدن ولی مشکل خاصی با اراشد نداشتیم و همشون تقریبا بچه های خوبی بودن...
امکانات گروهان لشگری نسبت به بقیه بیشتر هستش برای مثال بقیه گروهان ها آسایشگاه دارن ولی بچه های لشگری کوپه خلبانی دارن و توی هر کوپه 10 تا 14 نفر هستن, توی هر طبقه به تعداد کافی سرویس بهداشتی و حمام هستش که گروهان های دیگه فقط توی حیاط دارن و اونم تعدادش نسبت به لشگری خیلی کمتر هستش ...
یه توصیه کلا سعی کنید برای هیچ چیزی دستتون رو بالا نبرید بعدا دلایلش رو متوجه میشین ...
در مورد وسایل آنکارد سعی کنید همه رو تهیه کتید چون خودتون بعدا کمتر اذیت میشید ...
بوفه ها همه چیز دارن و نیازی نیست شما چیزی از بیرون بیارید الکی بارتون رو سنگین نکنید ...
یک هقته اول کاملا مهمان پادگان هستید و از بیرون رفتن خبری نیست...
از هفته دوم روزبرگ ها شروع میشه و اونم تعداد مشخصی بصورت گردشی میرن بیرون ...
در مورد اردو هم دیدم بچه ها پرسیده بودن اردو آخر دوره هستش و قطعا برگزار میشه چون علاوه بر اینکه از ماه رمضان خارج میشیم کلی کلاس میرید تا برید توی اردو عملی انجام بدید مطالبی رو که آموزش دیدید...
در مورد اردو اصلا نگران نباشید اردوگاه بسیار خوبی داره امازاده هاشم دوره ما شب ها بسیار سرد میشد و روزها هوا خوب بود.... مناظر طبیعی بسیار زیبایی داره و سعی کنید از اردو فقط لذت ببرید ...
الان نکته دیگه ای به ذهنم نمیرسه اگه سوالی دارید بپرسید راستی من دوره کد دژبانی خوردم و فردا صبح جلوی در ملاقاتتون میکنم ...
خدا کنه این دوره هم گروهان لشگری خوب باشه.
راستی این که ماه رمضون افتاده تو هفته اول تغییری ایجاد نمیکنه؟ باعث نمیشه از همون اول روز برگمون کنن که مثلا سحری و افطار کمتر بهمون بدن؟
سلام دوستان
من ورودی دوره 1-2 بودم یعنی دو ماه پیش, گروهان ما لشگری بود و خدا رو شکر همه چیز مرتب بود و با اینکه اراشد ما چندین بار عوض شدن ولی مشکل خاصی با اراشد نداشتیم و همشون تقریبا بچه های خوبی بودن...
امکانات گروهان لشگری نسبت به بقیه بیشتر هستش برای مثال بقیه گروهان ها آسایشگاه دارن ولی بچه های لشگری کوپه خلبانی دارن و توی هر کوپه 10 تا 14 نفر هستن, توی هر طبقه به تعداد کافی سرویس بهداشتی و حمام هستش که گروهان های دیگه فقط توی حیاط دارن و اونم تعدادش نسبت به لشگری خیلی کمتر هستش ...
یه توصیه کلا سعی کنید برای هیچ چیزی دستتون رو بالا نبرید بعدا دلایلش رو متوجه میشین ...
در مورد وسایل آنکارد سعی کنید همه رو تهیه کتید چون خودتون بعدا کمتر اذیت میشید ...
بوفه ها همه چیز دارن و نیازی نیست شما چیزی از بیرون بیارید الکی بارتون رو سنگین نکنید ...
یک هقته اول کاملا مهمان پادگان هستید و از بیرون رفتن خبری نیست...
از هفته دوم روزبرگ ها شروع میشه و اونم تعداد مشخصی بصورت گردشی میرن بیرون ...
در مورد اردو هم دیدم بچه ها پرسیده بودن اردو آخر دوره هستش و قطعا برگزار میشه چون علاوه بر اینکه از ماه رمضان خارج میشیم کلی کلاس میرید تا برید توی اردو عملی انجام بدید مطالبی رو که آموزش دیدید...
در مورد اردو اصلا نگران نباشید اردوگاه بسیار خوبی داره امازاده هاشم دوره ما شب ها بسیار سرد میشد و روزها هوا خوب بود.... مناظر طبیعی بسیار زیبایی داره و سعی کنید از اردو فقط لذت ببرید ...
الان نکته دیگه ای به ذهنم نمیرسه اگه سوالی دارید بپرسید راستی من دوره کد دژبانی خوردم و فردا صبح جلوی در ملاقاتتون میکنم ...
سلام مرسی مستر وحید ...
ما هم لشکری افتادییم ، ایشالله که مثه دوره شما خوب باشه .. یه جا خوندم نوشته بود واسه هرچی گفتن دستتونو بالا بگیرین ! مثلا تایپ و منشی گری و ... !! ؟ چیکار کنیم حالا استاد ؟؟
روزبرگ به صورت گردشی که بخوایم بریم که ظلمه خیلی !! بچه هایی که پدرشون نهاجا هستن هواشونو دارن ؟! تو زمینه مرخضی و اینا ؟!؟ کلا فرقی قائل میشن ؟؟؟
راستی آقا اسم و فامیل شریفتو بگو بشناسیم دم دژبانی هوامونو داشته باشی بد نیست ... فدات سالار