• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان
من امروز اول تیر اعزام بودم رفتم اونجا. به ما تا شنبه مرخصی دادن.
سه تا سوال داشتم.
یکی این که طول دوره آموزش چقدره؟ بعضیا میگن دو ماهه بقیه میگن ۸ هفته است.
دوم این که این مدت توش این مرخصی هم حساب هست یا از شنبه حساب میشه؟
سوم این که طول دوره برای امریه دارها فرق میکنه یا همه یکسانن؟

میدونم قبلا جواب شاید داده شده باشه اما چند صفحه آخر رو که خوندم چیزی پیدا نکردم. ببخشید اگر سوال تکراری ولی لطف کنید جواب بدید.
دوستان یکی لطف کنه اینا رو جواب بده ممنون میشم.
برام دغدغه شده واقعا.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
بعد یه سوال دیگه
چرا به ما چیزی در مورد گل آنکارد و اینا نگفتن
مثلا نگفتن جا صابونی بیارید و ...
تمام چیزایی که به ما گفتن اینا بود
۱- برگ آ ۴ لای پوشه ۱۰ تا
۲- فتوکپی شناسنامه و کارت ملی
۳- وسایل استحمام
۴- یه دونه پلاستیک مشکی برا پوتین
۵- گتر
۶- کش ساق پا
۷- پرینت حساب
۸- قاشق چنگال
۹- نخ و سوزن
۱۰- خمیردندان و مسواک
۱۱- لباس زیر سفید
۱۲- شلوار کردی مشکی
۱۳- دمپایی آبی
۱۴- دفتر و خودکار
۱۵- یک ساک مشکی

ولی من تو پستای قبلی میبینم گل آنکارد تخت و چیزای دیگه هم هست. قضیه اش چیه؟
برام دغدغه شده واقعا.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
برام دغدغه شده واقعا.
من تو نی نی هوایی خضرایی نبودم .
من تو **** آموزشی بودم اگه میخوای طبق اون چیزی که تو **** دیدم برات بگم .
چون میگن ارتش با **** فرق داره .

behzadfx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من از اصفهان باید اعزام میشدم و 7 صبح امروز باید به آدرسی که بود میرفتم تو اصفهان !!!
اما چون تهران هستم الان ... امروز نه اصفهان رو رفتم گفتم یهو فردا برم پادگان !! اشتباه کردم !؟!؟

الان میبینم شماها ماشالله همتون رفتین ! مگه اعزامیای تهران امروز نباید میرفتین میدان **** ؟
چرا نرفتی سجاد؟
امروز باید خودت رو معرفی میکردی پذیرش میشدی. احتمالا غیبت میخوری. الانم دیگه کار ازت بر نمیاد، نمیدونم چه اتفاقی میفته، اما احتمالا غیبت میخوری.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
من تو نی نی هوایی خضرایی نبودم .
من تو **** آموزشی بودم اگه میخوای طبق اون چیزی که تو **** دیدم برات بگم .
چون میگن ارتش با **** فرق داره .
آره فرق داره. **** رو میدونم ۸ هفته است ولی ارتش رو شک دارم.
حالا چرا میگی نی نی هوایی؟ من شک دارم اینقدری که بچه ها میگن هتل باشه.

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا نرفتی سجاد؟
امروز باید خودت رو معرفی میکردی پذیرش میشدی. احتمالا غیبت میخوری. الانم دیگه کار ازت بر نمیاد، نمیدونم چه اتفاقی میفته، اما احتمالا غیبت میخوری.
یکیو فرستاده بودم **** وظیفه اصفهان گفته بودن اشکالی نداره ، 2 تیر خضرایی خودشو معرفی کنه

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
یکیو فرستاده بودم **** وظیفه اصفهان گفته بودن اشکالی نداره ، 2 تیر خضرایی خودشو معرفی کنه
من الان از جلو در پادگان برگشتم.
فکر کنم سجاد اینا رو داشتن پذیرش میکردن.
آقا من نفهمیدم. این دوره آموزش ارتش ۸ هفته است یا ۲ ماه شمسی؟ آخه دو ماه شمسی این ور سال عملا میشه ۹ هفته.

behzadfx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان از جلو در پادگان برگشتم.
فکر کنم سجاد اینا رو داشتن پذیرش میکردن.
آقا من نفهمیدم. این دوره آموزش ارتش ۸ هفته است یا ۲ ماه شمسی؟ آخه دو ماه شمسی این ور سال عملا میشه ۹ هفته.
حالا چه اهمیتی داره. قانونا هشت هفته هست و از روزی که پذیرش شدی حساب میشه. یعنی از دیروز مرخصی هات هم جزوش حساب میشه. عملا 45 روز بیشتر نمیشه و بقیه اش میشه مرخصی.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
حالا چه اهمیتی داره. قانونا هشت هفته هست و از روزی که پذیرش شدی حساب میشه. یعنی از دیروز مرخصی هات هم جزوش حساب میشه. عملا 45 روز بیشتر نمیشه و بقیه اش میشه مرخصی.
چه خوب.
آقا شما کدوم گروهان افتادی راستی؟
من امروزم یکی از بچه های اول اردیبهشت رو که دیدم ازش پرسیدم چطور بود گفت عالی بود.
ولی مال ما فکر کنم به خاطر گرمی هوا و ماه رمضون یه خورده سخت باشه.

behzadfx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه خوب.
آقا شما کدوم گروهان افتادی راستی؟
من امروزم یکی از بچه های اول اردیبهشت رو که دیدم ازش پرسیدم چطور بود گفت عالی بود.
ولی مال ما فکر کنم به خاطر گرمی هوا و ماه رمضون یه خورده سخت باشه.
من گروهان دوران افتادم. احتمال داره شنبه ما رو انتقال بدن به پادگان اسلام شهر. ولی فرمانده گروهان گفت احتمال 90 درصد همینجا میمونیم.
اتفاقا ماه رمضون اسونتره. از رژه و ورزش صبحگاهی و این چیزا خبری نیست. فرمانده ما که خیلی مودب بود. اقای سروری و بقیه خوب بودن. ولی خوب کلا سربازیه دیگه یه مقدار سختی داره، به نظر من سربازی تمرین صبور بودن در برابر سختی هاست. زندگی ادم رو یه وقتایی به شدت میبره تو حالت های منفی، اینجا میتونه تمرین خوبی باشه واسه صبر و استقامت،

اینو بخون
http://aftab.cc/article/819

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
من گروهان دوران افتادم. احتمال داره شنبه ما رو انتقال بدن به پادگان اسلام شهر. ولی فرمانده گروهان گفت احتمال 90 درصد همینجا میمونیم.
اتفاقا ماه رمضون اسونتره. از رژه و ورزش صبحگاهی و این چیزا خبری نیست. فرمانده ما که خیلی مودب بود. اقای سروری و بقیه خوب بودن. ولی خوب کلا سربازیه دیگه یه مقدار سختی داره، به نظر من سربازی تمرین صبور بودن در برابر سختی هاست. زندگی ادم رو یه وقتایی به شدت میبره تو حالت های منفی، اینجا میتونه تمرین خوبی باشه واسه صبر و استقامت،

اینو بخون
http://aftab.cc/article/819
چه خوب اگه اینطور باشه.
من خودم آدم صبوریم اذیت نمیشم با این چیزا.
راستی دعا کن اون ۱۰ درصده درست باشه بفرستنتون اسلام شهر. تو پستای قبلی که میخوندم بچه ها میگفتن اونجا خیلی هتله.
یه سوال دیگه. شما رو دیروز کی ولتون کردن اومدید بیرون؟

behzadfx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه خوب اگه اینطور باشه.
من خودم آدم صبوریم اذیت نمیشم با این چیزا.
راستی دعا کن اون ۱۰ درصده درست باشه بفرستنتون اسلام شهر. تو پستای قبلی که میخوندم بچه ها میگفتن اونجا خیلی هتله.
یه سوال دیگه. شما رو دیروز کی ولتون کردن اومدید بیرون؟
ساعت چهار بود. ولی اون همه اجبار کردن که این چیزا رو بیارید فکر کنم الکی باشه، چون به شما یه چیزایی گفتن بیارید که به ما نگفتن، و یه چیزایی به ما گفتن که به شما نگفتن.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
میتونی لیست کنی دقیقا چی بهتون گفتن بیارید؟ میخوام یه مقایسه بکنم.
البته فکر نمیکنم الکی باشه. بهتره آدم بیاره.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
آره فرق داره. **** رو میدونم ۸ هفته است ولی ارتش رو شک دارم.
حالا چرا میگی نی نی هوایی؟ من شک دارم اینقدری که بچه ها میگن هتل باشه.
از بس که راحته , من نمیگما یکی از دوستام که تازه هم از اردو پایان دوره خضرایی برگشته بود میگفت

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
از بس که راحته , من نمیگما یکی از دوستام که تازه هم از اردو پایان دوره خضرایی برگشته بود میگفت
عجب. چه خوب.
حالا چرا بهش میگن پایان دوره؟ یه هفته بعدشم باز آموزش هست که.

Blue-Sky

Registered User
لایک‌ها
8
منم تو همین گروهان لشگری افتادم، خداکنه شنبه که میریم تلافی این هفته و ماه رمضون رو یه جا در نیارن
من که همون دیروز حسابی اذیت شدم تو آفتاب، خدا باقیش رو به خیر بگذرونه

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
عجب. چه خوب.
حالا چرا بهش میگن پایان دوره؟ یه هفته بعدشم باز آموزش هست که.
نمیدونم والا (شاید کد خورده باشید ) . چون تو **** بعد از اردو معرفی به یگان میدن .

در مورد راحتی هم شاید برات سخت بگذره اگر نازک نارنجی باشی . در هر صورت خدمت هست نباید انتظار خونه خاله رو داشت .

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خدایی امروز به معنی واقعی کلمه دهنمونو سرویس کردن !! اینا فک کردن با یه سری آدم بی سواد طرف از هر حرف و صحبتی استفاده میکردم که سرمون شیره بمالن !!
ساعت 7ونیم که رسیدیم اونجا گفتن تا 9 باید صبر کنین ! نشستیم تو چمنا تا ساعت 8ونیم .. بعد جممون کردن یه گوشه ، نبردنمون تو که! بردنمون آخر دیوارهای پادگان دم در خونه های مردم به صف ردیفمون کردن ! ( بیچاره مردم اون محل چه عذابی می کشن ) .. به ترتیب شهر مرتب کردن ، لیستی که از **** وظیفه استان ها داده بودن به نماینده ها گرفتن و اسمامونو نوشتن !! رفتن یه ربع بعد دوباره برگه جدید آوردن اسمامونو دوباره نوشتن ! همش بخاطر اینکه اتلاف وقت کنن ! شد حول وحوش ساعت 10 ! هیچ خبری نشد ازشون .. بچه ها رفتن دم در دژبانی هیچ کس که جوابگو نبود دژبان ها اومدن بیرون پراکنده کردن بچه ها رو ... نه جوابی میداد که آدم بدونه باید چیکار کنه و نه اینکه خودشون میدونستن باید چیکار کنن !!
خلاصه یه سرهنگ تمامی به اسم سرهنگ جعفری اومد بیرون دژبانی و بچه ها رو جمع کرد و وایساد حرف زدن که فعلا نمیدونیم باید چیکار کنیم واسه ما دستورالعمل نیومده ، به احتمال زیاد باید برین 01 نیرو زمیتی خدمت و یه سری صحبتای قشنگ دیگه واسه پیچوندن اما نهایتا گفت برین ساعت 11 و نیم بیان که مشخص بشه باید باهاتون چیکار کنیم !!! یچه ها هم که نمیرفتن بیچاره خود اون سرهنگ تمام با بچه های دژبانی ، همه رو تا سر بلوار اسکورت کرد که بفرستشون بره و دم پادگانو خلوت کنه .. اصن یه وضی :D ( ناگفته نماند سرهنگ بسیار محترم و متشخصی بود و برخوردی درخور بچه ها داشت . دمش گرم )
رفتیم یه دوری زدیم و ساعت 11 و نیم برگشتیم دیدیم یه عده دارن میرن تو یه عده هم پشته درن دارن اعتراض میکنن !! جویا که شدیم دیدیممممم بعلللهههه
بچه های فوق و دیپلم و اونایی که قبلا سابقه خدمتی دارنو دارن پذیرش میکنن ؛ اما از پذیرش لیسانسه ها معذورن و میگن که ما ظرفیت نداریم و باید برین ناجا تا شمارو بفرستن 01 نیروزمینی ... خیلی وضعیت شلوغ و بدی بود
برو و بیاهایی که بچه های لیسانس داشتن ، اعتراضاتی که کردن و تماس هایی که با آشناها برقرار کردن هم راه به جایی نبرد و خیلیا دیگه نا امید شدن و رفتن ناجا تا تغییر بدن محل آموزششونو.. ( واسه اونایی که باید این هماهنگی رو میکردن متاسفم ) اما یه عده ای هم موندن و دم دژبانی سرو صدا کردن که نهایتا دو تا سرهنگ اومدن و از پشت در دژبانی با بچه ها صحبت کردن ( سرهنگ خلجی و سرهنگ اسرافیلی ) سرهنگ خلجی مسئول اینکار بود ....... آقا خسته شدم اما داستان اصلی هنوز شروع نشده ولی دیگه حالشو ندارم ادامه بدم:general505:

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نهایتا منم افتادم گروهان شهید لشکری ... نمیدونم حالا وضعیتشو خوبه یا نه !!!
راستی لباس هایی هم که گرفتم Large به من خیلی بزرگه ! :D

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
والا این الافی و ایناش که طبیعیه. بالاخره سربازی برای همینه.
میخوان در درجه اول بهمون یاد بدن که وقتمون ارزش نداره و نباید غر بزنیم.
حالا اینا به کنار. من نفهمیدم قضیه گتر چیه؟ باید شلوار کوتاه بشه بعد گتر دوخته بشه یا همین طوری بدوزیم پایین شلوار؟

بالا