حالا کو تا اردوگاه!!!آقا قبل اردوگاه مرخصی میدن؟؟؟؟
داداش تموم شد دیگه مگه می خوای چند ماه اموزشی داشته باشیم !!!!!حالا کو تا اردوگاه!!!
آره میدن. یه روز! یعنی همون بعد از ظهر تا 6 صبح فرداش! که برین قابلمه و نورافکن(!) و چیزمیز بیارین برا چادر.
کدو میدون تیر؟دیروز رفتیم میدون تیر جای دوستان خالی من که خیلی لذت بردم
کدو میدون تیر؟
مرکز جانبزرگی؟
سلام من اعزام اردیبهشتم راستش خیلی از این پزشکی و قوانینش سر در نمیارم ولی چیزی که دیدم این بوده که معاف از رزم ها با بچه های سالم فرقی ندارن چون تقریبا یک سوم بچه ها معاف از رزمن. فوقش اگه چهار تا بشین پاشو دادن میگی من مشکل دارم نمی تونم برم بعد میگن مثلا برو ته دسته یا مثلا می تونی بگی نمی تونم رژه برم . اون مدارکت رو همراه داشته باش تا هر موقع فکر کردن داری تمارض می کنی بهشون نشون بدی.سلام دوستان
من اعزامی یک تیر 93 هستم. الان متوجه شدم که افتادم نیرو هوایی شهید خضرایی.
سوالم اینه که من مشکل پزشکی دارم که دو بار هم اعتراض زدم ولی هر دو بار فقط معاف از رزمم کردن. مشکل من صرع هست و به طور مداوم دارو مصرف میکنم. قبل از اینکه برم سربازی همه دکترام میگفتن که تو معافی ولی فقط معاف از رزمم کردن. حتی یه بار رفتم مطب یکی از دکترای **** وظیفه گفت معافم ولی نشد.
حالا میخوام بدونم اگر برم تو آموزشی چطوری باید اعتراض بزنم؟ ایا باید برم بهداری پادگان مدارکم رو تحویل بدم یا اینکه خودشون از کسایی که بیماری دارن میخوان که بیان مدارکشون رو بدن؟
پروسه اش به چه شکله؟
چقدر طول میکشه؟
ایا همون روز اول میتونم اقدام کنم برای معافی؟؟؟
ممنون از توجه شما عزیزان
برگ سبز كه اصلا براي من نيومدهروز یک تیر فقط برگه سبز و سفید **** وظیفه و خودکار ببرید
توضیحات کامل رو همون روز بهتون می گن