• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

makan_sky

Registered User
لایک‌ها
90
من که نه عکس گرفتم نه اسم دارم
راستی این سفره من چهار تیکه جداس درسته یا انداختن بهمون؟

makan_sky

Registered User
لایک‌ها
90
نه فوری صادر نمیشه. شاید پروسه اش چندین روز طول بکشه، تازه اگه اوکی بشه قضایا و فرمانده باهات راه بیاد. روز اول فکر نمی کنم فرصت کنی!!!
هفته ی اول رو کلا بیخیال شین! یکشنبه که برین تا خودِ پنج شنبه ظهر اونجائین. مگر اینکه خیلی بهتون حال بدن و هفته ی اول مرخصی بدن، مثلا سه شنبه، که بعیده.
والا ما راضی هستیم همین هفته اول حداقل پیجشنبه جمعشو مرخصی بدن
چون یکی از بچها میگفت هفته اول نمیدن یکی دیگه میگفت میدن
میگم از مرخصی استفاده نکینم میشه خدمتمون زودتر تموم بشه؟؟

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
والا ما راضی هستیم همین هفته اول حداقل پیجشنبه جمعشو مرخصی بدن
چون یکی از بچها میگفت هفته اول نمیدن یکی دیگه میگفت میدن
غذا ندارن! از خداشونه هر روز مرخصی بدن. پنج شنبه 100% مرخصی میدن، خیالتون راحت.
نه خیر نمیشه.

mzdit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه فوری صادر نمیشه. شاید پروسه اش چندین روز طول بکشه، تازه اگه اوکی بشه قضایا و فرمانده باهات راه بیاد. روز اول فکر نمی کنم فرصت کنی!!!
هفته ی اول رو کلا بیخیال شین! یکشنبه که برین تا خودِ پنج شنبه ظهر اونجائین. مگر اینکه خیلی بهتون حال بدن و هفته ی اول مرخصی بدن، مثلا سه شنبه، که بعیده.
این نامه ای که گفتید بنویسم برای اشتغال به خدمت، به کی باید بدم؟ فرمانده یا منشی؟
پروسه اش حول و حوش چقدر طول میکشه 10 روز 3 روز؟ به نظرت چندم این اشتغال به خدمت دسته من میاد تقریبی؟
بازم ممنون از لطفت

sarbaz10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فردا داریم میـــریم خضـــرایی

برای افزایش روحیه چون فوق دیپلم هستم بگید اینکه میگن اسلامشهر کویته واقعا آسون تر از خضرایی هست ، یکم توضیح بدین صفحات قبل خوندم نگرفتم چرا همه میگن اسلامشهر بهتر از خضرایی چون فقط امیر اونجا نیست برای رژه ؟

farshid89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
z

برای افزایش روحیه چون فوق دیپلم هستم بگید اینکه میگن اسلامشهر کویته واقعا آسون تر از خضرایی هست ، یکم توضیح بدین صفحات قبل خوندم نگرفتم چرا همه میگن اسلامشهر بهتر از خضرایی چون فقط امیر اونجا نیست برای رژه ؟
آره داداش واقعا هتله من خضرايي بودم دوستم اسلامشهر بود هم روز برگاش خيلي از ما بيشتر بود هم بيشتر ميپيچوندن،هم غذاش از غذاي پادگان ما بهتر بود

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
این نامه ای که گفتید بنویسم برای اشتغال به خدمت، به کی باید بدم؟ فرمانده یا منشی؟
پروسه اش حول و حوش چقدر طول میکشه 10 روز 3 روز؟ به نظرت چندم این اشتغال به خدمت دسته من میاد تقریبی؟
بازم ممنون از لطفت
شایدم اصلن ندن. خیلی روش حساب باز نکن. اینکه کی و چگونه آماده بشه به خیلی عوامل بستگی داره. حالا شما درخواست بده ببین چی میشه. به منشی فرمانده میدی اونم به دست فرمانده میده. اگه وقت کردی همین فردا (یکشنبه) پیگیری کن، اما فکر نمی کنم فرصت کافی داشته باشی. چون فردا پتو و ملحفه میدن و باید برید نظافت کنید و تختاتونو مرتب کنید و .... :|

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88

هرجا که سلسله مراتب کمتری بالاسرت باشه طبیعتا راحت تری و به چیزای جزئی گیر نمیدن. تو خضرائی هر آن احتمال داره یکی بیاد بازدید. و اینکه نظارت رو فرمانده ها و گروهان ها بیشتره واسه همین فرمانده ها حواسشون جمعه سوتی ندن و بنابراین تو کارشون خیلی دقیقند. اما اسلامشهر اینجوری نیست. در کل خیلی تفاوت فاحشی ندارن.

alishia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام/
من خدمتم افتاده ****. الان توی آموزشی هستم. با مدرک لیسانس.
هم خدمتی ها میگن که بعد از آموزشی، اگر بسیج فعال+دوره تکمیلی داشته باشم، تازه با مدرک لیسانس میشم ستوان 3 !
ولی اگر تکمیلی نداشته باشم (که ندارم)، با همین مدرک لیسانس، درجه ام سه تا حلال با یه خط میشه!
راسته؟؟!
درجه تو ارگان های نظامی و خود **** هیچ ربطی به بسیج فعال و تکمیلی نداره. فقط مدرک دانشگاهی که شما با لیسانس در **** میشی استوار تمام و در ارتش ستوان سوم(افسر). در ضمن کسی که دوره تکمیلی داره از آموزشی در **** معاف میشه و کسری میگیره اون 2 ماه رو. موفق باشی

Last edited:

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
آقا این عکسای 3*4 یا 2*3 که گفتن بگیرین میخوام ببینم کسی گرفته ؟
ممنون میشم زودتر کمک کنین اگه ایراد داره دوباره بگیرم
دوره ماهم بچه ها الکی 20 30 تومن پول عکس دادن اولش یه کم گیر دادن گفتن چرا اور ندارین؟ چرا دکمه آخر اور بازه چرا...؟ بعدشم تو هفته دوم سوم یه سری از بچه ها دوباره تو خود پادگان با 6 تومن عکس انداختن!
آخرشم فهمیدیم اینا اصلا مهم نیست،مسئله مانیه$ (عکس خودمم دکمه بالای اورم باز بود اما همون جوری دادم رفت)
بچه ها واکس میدن خودشون یا باید ببریم ؟
بله همانطور که seifolahi گفتن 1 واکس با 1 شوت 1 فرچه میدن شوما فقط کیفشو بگیر
سلام به همه رفقای جدید :دی
آقا یه سوال ، گفتن نوار آبی شلوار 2 سانتی باشه یا 3 سانتی ؟ من 3 سانتی زدم گفتم یه وقت 2 سانتی نباشه بریم گیر بدم به شلوار الکی ! یعنی اصلا اینقدر ریز میشن به خط 2 سانتی یا 3 سانتی ؟
صندلی آبی هم گیر نیاوردم ! اینا هم عجب اردهایی میدن از بغل پادگان یه برزنتی سبز گرفتم 7 تومن ! امیدوارم گیر نده چرا سبزه ! صندلی هم تو ساکم جا نمیشه ، ضایع نیست دستم بگیرم بیارم ؟
من که نه عکس گرفتم نه اسم دارم
راستی این سفره من چهار تیکه جداس درسته یا انداختن بهمون؟
زیاد به 2 3 سانتی بودن نوار گیر نمیدن زمان ما بچه ها متغییر بودن
رنگ صندلی که هیچ حتی رنگ ساک هم که این همه گیر میدن بچه هایی بودن که هر رنگی به جز مشکی داشتن
در مورد ضایع بودن بدست گرفتن صندلی===> دوست عزیز شوما همین که لباس سربازی تنته ضایع هستی:general711: (البته من خودمم دوره کدم همینا تنمه:general705:)
خیلی زود (زمان ما هفته سوم چهارم:D ) خودشون 4 تا اتیکت با قیمت 200 تومن بهتون میدن فعلن یه چیزی مثل کاغذ تایپی بذارین تا کسی بهتون گیر نده
من خودم دمه در پادگان اتیکت چسبی گرفتم دونه ای 1000 تومن که بعدن پشیمون شدم:general501:
سفره اسمش 60*60 فقط واسه کف کمد به درد میخوره + واسه رو زمین نشستن البته اگه حوصلشو داشته باشین روزی 100 بار باز کنی تا کنی!
تاریخ خدمت شما از 2/1 شروع شده و هر روز که بگذره جز خدمت شما حساب میشه حالا چه شما بری پادگان! چه مرخصی تو خونه خواب باشی:general402:!
کلن واژه هتل بیشتر به خاطر مرخصی هاست! دوره قبل متاهل ها تقریبا هر روز روزبرگ بودن ! مرخصی آخر هفته هاش چهارشنبه تا شنبست
میتونی با ماشین شخصی بری پارکینگ داره ساختموناش مثل خضراییقدیمی اما پله نمیخوره هم کف

alishia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام از دوستان اعزامی 01/12/92 کسی هست که دوره کد اداری یا تامین خط خورده باشه مایل باشه با دوره کد دژبانی عوض کنه؟؟؟؟ از دوستان شهرستان یا تهران فرقی نمیکنه چون من دارم با این شرایط کارمو از دست میدم اگر کسی هست اعلام کنه ؛حاضرم اگه هزینه هم داشته باشه پرداخت کنم
با تشکر
آقا من دوره کد پیاده خوردم. اگه مایلی باهات عوض می کنم...

alishia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان دوره کد دوره 92/12/1 ، من دوره کد پیاده خوردم و میخوام با هرکی که مایله جابجا کنم.

seifolahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوستان در مورد دوره ی کد یه توضیحی میدین؟
مثلا چند درصد بچه ها دوره کد خوردن؟
دوره کد چقدر طول میکشه؟
واسه کجا ها میگیرن؟ دژبانی و ... مثلا
دوره کد کجاست اصلا تو همین خضراییه؟

alishia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان در مورد دوره ی کد یه توضیحی میدین؟
مثلا چند درصد بچه ها دوره کد خوردن؟
دوره کد چقدر طول میکشه؟
واسه کجا ها میگیرن؟ دژبانی و ... مثلا
دوره کد کجاست اصلا تو همین خضراییه؟
در هر دوره از حدود هزار نفر حدود 200 نفر دوره کد میخورن.سیاستیه واسه بومی گزینی هرچه بیشتر. هم باعث خوشحالیه هم ناراحتی چون هم دوره کد خوب داریم هم بد! خود دوره 2 ماهه کد هرنوعش که باشه خوبه بعد از این دوره 2 ماهه تقسیم میشین و به احتمال خیلی زیادتر از تقسیم بعد آموزشی،شهر خودتونین. تمام آموزش های بالای دیپلم نیروی هوایی،تو خضراییه. شاخه های دوره کد زیاده 5 یا 6 تایی میشه...

Last edited:

IT-engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام از دوستان اعزامی 01/12/92 کسی هست که دوره کد اداری یا تامین خط خورده باشه مایل باشه با دوره کد دژبانی عوض کنه؟؟؟؟ از دوستان شهرستان یا تهران فرقی نمیکنه چون من دارم با این شرایط کارمو از دست میدم اگر کسی هست اعلام کنه ؛حاضرم اگه هزینه هم داشته باشه پرداخت کنم
با تشکر

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
آقا ما تقسیم شدیم اولش اداره مهندسی ستاد افتاده بودم که از اونجام امروز گفتن بریم تهرانسر!
آدرسش دقیقا کجاست؟ از انقلاب که بخوام برم چطور باید برم؟

farshid89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا ما تقسیم شدیم اولش اداره مهندسی ستاد افتاده بودم که از اونجام امروز گفتن بریم تهرانسر!
آدرسش دقیقا کجاست؟ از انقلاب که بخوام برم چطور باید برم؟[/QUOTEبايد بياي آزادي واسه تهرانسر و پادگان اوج تاكسي داره

mv1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
منم افتادم اداره مهندسی مرکز (تهرانسر)
مسیر رفت و آمدم واقعا افتضاحه،مجبورم بیشتر با شخصی برم که کلی هم کرایه میدم.
راستی فرشید جون چه خبر؟;)
دژبان شدی یا نه؟

بالا