• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mzdit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون محسن جان
آقا یه سوال چقدر طول میکشه تا این گواهی صادر بشه معمولا؟ کار فوری دارم واسه این میگم.
راستی همون روز اول هم میتونم درخواست بدم؟
ممنون از لطفت

makan_sky

Registered User
لایک‌ها
90
حقيقتش داداش من ديروز اولين روزي بود كه رفتم مي گن جاي خوبيه از ساعت ٧تا ٢ ،البته به جز دژباني بايد ببيني كودوم قسمتش ميوفتي من هنوز جام مشخص نشده ولي داداش اگه از من كي شنوي از الان فكر تقسيمتو نكن و روي هيچي حساب باز نكن حتي اگه پارتي داري
ببین من تقسیم نمیشم
بعد یکی میگفت میتونی خودت انتخاب کنی کجا میوفتی
منم دارم امار اینو میگیرم
بعدشم من از هر کی پرسیدم گفت از الان فکر جای تقسیمتو بکن اگه میتونی
بعد شما هم بیشتر اشنا شدی بیا یه ندا بما بده

makan_sky

Registered User
لایک‌ها
90
روز اول (7 اردیبهشت برای شما) حتما باید لباس نظامی تنتون باشه و موهاتون با نمره ی 4 (یا 6!) کوتاه شده باشه.
خب الان ما که درست و حسابی بلد نیستیم
مثلا این بند پوتین رو ما عادی میبندیم یا گت کرده و یه سری مسایل دیگه اینارو باید بگن دیگه
بعد من اسم ندارم الان گیر میدن به این؟؟

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
وضعیت قفل کمدا چجوریه ؟
قفل 808 همون مغزی هست که کلید توش میچرخه کلید روشه ! اما نگیری بهتره ! با هزار دردسر باید به کمدهای داغون اونجا ببندی ( پیچش کوتاهه، پیچ گوشتی پیدا نمیشه، جا پیچا گشاد شده و...) تازه نصف روز هم که باید باز باشه!
بچه های باتجربه ...
این اولیا چجور آدمیه ؟
خیلی نچسب به نظر میرسه !
آقا این اویلا ما رو اذیت نکنید:D خودش میگفت تا 10 هم بیشتر اینجا نیست! یه آدم عشق **** و تنها کسی که برنامه سین رو راس ثانیه اجرا میکنه! خالی زیاد میبنده مثل اسم نوشتن بچه ها و نگهبانی آخر هفته و یک شب بخواب و به ق آن میفرستمت چاباهار! :general406:... ولی بعضی اوقاتم واقعن قات میزنه (امشب سوت واکس رو براتون می کنم سوت جهنم! بشین پاشو پامرغی حالت شنا و ...:general607:)
اینجاست که پیچش شروع میشه: که بعضی راهاشو تو صفحات قبل گفتم و بعضیا رو هم بعدن میگم

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
با سلام/
من خدمتم افتاده ****. الان توی آموزشی هستم. با مدرک لیسانس.
هم خدمتی ها میگن که بعد از آموزشی، اگر بسیج فعال+دوره تکمیلی داشته باشم، تازه با مدرک لیسانس میشم ستوان 3 !
ولی اگر تکمیلی نداشته باشم (که ندارم)، با همین مدرک لیسانس، درجه ام سه تا حلال با یه خط میشه!
راسته؟؟!
شما رزمدار یکم:سه هلال زیرش دو خط قبلا فوق دیپلم ها این درجات رو داشتن الان شدن لیسانسه ها! درجه تو **** یکی از ارتش کمتره شما درجه دار میشی (رو بازو) ولی لیسانس ارتش افسر میشه (رو شونه)
معادل استواره در نیروهای زمینی و هوایی ارتش و ناودار در نیروی دریایی **** ! رزم دار درجه ای در **** بین رزم آور و ستوان.
8682344350297522946

mzdit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا یه سوال
پروسه گرفتن گواهی اشتغال به خدمت چقدر طول میکشه تا این گواهی صادر بشه معمولا؟ کار فوری دارم واسه این میگم.
راستی همون روز اول هم میتونم درخواست گواهی اشتغال به خدم بدم؟
ممنون از لطفت

farshid89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببین من تقسیم نمیشم
بعد یکی میگفت میتونی خودت انتخاب کنی کجا میوفتی
منم دارم امار اینو میگیرم
بعدشم من از هر کی پرسیدم گفت از الان فکر جای تقسیمتو بکن اگه میتونی
بعد شما هم بیشتر اشنا شدی بیا یه ندا بما بده
حتما ميام اينجا ميگم بهتون

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
چند نکته ناب:
- به احتمال زیاد توی هفته اول تقسیم کار نظافتی میشین سعی کنید این جمع رو بپیچونین!
البته پیچوندن توی هفته اول خیلی چیز میخواد:general609: ما بهش میگیم جیگر شما رو نمیدونم;)
دوره ما یکی از بچه ها جز هیچ کدوم از گروه های نظافتی (آسایشگاه،راه پله،محوطه،نهار خوری ،سرویس،حمام،دیگ شورخونه و...) نبود و وقتی بقیه سر محوطه نظافتی خودشون بودن (که معمولا توی همون یک ساعت نیم ساعت وقت استراحتتونه) ایشون از هفت دولت آزاد بود :general402:
-هفته اول به قول معروف برای زهر چشم گرفتن تهدید و تنبیه و نمره و تجدید دوره و ... زیاده! جدی نگیرید! :general410: اینا به غیر از داد زدن واینجور چیزا ابزار دیگه ای برای مجبور کردن شما برای اطاعت ندارن که اگه همین کارا رو هم نکنن دیگه هیشکی مثل اون روزای آخر آموزشی (که ایشاا.. زودتر تجربه میکنید) تره هم براشون خرد نمیکنه!:D
+در ضمن تجدید دوره فقط برای کسیکه بیشتر از 4 روز غیبت غیر موجه داشته باشه یا مثلا بزنه زیر گوش فرمانده:general509: البته تو دوره ما الکی گفتن یک روز و کسی هم جرات نکرد (به غیر از استعلاجی که بعثت صادر کرده) غیبت کنه!
- اطاعت یا پا چسبوندن برای کسی غیر از سلسله مراتب خودتون (ارشدا سرگروهبان فرمانده گروهان و گردان خودتون) اجباری نیست!حواستون باشه روزای اول چون شما چیزی نمی دونید اونام سواستفاده زیاد می کنن
- توی ارتش برای هیچ کاری داوطلب نشید! حتی اگه بهشت رفتن بود!:general605:
- تا جایی که میتونید توی صف های اول و آخر و کناری نباشید معنی این حرف رو بعدن میفهمید!:general711:
"تجربیات کسی که یکبار هم سینه خیز نرفت حتی تو اردوگاه! " (این درجه رو وقتی آموزشیتون تموم شد درک می کنید:cool:)

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
ممنون محسن جان
آقا یه سوال چقدر طول میکشه تا این گواهی صادر بشه معمولا؟ کار فوری دارم واسه این میگم.
ممنون از لطفت
نه فوری صادر نمیشه. شاید پروسه اش چندین روز طول بکشه، تازه اگه اوکی بشه قضایا و فرمانده باهات راه بیاد. روز اول فکر نمی کنم فرصت کنی!!!
هفته ی اول رو کلا بیخیال شین! یکشنبه که برین تا خودِ پنج شنبه ظهر اونجائین. مگر اینکه خیلی بهتون حال بدن و هفته ی اول مرخصی بدن، مثلا سه شنبه، که بعیده.

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
چند نکته ناب:
- به احتمال زیاد توی هفته اول تقسیم کار نظافتی میشین سعی کنید این جمع رو بپیچونین!
البته پیچوندن توی هفته اول خیلی چیز میخواد:general609: ما بهش میگیم جیگر شما رو نمیدونم;)
دوره ما یکی از بچه ها جز هیچ کدوم از گروه های نظافتی (آسایشگاه،راه پله،محوطه،نهار خوری ،سرویس،حمام،دیگ شورخونه و...) نبود و وقتی بقیه سر محوطه نظافتی خودشون بودن (که معمولا توی همون یک ساعت نیم ساعت وقت استراحتتونه) ایشون از هفت دولت آزاد بود :general402:
-هفته اول به قول معروف برای زهر چشم گرفتن تهدید و تنبیه و نمره و تجدید دوره و ... زیاده! جدی نگیرید! :general410: اینا به غیر از داد زدن واینجور چیزا ابزار دیگه ای برای مجبور کردن شما برای اطاعت ندارن که اگه همین کارا رو هم نکنن دیگه هیشکی مثل اون روزای آخر آموزشی (که ایشاا.. زودتر تجربه میکنید) تره هم براشون خرد نمیکنه!:D
+در ضمن تجدید دوره فقط برای کسیکه بیشتر از 4 روز غیبت غیر موجه داشته باشه یا مثلا بزنه زیر گوش فرمانده:general509: البته تو دوره ما الکی گفتن یک روز و کسی هم جرات نکرد (به غیر از استعلاجی که بعثت صادر کرده) غیبت کنه!
- اطاعت یا پا چسبوندن برای کسی غیر از سلسله مراتب خودتون (ارشدا سرگروهبان فرمانده گروهان و گردان خودتون) اجباری نیست!حواستون باشه روزای اول چون شما چیزی نمی دونید اونام سواستفاده زیاد می کنن
- توی ارتش برای هیچ کاری داوطلب نشید! حتی اگه بهشت رفتن بود!:general605:
- تا جایی که میتونید توی صف های اول و آخر و کناری نباشید معنی این حرف رو بعدن میفهمید!:general711:
"تجربیات کسی که یکبار هم سینه خیز نرفت حتی تو اردوگاه! " (این درجه رو وقتی آموزشیتون تموم شد درک می کنید:cool:)
به شدت موافقم. اینا حرفای منم هست. مخصوصا اینکه کجای صف بایستید خیلی مهمه! تا جای ممکن صف اول نباشین!! مثلا صف ششم نفر چهارم (اون وسط مسطا) میتونه جای خوبی برای شما باشه!!! :cool:

حامی 91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا این عکسای 3*4 یا 2*3 که گفتن بگیرین میخوام ببینم کسی گرفته ؟
من رفتم گرفتم یه نمه به سبز میزنه اگرم سبز نباشه رنگ عادیه لباس نیست میخوام ببینم برا کس دیگه ای اینجوووری شده یا ایراد از عکاس منه ؟؟؟
ممنون میشم زودتر کمک کنین اگه ایراد داره دوباره بگیرم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ممنون محسن جان
ممنون از لطفت
تو اموزشی فک نمیکنم گواهی بدن
زمان ما که یادمه نمیدادن

makan_sky

Registered User
لایک‌ها
90
من نه عکس دارم نه اسم
داستان میشه؟؟

sarbaz10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه رفقای جدید :دی

آقا یه سوال ، گفتن نوار آبی شلوار 2 سانتی باشه یا 3 سانتی ؟ من 3 سانتی زدم گفتم یه وقت 2 سانتی نباشه بریم گیر بدم به شلوار الکی ! یعنی اصلا اینقدر ریز میشن به خط 2 سانتی یا 3 سانتی ؟

صندلی آبی هم گیر نیاوردم ! اینا هم عجب اردهایی میدن از بغل پادگان یه برزنتی سبز گرفتم 7 تومن ! امیدوارم گیر نده چرا سبزه ! صندلی هم تو ساکم جا نمیشه ، ضایع نیست دستم بگیرم بیارم ؟

Last edited:

farshid89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به همه رفقای جدید :دی

آقا یه سوال ، گفتن نوار آبی شلوار 2 سانتی باشه یا 3 سانتی ؟ من 3 سانتی زدم گفتم یه وقت 2 سانتی نباشه بریم گیر بدم به شلوار الکی ! یعنی اصلا اینقدر ریز میشن به خط 2 سانتی یا 3 سانتی ؟

صندلی آبی هم گیر نیاوردم ! اینا هم عجب اردهایی میدن از بغل پادگان یه برزنتی سبز گرفتم 7 تومن ! امیدوارم گیر نده چرا سبزه ! صندلی هم تو ساکم جا نمیشه ، ضایع نیست دستم بگیرم بیارم ؟
رنگ صندلي مهم نيست سخت نگيريد ،اونجا بريد ميبينيد اصلا نبايد حرفاشونو جدي گرفت هر كار دوست داريد بكنيد

IT-engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام از دوستان اعزامی 01/12/92 کسی هست که دوره کد اداری یا تامین خط خورده باشه مایل باشه با دوره کد دژبانی عوض کنه؟؟؟؟ از دوستان شهرستان یا تهران فرقی نمیکنه چون من دارم با این شرایط کارمو از دست میدم اگر کسی هست اعلام کنه ؛حاضرم اگه هزینه هم داشته باشه پرداخت کنم
با تشکر

Ali.R.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
منم عکس گرفتم لباسم مشکی شده .... مثل یگان ویژه شده!
سلام
آقا این عکسای 3*4 یا 2*3 که گفتن بگیرین میخوام ببینم کسی گرفته ؟
من رفتم گرفتم یه نمه به سبز میزنه اگرم سبز نباشه رنگ عادیه لباس نیست میخوام ببینم برا کس دیگه ای اینجوووری شده یا ایراد از عکاس منه ؟؟؟
ممنون میشم زودتر کمک کنین اگه ایراد داره دوباره بگیرم

بالا