مترو پیروزی پیاده شو همون بغلهسلام
من هم افتادم اداره مهندسی د و پ غ ع نهاجا
اینجا کجا هست اصلا؟اگه ادرس رو بلدید به ما هم بگید لطفا.
راستی با لباس آشخوری باید بریم؟آخه لباس جدیدا که هنوز سایز نشده
درصد نگرفتیم!!! ولی به تخمین بنده 93.67% !آقایون 12/1 چند در صد تهران بودن؟
کلا همین دوجا هستش ؟؟خضرایی با اسلامشهر؟؟فوق دیپلم میرن اسلامشهر، ولی بعضیاشونم با گروهان دوران موندند. اسلامشهر میگن کویته!
مدارک رو همون روز اول گفتند دیگه! یادت نیس؟! فک کنم فیش حقوقی پدر گرامی بود با شناسنامه و اینجور چیزا که الان یادم نمیاد.
نزدیک ترین جا برای کرجی ها فک کنم "اوج" توی تهرانسر باشه و یا مهرآباد و ستاری. منتها در مورد خوب یا بد بودنشون اطلاعی ندارم والا.
ساعت کاری میگن 7 صبح تا 2 بعد از ظهره. منتها ممکنه تا 4 هم باشه، بستگی به جائی داره که میفتی. از الان به این چیزا فکر کن دوست من. فعلا برو آش بخور ))))
موقعی که تقسیم شدید باید با لباس فرم برید ولی رسته نباید داشته باشهسلام
آقا من فوق لیسانسم احتمالا میفتم لشگری آمار فرمانده و اراشدو بدی ممنونت می شمما رو امروز تقسیم کردند! (3 اردیبهشت). خب اکثر فوق لیسانس و دکتراها میفتن تهران. پدر نظامی و متاهل ها هم که هرجا رو بخوان میرن. امریه ها که وضعیتشون مشخصه. من خودم تهران، اداره ی مهندسی افتادم. از الان دوستانه بهتون بگم به این چیزا فکر نکنین اصلن.
نکته ی بسیار مهم: نمرات امتحانات و تیراندازی (که اصن نمره نمیدن بهتون!) و ... همه اش فرمالیته و کشکه! این موضوع رو هیچوقت یادتون نره.
امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنین و روزهای سخت (اصلنم سخت نیست البته) رو با اونها و در کنار هم سپری کنین و خوش بگذره بهتون.
اگه گروهان لشگری (فوق لیسانس و دکترا) افتادین ندا بدین تا آمار همه اشون (فرمانده و اراشد) رو بدم بهتون! :general404:
فرمانده ستوان دوم جناب محسن جوادی= بسیار منظم و جدی و با شخصیت. خیلی براتون زحمت میکشه و واقعا به فکر بچه هاست که کم و کاستی نداشته باشند.آقا من فوق لیسانسم احتمالا میفتم لشگری آمار فرمانده و اراشدو بدی ممنونت می شم
آقا من لباس فرمم رسته داره! یعنی خیاطه گفت رسته رو بزنم گفتم بزن! مشکلی پیش میاد؟موقعی که تقسیم شدید باید با لباس فرم برید ولی رسته نباید داشته باشه
دیگه از دست پوتین راحت شدین
تونستی بری تو؟ منو راه ندادن و گفتن شنبه با لباس فرم برم. رسته رو نباید میزدیم؟! من زدمسلام
ببین بچه ها به خودتون زحمت نمیدین صفحات قبل رو بخونینا!دوستان یک سوال
معاف از رزم یا مشکل دیسک کمر به درد میخوره؟
رژه باید بریم؟ اگر رژه نریم چه کار یاید بکنیم بجای رژه؟
ممنون
نه بابا مهم نیستآقا من لباس فرمم رسته داره! یعنی خیاطه گفت رسته رو بزنم گفتم بزن! مشکلی پیش میاد؟
نگهبانی از 8 صبح شروع میشه و 24 ساعت ادامه داره منتها به صورت پیوسته نیست. به این ترتیبه که 2 ساعت نگهبونی 4 ساعت آزاد، 2 ساعت نگهبونی 4 ساعت آزاد.. تا 24 ساعت تموم ه.ممنون دوست عزیز
لطف میکنید راجع به نگهبانی توضیح بدید؟
چند ساعت هست؟ چه جوریه و چه بدیهایی داره؟
اگر نگهبان باشیم دیگه کلا آخر هفته ما را نمیفرستن؟
جالب بود .. حال کردمبچه ها یه کار با گیتار زدم در مورد سربازی گوش بدید بخندید حسابی.....
فقط شرمنده زیاد خوب نشده..حال و حوصله وقت گذاشتن نداشتم....
بخندید...حالش رو ببرید
http://picosong.com/Cy6z
مرخصی اول هیچی نمی شه فقط یکم دژبان قرقر میکنه و با بقیه میگه برو تو. اما مرخصی های دیگه ممکن بیشتر پشت در نگهت داره تا از آمار عقب بمونی و غیبت بخوری.آقا یه سوال : من بدبختانه برگه مرخصی و گم کردم .. یکشنبه که میریم پادگان به نظرتون چه برنامه ای در انتظارمه؟؟