• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
بابا خیلی نامردیه پوتین رو که دادان 30 تومن برمی داشتن نه 10 تومن!!!!

راست می گی
دوستان لطفا کنن بگن کجا افتادن

عجب آدم بی انصافی بوده پس !!! پوتین های من مارکش پاما بود برای شما هم همین بود؟

گردان صیادشیرازی افتادم من...

Ali.R.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
این مغازه که نزدیکش هست لباس اینا نداره؟؟
من از کرج دارم میرم

شما از کرج میای با مترو بیا تا ایستگاه حسن آباد اونجا لباسات رو اوکی کن
بعد باز با مترو برو امام حسین بقیه لوازمی که میخوای رو بخر

البته احتمالا همه چیز امام حسین گیر بیاد ... اگه لباستو بدی اندازه ات کنند ارزون تر تموم میشه تا عوضش کنی

عجب آدم بی انصافی بوده پس !!! پوتین های من مارکش پاما بود برای شما هم همین بود؟

گردان صیادشیرازی افتادم من...

همه پوتین ها مارک پاما بود دیگه ... مگه پوتین غیر پاما هم داشتیم ؟

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
ما رو امروز تقسیم کردند! (3 اردیبهشت). خب اکثر فوق لیسانس و دکتراها میفتن تهران. پدر نظامی و متاهل ها هم که هرجا رو بخوان میرن. امریه ها که وضعیتشون مشخصه. من خودم تهران، اداره ی مهندسی افتادم. از الان دوستانه بهتون بگم به این چیزا فکر نکنین اصلن.
نکته ی بسیار مهم: نمرات امتحانات و تیراندازی (که اصن نمره نمیدن بهتون!) و ... همه اش فرمالیته و کشکه! این موضوع رو هیچوقت یادتون نره.
امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنین و روزهای سخت (اصلنم سخت نیست البته) رو با اونها و در کنار هم سپری کنین و خوش بگذره بهتون. ;)
اگه گروهان لشگری (فوق لیسانس و دکترا) افتادین ندا بدین تا آمار همه اشون (فرمانده و اراشد) رو بدم بهتون! :general404:

makan_sky

Registered User
لایک‌ها
90
شما از کرج میای با مترو بیا تا ایستگاه حسن آباد اونجا لباسات رو اوکی کن
بعد باز با مترو برو امام حسین بقیه لوازمی که میخوای رو بخر
البته احتمالا همه چیز امام حسین گیر بیاد ... اگه لباستو بدی اندازه ات کنند ارزون تر تموم میشه تا عوضش کنی
همه پوتین ها مارک پاما بود دیگه ... مگه پوتین غیر پاما هم داشتیم ؟
داداش دقیقا کجای حسن اباد ؟؟من از مترو اومدم پائین کجا برم؟؟

makan_sky

Registered User
لایک‌ها
90
ما رو امروز تقسیم کردند! (3 اردیبهشت). خب اکثر فوق لیسانس و دکتراها میفتن تهران. پدر نظامی و متاهل ها هم که هرجا رو بخوان میرن. امریه ها که وضعیتشون مشخصه. من خودم تهران، اداره ی مهندسی افتادم. از الان دوستانه بهتون بگم به این چیزا فکر نکنین اصلن.
نکته ی بسیار مهم: نمرات امتحانات و تیراندازی (که اصن نمره نمیدن بهتون!) و ... همه اش فرمالیته و کشکه! این موضوع رو هیچوقت یادتون نره.
امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنین و روزهای سخت (اصلنم سخت نیست البته) رو با اونها و در کنار هم سپری کنین و خوش بگذره بهتون. ;)
اگه گروهان لشگری (فوق لیسانس و دکترا) افتادین ندا بدین تا آمار همه اشون (فرمانده و اراشد) رو بدم بهتون! :general404:
داداش اول بگو که فوق دیپلمها کجاس اموزشی شون؟؟
ما صیاد هستیم
بعد من پدرم نظامی هستش
چنتا مسئله هستش
اولا مدارک چی میخواد ؟؟
دوما ما خونمون کرجه و فک کنم کرج اصلا ارتش نداره حالا تو این بین من تو دوتا مسئله گیر کردم
1.جای راحت برای خدمت انتخاب کنم
2.جای نزدیک به خونه که بچها اکثرا مهر اباد رو معرفی کردن جای خوبی هستش ؟؟
شما کجاهارو معرفی میکنید؟؟
بعد ساعت کاری چه جوری هست؟؟24-24 یا صبح تا ظهر اصلا کدومش بهتر هست؟؟
خیلی ممنون

hassanxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
سوال از اعزامی های 1 اسفند دارم .
فوق لیسانس های شهرستان رو بیشتر کجا انداختن ؟ شهر خودشون یا تهران! به رشتشون ربط داشته یا نه؟

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
همانطور که قبلن گفته بودم روزبرگ دوران در دوره گذشته از همه بدتر بود
اشتباه تایپی "روز برگ دوران از همه بیشتر بود!"
آخه داشتم میرفتم پادگان برای تقسیم ! قابل توجه دوستان 2/1 که فکر می کنند زیاد علاف شدن ما رو از ساعت 10 صبح تا 18 (بدون نهار) برای گرفتن لباس و برگه تقسیم نگه داشتن و آخرشم ما که دوره کد بودیم یکم نظافت:general107:

Ali.R.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
داداش دقیقا کجای حسن اباد ؟؟من از مترو اومدم پائین کجا برم؟؟

از مترو حسن آباد که پیاده شدی خیابان امام ***** رو به سمت غرب برو ... اونجا بورس لباس و علائم نظامیه
منتهی من که رفتم کلاه سربازی نیرو هوایی خیلی سخت گیر میومد . آخرش دادم یه مغازه برام گشادش کرد کلاه رو
ولی پوتین راحت گیر میاد. لباست رو هم راحت اندازه میکنند و طلق لباس و تخصص پیاده و باند 3 سانتی روی شلوار رو هم همه جا برات میدوزند

البته همه چی هم که گیرت بیاد حداقل برای خرید گل آنکادر باید بری جلو خضرایی ... یه نظامی فروشی هست جلو خضرایی تقریبا همه وسایل رو داره حتی شلوار کردی مشکی و کیف واکس و جاصابونی آبی

Ali.R.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
امروز با یه بنده خدایی صحبت میکردم سرباز لیسانس 14 ماه خدمت نیرو هوایی بود.
افتاده بود مهرآباد خیلی هم راضی بود. میگفت وقتی تقسیم بشی به یگان همه چی بستگی به فرمانده ات داره (البته نیرو هوایی به داشتن فرمانده های باشخصیت و آدم حسابی معروفه)
این چون خونش مینی سیتی بود میگفت فرمانده شون گفته یه روز تا ساعت 6 بمون فرداش نمیخواد بیای

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
داداش اول بگو که فوق دیپلمها کجاس اموزشی شون؟؟
ما صیاد هستیم
بعد من پدرم نظامی هستش
چنتا مسئله هستش
اولا مدارک چی میخواد ؟؟
دوما ما خونمون کرجه و فک کنم کرج اصلا ارتش نداره حالا تو این بین من تو دوتا مسئله گیر کردم
1.جای راحت برای خدمت انتخاب کنم
2.جای نزدیک به خونه که بچها اکثرا مهر اباد رو معرفی کردن جای خوبی هستش ؟؟
شما کجاهارو معرفی میکنید؟؟
بعد ساعت کاری چه جوری هست؟؟24-24 یا صبح تا ظهر اصلا کدومش بهتر هست؟؟
خیلی ممنون
فوق دیپلم میرن اسلامشهر، ولی بعضیاشونم با گروهان دوران موندند. اسلامشهر میگن کویته!
مدارک رو همون روز اول گفتند دیگه! یادت نیس؟! فک کنم فیش حقوقی پدر گرامی بود با شناسنامه و اینجور چیزا که الان یادم نمیاد.
نزدیک ترین جا برای کرجی ها فک کنم "اوج" توی تهرانسر باشه و یا مهرآباد و ستاری. منتها در مورد خوب یا بد بودنشون اطلاعی ندارم والا.
ساعت کاری میگن 7 صبح تا 2 بعد از ظهره. منتها ممکنه تا 4 هم باشه، بستگی به جائی داره که میفتی. از الان به این چیزا فکر کن دوست من. فعلا برو آش بخور :)))))

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
سلام دوستان
سوال از اعزامی های 1 اسفند دارم .
فوق لیسانس های شهرستان رو بیشتر کجا انداختن ؟ شهر خودشون یا تهران! به رشتشون ربط داشته یا نه؟
به رشته که ربط داره مسلما، اما اینکه رابطه اش مستقیمه یا هذلولوی نمی دونم!!!
مثلا یکی از بچه ها از شمال کشور بود اما تو همون خضرائی موندگار شد. اینگونه سوال ها پاسخ مشخصی ندارند و نمیشه گفت چه اتفاقی ممکنه بیفته. بند پ فراموش نشود که بسی کارگر میفتد لامصب. حداقل تجربه ی دوستان این را به خوبی نشان داده است و مطلب کاملا اثبات شده است! و من ا... توفیق!!!

Ali.R.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
بچه های 1/12 ... کسی آمار این « بهمنی » رو داره ؟
به نظر آدم باحالی میاد ... از اونایی که اگه بهش حال بدی بهت حال میده

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
اشتباه تایپی "روز برگ دوران از همه بیشتر بود!"
آخه داشتم میرفتم پادگان برای تقسیم ! قابل توجه دوستان 2/1 که فکر می کنند زیاد علاف شدن ما رو از ساعت 10 صبح تا 18 (بدون نهار) برای گرفتن لباس و برگه تقسیم نگه داشتن و آخرشم ما که دوره کد بودیم یکم نظافت:general107:
شما که زیر اون بارون شدید به گ رفتین رفیق!!! اون موقع ما تو غذاخوری (لشگری داشتیم نگاهتون می کردیم. واقعا اذیت شدین. اجرتون با آقا.

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
بچه های 1/12 ... کسی آمار این « بهمنی » رو داره ؟
به نظر آدم باحالی میاد ... از اونایی که اگه بهش حال بدی بهت حال میده
بهمنی شده ارشد شما؟؟
فوق العاده است. اصلن اذیت نمی کنه (یعنی بلند نیست اذیت کنه) و انقد تیکه های باحال میندازه که کلی میخندین. :general406: عشق است. ولی اینم بگم وسط اون خنده ها یهو جدی میشه و پاچه میگیره! حواستون باشه ظرفیت شوخی و خنده رو داشته باشین و زیاد سروصدا نکنین!
متولد 65 ـه! مثل فرمانده جوادی که اونم 65 ـه اما خیلی تو کارش خبره است و همه قبولش دارن.
احتمالا وجدانی پور و زاهدیان هم باهاتون باشند. که به نوبه ی خود معرفی می شوند.

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
آقا فرچه دسته بلند برای زیر تخت نمی خواد===>زیر تخت ها توسط بچه های نظافت آسایشگاه با طی تمیز میشه!
شلوار کردی الزامی نیست یه شلوار تیره قبوله! من که خودم شبا با همون شلوار ارتش می خوابیدم البته چون زیر پتو بود کسی نمی دید!
حوله صورت +مسواک و خمیر دندون +لیوان دسته دار + قاشق و چنگال+ دفتر===>به غیر از جاصابونی حتما آبی نوع هیچ کدومشون مهم نیست فقط باشند! (وسایل آنکادر کمد)
لیوان شیشه ای دسته دار= واسه نصف بچه ها شکست! (پلاستیکی بزرگ بیار=چایی به اندازه لیوانت میگیری شایدم نصف لیوان باشه (بستگی به حال دادن بچه های مقسم)
همانطور که همه می دونند هر گونه نمره تو ارتش الکیه پس وقتتونو با جزوه نوشتن حروم نکنید بجاش بخوابید

mv1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام
من هم افتادم اداره مهندسی د و پ غ ع نهاجا
اینجا کجا هست اصلا؟اگه ادرس رو بلدید به ما هم بگید لطفا.
راستی با لباس آشخوری باید بریم؟آخه لباس جدیدا که هنوز سایز نشده:cool:

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
من هم افتادم اداره مهندسی د و پ غ ع نهاجا
اینجا کجا هست اصلا؟اگه ادرس رو بلدید به ما هم بگید لطفا.
راستی با لباس آشخوری باید بریم؟آخه لباس جدیدا که هنوز سایز نشده:cool:
اِ ؟ منم د و پ غ ع!!! اوووغ!
والا من از یکی از بچه ها پرسیدم گفت متروی پیروزی پیاده بشین همون دور و وراست! باید بپرسیم.
آره دیگه بازم باید بپوشیمش! :(

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
آقا فرچه دسته بلند برای زیر تخت نمی خواد===>زیر تخت ها توسط بچه های نظافت آسایشگاه با طی تمیز میشه!
شلوار کردی الزامی نیست یه شلوار تیره قبوله! من که خودم شبا با همون شلوار ارتش می خوابیدم البته چون زیر پتو بود کسی نمی دید!
حوله صورت +مسواک و خمیر دندون +لیوان دسته دار + قاشق و چنگال+ دفتر===>به غیر از جاصابونی حتما آبی نوع هیچ کدومشون مهم نیست فقط باشند! (وسایل آنکادر کمد)
لیوان شیشه ای دسته دار= واسه نصف بچه ها شکست! (پلاستیکی بزرگ بیار=چایی به اندازه لیوانت میگیری شایدم نصف لیوان باشه (بستگی به حال دادن بچه های مقسم)
همانطور که همه می دونند هر گونه نمره تو ارتش الکیه پس وقتتونو با جزوه نوشتن حروم نکنید بجاش بخوابید
دقیقا همینطوره.
+ اینکه: برای اینکه مجبور نشین هی ظرف بشورین یک بسته فریزر بیارین که هر وعده بکشین روی یلغوی!

بالا