همه چی دارن همون مغازه ها حتی لباس ولی ممکنه از جاهای دیگه یه کم گرونتر بدناین مغازه که نزدیکش هست لباس اینا نداره؟؟
من از کرج دارم میرم
همه چی دارن همون مغازه ها حتی لباس ولی ممکنه از جاهای دیگه یه کم گرونتر بدناین مغازه که نزدیکش هست لباس اینا نداره؟؟
من از کرج دارم میرم
بابا خیلی نامردیه پوتین رو که دادان 30 تومن برمی داشتن نه 10 تومن!!!!
راست می گی
دوستان لطفا کنن بگن کجا افتادن
این مغازه که نزدیکش هست لباس اینا نداره؟؟
من از کرج دارم میرم
عجب آدم بی انصافی بوده پس !!! پوتین های من مارکش پاما بود برای شما هم همین بود؟
گردان صیادشیرازی افتادم من...
داداش دقیقا کجای حسن اباد ؟؟من از مترو اومدم پائین کجا برم؟؟شما از کرج میای با مترو بیا تا ایستگاه حسن آباد اونجا لباسات رو اوکی کن
بعد باز با مترو برو امام حسین بقیه لوازمی که میخوای رو بخر
البته احتمالا همه چیز امام حسین گیر بیاد ... اگه لباستو بدی اندازه ات کنند ارزون تر تموم میشه تا عوضش کنی
همه پوتین ها مارک پاما بود دیگه ... مگه پوتین غیر پاما هم داشتیم ؟
داداش اول بگو که فوق دیپلمها کجاس اموزشی شون؟؟ما رو امروز تقسیم کردند! (3 اردیبهشت). خب اکثر فوق لیسانس و دکتراها میفتن تهران. پدر نظامی و متاهل ها هم که هرجا رو بخوان میرن. امریه ها که وضعیتشون مشخصه. من خودم تهران، اداره ی مهندسی افتادم. از الان دوستانه بهتون بگم به این چیزا فکر نکنین اصلن.
نکته ی بسیار مهم: نمرات امتحانات و تیراندازی (که اصن نمره نمیدن بهتون!) و ... همه اش فرمالیته و کشکه! این موضوع رو هیچوقت یادتون نره.
امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنین و روزهای سخت (اصلنم سخت نیست البته) رو با اونها و در کنار هم سپری کنین و خوش بگذره بهتون.
اگه گروهان لشگری (فوق لیسانس و دکترا) افتادین ندا بدین تا آمار همه اشون (فرمانده و اراشد) رو بدم بهتون! :general404:
همه پوتین ها مارک پاما بود دیگه ... مگه پوتین غیر پاما هم داشتیم ؟
اشتباه تایپی "روز برگ دوران از همه بیشتر بود!"همانطور که قبلن گفته بودم روزبرگ دوران در دوره گذشته از همه بدتر بود
داداش دقیقا کجای حسن اباد ؟؟من از مترو اومدم پائین کجا برم؟؟
فوق دیپلم میرن اسلامشهر، ولی بعضیاشونم با گروهان دوران موندند. اسلامشهر میگن کویته!داداش اول بگو که فوق دیپلمها کجاس اموزشی شون؟؟
ما صیاد هستیم
بعد من پدرم نظامی هستش
چنتا مسئله هستش
اولا مدارک چی میخواد ؟؟
دوما ما خونمون کرجه و فک کنم کرج اصلا ارتش نداره حالا تو این بین من تو دوتا مسئله گیر کردم
1.جای راحت برای خدمت انتخاب کنم
2.جای نزدیک به خونه که بچها اکثرا مهر اباد رو معرفی کردن جای خوبی هستش ؟؟
شما کجاهارو معرفی میکنید؟؟
بعد ساعت کاری چه جوری هست؟؟24-24 یا صبح تا ظهر اصلا کدومش بهتر هست؟؟
خیلی ممنون
به رشته که ربط داره مسلما، اما اینکه رابطه اش مستقیمه یا هذلولوی نمی دونم!!!سلام دوستان
سوال از اعزامی های 1 اسفند دارم .
فوق لیسانس های شهرستان رو بیشتر کجا انداختن ؟ شهر خودشون یا تهران! به رشتشون ربط داشته یا نه؟
شما که زیر اون بارون شدید به گ رفتین رفیق!!! اون موقع ما تو غذاخوری (لشگری داشتیم نگاهتون می کردیم. واقعا اذیت شدین. اجرتون با آقا.اشتباه تایپی "روز برگ دوران از همه بیشتر بود!"
آخه داشتم میرفتم پادگان برای تقسیم ! قابل توجه دوستان 2/1 که فکر می کنند زیاد علاف شدن ما رو از ساعت 10 صبح تا 18 (بدون نهار) برای گرفتن لباس و برگه تقسیم نگه داشتن و آخرشم ما که دوره کد بودیم یکم نظافت:general107:
بهمنی شده ارشد شما؟؟بچه های 1/12 ... کسی آمار این « بهمنی » رو داره ؟
به نظر آدم باحالی میاد ... از اونایی که اگه بهش حال بدی بهت حال میده
اِ ؟ منم د و پ غ ع!!! اوووغ!سلام
من هم افتادم اداره مهندسی د و پ غ ع نهاجا
اینجا کجا هست اصلا؟اگه ادرس رو بلدید به ما هم بگید لطفا.
راستی با لباس آشخوری باید بریم؟آخه لباس جدیدا که هنوز سایز نشده
دقیقا همینطوره.آقا فرچه دسته بلند برای زیر تخت نمی خواد===>زیر تخت ها توسط بچه های نظافت آسایشگاه با طی تمیز میشه!
شلوار کردی الزامی نیست یه شلوار تیره قبوله! من که خودم شبا با همون شلوار ارتش می خوابیدم البته چون زیر پتو بود کسی نمی دید!
حوله صورت +مسواک و خمیر دندون +لیوان دسته دار + قاشق و چنگال+ دفتر===>به غیر از جاصابونی حتما آبی نوع هیچ کدومشون مهم نیست فقط باشند! (وسایل آنکادر کمد)
لیوان شیشه ای دسته دار= واسه نصف بچه ها شکست! (پلاستیکی بزرگ بیار=چایی به اندازه لیوانت میگیری شایدم نصف لیوان باشه (بستگی به حال دادن بچه های مقسم)
همانطور که همه می دونند هر گونه نمره تو ارتش الکیه پس وقتتونو با جزوه نوشتن حروم نکنید بجاش بخوابید