عزیزم من خودم از یکی از ستوان وظیفه ها که پرسیدم میگفت فوق دیپلم ها همشون اسلامشهر (احمدآباد) میوفتنما نفهمیدیم اخرش میوفتیم اسلامشهر یا همون خضرایی
عزیزم من خودم از یکی از ستوان وظیفه ها که پرسیدم میگفت فوق دیپلم ها همشون اسلامشهر (احمدآباد) میوفتن
حالا چرا الان به همه گفت توی برگه مرخصیشون بزنن گردان شهید صیاد شیرازی نمیــــدونم !!
شاید وقتی یکشنبه رفتیم میخوان تقسیم کنن دوباره !! خلاصه معلوم نیست ، کارشون برنامه نداره که !
شما رو لخت کردن؟اوه اوه خدا کنه نمونیم خضرایی
اولش دوس داشتم بمون الان پشیمونم
اینقدر میرید اسلامشهر که ما باور کردیم
وقتی لختمون کردن به من گفت این چیه رو شکمت گفتم نمیدونم گفت یعنی چی همین جوری دراومده من خندم گرفت
قاطی کرد گفت زهر مار نخند برو اونور وایسا
بعد توله سگ به یکی دیگه گفت حواست به اینا باشه اخه یکیم بود خال داشت
خلاصه یکم گذشت اومد مثلا رفیق بشه باهامون بعد که داشتیم میرفتیم من دوباره خندیدم بهش خیلی دردش اومد میگفت چیه خیلی خنده دار هستیم ما و فلان
خلاصه شر نشه برامون خوبه
خدا بریم همون اسلامشهر
منکه تقسیم نمیشم ازشون پرسیدم گفتن میتونی هر جا خواستی بری من گفتم مهر اباد
حالا این اموزشی رد بشه فک نکنم مشکلی داشته باشیم
همرو لخت کردن نه منوشما رو لخت کردن؟
لخت مادرزاد؟
کلاً ارتش اینجوریه؟ خوب پس معاینه پزشکی که رفتیم (برای ارسال دفترچه) چی بود؟
(البته من **** افتادم. و خدا رو شکر، تا حالا که لختمون نکردن!)
دادش طلق رو باید بالای جیب ها گیراهن بدوزین.اسم رو هم فک کنم گفت باید بندازیم رو سینه سمت راستسلام به برو بچه های خضرایی
کسی میتونه راهنمایی کنه اسم رو لباس رو چی کار باید بکنیم؟تلق باید کجا بزنیم؟
شما رو لخت کردن؟
لخت مادرزاد؟
کلاً ارتش اینجوریه؟ خوب پس معاینه پزشکی که رفتیم (برای ارسال دفترچه) چی بود؟
(البته من **** افتادم. و خدا رو شکر، تا حالا که لختمون نکردن!)
داداش دمت گرم.فقط اسمو بدوزیم بعد تلق بندازیم روش تلقم بدوزیم؟اسم رو پارچه چه رنگی بنویسیم؟دادش طلق رو باید بالای جیب ها گیراهن بدوزین.اسم رو هم فک کنم گفت باید بندازیم رو سینه سمت راست
زیر تلق باید پارچه باشه؟داداش دمت گرم.فقط اسمو بدوزیم بعد تلق بندازیم روش تلقم بدوزیم؟اسم رو پارچه چه رنگی بنویسیم؟
زیر تلق پارچه نیست کاغذه که باس بعدا اسم و گروهان و بنویسین! همون بغل لباستو میدی دوخته شده و فرم تن بهت می دن با رسته و تلق 9500!زیر تلق باید پارچه باشه؟
نمی دونم.فک کنم زیرش باید یه برگه سفید تایپ شده اسم نوشته روش.بازم نمی دونم
شما هم دیروز اومدین؟زیر تلق پارچه نیست کاغذه که باس بعدا اسم و گروهان و بنویسین! همون بغل لباستو میدی دوخته شده و فرم تن بهت می دن با رسته و تلق 9500!
بالای جیب باید تلق روبدوزی سمت راست باید اسمتو بنویسیسلام به برو بچه های خضرایی
کسی میتونه راهنمایی کنه اسم رو لباس رو چی کار باید بکنیم؟تلق باید کجا بزنیم؟