vahid67
Registered User
دوستان من میخوام شنبه شب حدود ساعت 12 برم پادگان دم در که مشکلی نیست ؟؟ جای تخت ها معلوم هستش که کی کجا باید بره ؟؟
وقتی که بری تو یگانت اونجا تقسیم میشی و هر کی یه جا میفته که باید رسته ی اونجا رو بزنه رو لباسش حالا تو هم رسته رو بشکاف کاری نداره کهآقا من لباس فرمم رسته داره! یعنی خیاطه گفت رسته رو بزنم گفتم بزن! مشکلی پیش میاد؟
بچه ها یه کار با گیتار زدم در مورد سربازی گوش بدید بخندید حسابی.....
فقط شرمنده زیاد خوب نشده..حال و حوصله وقت گذاشتن نداشتم....
بخندید...حالش رو ببرید
http://picosong.com/Cy6z
بچه ها یه کار با گیتار زدم در مورد سربازی گوش بدید بخندید حسابی.....
فقط شرمنده زیاد خوب نشده..حال و حوصله وقت گذاشتن نداشتم....
بخندید...حالش رو ببرید
http://picosong.com/Cy6z
دوستان من میخوام شنبه شب حدود ساعت 12 برم پادگان دم در که مشکلی نیست ؟؟ جای تخت ها معلوم هستش که کی کجا باید بره ؟؟
كلا آدم بدي نيست ولي ميخواد خيلي مقرراتي باشه،مارو تا لحظه آخر اذيت كرد كلا به حرفا و تهديداش اصلا گوش نكنيد منو شب قبل از اردو تهديد كرد كه بچه پدرم نيستم اگه نندازمت چابهار ،منم افتادم مهرآباد))ارشد فقط پوريا عبدالملكي يه دونست خيلي مرده،البته اگر خدمتش تموم نشه و واسه شما هم باشهبچه های باتجربه ...
این اولیا چجور آدمیه ؟
خیلی نچسب به نظر میرسه !
اقا شما افتادی مهراباد میشه یکم تعریف کنی ببینیم چه جوریاس؟؟كلا آدم بدي نيست ولي ميخواد خيلي مقرراتي باشه،مارو تا لحظه آخر اذيت كرد كلا به حرفا و تهديداش اصلا گوش نكنيد منو شب قبل از اردو تهديد كرد كه بچه پدرم نيستم اگه نندازمت چابهار ،منم افتادم مهرآباد))ارشد فقط پوريا عبدالملكي يه دونست خيلي مرده،البته اگر خدمتش تموم نشه و واسه شما هم باشه
حالا شاید شب اوله رات بدن ولی اون ساعت غرقهدوستان من میخوام شنبه شب حدود ساعت 12 برم پادگان دم در که مشکلی نیست ؟؟ جای تخت ها معلوم هستش که کی کجا باید بره ؟؟
حقيقتش داداش من ديروز اولين روزي بود كه رفتم مي گن جاي خوبيه از ساعت ٧تا ٢ ،البته به جز دژباني بايد ببيني كودوم قسمتش ميوفتي من هنوز جام مشخص نشده ولي داداش اگه از من كي شنوي از الان فكر تقسيمتو نكن و روي هيچي حساب باز نكن حتي اگه پارتي دارياقا شما افتادی مهراباد میشه یکم تعریف کنی ببینیم چه جوریاس؟؟
چون منم به احتمال زیاد میوفتم اونجا
میدن. باید به فرمانده گروهان نامه بدی. برای ما اینجوری بود.سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه که این جا به راحتی گواهی اشتغال به خدمت میدن یا نه؟ و برای این کار باید از کی درخواست کرد؟
ممنون
کمدا قفل ندارن. بهتره با خودتون بیارین هرچند آنکادر کمد شامل لیوان، قاشق، چنگال، مسواک، خمیردندان، حوله و یک دست لباسه، بنابراین نیازی به مراقبت از اونا نیست و اصولا کسی بهشون دست نمیزنه. با این حال کمد باید از صبح تا ظهر ساعت 2 باز بمونه که چنانچه بخوان بازدیدی انجام بدن در دسترس باشه. قفل ببرین بد نیست اما لزومی نداره و اجباری نیست.وضعیت قفل کمدا چجوریه ؟
نیازی هست از این قفلای 808 بیاریم یا خوبه ؟
کلید موقع تحویل رو خود قفله ؟ میدن بهمون ؟
روز اول (7 اردیبهشت برای شما) حتما باید لباس نظامی تنتون باشه و موهاتون با نمره ی 4 (یا 6!) کوتاه شده باشه.اقا روز اول که میخوایم بریم باید حتما لباس بپوشیم یا نه میشه با لباس شخصی بریم؟؟