به ما توو دوره قبل كه گروهانمون ٢١٧نفر بود روز ٥٠ - ٦٠ نفر مرخصي مي دادن كه ازاين تعداد چند نفر به طور ثابت هر روز مي رفتن،متاهلها و مشكل دارا هم توو هفته ٢ -٣بار مي رفتن،البته ما چون دوره طلايي بوديم روز برگامون كم بود احتمالا روزبرگاي شما بيشترهامروز اولین مرخصیو اومدیم شانس خووبم فردام نگهبانم :|
از بچه های دوره های قبل یکی بیاد یه توضیح درباره این روووز برگی بده ممنون میشم ...
به چند نفر میدن ؟ از کی شروع میشه ؟ کلا هر چیزی که به روز برگی مربوطه ...
مرســـــی
سلامسلام
.1-آقا این قضیه رژه چیه؟جوادی خیلی گیر میده و همون صبحگاه مشترک اولی ههمون رو بیچاره کرد و به فنا رفتیم از بس که شنا رفتیم.در هفته چند بار رژه باید بریم؟
2- این مرخصی متاهلا چه جوریه؟یعنی از چهارشنبه عصر تا صبح شنبه است یا حالت روزبرگی داره؟
3- اردوگاه چه جوریه؟چیکار باید بکنیم و آیا سخته یا نه؟
4- حقوق سربازی برای یه سرباز فوق لیسانس متاهل چنده؟
5- جوادی می گفت خالصی خدمت شما 30 روزه و می گفت هم میان دوره و هم پایان دوره مرخصی میدیم.راست میگه؟قضیه میان دوره و پایان دوره چیه؟چند روز مرخصی میدن و آیا به درد شهرستانی ها هم میخوره؟
6- بعضی از دوستان میگفتن هفته اول فقط سخته و از هفته های بعد میشه هتل.لطفا بگید هفته های بعد چه تغییراتی میکنه که کار کمی راحتر میشه؟
7-برنامه سین بچه های دوره قبل چجوری بوده؟
ممنون
آره من لشگری بودم. چی شده؟ حال میکنینا! من که میدونم!!از بچه های گروهان لشگری کسی اینجا هست ؟؟
خداییش من خیلی بد خوابم خدا خیلی بهم رحم کرد توی کوپه افتادم توی آسایشگاه نیستم ...
هنرآموزاتون کیا هستن؟ زارعی که باید باشه، بقیه چی؟ نامداری؟محمدی؟خیلی این جوادی غر میزنه سر ما واسه رژه و ... بهمنی هم بعضی موقع ها یهو فاز برمیداره !!! واسه شما هم اینجوری بود ؟؟
هنرآموزاتون کیا هستن؟ زارعی که باید باشه، بقیه چی؟ نامداری؟محمدی؟
رژه معمولا هفته های آخر شکل اصلی خودش رو پیدا میکنه. منتها کار سختی نیست، درست رژه برین کاری به کارتون نداره که هیچ تشویقی هم میده.
برا ما جوادی خیلی درگیر کارهای اداری بود و سر گروهان خیلی حاضر نمیشد. فقط صبحگاه ها میومد و نظارت می کرد. بهمنی خیلی خوبه! )
کلا سعی کنین درست اجرا کنین و نپیچونین.
زارعی پسر خوبیه. بعد متوجه میشین اینو.نامداری و محمدی رفتن فقط 2 هفته اول بودن وجدانی هم چند روزیه نیستش بهمنی هم واقعا عالیه اونم جدیدا خیلی نیستش ... الان یه سالاری اومده با یه وظیفه دیگه هنر آموز هم زارعی هستش و یکی دیگه ...
نمیدونم چرا ابنقدر بعضی ها عامل ک گ دارن درست رژه نمیرن همین امروز صبح توی صبحگاه یه بنده خدا که سر صف ما سمت فرمانده پادگان ایستاده بود اصلا پاشو اندازه 30 درجه هم بالا نمیآورد!! بعدش دهن بفیه رو صاف کردن ... بعضی واقعا توی همه چیز شورشو دیگه دراوردن بعضی موقع ها دلم میخواد برم فحش کش کنم طرفو جلو خودمو میگیرم فقط واسه بعضی ها ما هر دقیقه باید کلی نصیحت و فحش بخوریم ...
نوکرتم داش مهدی.داش محسن میبنم که بیکاری
انگار مرخصی ندادن به آموزشیا،شایدم همه شون خوابیدن حال اومدن تو نت رو ندارن.