• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
البته امروز که رفتم متوجه شدم نیفتادم اوج! بلکه اداره ی مهندسی ام (تهرانسر). مسیرش خیلی بده لامصب!
mv1368 ؟؟ کی هستی؟؟؟؟؟؟؟ یعنی امروز با هم بودیم؟؟ من س2 محسن.آ. هستم! :)))

mv1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام آقا محسن
فردا میبینمت بهت میگم
از الان عزای فردا صبح رو دارم که چجوری برم:general208:

hassanxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
من بندر عباس افتادم کسی هست بندر عباس بدردش بخوره با پایگاه های اطراف خراسان جابجا کنه. بهم زنگ یزنه.
جابجایی بندر عباس با مشهد.
09353686961

seifolahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوستان
اولین مرخصیمونه
تا فردا ساعت ۳ بهمون مرخصی دادن
من افتادم گروهان قوامی
این اسلامشهر هم که کلا منحل شد
تو این هفته اولش یه کم سخت گذشت ولی خوش گذشت مخصوصا با این بچه های هم دوره ایمون

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
یعنی جمعه باید برین؟؟؟ این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم. :|
حالا بیشتر از اینا خوش میگذره، بذار کلاسا شروع بشه....

حامی 91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز اولین مرخصیو اومدیم شانس خووبم فردام نگهبانم :|
از بچه های دوره های قبل یکی بیاد یه توضیح درباره این روووز برگی بده ممنون میشم ...
به چند نفر میدن ؟ از کی شروع میشه ؟ کلا هر چیزی که به روز برگی مربوطه ...
مرســـــی

farshid89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امروز اولین مرخصیو اومدیم شانس خووبم فردام نگهبانم :|
از بچه های دوره های قبل یکی بیاد یه توضیح درباره این روووز برگی بده ممنون میشم ...
به چند نفر میدن ؟ از کی شروع میشه ؟ کلا هر چیزی که به روز برگی مربوطه ...
مرســـــی
به ما توو دوره قبل كه گروهانمون ٢١٧نفر بود روز ٥٠ - ٦٠ نفر مرخصي مي دادن كه ازاين تعداد چند نفر به طور ثابت هر روز مي رفتن،متاهلها و مشكل دارا هم توو هفته ٢ -٣بار مي رفتن،البته ما چون دوره طلايي بوديم روز برگامون كم بود احتمالا روزبرگاي شما بيشتره

mostafahi67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
.1-آقا این قضیه رژه چیه؟جوادی خیلی گیر میده و همون صبحگاه مشترک اولی ههمون رو بیچاره کرد و به فنا رفتیم از بس که شنا رفتیم.در هفته چند بار رژه باید بریم؟
2- این مرخصی متاهلا چه جوریه؟یعنی از چهارشنبه عصر تا صبح شنبه است یا حالت روزبرگی داره؟
3- اردوگاه چه جوریه؟چیکار باید بکنیم و آیا سخته یا نه؟
4- حقوق سربازی برای یه سرباز فوق لیسانس متاهل چنده؟
5- جوادی می گفت خالصی خدمت شما 30 روزه و می گفت هم میان دوره و هم پایان دوره مرخصی میدیم.راست میگه؟قضیه میان دوره و پایان دوره چیه؟چند روز مرخصی میدن و آیا به درد شهرستانی ها هم میخوره؟
6- بعضی از دوستان میگفتن هفته اول فقط سخته و از هفته های بعد میشه هتل.لطفا بگید هفته های بعد چه تغییراتی میکنه که کار کمی راحتر میشه؟
7-برنامه سین بچه های دوره قبل چجوری بوده؟
ممنون

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
.1-آقا این قضیه رژه چیه؟جوادی خیلی گیر میده و همون صبحگاه مشترک اولی ههمون رو بیچاره کرد و به فنا رفتیم از بس که شنا رفتیم.در هفته چند بار رژه باید بریم؟
2- این مرخصی متاهلا چه جوریه؟یعنی از چهارشنبه عصر تا صبح شنبه است یا حالت روزبرگی داره؟
3- اردوگاه چه جوریه؟چیکار باید بکنیم و آیا سخته یا نه؟
4- حقوق سربازی برای یه سرباز فوق لیسانس متاهل چنده؟
5- جوادی می گفت خالصی خدمت شما 30 روزه و می گفت هم میان دوره و هم پایان دوره مرخصی میدیم.راست میگه؟قضیه میان دوره و پایان دوره چیه؟چند روز مرخصی میدن و آیا به درد شهرستانی ها هم میخوره؟
6- بعضی از دوستان میگفتن هفته اول فقط سخته و از هفته های بعد میشه هتل.لطفا بگید هفته های بعد چه تغییراتی میکنه که کار کمی راحتر میشه؟
7-برنامه سین بچه های دوره قبل چجوری بوده؟
ممنون
سلام
1. بذار گیر بده! بهترین رژه رو هم برین بهتون گیر میدن. ما دوره تموم شد نتونستیم رژه بریم، اونام تا همون روز آخر اخطار میدادن که چیکارتون میکنیم و اینا. رژه فقط شنبه و چهارشنبه است. تلاش کنین درست برین ولی این اتفاق ممکنه بعد از 3 یا 4 هفته بیفته که بعید میدونم باز!
2. بستگی به دستور فرمانده داره. برا ما هفته ای دو یا سه روز میرفتن.
3. اردوگاه هنوز زوده. به موقعش پاسخ میدیم! بهتر از پادگانه.
4. بین 60 تا 70 تومن فکر کنم.
5. پاسخی ندارم.
6. کلاس حفاظت و عقیدتی سیاسی و اینا شروع میشه و همش سر کلاس میخوابین! و خب اراشد یه کم شل می کنن.
7. انتظار که ندارین همه رو دونه دونه بنویسیم؟!! :| فقط اینو میدونم که خیلی فشرده بود و در طول روز شاید یک ساعت در اختیار خودمون بودیم. اونم بین ساعات 17 تا 18 اینا. برای شما مطمئنا فرق داره.

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
برای4/1 نبود معلوم نیست کجا افتادم فقط می دونم اعزامم این تاریخ -کرج -لیسانس هستم احتمالش چقدر خضرایی بیوفتم ؟

bage_aseman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
یک توصیه به دوستان جدید!!
آقا خواهشن این صفحات قبل رو بخونین تک تک سوالای الان و آینده شما توسط دوستان پاسخ داده شده
من که به شخصه کلی وقت گذاشتم اونوقت دوستمون 2 صفحه قبل رو ندیده 3باره همون سوالو می پرسه
آقا من زمان خودمون کمه کم 50 صفحه از این وبلاگ و سایتای دیگه رو خونده بودم بازم اینقدر که بچه های دوره قبل (از جمله خودم) در اینجا تخلیه اطلاعاتی شدن جایی ندیدم

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
آره دقیقا. دوستان لطفا به خودتون اندکی زحمت داده، وقت گذاشته و صفحات قبل رو ورق بزنین! شک نکنین به همه ی سوالاتتون پاسخی داده شده. :general208:

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
از بچه های گروهان لشگری کسی اینجا هست ؟؟
خداییش من خیلی بد خوابم خدا خیلی بهم رحم کرد توی کوپه افتادم توی آسایشگاه نیستم ...

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
از بچه های گروهان لشگری کسی اینجا هست ؟؟
خداییش من خیلی بد خوابم خدا خیلی بهم رحم کرد توی کوپه افتادم توی آسایشگاه نیستم ...
آره من لشگری بودم. چی شده؟ حال میکنینا! من که میدونم!!

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
خیلی این جوادی غر میزنه سر ما واسه رژه و ... بهمنی هم بعضی موقع ها یهو فاز برمیداره !!! واسه شما هم اینجوری بود ؟؟

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
خیلی این جوادی غر میزنه سر ما واسه رژه و ... بهمنی هم بعضی موقع ها یهو فاز برمیداره !!! واسه شما هم اینجوری بود ؟؟
هنرآموزاتون کیا هستن؟ زارعی که باید باشه، بقیه چی؟ نامداری؟محمدی؟
رژه معمولا هفته های آخر شکل اصلی خودش رو پیدا میکنه. منتها کار سختی نیست، درست رژه برین کاری به کارتون نداره که هیچ تشویقی هم میده.
برا ما جوادی خیلی درگیر کارهای اداری بود و سر گروهان خیلی حاضر نمیشد. فقط صبحگاه ها میومد و نظارت می کرد. بهمنی خیلی خوبه! :))
کلا سعی کنین درست اجرا کنین و نپیچونین.

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
هنرآموزاتون کیا هستن؟ زارعی که باید باشه، بقیه چی؟ نامداری؟محمدی؟
رژه معمولا هفته های آخر شکل اصلی خودش رو پیدا میکنه. منتها کار سختی نیست، درست رژه برین کاری به کارتون نداره که هیچ تشویقی هم میده.
برا ما جوادی خیلی درگیر کارهای اداری بود و سر گروهان خیلی حاضر نمیشد. فقط صبحگاه ها میومد و نظارت می کرد. بهمنی خیلی خوبه! :))
کلا سعی کنین درست اجرا کنین و نپیچونین.

نامداری و محمدی رفتن فقط 2 هفته اول بودن وجدانی هم چند روزیه نیستش بهمنی هم واقعا عالیه اونم جدیدا خیلی نیستش ... الان یه سالاری اومده با یه وظیفه دیگه هنر آموز هم زارعی هستش و یکی دیگه ...
نمیدونم چرا ابنقدر بعضی ها عامل ک گ دارن درست رژه نمیرن همین امروز صبح توی صبحگاه یه بنده خدا که سر صف ما سمت فرمانده پادگان ایستاده بود اصلا پاشو اندازه 30 درجه هم بالا نمیآورد!! بعدش دهن بفیه رو صاف کردن ... بعضی واقعا توی همه چیز شورشو دیگه دراوردن بعضی موقع ها دلم میخواد برم فحش کش کنم طرفو جلو خودمو میگیرم فقط واسه بعضی ها ما هر دقیقه باید کلی نصیحت و فحش بخوریم ...

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
نامداری و محمدی رفتن فقط 2 هفته اول بودن وجدانی هم چند روزیه نیستش بهمنی هم واقعا عالیه اونم جدیدا خیلی نیستش ... الان یه سالاری اومده با یه وظیفه دیگه هنر آموز هم زارعی هستش و یکی دیگه ...
نمیدونم چرا ابنقدر بعضی ها عامل ک گ دارن درست رژه نمیرن همین امروز صبح توی صبحگاه یه بنده خدا که سر صف ما سمت فرمانده پادگان ایستاده بود اصلا پاشو اندازه 30 درجه هم بالا نمیآورد!! بعدش دهن بفیه رو صاف کردن ... بعضی واقعا توی همه چیز شورشو دیگه دراوردن بعضی موقع ها دلم میخواد برم فحش کش کنم طرفو جلو خودمو میگیرم فقط واسه بعضی ها ما هر دقیقه باید کلی نصیحت و فحش بخوریم ...
زارعی پسر خوبیه. بعد متوجه میشین اینو.
در مورد رژه باید بگم آره حق با توئه، ببین تو هر صفی معمولا 2 یا 3 نفر دهن همه رو صاف می کنن! حالا یا گشادن یا مردم آزارن یا هر چیز دیگه. این عصبانیتی که تو داری رو خیلی از بچه ها دارن و دوست دارن طرف رو سرویس کنن به خاطر این کم کاری ای که داره می کنه. منتها چاره ای نیست!!! یارو دوست نداره بره! باید تحمل کنی. منم بغل دستیم هیچوقت رژه نمیرفت! 30 درجه و این چیزا هم براش فرقی نداشت! فقط راه میرفت، اونم تو صف دوم دسته ی اول! سعی نکن با کسی درگیر بشی.
قانون ارتش: تشویق برای یک نفر، تنبیه برای همه!! این رو من یکی قشنگ به چشم دیدم.

mv1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
داش محسن میبنم که بیکاری:)
انگار مرخصی ندادن به آموزشیا،شایدم همه شون خوابیدن حال اومدن تو نت رو ندارن.

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
داش محسن میبنم که بیکاری:)
انگار مرخصی ندادن به آموزشیا،شایدم همه شون خوابیدن حال اومدن تو نت رو ندارن.
نوکرتم داش مهدی.
نه از وقتی گفتیم "چقد سوال می پرسین؟؟؟" بهشون بر خورده!!! :)))
آقا بیاین تعریف کنین، از این روزهای خوش زندگی! :)

بالا