• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mosnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
برگ سبز كه اصلا براي من نيومده
فقط برگ سفيد دارم
من تهران نيستم از زاهدان اعزامم
کپی ندارین؟
اصل یا کپی بودنش مهم نیست

سلام خسته نباشید دوستان
من تاریخ اعزامم 1 تیر هستش ... و در حال حاضر هم تهران هستم اما چون دفترچه رو از اصفهان فرستادم ؛ رو برگه سفید که برام اومده آدرس محل اعزام رو زده : اصفهان - شهرک آزمایش

حالا من 4/1 برم خضرایی خودمو معرفی کنم مشکلی نیست !؟ یا حتما باید یه هزینه کنم و تا اصفهان برم دوباره برگردم ..
همون 1 تیر برو تهران

بهتون تبریک می گم جای خوبی افتادین

mosnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
کپی برگ سبز.اگه ندارین از برگه سفید کپی بزنید
بله.یکی از دوره های خوب آموزشی ماه رمضان هست که باهاتون کاری ندارن

parham7777777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض سلام به همه عزیزان و تشکر از همگی دوستانی که با وجود اینکه کار خودشون تو این زمینه تموم شده ؛ اما اطلاعاتشون و با بقیه تقسیم میکنن . مرسی از همتون .
منم اعزام 1 تیر ماه ام که افتادم خضرایی نیرو هوایی. من 20-30 صفحه قبلی رو خوندم که خیلی به درد بخور بود . بابت اینم مرسی :)
آقا چند تا سوال از خدمتتون دارم.
1- مدارکی که باید ببریم روز 1 ام فقط برگ سبز و سفید و خودکار آبی و برگ واکسیناسیون و کپی کارت ملی و شناسنامه است ؟
من برگ سبز ندارم . آیا لازمه که برم از پلیس +10 اونم بگریم ؟ اگه آره لطفا بهم بگین که فردا برم بگیرم
2- آقا مطمئنید که ما رو هم 1 ام ول میکنن ؟ به این هوا میپرسم که از شنبه بعدش ماه رمضون شروع میشه و دست و بالشون واسه اذیت یکم بسته میشه :) امکان نداره ما رو نگه دارن ؟ مخصوصا بچه های 2/1 لطف کنن و جواب بدن که اونا رو هم ول کردن یا نه ؟ اگه آره واسه چند روز ؟
3- اینکه موها رو با 4 نزنیم واسه 1 ام ؟ و اینکه لباس و ظاهر روز اولمون رو چیزی اثر نمیگذاره ؟
4- آخرین سوالم هم اینه که روز 1 ام میشه با خودمون یه کیف ببریم تو ؟ اجازه میدن یا میگیرن ؟
(منو ببخشین که سوالام زیاد بود) از همتون ممنونم و متشکرم :general510:

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
mosnikk مرسی از پاسخگویی :general504:.. انشالله که به خوبی هرچه تمامتر تموم بشه ..

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان یه چیز دیگه
من برگه سفیدم که 10 روز پیش اومد دم خونه ، مرکز آموزشیم رو زده بود کد ( ۰۱ ) یا همون آموزشگاه شهدای وظیفه نیرو زمینی تهران .. یعنی نیرو زمینی افتاده بودم
بعدش یه سری اقدامات انجام دادم و اونو به نیروهوایی تغییر دادم و الان یه برگه سفید جدید دیگه اومده که نام مرکز آموزشی رو شهید خضرایی نیروهوایی تهران زده !!! (( در حال حاضر دو تا برگه سفید دارم :general307: مملکت گل و بلبله دیگه ! ))
یعنی خودمو از پادگان ۰۱ نیرو زمینی به خضرایی نیروهوایی تغییر دادم !
نمیدونم باید خوشحال باشم ؟؟! به نفعم شده !؟ یا کلا کار اشتباهی کردم و همون ۰۱ میرفتم بهتر بود …
icon_sad.gif

پس نوشت : (( شنیده ها حاکی از اینه که ۰۱ زمینی واقعا آخرشه ! تمام روزهای آموزشی رو بعد از ساعت ۴ دیگه آزاد هستی و واسه اونایی که تهران هستن تمام روزهای آموزشی رو میتونن برن خونه همچنین باهات قرارداد پنج ساله به صورت پیمانی می بندن و .... ))

mosnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
با عرض سلام به همه عزیزان و تشکر از همگی دوستانی که با وجود اینکه کار خودشون تو این زمینه تموم شده ؛ اما اطلاعاتشون و با بقیه تقسیم میکنن . مرسی از همتون .
منم اعزام 1 تیر ماه ام که افتادم خضرایی نیرو هوایی. من 20-30 صفحه قبلی رو خوندم که خیلی به درد بخور بود . بابت اینم مرسی :)
آقا چند تا سوال از خدمتتون دارم.
1- مدارکی که باید ببریم روز 1 ام فقط برگ سبز و سفید و خودکار آبی و برگ واکسیناسیون و کپی کارت ملی و شناسنامه است ؟
من برگ سبز ندارم . آیا لازمه که برم از پلیس +10 اونم بگریم ؟ اگه آره لطفا بهم بگین که فردا برم بگیرم
2- آقا مطمئنید که ما رو هم 1 ام ول میکنن ؟ به این هوا میپرسم که از شنبه بعدش ماه رمضون شروع میشه و دست و بالشون واسه اذیت یکم بسته میشه :) امکان نداره ما رو نگه دارن ؟ مخصوصا بچه های 2/1 لطف کنن و جواب بدن که اونا رو هم ول کردن یا نه ؟ اگه آره واسه چند روز ؟
3- اینکه موها رو با 4 نزنیم واسه 1 ام ؟ و اینکه لباس و ظاهر روز اولمون رو چیزی اثر نمیگذاره ؟
4- آخرین سوالم هم اینه که روز 1 ام میشه با خودمون یه کیف ببریم تو ؟ اجازه میدن یا میگیرن ؟
(منو ببخشین که سوالام زیاد بود) از همتون ممنونم و متشکرم :general510:
سلام دوست من
من اعزامم 2/1 بوده و در خدمتم
1-بله همین ها کافیه بهتره برین از 10+ برگه سبزتون رو بگیرین وگرنه همونجا باید برین 10+
2-صد در صد ولتون می کنن حالا تا کی معلوم نیست اما سابقه نشون میده زیر 5 روز مرخصی نمی دن
دوره راحتی رو دارین.مطمئن باش
3-روز اول نزنین بهتون گیر نمی دن.چون شما لباس **** تنتون نیست بهتون گیر نمی دن
بهتره با ظاهر مناسب تشریف ببرین.سربازی مخصوصا آموزشی فقط حواشی سختی داره.از اونها دوری کنین
4-بله.ببرین.من هم بردم

mosnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوستان یه چیز دیگه
من برگه سفیدم که 10 روز پیش اومد دم خونه ، مرکز آموزشیم رو زده بود کد ( ۰۱ ) یا همون آموزشگاه شهدای وظیفه نیرو زمینی تهران .. یعنی نیرو زمینی افتاده بودم
بعدش یه سری اقدامات انجام دادم و اونو به نیروهوایی تغییر دادم و الان یه برگه سفید جدید دیگه اومده که نام مرکز آموزشی رو شهید خضرایی نیروهوایی تهران زده !!! (( در حال حاضر دو تا برگه سفید دارم :general307: مملکت گل و بلبله دیگه ! ))
یعنی خودمو از پادگان ۰۱ نیرو زمینی به خضرایی نیروهوایی تغییر دادم !
نمیدونم باید خوشحال باشم ؟؟! به نفعم شده !؟ یا کلا کار اشتباهی کردم و همون ۰۱ میرفتم بهتر بود …
icon_sad.gif

پس نوشت : (( شنیده ها حاکی از اینه که ۰۱ زمینی واقعا آخرشه ! تمام روزهای آموزشی رو بعد از ساعت ۴ دیگه آزاد هستی و واسه اونایی که تهران هستن تمام روزهای آموزشی رو میتونن برن خونه همچنین باهات قرارداد پنج ساله به صورت پیمانی می بندن و .... ))
سلام دوست عزیزم
ببین من از 01 خبری ندارم
اما خضرایی جای خوبیه.منظور از هتل این نیست که که بهشته.به نسبت بقیه جاها خیلی راحت تره.خیلی
روز برگ هم از هفته دوم شروع میشه و تقریبا یک روز در میون یا 2 روز در میون میرین
شاید تو آموزشی 01 با خضرایی تفاوت نکنه اما نیرو هوایی تا زمینی خیلی فرق داره

parham7777777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست من
من اعزامم 2/1 بوده و در خدمتم
1-بله همین ها کافیه بهتره برین از 10+ برگه سبزتون رو بگیرین وگرنه همونجا باید برین 10+
2-صد در صد ولتون می کنن حالا تا کی معلوم نیست اما سابقه نشون میده زیر 5 روز مرخصی نمی دن
دوره راحتی رو دارین.مطمئن باش
3-روز اول نزنین بهتون گیر نمی دن.چون شما لباس **** تنتون نیست بهتون گیر نمی دن
بهتره با ظاهر مناسب تشریف ببرین.سربازی مخصوصا آموزشی فقط حواشی سختی داره.از اونها دوری کنین
4-بله.ببرین.من هم بردم[/QUOTE]

عرض ادب و احترام
آقا ممنون از پاسخ شما
خیلی ام ممنون از راهنمایی هاتون . من همین هالان رفتم و برگ سبز هم گرفتم.:general601:
حالا یه سوال دیگه :
به شما چیا دادن روز اول ؟ منظورم اینه که چه چیزهایی خودمون باید بگیریم ؟
بازم ممنون - راستی اگه از تقسیمتون هم خبر دارین بگین بهمون:)

parham7777777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقای mosnikk عزیز
شما رو اردو بردن ؟
چند روز و چجوری بود ؟

دست شما درد نکنه ها . واقعا شرمنده :general505:

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیزم
ببین من از 01 خبری ندارم
اما خضرایی جای خوبیه.منظور از هتل این نیست که که بهشته.به نسبت بقیه جاها خیلی راحت تره.خیلی
روز برگ هم از هفته دوم شروع میشه و تقریبا یک روز در میون یا 2 روز در میون میرین
شاید تو آموزشی 01 با خضرایی تفاوت نکنه اما نیرو هوایی تا زمینی خیلی فرق داره

ممنونم دوست عزیز .. قبلا زیاد رفتم پایگاه خضرایی . چون یه آموزش استخدامی داشتن که 2 تا مهندس عمران میخواستن واسه افسری بنده هم اقدام کردم .. میشه گفت تمام جاهای موردنیاز هم بردنمون ! مثلا بهداری واسه تست پزشکی ، باشگاه واسه تست ورزش و آشپزخانه و الی آخر ...
پایگاه بدی نیست اما نسبت به 01 بسیار بسیار مرخصی های کمتری داره اما در مقابل عزت و احترامی که اونجا هست از 01 خیلی بیشتره .. اینه که یکم تو شک افتادم که زمینی برم بهتره یا هوایی !!!

ضمنا اینم بگم که بنده کلاه تو پایگاه متولد شدم و از اول عمرم هم در پایگاه های نیروهوایی بودم از اونجایی که پدرم خودشون نظامی هستن :) !! این تاثیری داره ؟! حالا چه تو روحیه خودم چه کلا تو گذروندن دوره و اینکه هوامو داشته باشنo_O:general707:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
چهارشنبه خدمت من تموم شد
دلم واسه رفیقام تنگ شده :(

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان
من امروز اول تیر اعزام بودم رفتم اونجا. به ما تا شنبه مرخصی دادن.
سه تا سوال داشتم.
یکی این که طول دوره آموزش چقدره؟ بعضیا میگن دو ماهه بقیه میگن ۸ هفته است.
دوم این که این مدت توش این مرخصی هم حساب هست یا از شنبه حساب میشه؟
سوم این که طول دوره برای امریه دارها فرق میکنه یا همه یکسانن؟

میدونم قبلا جواب شاید داده شده باشه اما چند صفحه آخر رو که خوندم چیزی پیدا نکردم. ببخشید اگر سوال تکراری ولی لطف کنید جواب بدید.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
بعد یه سوال دیگه
چرا به ما چیزی در مورد گل آنکارد و اینا نگفتن
مثلا نگفتن جا صابونی بیارید و ...
تمام چیزایی که به ما گفتن اینا بود
۱- برگ آ ۴ لای پوشه ۱۰ تا
۲- فتوکپی شناسنامه و کارت ملی
۳- وسایل استحمام
۴- یه دونه پلاستیک مشکی برا پوتین
۵- گتر
۶- کش ساق پا
۷- پرینت حساب
۸- قاشق چنگال
۹- نخ و سوزن
۱۰- خمیردندان و مسواک
۱۱- لباس زیر سفید
۱۲- شلوار کردی مشکی
۱۳- دمپایی آبی
۱۴- دفتر و خودکار
۱۵- یک ساک مشکی

ولی من تو پستای قبلی میبینم گل آنکارد تخت و چیزای دیگه هم هست. قضیه اش چیه؟

behzadfx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
\
بعد یه سوال دیگه
چرا به ما چیزی در مورد گل آنکارد و اینا نگفتن
مثلا نگفتن جا صابونی بیارید و ...
تمام چیزایی که به ما گفتن اینا بود
۱- برگ آ ۴ لای پوشه ۱۰ تا
۲- فتوکپی شناسنامه و کارت ملی
۳- وسایل استحمام
۴- یه دونه پلاستیک مشکی برا پوتین
۵- گتر
۶- کش ساق پا
۷- پرینت حساب
۸- قاشق چنگال
۹- نخ و سوزن
۱۰- خمیردندان و مسواک
۱۱- لباس زیر سفید
۱۲- شلوار کردی مشکی
۱۳- دمپایی آبی
۱۴- دفتر و خودکار
۱۵- یک ساک مشکی

ولی من تو پستای قبلی میبینم گل آنکارد تخت و چیزای دیگه هم هست. قضیه اش چیه؟
سلام
منم اینجا بودم. امروز پوستمون کنده شد زیر افتاب. نامردا توالت ها رو هم بسته بودن.
شما کدوم گروهان افتادی؟ مدرکت چیه؟

Saajjaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
\

سلام
منم اینجا بودم. امروز پوستمون کنده شد زیر افتاب. نامردا توالت ها رو هم بسته بودن.

آقا من از اصفهان باید اعزام میشدم و 7 صبح امروز باید به آدرسی که بود میرفتم تو اصفهان !!!
اما چون تهران هستم الان ... امروز نه اصفهان رو رفتم گفتم یهو فردا برم پادگان !! اشتباه کردم !؟!؟

الان میبینم شماها ماشالله همتون رفتین ! مگه اعزامیای تهران امروز نباید میرفتین میدان **** ؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
اردوی پایان دوره تون خوش گذشت ؟ شنیدم تو مناطق کوهپایه ای و ویلایی بین تهران و شمال ( امام زاده هاشم ) بودید ؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
\

سلام
سلام
من گروهان شهید لشگری افتادم.
فوق لیسانس دارم.
ولی باز دمشون گرم تا شنبه ولیم

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
آقا من از اصفهان باید اعزام میشدم و 7 صبح امروز باید به آدرسی که بود میرفتم تو اصفهان !!!
اما چون تهران هستم الان ... امروز نه اصفهان رو رفتم گفتم یهو فردا برم پادگان !! اشتباه کردم !؟!؟

الان میبینم شماها ماشالله همتون رفتین ! مگه اعزامیای تهران امروز نباید میرفتین میدان **** ؟
چرا من رفتم **** از اونجا فرستادنمون خضرایی
خودشونم نمیدونن چی کار میکنن. **** نه مدرک از ما گرفتن نه چیزی. همین طوری گفتن پاشید برید.

بالا