نه ستوان 3نبودن،چون یا2یا3ستاره داشتن!خواهش میکنم.
آهان این اونی نیست که من فکر میکردم. آخه یکی از بچه های ما که سبیل داشت این هوا دوره کد خورد برا این که تو خضرایی بمونه. خواستم ببینم کدوم گروهان افتاده.
اون وظیفه است درجه اش هم ستوان سه بود یعنی یه ستاره داره.
نکته خیلی خوبی بود،خیلی ممنون!راستی هفته اول پاهاتون حسابی درد میگیره به خاطر نظامی نشستن.
سعی کنید یه ویکسی چیزی ببرید برا پا درد. تاندون پاتون میگیره اذیت میشید مثل من.
در ضمن من قبلا عمل فتق کردم وقبل اعزام هم دکتررفتم و برام سونوگرافی وازمایش نوشت،بهم گفت اصلا چیزسنگین بلند نکن و نزار فشاری به قسمت زیر شکمت بیاد چون فتقت عود میکنه و نیازبه عمل پیدامیکنی دوبارهنکته خیلی خوبی بود،خیلی ممنون!
از این راهنمایی ها بازم بگید ممنون میشم!
به همون بهمنی بگو. یا اگر بردنت برا بیگاری بگو وضعیتت رو. به این چیزا توجه میکنن. نگاه به ظاهر خشنشون نکن به سلامتی بچه ها اهمیت میدن.در ضمن من قبلا عمل فتق کردم وقبل اعزام هم دکتررفتم و برام سونوگرافی وازمایش نوشت،بهم گفت اصلا چیزسنگین بلند نکن و نزار فشاری به قسمت زیر شکمت بیاد چون فتقت عود میکنه و نیازبه عمل پیدامیکنی دوباره
بنظرتون این مسعله به کی بگم و ایاگفتنش فایده داره؟چون واقعا چیزی بلندمیکنم اون ناحیه زیرشکمم تیرمیکشه وشروع به درد میکنه
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون عزیزجانخواهش میکنم.
یادم بیاد میگم خب.
راستی ژلوفن و نمیدونم ادولت کلد و کلد استاپ و اینا رو هم که خودتون بهتر از من میدونید حتما ببرید. ضد اسهال و مسهل هم ببرید با خودتون چون معلوم نیست کدوم یکیش سرتون بیاد.
چیزی که اونجا زیاده مریضیه.
من دیگه برم بخوابم. فعلا شب بخیر.
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون عزیزجان
شبتون خوش
سلام،خوبی شما؟سلام دوست عزیز منم ا/8 اونجا بودم
فقط این وسایلی که گفتن رو دقیق نفهمیدم
میشه اینجا لیستشون کنی؟
کیف واکس با وسایلش گفت؟
حوله هم حوله حمام و حوله دست و صورت؟
یه سوال دیگه.. پوتین کارکرده سالم اگه ببریم که اشکال نداره؟
در مورد پوتین هم مطمعن نیستم اما فکرنمیکنم ایراد داشته باشه،فقط پوتین نرم و سبک ومحکم ببرید،منکه رفتم خریدم یه خوبش روسلام دوست عزیز منم ا/8 اونجا بودم
فقط این وسایلی که گفتن رو دقیق نفهمیدم
میشه اینجا لیستشون کنی؟
کیف واکس با وسایلش گفت؟
حوله هم حوله حمام و حوله دست و صورت؟
یه سوال دیگه.. پوتین کارکرده سالم اگه ببریم که اشکال نداره؟
سلام،خوبی شما؟
پلاستیک60*60...2عدد
دفترچه مرخصی ابی
عکس2*3...6عدد(بالباس نظامی و موی کوتاه شده با شماره 4 وبدون کلاه)
سلام
دوستان کسی میدونه این ارم دوتا تفنگ که رویقه پیرهن میزنیم،دوتا هم باید روی اور بزنیم
کجای اور باید زد دقیقا؟؟؟اگه عکسی چیزی دارید که نشون دهنده باشه ممنون میشم
[email protected]