سلام
فکرکنم30-35گرفت عوض کرد
منظوراز ارم برند معروف نباشه وگرنه نوشته هم داشت عیبی نداره،من گرفتم نوشته داره جلوش
فک نکنم زیاد گیر بدن برای ساک
میگم حوله بزرگه مباید ابی باشه یا فقط حوله دست صورت باید ابی باشه ؟
سلام
فکرکنم30-35گرفت عوض کرد
منظوراز ارم برند معروف نباشه وگرنه نوشته هم داشت عیبی نداره،من گرفتم نوشته داره جلوش
فکر نکنمراستی ساک حتما باید مشکی کامل باشه؟؟ ینی اگه جلوش طوسی باشه گیرمیدن؟
فقط حوله دست و صورت چون جزو آنکادر کمدتونهفک نکنم زیاد گیر بدن برای ساک
دوست عزیز اینطور که پیداست شما پارتیه جون داری داری که از حالا دنبال تقسیمت هستی ! نگران نباش داداش با این مدل پارتی ها جای بد معنا نداره ! واسه آدم پارتی دار ؛ چابهار ام بهشته !!عزیزجان بنظرشما الویت باکدومه؟اوج،ستاد،ستاری،لشگری
فقط حوله دست صورت ابی باشه کافیه عزیزفک نکنم زیاد گیر بدن برای ساک
بقول یکی از دوستان، ادم بایدخدمتو تاجایی که میشه بپیچونه و راحت کنه واسه خودش،چه ازطریق کسری و معافی و پارتی وچیزای دیگه...دوست عزیز اینطور که پیداست شما پارتیه جون داری داری که از حالا دنبال تقسیمت هستی ! نگران نباش داداش با این مدل پارتی ها جای بد معنا نداره ! واسه آدم پارتی دار ؛ چابهار ام بهشته !!
از امام حسین پوتین نخرید که خیلی بی انصافن جنس پوتیناشون هم خوب نیست. مال من وسط دوره پاره شد. یا برید حسن اباد یا گمرگدر مورد پوتین هم مطمعن نیستم اما فکرنمیکنم ایراد داشته باشه،فقط پوتین نرم و سبک ومحکم ببرید،منکه رفتم خریدم یه خوبش رو
آقا در مورد اوج بیشتر اطلاعات میدی. اوج افتادمبهترین جا بترتیب
اوج
ستاری
مهراباد
ستاد
اوج تهرانسرهآقا در مورد اوج بیشتر اطلاعات میدی. اوج افتادم
اوج تهرانسره
خیلی سوت و کوره
کارش کم
همه چیش خوبه
ولی کلا مهم کادری بالا سرته اوکی باشه عشق و حاله
سلام
دوستان تو لباسایی که دادن دوتا چیزه مثل ساق بند که کشی هست،واسه ساق پاهستن اینا؟باید فردا که میریم تو پا باشن؟؟؟
راستی جعبه واکس رو حتما باید فردا داشته باشیم؟؟؟اره ولی روز اول کاری ندارن چون هنوز یاد نگرفتین چطوری استفاده کنید . کاری ندارند .
راستی جعبه واکس رو حتما باید فردا داشته باشیم؟؟؟
مرسیبه ما که نگفتن جعبه واکس بیارید . فک کنم خودشون میدن من فقط واکس براق کننده اوردم با خودم
دقیقا الان که بعداز22_23 سال رفتم موهام رو باشماره4زدم،حس ازاد نبودن اومد سراغم!!!لیوان که باید شیشه ای باشه
حالا اینا به کنار. من یادمه دقیقا ۶ تیر چه حس و حالی داشتم. شما ها هم احتمالا الان همون حس رو دارید
بچه ها از آخرین ساعات آزادی تون لذت ببرید. از فردا دیگه دنیا این رنگی نیست