leadertime
Registered User
- نوشتهها
- 479
- لایکها
- 78
بابا همه اش ۵ هفته مونده چرا میترسونی بنده های خدا رو؟
سلاماز دوستان پادگان های نیروی هوایی **** کسی هست؟پیام خصوصی بده خبر خوب دارم واسشون.
خب خداروشکر اونجا نمیفتم!دوستان عزیز یه خبری بهتون بدم ناراحت نشید
بعد از آموزشیتون توی تقسیماتتون اگه افتاد مهرآباد 6 ماه اول دژبان هستید و سر دوشی بهتون نمیدن بعد از 6 ماه اگه دژبانی بخواد کسرتون میکنه اگه هم نه که باید همونجا بمونید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلامسلام
به سلامتی
چه خبر بود؟ خوش گذشت؟
فرمانده وقت پادگان شهید خضرایی...کی هست این امیر نهاوندی ؟
سلام دوست عزیزسلام به همه
چند تا سوال داشتم
1.من به یه نفر پول داده بودم که منو بندازه جوادنیای قزوین،اما دیروز رفتم **** وظیفه دیدم کاری برام نکرده و من شانسی افتادم خضرایی...به نظرتون جای خوبیه یا زنگ بزنم به طرف بگم باید جامو عوض کنی؟
2.من شنیدم تو خضرایی بعد از هفته اول هرشب ساعت 5 اینا بچه هارو میفرستن برن خونه ، دسته ؟
3.من اول دی اعزامم ، میخواستم بدونم با توجه به رشتم (فناوری اطلاعات ) چقدر احتمال داره که تهران موندنی بشم؟
4.توی این فروم داشتم میچرخیدم خوندم منشی شدن خیلی مزایا داره و اینا ، اگه منشی فرمانده بشم و تا آخر 2 سال منو اونجا نگه داره ساعت کاریش چجوریاس ؟
5.اونجا بگم معاف از رزمم به دردم میخوره یا نه ؟
میشه بگید تحصیلاتتون چیه؟؟اگه توی خود پادگان نمونم چقدر احتمال داره تهران موندگار بشم
آشنا که دارم اما کاری از دستش بر نیومده تاحالا،از اینجا به بعدم بعید می دونم بر بیاد
خب نمیشه گفت میمونید یا نمیمونید اما اگراشنا ندارید و نمیخواهین توخضرایی بمونید نمیگم نمیشه ولی شانس بایدبیاریدمهندسی فناوری اطلاعات