اره ، نوشته 10 صبح شهید خضرایی باشیداونجایی که میگی کجاست؟ پادگان خضرایی؟ برای من نوشتن 7 صبح برم **** وظیفه محلمون اعلام حضور کنم بعدشم از اونجا یه راست باید بیام خضرایی!!!
حالا نمیدونم کی بیام اونجا ؟؟
10 بیام یا 7 صبح ؟؟
اره ، نوشته 10 صبح شهید خضرایی باشیداونجایی که میگی کجاست؟ پادگان خضرایی؟ برای من نوشتن 7 صبح برم **** وظیفه محلمون اعلام حضور کنم بعدشم از اونجا یه راست باید بیام خضرایی!!!
اره ، نوشته 10 صبح شهید خضرایی باشید
حالا نمیدونم کی بیام اونجا ؟؟
10 بیام یا 7 صبح ؟؟
سلام دوستان..ماهم از اردوگاه اومدیم....
خستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته ام شدید....
زنده باشید....اردوگاه خیلی بهتر از پادگانه واقعا...خیلی خوش میگزره(البته سختی های خودشو داره)حاجی خسته نباااااااشیددددد... یوخده راجب اردوگاه بگو، کجا بود؟ چطوری بود؟ چند روز بود؟
شهاب عزیز عمده مطالب رو شما و leadertineعزیز گفتن وچیزی واسه گفتن نمونده،من هم مطالب شما دو دوست عزیز رو تایید میکنم و واقعا در همین چارچوب هست اموزشی در خضرایی.دوستانی که دی ماه اعزام میشید حتما این سه تا لینک رو ببینید که به ۹۰ درصد سوالهاتون جواب میده:
- توی این لینک که مربوط به یکی دو سال پیشه، یک فیلم مستند از پادگان نشون داده میشه
- توی این لینک هم leadertime عزیز که اعزام تیرماه امساله تجربیاتش رو نوشته
- توی این لینک هم من (شهاب د) که اعزام شهریور ماه بودم تجربیاتم نوشتم
بچه هایی که اعزام آبان بودن هم خوبه تجربیات و خاطراتشون رو از اردوگاه و پادگان بنویسن
تشکر فراموش نشه
سلامسلام دوستان..ماهم از اردوگاه اومدیم....
خستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتته ام شدید....
سلامسلام.
من چند سال پیش 4 ماه تو خضرایی خدمت کردم و برای قبولی در دانشگاه ترخیص شدم .دوباره منو همین شهید خضرایی می ندازند.
یگان نظامی تو خوده خضرایی یا پادگان دیگه نیروی هوایی.؟سلام
بعید میدونم شما اصلا آموزشی داشته باشید. چون سابقه خدمت قبلی دارید احتمالا اصلا نگرتون ندارن و بفرستنتون یه راست به یگان خدمتی. یعنی ما که اول تیر امسال اونجا بودیم اینطوری بود. کسانی که اعزام قبلی بودن رو لباس دادن بهشون گفتن برید دهم بیاید برای این که معرفی نامه تون رو بدیم بهتون تا خودتون رو معرفی کنید به یگان نظامی. حالا شما میخوای باز از کسانی که اطلاعات بیشتر دارن بپرس.
یگان نظامی دیگه معلوم نیست کجا بیفتهیگان نظامی تو خوده خضرایی یا پادگان دیگه نیروی هوایی.؟
من آموزشیم تو ستاری بود بعد تقسیم شدیم تو خضرایی.
من دانشجو اخراجی هستم بدلیل مشکلات نتونستم درسم را تمام کنم 100 تا واحد هم گذراندم که متاسفانه فوق دیپلم هم بهم ندادند البته خودم انصراف ندادم چون می دانستم 100 درصد معاف می شوم که از شانس مزخرف ما با نامردی تمام معافم نکردند و تمام برنامه های زندگیم بهم خورد ممکنه دوباره همان خضرایی باشم
من معاف از زرم هم هستم نمی دونم بدرد می خوره.
ستاری هم هستیگان اموزشی که میگید . محل اموزش همه شهید خضرایی است؟؟؟؟؟؟
منکه اموزشیم تموم شد،من منظورم این بود به جز خضرایی،ستاری هم آموزشی دارهبرای من تو برگه زده 7 صبح شهید خضرایی باشم.
برای شما هم همین نوشته ؟
من کلا گفتم. با دوستانی هستم که سوم اعزام میشنمنکه اموزشیم تموم شد،من منظورم این بود به جز خضرایی،ستاری هم آموزشی داره
اگه 4ام اعزام میشدید همدیگرو میدیدیم;-)من کلا گفتم. با دوستانی هستم که سوم اعزام میشن