• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
میدونم هنوز یه نصفه روز رفتیم آموزشی;). اما یه سوال دارم در مورد تقسیم کردن در انتهای آموزشی که کجا بیوفتیم خدمتو . . . . اینکه چه شخص یا اشخاص یا قسمتی توی تقسیم موثره و تصمیم گیرندس. مثلا منابع انسانی جایی، سرهنگی، سرگردی چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان
میدونم هنوز یه نصفه روز رفتیم آموزشی;). اما یه سوال دارم در مورد تقسیم کردن در انتهای آموزشی که کجا بیوفتیم خدمتو . . . . اینکه چه شخص یا اشخاص یا قسمتی توی تقسیم موثره و تصمیم گیرندس. مثلا منابع انسانی جایی، سرهنگی، سرگردی چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارتی حسابی تو ستاد!!!
اگه اشنا دارید ازهفته دوم یاسوم بهش بگید!

zbhamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه والا نمیشناسم،بیزحمت معرفی کن؟؟:)
ولی ازاونجاییکه گفتی شنبه میای،حدس میزنم از هم رزمان عزیز شیرازی باشی،چون اونا خیلی تاخیر تو ورود داشتن این دوره

نه چون امریه دارم شنبه میام !
حامدم ! آسایشگاه یک هم کلا یه حامد بیشتر نداشت! ;)

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
نه چون امریه دارم شنبه میام !
حامدم ! آسایشگاه یک هم کلا یه حامد بیشتر نداشت! ;)
کدوم حامد؟؟اسایشگاه یک حامد نداشت که،بچه های امریه دار رو میشناسم،حامد نبودجزوشون!:general705:

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان یک سوال
هفته اول هم مرخصی میدن ؟ (( البته اگه نگهبان نیفتم ))

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان یک سوال
هفته اول هم مرخصی میدن ؟ (( البته اگه نگهبان نیفتم ))
طبق نظرات و گفته های اساتید و بربری دار های گرامی، هفتۀ اول مرخصی نمی دن! شما با این فرض که 2 هفته بدون مرخصی توی پادگانی پاشو بیا!!! تو مرخصی اصلا حساب نکن چون انگاری یه چیزیه در حد معجزه! منم روش حسابی باز نکردم!

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام بچه ها من دوره کد خوردم بعد اموزشی دژبانی این جریانش چیه

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام بچه ها من دوره کد خوردم بعد اموزشی دژبانی این جریانش چیه

سلام،منم کد دژبان خوردم،واقعا مسخره بود تقسیمات...:-(
شماکدوم گروهان بودی؟؟؟
یعنی نداره. دو ماه دیگه میمونید تو خضرایی بعد برای دژبانی تقسیمتون میکنن تو پادگانهای سرتاسر کشور.
البته سختی این دو ماه آموزشی رو نداره. بعد از این هم که تقسیم بشید دژبان میشید.
راستی تا ساعت چند علافتون کردن؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خیلللی خیییلی زور داشت کد خوردن اونم دژبانی،اصلللللللللا فکرشو نمیکردم!!!
تا2بودیم

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلللی خیییلی زور داشت کد خوردن اونم دژبانی،اصلللللللللا فکرشو نمیکردم!!!
تا2بودیم
سلام
شما ورودی ابان بودی؟ پنجشنبه تقسیم بوده؟ کد دژبان یعنی چی؟ الان مشخص شده کجا افتادی؟ رشته و تحصیلاتت چی بوده؟ اصلا رشته و تحصیلات مهمه؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
شما ورودی ابان بودی؟ پنجشنبه تقسیم بوده؟ کد دژبان یعنی چی؟ الان مشخص شده کجا افتادی؟ رشته و تحصیلاتت چی بوده؟ اصلا رشته و تحصیلات مهمه؟
بله،بله،هردوره یکسری ازافراد دوره کد میخورن که یکیش دژبانی میشه(حالا خودتون میاید و کامل متوجه میشید)
مهندسی معماری
این وضعه تقسیم که من دیدم،هیچ گونه تاثیری نداره رشته،فقط پدرنظامی بودن وداشتن پارتی فوق جون دار تاثیر داره،من کارامو درست کرده بودم وقراربودم اداره فنی مهندسی بیفتم ولی اینجورشد!

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله،بله،هردوره یکسری ازافراد دوره کد میخورن که یکیش دژبانی میشه(حالا خودتون میاید و کامل متوجه میشید)
مهندسی معماری
این وضعه تقسیم که من دیدم،هیچ گونه تاثیری نداره رشته،فقط پدرنظامی بودن وداشتن پارتی فوق جون دار تاثیر داره،من کارامو درست کرده بودم وقراربودم اداره فنی مهندسی بیفتم ولی اینجورشد!
اووووهه . . . . الان دژبانیه خوده پادگان خضرایی افتادی؟ داشتن پارتی فوق جون دار منظورت پارتیه کلفته؟ اداره فنی مهندسی کجاس؟ سرباز میگیره اصلا؟
خب بعضی از سازمانها سرباز میگیرن اما امریه میگیرن. مثلا انرژی اتمی از سربازای ارتش امریه میگیره که طرف 24 ماهه لباسم نداره. حالا این اداره فنی مهندسی هم سرباز لباس دار نمیگیره ظاهرا . امریه میگیرفته

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
اووووهه . . . . الان دژبانیه خوده پادگان خضرایی افتادی؟ داشتن پارتی فوق جون دار منظورت پارتیه کلفته؟ اداره فنی مهندسی کجاس؟ سرباز میگیره اصلا؟
خب بعضی از سازمانها سرباز میگیرن اما امریه میگیرن. مثلا انرژی اتمی از سربازای ارتش امریه میگیره که طرف 24 ماهه لباسم نداره. حالا این اداره فنی مهندسی هم سرباز لباس دار نمیگیره ظاهرا . امریه میگیرفته
بله به مدت 2ماه دژبان خضرایی!
بله همون پارتی ای که شماگفتید!
3تاازدوستام که نه امریه داشتن ن پدرنظامی بودن رفتن قسمت مهندسی!!!
تو پیروزیه

بالا