• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
آره اسم رو بعدا خودشون بهتون اتیکت میدن فعلا کاغذ بذارید
روی رنگ ها هم گیرن ولی هفته های اول خیلی کاری ندارن بهتون

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان
من واکس و گل انکارد و پلاستیک ها و صندلی رو گذاشتم فردا تو پادگان بخرم .
فکر کنم فردا فقط به جابه جا شدن بگذره.
راستی اسمم رو رو یتیکه کاغذ بنویسم بزارم تو کاورش خوبه دیگه ؟
روی رنگ ها یی که گفتن گیرن ؟ شلوار سیاه - سورمه ای باشه یا زیر پیرن به جای سفید ابی کمرنگ .
سلام دوست عزیز
نه نمیخواد اسمتون رو بنویسید فعلا!!
رنگ ها باید یکی باشه ولی بسته به موقعیتش داره،یدفعه دیدی شما یک ماه پوشیدی خبری نشد،ولی یه شب گیردادن،گیرهم بدن کاری نمیکنن
درضمن بهتون کفنی میدن(شامل یک پیرهن و شلوار سفید)که شما اونو میپوشید
شلوارم اگه کردی باشه و حالا سورمه ایم بود مورد نداره
ببینید اولش زیاد گیرمیدن و تهدید ولی اخردوره خودتون میفهمید اگه باشلوار جین هم میخوابیدید شایدچیزی نمیشد!!!
من خودم یکبار هم ازشلوار کردی استفاده نکردم!اکثرشب ها بالباس نظامی خوابیدم
البته بسته به گروهانتون هم داره که کجاباشید و مقدارگیربودن ارشدها!

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا یعنی این پلاستیک 60*60 آبی رنگ رو نبرم؟ وجدانن خیلی زور داره!!!! باشه! پس من برم یه کلاه و یه دستکش بردارمو برم بخوابم! دوستان تا دو هفتۀ دیگه خدافظ! دم همتون هم خیلی گرم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید!!!! اجرتون با آقا امام حسین :)

:general610:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
آقا یعنی این پلاستیک 60*60 آبی رنگ رو نبرم؟ وجدانن خیلی زور داره!!!! باشه! پس من برم یه کلاه و یه دستکش بردارمو برم بخوابم! دوستان تا دو هفتۀ دیگه خدافظ! دم همتون هم خیلی گرم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید!!!! اجرتون با آقا امام حسین :)

حالا میرید وچیزایی میبینیدکه خیلی بیشترازاین حرفا زور داره!!!
اگه تهران یاشهرهای اطرافین این هفته مرخصی میاین

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
بچه ها حالا بعد از دو ماه کد خوردن دژبانی بعدش نمیشه بریم قسمت اداره تغییرش بدیم یا باید تا اخر خدمت دژبان باشیم :general210:

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
فکر نکنم بشه
فکرش رو هم نکن زود، میگذره تموم میشه

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78

بگیر بخواب که تا دو ماه دیگه تو حسرتشی

zbhamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من واکس و گل انکارد و پلاستیک ها و صندلی رو گذاشتم فردا تو پادگان بخرم .
فکر کنم فردا فقط به جابه جا شدن بگذره.

سلام داداش
اصن نگران نباش اوضاع راحت تر از اون چیزیه که فکر میکنی!
اتیکت هم نمیخواد بذاری تا وقتی بهتون ندادن.
اصنم وقت نمیشه شلوارکردی و زیر پیرهنی تو کسی نگاه کنه که پس نگران این چیزا نباش.

سخت نگیر که سخت میگذره !
موفق باشی

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
بچه ها چه راهی هست که از دوره کد دژبانی که الان خوردیم فرار کنیم و بعده دوره کد دژبان نباشیم ممنون میشم راهنمایی کنید

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بچه ها چه راهی هست که از دوره کد دژبانی که الان خوردیم فرار کنیم و بعده دوره کد دژبان نباشیم ممنون میشم راهنمایی کنید
یا باید یه نفر خیلی برش دار تو خضرایی برات کاری کنه
یا باید خودت بری ستاد ساختمون انسانی اونجا صحبت کنی یه بهونه بیاری بگی مشکل روحی داری و از این چیزا
البته چون نصف ملت بعد تقسیم میرن اینجا از هر 20 نفر شاید کار یکیو ردیف کنن

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
من با کمال از خودگذشتگی حاضرم جام تو نزاجا رو با جای یه افسر تو این پادگان عوض کنم -ــ-

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هفتۀ اول سخت گذشت، ولی گذشت....
الان 2 ساعته که از پادگان اومدیم فردام باید برگردیم!
صبح شنبه (اولین روز) که رفتیم خضرایی تعداد کثیری از لیسانسه ها و تعداد کمی فوق دیپلم ها رو که تعداد نسبتا کمیمون شهرستانی بود و بقیه همه تهرانی بودیم به طرز شگفت آوری بردن پادگان اسلام شهر با وعده و وعید اینکه پادگان خیلی خوبیه و پشیمون نمیشید! اما مسیرش نسبت به خضرایی خیلی افتضاحه و اومدن به پادگان سخته! اما از پادگان رفتنش نسبتا آسونتره (میدون نماز، سر نوری پیاده میشی، ماشین های مترو شاهد رو سوار میشی و بعد...)!!! امروز که یه هفته گذشته تعدادی از دوستان توسط بند پ تونستن برگردن خضرایی ( که خیلی جالبه! چون اگه اسلام شهر خوبه، واسه چی برگشتن خضرایی اونم با پ؟!!!)
الان حس عجیبی دارم ،احساس می کنم که حدود 5 سال از اون موقعی که رفتیم پادگان گذشته در حالی که 5 روز بیشتر نشده!!! و نسبت به محیط اطرافم و خونه و خانواده ام حس غریبی دارم!!!
الان بیشترین چیزی که تو مخم داره می چرخه اینه که آیا واقعن خضرایی از پادگان اسلام شهر بدتره یا نه!!!!؟ بشین پاشو دارین؟ کی خاموشی می خورین؟ تنبیه هاتون چطوریه؟ کی از خواب پامیشین؟
ضمنن از دوستان کسی هست که بتونه مارو بیاره خضرایی و روزبرگ کنه؟ چون واقعن نیاز دارم که بعدازظهرا برم خونه به خاطر مادرم!

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلااااااااااااااممممم
گردان لشکری بودیم
بالاخره ولمون کردن امروز 5 شنبه تا فردا جمعه :D:D:D:D

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلااااااااااااااممممم
گردان لشکری بودیم
بالاخره ولمون کردن امروز 5 شنبه تا فردا جمعه :D:D:D:D

آقا تعریف می کنی بدونیم خضرایی چطوریه؟؟ سخته یا راحته؟ لشگری گردان لیسانسه هاست یا فوق لیسانس به بالا؟!

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا تعریف می کنی بدونیم خضرایی چطوریه؟؟ سخته یا راحته؟ لشگری گردان لیسانسه هاست یا فوق لیسانس به بالا؟!
شما اعزامیه چندی و کدوم گروهان؟
گروهان شهید قوامی لیسانس و فوق دیپلمه
گروهان شهید لشکری دکتری و فوق لیسانسه
کلا زیاد سخت نمیگیرن، جالب اینجاس که چهل درصدشونم معاف از رزم هستن. اگه بتونی بخودت مسلط باشی تنها دقدقت میشه وقتت که دوماه باید بگذره :D . اگه سخت بگیری سخت میگذره. مثلا بشین پاشو که میدن باید تو دلت بگی خدایا شکرت یه فرستی پیدا شد واسه ورزش! سربازیه دیگه اونم آموزشی!! دکتری باشی فوق دکتری باشی سربازی و باید دو ماه آموزش ببینی.
خداییشم کار و بیگاری نمیکشن از سرباز. اونا فقط میخان یه رژه خوب بری با نظامی گری آشنا بشی حالا این نظامیگریو که نمی تونن با ببخشید آقای محترم که تو کله ما فرو کنن.
اگه قبلا تجربه خوابگاهو داشته باشی که زیاد فرقی نداره اینجا با خوابگاه...

Last edited:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
هفتۀ اول سخت گذشت، ولی گذشت....
الان 2 ساعته که از پادگان اومدیم فردام باید برگردیم!
صبح شنبه (اولین روز) که رفتیم خضرایی تعداد کثیری از لیسانسه ها و تعداد کمی فوق دیپلم ها رو که تعداد نسبتا کمیمون شهرستانی بود و بقیه همه تهرانی بودیم به طرز شگفت آوری بردن پادگان اسلام شهر با وعده و وعید اینکه پادگان خیلی خوبیه و پشیمون نمیشید! اما مسیرش نسبت به خضرایی خیلی افتضاحه و اومدن به پادگان سخته! اما از پادگان رفتنش نسبتا آسونتره (میدون نماز، سر نوری پیاده میشی، ماشین های مترو شاهد رو سوار میشی و بعد...)!!! امروز که یه هفته گذشته تعدادی از دوستان توسط بند پ تونستن برگردن خضرایی ( که خیلی جالبه! چون اگه اسلام شهر خوبه، واسه چی برگشتن خضرایی اونم با پ؟!!!)
الان حس عجیبی دارم ،احساس می کنم که حدود 5 سال از اون موقعی که رفتیم پادگان گذشته در حالی که 5 روز بیشتر نشده!!! و نسبت به محیط اطرافم و خونه و خانواده ام حس غریبی دارم!!!
الان بیشترین چیزی که تو مخم داره می چرخه اینه که آیا واقعن خضرایی از پادگان اسلام شهر بدتره یا نه!!!!؟ بشین پاشو دارین؟ کی خاموشی می خورین؟ تنبیه هاتون چطوریه؟ کی از خواب پامیشین؟
ضمنن از دوستان کسی هست که بتونه مارو بیاره خضرایی و روزبرگ کنه؟ چون واقعن نیاز دارم که بعدازظهرا برم خونه به خاطر مادرم!
سلام
شما افتادید اسلامشهر،چجوری هستش اوضاع اونجا؟؟

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
شما افتادید اسلامشهر،چجوری هستش اوضاع اونجا؟؟

آره آقا، مارو با خیلی های دیگه که حتی خونشون با خضرایی 10 دقیقه بیشتر فاصله نداشت رو بردن اسلام شهر! از نظر فضایی که دل باز هست، خبری از ساختمون های بلند و آبی که تو خضرایی هست، تو اینجا نیست! اما یه مشکلی که وجود داره اینه که چون تعدادمون نسبت به خضرایی خیلی کمه همیشه تابلو ایم! اراشدمون هم بچه شهرستانی هستن اما به نظرم اراشد خضرایی اینطور نباشه و آدمای نسبتا باحال تر و متمدن تری باشن! غذا خوری تمیزی نداریم، یغلوی ها رو با آب خالی می شورن جوری که همه شون چربن و اثرات غذای وعدۀ قبلی روشون مشهوده! اما اینطور که میگن و شایعه ست غذاش از خضرایی بهتره!!! (شایدم نباشه، چون من غذای خضرایی رو نخوردم نمی دونم)
تحلیل من راجب مسئولیت گرفتن اونطور که من تو این یک هفته اینجا فهمیدم اینه که اگه توی اسلام شهر مسئولیت نگیری خیلی بهتر و راحت تره تا اینکه مسولیت بگیری (خضرایی رو نمی دونم!!!) چون که هر اتفاقی بیوفته یقۀ تو رو میگیرن و تو تنبیه میشی!
مورد بعدی اینه که دژبانای اینجا کمی عقده ایی تشریف دارن!
یکی از افسر نگهبان ها هم تعریفی نیست چون یه روز نیمه شب اومد تو آسایشگاه چراغو روشن کرد و به یه پسره گفت که جورابتو بخور اگه جورابت تمیزه!
مشکل بعدی تو اینجا اینه که چون تعداد کم هستن، واسه همین هر هفته حداقل یه بار نگهبانی نوبتت میشه! (خضرایی رو نمی دونم!)
و در آخر هم تحلیل کلی من اینه که خضرایی خیلی بهتر از اسلام شهره! شاید تو خضرایی یکم جدی تر باشن (رژه رفتن و احترام نظامی و نماز و ...) ولی هر چی باشه بچه هاش و اراشدش اکثرا متمدن و بچۀ تهران هستن!
نکتۀ آخر هم اینه که اگه خونتون تو تهرانه و پارتی دارید، یکاری کنین حتما توی خضرایی روز برگ بشین! اینطوری خیلی بهتره (از نظر آنکارد کردن یه تخت کج و کوله که هر کاریش می کنی آنکارد نمیشه)
از همۀ اینا گذشته فراموشمون نشه که اینجا پادگان هست و ما هم تو دورۀ آموزشی هستیم! تمام این بدبختی ها همه برای آموزش هست و ما باااااایددد این سختی ها رو ببینیم تا قدر خونه و بقیه نعمت های زندگیمون رو بدونیم! و فلسفۀ این بدبختی ها و سختی های دورۀ آموزشی هم همینه! پس هر جا که هستید تحمل کنید چون زمان مثل برق و باد می گذره و این دورۀ کوتاه هم تموم میشه! توکل بر خدا!

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
آره آقا، مارو با خیلی های دیگه که حتی خونشون با خضرایی 10 دقیقه بیشتر فاصله نداشت رو بردن اسلام شهر! از نظر فضایی که دل باز هست، خبری از ساختمون های بلند و آبی که تو خضرایی هست، تو اینجا نیست! اما یه مشکلی که وجود داره اینه که چون تعدادمون نسبت به خضرایی خیلی کمه همیشه تابلو ایم! اراشدمون هم بچه شهرستانی هستن اما به نظرم اراشد خضرایی اینطور نباشه و آدمای نسبتا باحال تر و متمدن تری باشن! غذا خوری تمیزی نداریم، یغلوی ها رو با آب خالی می شورن جوری که همه شون چربن و اثرات غذای وعدۀ قبلی روشون مشهوده! اما اینطور که میگن و شایعه ست غذاش از خضرایی بهتره!!! (شایدم نباشه، چون من غذای خضرایی رو نخوردم نمی دونم)
تحلیل من راجب مسئولیت گرفتن اونطور که من تو این یک هفته اینجا فهمیدم اینه که اگه توی اسلام شهر مسئولیت نگیری خیلی بهتر و راحت تره تا اینکه مسولیت بگیری (خضرایی رو نمی دونم!!!) چون که هر اتفاقی بیوفته یقۀ تو رو میگیرن و تو تنبیه میشی!
مورد بعدی اینه که دژبانای اینجا کمی عقده ایی تشریف دارن!
یکی از افسر نگهبان ها هم تعریفی نیست چون یه روز نیمه شب اومد تو آسایشگاه چراغو روشن کرد و به یه پسره گفت که جورابتو بخور اگه جورابت تمیزه!
مشکل بعدی تو اینجا اینه که چون تعداد کم هستن، واسه همین هر هفته حداقل یه بار نگهبانی نوبتت میشه! (خضرایی رو نمی دونم!)
و در آخر هم تحلیل کلی من اینه که خضرایی خیلی بهتر از اسلام شهره! شاید تو خضرایی یکم جدی تر باشن (رژه رفتن و احترام نظامی و نماز و ...) ولی هر چی باشه بچه هاش و اراشدش اکثرا متمدن و بچۀ تهران هستن!
نکتۀ آخر هم اینه که اگه خونتون تو تهرانه و پارتی دارید، یکاری کنین حتما توی خضرایی روز برگ بشین! اینطوری خیلی بهتره (از نظر آنکارد کردن یه تخت کج و کوله که هر کاریش می کنی آنکارد نمیشه)
از همۀ اینا گذشته فراموشمون نشه که اینجا پادگان هست و ما هم تو دورۀ آموزشی هستیم! تمام این بدبختی ها همه برای آموزش هست و ما باااااایددد این سختی ها رو ببینیم تا قدر خونه و بقیه نعمت های زندگیمون رو بدونیم! و فلسفۀ این بدبختی ها و سختی های دورۀ آموزشی هم همینه! پس هر جا که هستید تحمل کنید چون زمان مثل برق و باد می گذره و این دورۀ کوتاه هم تموم میشه! توکل بر خدا!
ببینید درکل بستگی به خود شخص داره،برای یک نفر اسلامشهر هتل5ستارست برای یکی جهنمه...
ولی درپاسخ به صحبت های شما،اراشد خضرایی هم بسته به گروهان داره ولی خب اکثرا تهرانی و خوب اند(وظیفه ها فقط)
غذای پادگانم حقیقتش من ظهر ها میخوردم و شب ها فقط بوفه!
تعداد نگهبانی ها هم وضعیت اسلامشهر بهتره چون گروهانش نفراتش بیشتره و کمتر پست میخوره.
توخضرایی هم اینکه هرروز روزبرگ بشه کسی من ندیدم!!!
انشالا که شماوبقیه دوستان هم دوره خوبی داشته باشند.

بالا