سلام
شما افتادید اسلامشهر،چجوری هستش اوضاع اونجا؟؟
آره آقا، مارو با خیلی های دیگه که حتی خونشون با خضرایی 10 دقیقه بیشتر فاصله نداشت رو بردن اسلام شهر! از نظر فضایی که دل باز هست، خبری از ساختمون های بلند و آبی که تو خضرایی هست، تو اینجا نیست! اما یه مشکلی که وجود داره اینه که چون تعدادمون نسبت به خضرایی خیلی کمه همیشه تابلو ایم! اراشدمون هم بچه شهرستانی هستن اما به نظرم اراشد خضرایی اینطور نباشه و آدمای نسبتا باحال تر و متمدن تری باشن! غذا خوری تمیزی نداریم، یغلوی ها رو با آب خالی می شورن جوری که همه شون چربن و اثرات غذای وعدۀ قبلی روشون مشهوده! اما اینطور که میگن و شایعه ست غذاش از خضرایی بهتره!!! (شایدم نباشه، چون من غذای خضرایی رو نخوردم نمی دونم)
تحلیل من راجب مسئولیت گرفتن اونطور که من تو این یک هفته اینجا فهمیدم اینه که اگه توی اسلام شهر مسئولیت نگیری خیلی بهتر و راحت تره تا اینکه مسولیت بگیری (خضرایی رو نمی دونم!!!) چون که هر اتفاقی بیوفته یقۀ تو رو میگیرن و تو تنبیه میشی!
مورد بعدی اینه که دژبانای اینجا کمی عقده ایی تشریف دارن!
یکی از افسر نگهبان ها هم تعریفی نیست چون یه روز نیمه شب اومد تو آسایشگاه چراغو روشن کرد و به یه پسره گفت که جورابتو بخور اگه جورابت تمیزه!
مشکل بعدی تو اینجا اینه که چون تعداد کم هستن، واسه همین هر هفته حداقل یه بار نگهبانی نوبتت میشه! (خضرایی رو نمی دونم!)
و در آخر هم تحلیل کلی من اینه که خضرایی خیلی بهتر از اسلام شهره! شاید تو خضرایی یکم جدی تر باشن (رژه رفتن و احترام نظامی و نماز و ...) ولی هر چی باشه بچه هاش و اراشدش اکثرا متمدن و بچۀ تهران هستن!
نکتۀ آخر هم اینه که اگه خونتون تو تهرانه و پارتی دارید، یکاری کنین حتما توی خضرایی روز برگ بشین! اینطوری خیلی بهتره (از نظر آنکارد کردن یه تخت کج و کوله که هر کاریش می کنی آنکارد نمیشه)
از همۀ اینا گذشته فراموشمون نشه که اینجا پادگان هست و ما هم تو دورۀ آموزشی هستیم! تمام این بدبختی ها همه برای آموزش هست و ما باااااایددد این سختی ها رو ببینیم تا قدر خونه و بقیه نعمت های زندگیمون رو بدونیم! و فلسفۀ این بدبختی ها و سختی های دورۀ آموزشی هم همینه! پس هر جا که هستید تحمل کنید چون زمان مثل برق و باد می گذره و این دورۀ کوتاه هم تموم میشه! توکل بر خدا!