• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستی اینجا کی بود که می گفت هفتۀ اول مرخصی نداره؟ :general210:

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان کسی مسیر راحت برای رفتن به پادگان اسلام شهر رو میدونه؟ از میدون آزادی ماشین های اسلام شهرو سوار شیم بریم میدون نماز پیاده شیم و بعد یه ماشین هم سوار شیم تا سر پادگان؟!

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
هفتۀ اول سخت گذشت، ولی گذشت....
الان 2 ساعته که از پادگان اومدیم فردام باید برگردیم!
صبح شنبه (اولین روز) که رفتیم خضرایی تعداد کثیری از لیسانسه ها و تعداد کمی فوق دیپلم ها رو که تعداد نسبتا کمیمون شهرستانی بود و بقیه همه تهرانی بودیم به طرز شگفت آوری بردن پادگان اسلام شهر با وعده و وعید اینکه پادگان خیلی خوبیه و پشیمون نمیشید! اما مسیرش نسبت به خضرایی خیلی افتضاحه و اومدن به پادگان سخته! اما از پادگان رفتنش نسبتا آسونتره (میدون نماز، سر نوری پیاده میشی، ماشین های مترو شاهد رو سوار میشی و بعد...)!!! امروز که یه هفته گذشته تعدادی از دوستان توسط بند پ تونستن برگردن خضرایی ( که خیلی جالبه! چون اگه اسلام شهر خوبه، واسه چی برگشتن خضرایی اونم با پ؟!!!)
الان حس عجیبی دارم ،احساس می کنم که حدود 5 سال از اون موقعی که رفتیم پادگان گذشته در حالی که 5 روز بیشتر نشده!!! و نسبت به محیط اطرافم و خونه و خانواده ام حس غریبی دارم!!!
الان بیشترین چیزی که تو مخم داره می چرخه اینه که آیا واقعن خضرایی از پادگان اسلام شهر بدتره یا نه!!!!؟ بشین پاشو دارین؟ کی خاموشی می خورین؟ تنبیه هاتون چطوریه؟ کی از خواب پامیشین؟
ضمنن از دوستان کسی هست که بتونه مارو بیاره خضرایی و روزبرگ کنه؟ چون واقعن نیاز دارم که بعدازظهرا برم خونه به خاطر مادرم!
خب به سلامتی
چقدر مرخصی هاتون کم شده. ما از پنج شنبه میومدیم تا شنبه.
سعی کنید به این فکر نکنید که خضرایی بهتره یا اسلامشهر. جفتش زود تموم میشه

سلااااااااااااااممممم
گردان لشکری بودیم
بالاخره ولمون کردن امروز 5 شنبه تا فردا جمعه :D:D:D:D
الان کی فرمانده گروهان لشگریه؟ جناب جوادی؟
هنوز تو کوپه خلبانی هستید؟
اگر عوض نشده باشه شرایط لشگری بهترین گروهان برا خدمت کردن به نظر منه

راستی اینجا کی بود که می گفت هفتۀ اول مرخصی نداره؟ :general210:
من
گفتم وقتی برگشتید حسابی کیف میکنید

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان پدرمون درومد این یه هفته مخصوصا سر نظامی نشستن :general612::general503::general306:
پاهام داره از درد میشکنه ولی زنده ام و رو حیم هم بد نیست ;) هفته اول خیلی سخت گذشت
امید وارم با اجرا شدن برنامه سین از شنبه بهتر بشه:rolleyes:
از کسانی که قبلا خضرایی برنامه سین اجرا بشه بهتر میشه ؟ کلا هفته دوم و بعدش چجوریه ؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان پدرمون درومد این یه هفته مخصوصا سر نظامی نشستن :general612::general503::general306:
پاهام داره از درد میشکنه ولی زنده ام و رو حیم هم بد نیست ;) هفته اول خیلی سخت گذشت
امید وارم با اجرا شدن برنامه سین از شنبه بهتر بشه:rolleyes:
از کسانی که قبلا خضرایی برنامه سین اجرا بشه بهتر میشه ؟ کلا هفته دوم و بعدش چجوریه ؟
اتفاقا منم هفته اول که اومده بودم پدرم در اومده بود. نمیتونستم رو توالت بشینم. اونم به خاطر نظامی نشستن بود.
از این هفته خوب میشه. سختی های آموزشی همون هفته اولشه. از این هفته عملا دیگه شما آموزش میبینید. حالا یا تیوری یا عملی ولی خوب میشه دیگه.

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
بچه ها پادگان نیرو هوایی شیراز جاش چطوره میخام اگه شد از خضیرابی انتقالی بگیرم برم اونجا

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این هفته هم اومدیم تا صبح شنبه.
ظاهرا میان دوره هم میدن

آرمان69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ما که رفتیم اسلامشهر آقا امروز ما پنج و ربع بیدار شدیم:general406: از ساعت 4.5 در اختیار خودمونیم ،ارشدامونم عالین ،من که خودم فکر نمیکردم اینجوری بایشه آموزشیم ،روز اول ناراحت بودم اما الان فهمیدم جفت شش آوردم:general707:
محیطشم قشنگه...فقط بیگاریاش زیاد به اسم همکاری میبرنت:mad::mad::mad::mad:

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بسلامتی!
چه خبرا بود؟چ کردید؟چجوری گذشت بهتون؟؟
صبح 4.5 بیدار میشیم و تا 5:20 دقه فرصت صبحانه است. حالا ممکنه کسی بخابه نره صبحونه. بعد نماز بعد کلاس تا 11 بعد نهار باز نماز باز کلاس تا 4 یکم رژه تا نماز باز شام در اختیار تا 8 بعد آمار ....
صحبایی از روزبرگی میکنن ... میان دوره هم هست. نگهبانی هم میدن بچه ها . . . . کلا وقت میگذره دیگه . . . زیاد سخت نمیگذره...

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
صبح 4.5 بیدار میشیم و تا 5:20 دقه فرصت صبحانه است. حالا ممکنه کسی بخابه نره صبحونه. بعد نماز بعد کلاس تا 11 بعد نهار باز نماز باز کلاس تا 4 یکم رژه تا نماز باز شام در اختیار تا 8 بعد آمار ....
صحبایی از روزبرگی میکنن ... میان دوره هم هست. نگهبانی هم میدن بچه ها . . . . کلا وقت میگذره دیگه . . . زیاد سخت نمیگذره...
خوبه پس،اوضاع خوبه!

kaveh_2005

Registered User
لایک‌ها
9
کی گفته خضرایی هتله ؟
2 هفته گذشته و اصلا هم هتل نیست دهن مارو سرویس کردن. تا الان که افتضاهه
افتضاه !!!!
روز برگ ؟ خبری نیست:general208:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
کی گفته خضرایی هتله ؟
افتضاه !!!!
سلام،ناراحت نباش دوست عزیز!
روزبرگ نیست اصلا خضرایی!
حالا چیشده انقدر شاکی هستید؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
کی گفته خضرایی هتله ؟
افتضاه !!!!
بابا ما همه مون دو ماه اونجا بودیم
این که میگن هتله رو بعدا میفهمید. خب الان که رفتید اونجا معلومه بهتون سخت میگذره. چی انتظار داشتید؟ بالاخره پادگان نظامیه هر چی باشه اونم ارتش.
اگر میرفتید لب مرز یا مناطق بد آب و هوا آموزشیتون رو چی کار میکردید؟
بعدش هم آموزش یکی دو هفته اولش سخته بعدش عادی میشه و همه چی رو به بهتر شدن میذاره. سخت گیری ها شاید کم نشن، این خود شمایید که به سختی عادت میکنید و کمتر بهتون سخت میگذره.
بعدش هم خضرایی روزبرگ نداره. فقط ما چون ماه رمضون اونجا بودیم روزبرگ میکردن به احترام ماه رمضون. خودشون هم میگفتن که غیر ماه رمضون روز برگ نمیدن.
دوست عزیز تا چشم به هم بگذاری میبینی اسفند شده و آموزشی هم به پایان رسیده. اینقد سخت نگیر.

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سررررررررررده سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسرد:confused:
اسایشگاه ما شفاژ هاش خرابه همه سرما خوردن شدید خودم بعد 1هفته هنوز خوب نشدم :general708::general306:
کلا 30 دقیقه تایم در اختیار خودمون داریم 2 هفته سخت گذشت خدا بقیشو به خیر بگذرونه

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان کسی اینجا هست که گروهان قوامی بوده باشه ؟

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
دوستانی که در حال خدمت هستید، لطفاً بگید که سربازان افسر (ستوان) که کار اداری انجام میدن، چند وقت یکبار باید پست بدن؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سررررررررررده سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسرد:confused:
اسایشگاه ما شفاژ هاش خرابه همه سرما خوردن شدید خودم بعد 1هفته هنوز خوب نشدم :general708::general306:
کلا 30 دقیقه تایم در اختیار خودمون داریم 2 هفته سخت گذشت خدا بقیشو به خیر بگذرونه
سلام
این دیگه شانس بد شماست;)
اسایشگاه مارو ازبس گرم میشد بچه ها میگفتن که بیان درجه شوفاژهاروکم کنن!
بهذخیررمیگزره غمتون نباشه!

بالا