خب به سلامتیهفتۀ اول سخت گذشت، ولی گذشت....
الان 2 ساعته که از پادگان اومدیم فردام باید برگردیم!
صبح شنبه (اولین روز) که رفتیم خضرایی تعداد کثیری از لیسانسه ها و تعداد کمی فوق دیپلم ها رو که تعداد نسبتا کمیمون شهرستانی بود و بقیه همه تهرانی بودیم به طرز شگفت آوری بردن پادگان اسلام شهر با وعده و وعید اینکه پادگان خیلی خوبیه و پشیمون نمیشید! اما مسیرش نسبت به خضرایی خیلی افتضاحه و اومدن به پادگان سخته! اما از پادگان رفتنش نسبتا آسونتره (میدون نماز، سر نوری پیاده میشی، ماشین های مترو شاهد رو سوار میشی و بعد...)!!! امروز که یه هفته گذشته تعدادی از دوستان توسط بند پ تونستن برگردن خضرایی ( که خیلی جالبه! چون اگه اسلام شهر خوبه، واسه چی برگشتن خضرایی اونم با پ؟!!!)
الان حس عجیبی دارم ،احساس می کنم که حدود 5 سال از اون موقعی که رفتیم پادگان گذشته در حالی که 5 روز بیشتر نشده!!! و نسبت به محیط اطرافم و خونه و خانواده ام حس غریبی دارم!!!
الان بیشترین چیزی که تو مخم داره می چرخه اینه که آیا واقعن خضرایی از پادگان اسلام شهر بدتره یا نه!!!!؟ بشین پاشو دارین؟ کی خاموشی می خورین؟ تنبیه هاتون چطوریه؟ کی از خواب پامیشین؟
ضمنن از دوستان کسی هست که بتونه مارو بیاره خضرایی و روزبرگ کنه؟ چون واقعن نیاز دارم که بعدازظهرا برم خونه به خاطر مادرم!
الان کی فرمانده گروهان لشگریه؟ جناب جوادی؟سلااااااااااااااممممم
گردان لشکری بودیم
بالاخره ولمون کردن امروز 5 شنبه تا فردا جمعه
منراستی اینجا کی بود که می گفت هفتۀ اول مرخصی نداره؟ :general210:
اتفاقا منم هفته اول که اومده بودم پدرم در اومده بود. نمیتونستم رو توالت بشینم. اونم به خاطر نظامی نشستن بود.سلام دوستان پدرمون درومد این یه هفته مخصوصا سر نظامی نشستن :general612::general503::general306:
پاهام داره از درد میشکنه ولی زنده ام و رو حیم هم بد نیست هفته اول خیلی سخت گذشت
امید وارم با اجرا شدن برنامه سین از شنبه بهتر بشه
از کسانی که قبلا خضرایی برنامه سین اجرا بشه بهتر میشه ؟ کلا هفته دوم و بعدش چجوریه ؟
عالیبچه ها پادگان نیرو هوایی شیراز جاش چطوره میخام اگه شد از خضیرابی انتقالی بگیرم برم اونجا
بسلامتی!این هفته هم اومدیم تا صبح شنبه.
ظاهرا میان دوره هم میدن
صبح 4.5 بیدار میشیم و تا 5:20 دقه فرصت صبحانه است. حالا ممکنه کسی بخابه نره صبحونه. بعد نماز بعد کلاس تا 11 بعد نهار باز نماز باز کلاس تا 4 یکم رژه تا نماز باز شام در اختیار تا 8 بعد آمار ....بسلامتی!
چه خبرا بود؟چ کردید؟چجوری گذشت بهتون؟؟
خوبه پس،اوضاع خوبه!صبح 4.5 بیدار میشیم و تا 5:20 دقه فرصت صبحانه است. حالا ممکنه کسی بخابه نره صبحونه. بعد نماز بعد کلاس تا 11 بعد نهار باز نماز باز کلاس تا 4 یکم رژه تا نماز باز شام در اختیار تا 8 بعد آمار ....
صحبایی از روزبرگی میکنن ... میان دوره هم هست. نگهبانی هم میدن بچه ها . . . . کلا وقت میگذره دیگه . . . زیاد سخت نمیگذره...
سلام،ناراحت نباش دوست عزیز!کی گفته خضرایی هتله ؟
2 هفته گذشته و اصلا هم هتل نیست دهن مارو سرویس کردن. تا الان که افتضاهه
افتضاه !!!!
روز برگ ؟ خبری نیست:general208:
بابا ما همه مون دو ماه اونجا بودیمکی گفته خضرایی هتله ؟
2 هفته گذشته و اصلا هم هتل نیست دهن مارو سرویس کردن. تا الان که افتضاهه
افتضاه !!!!
روز برگ ؟ خبری نیست:general208:
سلامسررررررررررده سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسرد
اسایشگاه ما شفاژ هاش خرابه همه سرما خوردن شدید خودم بعد 1هفته هنوز خوب نشدم :general708::general306:
کلا 30 دقیقه تایم در اختیار خودمون داریم 2 هفته سخت گذشت خدا بقیشو به خیر بگذرونه
سوالتون چیه دوست عزیز؟دوستان کسی اینجا هست که گروهان قوامی بوده باشه ؟