• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ااااااااااااااااااااااااااااموزشی داره تموم میشه
فقط 1.5 روز مونده. جشن سسسسسسسسسسسسسسسسسسردوشی ایشالا هرکی بیوفته شهر خودش
به دوستانی که تازه دارن میرن : سخته ولی گذشت مال شمام میگذره -- از تحدید ها نترسید -- کار خطا نکنید کسی باهانون کاری نداره -- هفته های اول هرچی شد بگین توجیه نبودم :D -- فقط ..... مالی نکنید -- از اراشدتون نترسید مخصوصا هنر اموزا دادو هوار زیاد میکنن اگر انتقاد دارین بگین پاشم وایسین مثل موش نباشید -- با اراشدتون دوست بشین ولی بازم میگم .... مالی نکنید -- دوستان خصوصا بچه های تهران تا میتونید مرخصی بگیرید روزانه هم میدن -- نگران وسایل نباشید ما تا هفته 3وم وسایل کامل کردیم-- هر سوالی هست بگین

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک سوال ... تو برگه سفیدم نوشته که باید به پایگاه هوایی خضرایی خودمو معرفی کنم. این به این معنی هست که آموزشیمو تو همین پایگاه انجام می دم ؟ یا ممکن هست که تقسیم کنن و بیافتم جای دیگه ؟
سوال دیگه ای هم داشتم ... افرادی که آموزشی رو در این پادگان می گذرونن برای سربازی اصلی ممکنه هرجایی بیافتن ؟ مثلا شهرستان ؟ یا تقسیم می شن به چند جای محدود تو تهران؟ مثلا پادگان شهید ستاری؟
آخرین سوال ... در حال حاضر به لیسانسه چه درجه ای میدن ؟

اعزامی 2 اسفند 93 خضرایی هستم .
کسی اگر هم دوره هست منو ادد کنه تو یاهو ( ID : graphic.digital )

دوست عزیز اولا جایه خوبی افتادی
سوال اولت : بله تو خضرایی هست اموزشت البنه اگر فوق دیپلم باشی یا اطراف اسلامشهر میری اسلامشهر -- تو روز اولی که با لباس میری مشخص میشه تو اون روز تو هرجا به خط کردن نزدیکای ته دسته وایسا ولی در کل یا اسلامشهر یا خضرایی. یادت باشه روز اول دوم تبل زن و ... خواستن نرو برا اسلامشهر میخوان

سوال دوم : دوست عزیز یگانتو ممکنه هرجا بیفتی بستگی به شانست داره و تخصصت یکم هم نمرات (5%) اگه پارتی داری استفاده کن اینا شهراست (( همدان - تبریز - اصفهان - تهران - چابهار - بندر عباس ))
سوال سوم : به لیسانسه اگه دور کد بخوری ستوان 3 اگه نه که خیلی نادره استوار 1 یا 2 البته بازم معلوم نیست

Hamed Pb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اعزامم 2 اسفنـــــــــــد هستش
ساکن تبریز هستم
سوال: درسته که میگن بعد دریافت لباسو و... میفرستن بریم تا لوازم مورد نیازو خریداری کنیم یا نه که ما شهرستانیارو نگه میدارن؟؟؟؟

uzyxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اولا جایه خوبی افتادی
سوال اولت : بله تو خضرایی هست اموزشت البنه اگر فوق دیپلم باشی یا اطراف اسلامشهر میری اسلامشهر -- تو روز اولی که با لباس میری مشخص میشه تو اون روز تو هرجا به خط کردن نزدیکای ته دسته وایسا ولی در کل یا اسلامشهر یا خضرایی. یادت باشه روز اول دوم تبل زن و ... خواستن نرو برا اسلامشهر میخوان

سوال دوم : دوست عزیز یگانتو ممکنه هرجا بیفتی بستگی به شانست داره و تخصصت یکم هم نمرات (5%) اگه پارتی داری استفاده کن اینا شهراست (( همدان - تبریز - اصفهان - تهران - چابهار - بندر عباس ))
سوال سوم : به لیسانسه اگه دور کد بخوری ستوان 3 اگه نه که خیلی نادره استوار 1 یا 2 البته بازم معلوم نیست

مرسی بخاطر جواب ها :) من لیسانس دارم.
روز اولی که تو برگه سفید گفته خودمونو معرفی کنیم ، وسایل کامل با خودمون ببریم ؟ یا مرخصی میدن می گن برید یه روز دیگه بیاید؟

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام 1-امروز شنیده ام با دوره کد لیسانس گروهبان1 می شه ، ایا صحت دارد
2-دوره کد نیروی هوایی ، برای لیسانس چه دوره هایی هست
3-من والدین بیمار دارم ایا با مدارک پزشکی می شود به استانم بی افتم ،اگر دوره کد خوردم اوضاع چطورمی شود
4-ایا کسی خبردارد که پایگاه چهارم شکاری دزفول سرباز می گیرد
5-ایا دوره کد عقدتی در نیروی هوایی برگزار می شود
6-لباس یگان (مانند کت و شلوار)است را به همه می دندیا نه،اون باید بخریم یا خودشون می دند،قیمتش حدودا چقدر است.با تشکر

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مرسی بخاطر جواب ها :) من لیسانس دارم.
روز اولی که تو برگه سفید گفته خودمونو معرفی کنیم ، وسایل کامل با خودمون ببریم ؟ یا مرخصی میدن می گن برید یه روز دیگه بیاید؟

زیاد به درجه فکر نکن بعضی جاها یه گروهبان از ستوان 3 برشش بیشتره
رسمشون اینه که مرخصی میدن چون لباس ها -- کلاه -- پوتین 50% افراد اندازشون نیست تا حالا هم همین بوده .
حلا شاید شما تعطیلات عید رو دارین نگهتون دارن ولی احتمالا میگن برید شنبه بیاین. محض احتیاط مسواک -- حوله -- لباس زیر ببر در حد یه کوله پشتی کوچیک. نگران نباش
یه نکته دیکه روز اول میرین اب و یکم بیسکوییت با خودتون ببرید چون کاراشون طول میکشه بوفه ها هم بسته ان اون روز.

uzyxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زیاد به درجه فکر نکن بعضی جاها یه گروهبان از ستوان 3 برشش بیشتره
رسمشون اینه که مرخصی میدن چون لباس ها -- کلاه -- پوتین 50% افراد اندازشون نیست تا حالا هم همین بوده .
حلا شاید شما تعطیلات عید رو دارین نگهتون دارن ولی احتمالا میگن برید شنبه بیاین. محض احتیاط مسواک -- حوله -- لباس زیر ببر در حد یه کوله پشتی کوچیک. نگران نباش
یه نکته دیکه روز اول میرین اب و یکم بیسکوییت با خودتون ببرید چون کاراشون طول میکشه بوفه ها هم بسته ان اون روز.
ممنون واقعاً ... اطلاعات خوبی دادی

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3-من والدین بیمار دارم ایا با مدارک پزشکی می شود به استانم بی افتم ،اگر دوره کد خوردم اوضاع چطورمی شود
6-لباس یگان (مانند کت و شلوار)است را به همه می دندیا نه،اون باید بخریم یا خودشون می دند،قیمتش حدودا چقدر است.با تشکر

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دوستانی که تازه دارن میرن : سخته ولی گذشت مال شمام میگذره -- از تحدید ها نترسید -- کار خطا نکنید کسی باهانون کاری نداره -- هفته های اول هرچی شد بگین توجیه نبودم :D -- فقط ..... مالی نکنید -- از اراشدتون نترسید مخصوصا هنر اموزا دادو هوار زیاد میکنن اگر انتقاد دارین بگین پاشم وایسین مثل موش نباشید -- با اراشدتون دوست بشین ولی بازم میگم .... مالی نکنید -- دوستان خصوصا بچه های تهران تا میتونید مرخصی بگیرید روزانه هم میدن -- نگران وسایل نباشید ما تا هفته 3وم وسایل کامل کردیم-- هر سوالی هست بگین

oonja_dot_com

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست گرامی
خب دوره اسفند میرید و مرخصی بیشتری نسبت به بقیه دوره ها دارید...
اگر تهرانی اید که خب 5شنبه و اگه زرنگ باشید4شنبه ها میتونید برید خونه(اگرنگهبان نباشید)
مرخصی روزانه هم میتونید برید که بازم بستگی به زرنگ بازی خودتون داره!
شما که شنبه میرید تا5شنبه اونجایید،تا3شنبه یکم سخت میگزره براتون ولی بعدش همه چیز عادی میشه!
نگران نباشید در کل!ازهیچ تهدیدی نترسید!فرماندتون نمیتونه شما رو بفرسته چابهار وغیره!!پس ازاین مدل تهدیدها نترسید!
2شنبه و4شنبه ساعت3تا5ملاقاته ب خانوادتون اگرتهرانن بگید بیان که2ساعت از تمرین رژه رو بپیچونید!
حالا رفتید بیاید بگید کدوم گروهانید تابیشتر راهنماییتون کنم!!
موفق باشید

بسیار ممنون از جوابتون ....
منم 2 اسفند اونجام و میبینمتون ...
یه سوال دیگه ... روز اول و روزهای اول ، چه کاری کنیم بهتره چه کاری نکنیم ؟ یعنی مسئولیتی بهمون میدن آیا یا نه ؟ قبول کنیم یا نکنیم ...
من برادرم از جبهه پدرم استفاده کرده ، منم میتونم برم دنبال جانبازیه پدرم آیا کسری میتونم بگیرم ؟؟
بعد کدوم قسمت و کدوم یگان بهتره ؟
من لیسانس نرم افزار دارم . ساکن تهران هم هستم.
هفت صبح مثل اینکه باید اونجا باشیم ...
دیگه اگر نکته ای هست بفرمائید ممنون میشم.

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باورم نمیشه که چند روز دیگه تمومه!:general404: خیلییییی زود گذشت!!!! آقا یه توصیۀ اکید به تمامی اعزامی های ماه بعد دارم! اونم اینه که اگر دنبال عشق و صفا و لحظات خوش می گردید;)، فقط و فقط سعی کنید که برید پادگان اسلامشهر! همینو بس!!!!!!!! :Dما که خیلییییییییی صفا کردیم!!!!:general707: ضمنا چند توصیۀ دیگر بعد از اینکه افتادید پادگان اسلامشهر:
1. به هیچ وجه ارشد نشید:general612:
2. حتمنننننننننن منشی بشید!!!!! حتمنننننننننننننن!!!!!!:general609:
3. بیوفتید پادگان اسلام شهر!!!!:general707:
4. بیوفتید اسلامشهر!!!:general707:
5. بیوفتید اسلامشهر!!!!:general707:
6. چرا نمیفهمید؟؟؟ بیوفتییییییید پادگان اسلامشهرررر :general211:
7. حتمن دو الی سه عدد قرص سیلاکس همراه خودتون ببرید چون سه روز اول روده هاتون قفله :general602: و ریشه اش هم عصبیه! :general107:
8. پادگان اسلامشهر خیلییییی خوبه!!! خیلییییییی!!!! همۀ کادری هاش خوبن، اراشدش هم خوبن!!! آب و هواش هم حرففففف نداره!!! :general310:
9. به خودتون عشق بورزید :general504:
10. مهربون باشید و اصلن عقده ای بازی در نیارید!!!! چون دوستای خوبی پیدا می کنید که واقعن دلتون براشون تنگ میشه!!! :general503:

یا علی
خدا بهمراتون:)

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

سلام
1- 80% با دوره کد لیسانس ستوان 3 میشی گروهبان نمیشی مگر با مقام بالا که اونجوری ستوان 3 هم ازت دستور میگیره
2- دوره (( توپ - رادار - اداری - عقیدتی - حفاظت - پدافند و..... ))
3- بهتون میگن چنتا کمیسیون تشکیل میشه به اسم کمیسیون گرفتارا مدارکتون رو میگیرن اگر تایید کنن 100% نزدیک ترین محل به خونتون میفتی البته سخت تایید میکنن
4- به ما که گفتن حدودا 10-15 تا سرباز میگیره بیشتر هم پدر نظامی
5- بله عقیدتی هم دوره کد داره البته قسمت اداری دوره کد نداره
6- یک دست لباس فرم (( کت و شلوار کفش )) یک دست لباس کار یا پلنگی یا سبز اخر دوره میدن شاید سایزش مشکل داشته باشه که گفتن میتونی بری انبار عوض کنی (( لباس کار اموزشی هم 2دست میدن بهتون اینو تعویض نمیکنن باید بیرون عوض کنی یا همون روز تو پادگان با بچه ها تعویض کنین با هم )) اگه لاغر باشی یعنی چاق نباشی بهت میخوره همش

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- 80% با دوره کد لیسانس ستوان 3 میشی گروهبان نمیشی مگر با مقام بالا که اونجوری ستوان 3 هم ازت دستور میگیره
2- دوره (( توپ - رادار - اداری - عقیدتی - حفاظت - پدافند و..... ))
3- بهتون میگن چنتا کمیسیون تشکیل میشه به اسم کمیسیون گرفتارا مدارکتون رو میگیرن اگر تایید کنن 100% نزدیک ترین محل به خونتون میفتی البته سخت تایید میکنن
4- به ما که گفتن حدودا 10-15 تا سرباز میگیره بیشتر هم پدر نظامی
5- بله عقیدتی هم دوره کد داره البته قسمت اداری دوره کد نداره
6- یک دست لباس فرم (( کت و شلوار کفش )) یک دست لباس کار یا پلنگی یا سبز اخر دوره میدن شاید سایزش مشکل داشته باشه که گفتن میتونی بری انبار عوض کنی (( لباس کار اموزشی هم 2دست میدن بهتون اینو تعویض نمیکنن باید بیرون عوض کنی یا همون روز تو پادگان با بچه ها تعویض کنین با هم )) اگه لاغر باشی یعنی چاق نباشی بهت میخوره همش
مرسی دوست عزیز،نمی دونستم سوالاتم از کجا بپرسم
من ساکن اهوازم ،پدرم مشکل دارد باید دزفول بیافتم امیدوارم بشه مدارک پزشکی ثابت کنم وگرنه......

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مرسی دوست عزیز،نمی دونستم سوالاتم از کجا بپرسم
من ساکن اهوازم ،پدرم مشکل دارد باید دزفول بیافتم امیدوارم بشه مدارک پزشکی ثابت کنم وگرنه......[/QUOT

ایشالا که درست میشه

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
بسلامتی ایشالا جای خوب بیفتید
یکم تعریف کنید از اموزشیتون ببینیم چجوری گذشته؟:android01:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
درمورد لباس ها باید بگم که فقط به وظیفه های رسته پیاده لباس زیتونی رنگ میدن و پلنگی هم هرکی خواست خودش میخره که حدود200تومنه
درضمن من تو دوره خودمون شنیدم که از سال 94وظیفه هایی که میان باید فقط پلنگی بپوشن وکفش وکت وشلوارنمیتونن،حالا چقدر صحت داره نمیدونم

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
بسیار ممنون از جوابتون ....
منم 2 اسفند اونجام و میبینمتون ...
یه سوال دیگه ... روز اول و روزهای اول ، چه کاری کنیم بهتره چه کاری نکنیم ؟ یعنی مسئولیتی بهمون میدن آیا یا نه ؟ قبول کنیم یا نکنیم ...
من برادرم از جبهه پدرم استفاده کرده ، منم میتونم برم دنبال جانبازیه پدرم آیا کسری میتونم بگیرم ؟؟
بعد کدوم قسمت و کدوم یگان بهتره ؟
من لیسانس نرم افزار دارم . ساکن تهران هم هستم.
هفت صبح مثل اینکه باید اونجا باشیم ...
دیگه اگر نکته ای هست بفرمائید ممنون میشم.
خواهش میکنم،من اونجا نیستم که ببینیدمنو;)
روزای اول که مشغولید کلا!
درمورد کسری هم که اگر برادرتون استفاده کرده شما نمیتونید دیگه استفاده کنید،مگراینکه پدرتون بیش از30ماه سابقه داشته باشه که بتونید...
جانبازیه پدرتون چند درصده؟برادرتون معاف شدن ازسربازی یا فقط کسری گرفتن؟برادرتون هم کسری جبهه و هم جانبازی رو استفاده کرده؟
7صبح هم نرفتید هیچ اتفاقی نمیفته!ولی تا9-10برسونیدخودتونو!
برید شما ببینید کدوم گروهان میفتید تانکته هاشو بگم بهتون;)

oonja_dot_com

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم،من اونجا نیستم که ببینیدمنو;)
روزای اول که مشغولید کلا!
درمورد کسری هم که اگر برادرتون استفاده کرده شما نمیتونید دیگه استفاده کنید،مگراینکه پدرتون بیش از30ماه سابقه داشته باشه که بتونید...
جانبازیه پدرتون چند درصده؟برادرتون معاف شدن ازسربازی یا فقط کسری گرفتن؟برادرتون هم کسری جبهه و هم جانبازی رو استفاده کرده؟
7صبح هم نرفتید هیچ اتفاقی نمیفته!ولی تا9-10برسونیدخودتونو!
برید شما ببینید کدوم گروهان میفتید تانکته هاشو بگم بهتون;)

ممنون از جوابتون
داداشم کسری داشت از جبهه پدرم فقط استفاده کرد
پدرم مدرک خاصی نداره هنوز جانبازی هم نگرفته ... باید خودش بره دنبالش ؟ لشکر محمد رسول الله **** بوده
بعد یه سوال دیگه ... برای یگان آدم همینجا بخواد باشه خوبه ؟؟ کدوم قسمتش خوبه؟ حفاظت خوبه یا نه ؟

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
درمورد لباس ها باید بگم که فقط به وظیفه های رسته پیاده لباس زیتونی رنگ میدن و پلنگی هم هرکی خواست خودش میخره که حدود200تومنه
درضمن من تو دوره خودمون شنیدم که از سال 94وظیفه هایی که میان باید فقط پلنگی بپوشن وکفش وکت وشلوارنمیتونن،حالا چقدر صحت داره نمیدونم
باعرض سلام
1-ینی دیگه لباس کت وشلوارنمیشه پوشید باید پلنگی پوشید،چه بد واقعا(البته ما که اسفند93)اعزامیم چطور
2-کسی درباره وضعیت پایگاه شکاری اصفهان وپایگاه چهارم شکاری دزفول اطلاع داره
3-ایا سرباز نیروی هوایی فقط در پادگانهای شکاری می تواند برود در پدافند هم می شود
4-حقوق یک سرباز نیروی هوایی لیسانس چقدر است و مقدار مرخصی درسال
5-کمیسیون گرفتارها فقط مدرک پزشکی میخواهد یا نامه هم ازارگان خواصی می خواهد(اگراطلاع دارید)باتشکر

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام
1-ینی دیگه لباس کت وشلوارنمیشه پوشید باید پلنگی پوشید،چه بد واقعا(البته ما که اسفند93)اعزامیم چطور
2-کسی درباره وضعیت پایگاه شکاری اصفهان وپایگاه چهارم شکاری دزفول اطلاع داره
3-ایا سرباز نیروی هوایی فقط در پادگانهای شکاری می تواند برود در پدافند هم می شود
4-حقوق یک سرباز نیروی هوایی لیسانس چقدر است و مقدار مرخصی درسال
5-کمیسیون گرفتارها فقط مدرک پزشکی میخواهد یا نامه هم ازارگان خواصی می خواهد(اگراطلاع دارید)باتشکر

بالا