• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
ممنون از جوابتون
داداشم کسری داشت از جبهه پدرم فقط استفاده کرد
پدرم مدرک خاصی نداره هنوز جانبازی هم نگرفته ... باید خودش بره دنبالش ؟ لشکر محمد رسول الله **** بوده
بعد یه سوال دیگه ... برای یگان آدم همینجا بخواد باشه خوبه ؟؟ کدوم قسمتش خوبه؟ حفاظت خوبه یا نه ؟
خب باید خودشون برن دنبال کارای جانبازیشون...درضمن حداقل جانبازیشون باید5%باشه تا 2ماه کسری بدن...
بله خوبه اگه بمونید،اگر اشنا دارید که فرقی نمیکنه کدوم قسمتش!!!
ولی همیشه قسمتهای حفاظت و عقیدتی جاهاس هوبین،البته قسمت اداریش هم خوبه!درکل خضرایی خیلی بهتره نسبتا!

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
باعرض سلام
1-ینی دیگه لباس کت وشلوارنمیشه پوشید باید پلنگی پوشید،چه بد واقعا(البته ما که اسفند93)اعزامیم چطور
2-کسی درباره وضعیت پایگاه شکاری اصفهان وپایگاه چهارم شکاری دزفول اطلاع داره
3-ایا سرباز نیروی هوایی فقط در پادگانهای شکاری می تواند برود در پدافند هم می شود
4-حقوق یک سرباز نیروی هوایی لیسانس چقدر است و مقدار مرخصی درسال
5-کمیسیون گرفتارها فقط مدرک پزشکی میخواهد یا نامه هم ازارگان خواصی می خواهد(اگراطلاع دارید)باتشکر
چیزی بود که اونموقع میگفتن،راست یادروغشو نمیدونم ولی اگرراست باشه بله باید پلنگی بپوشن دیگه(مدل پلنگی ها هم قراره تغییرکنه)
بله شماکه اعزامیه اسفندید میپوشید بتل وشلوار وکفش!
خیر فقط درپایگاه های شکاری نیست(مثلا درتهران بغیر پایگاه شکاریه یکم،4-5جادیگه هم هست)
حقوق لیسانس حدود85تومان هست و مدت21مرخصی داره که متاهلین10روز بیشتر دارن
بله نامه از ارگان هایی مثل کمیته امداد و بهزیستی وغیره هم میتونید،حتی لستشهاد محلی برای گرفتاریتون که به امضای مسجد محل هم باید رسیده باشه..

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام
1-ینی دیگه لباس کت وشلوارنمیشه پوشید باید پلنگی پوشید،چه بد واقعا(البته ما که اسفند93)اعزامیم چطور
3-ایا سرباز نیروی هوایی فقط در پادگانهای شکاری می تواند برود در پدافند هم می شود
5-کمیسیون گرفتارها فقط مدرک پزشکی میخواهد یا نامه هم ازارگان خواصی می خواهد(اگراطلاع دارید)باتشکر

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون واقعاً ... اطلاعات خوبی دادی
باعرض سلام

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام

oonja_dot_com

Registered User
لایک‌ها
1
خب باید خودشون برن دنبال کارای جانبازیشون...درضمن حداقل جانبازیشون باید5%باشه تا 2ماه کسری بدن...
بله خوبه اگه بمونید،اگر اشنا دارید که فرقی نمیکنه کدوم قسمتش!!!
ولی همیشه قسمتهای حفاظت و عقیدتی جاهاس هوبین،البته قسمت اداریش هم خوبه!درکل خضرایی خیلی بهتره نسبتا!

ممنون از جوابتون برادر !
راستی کدوم گروهان بهتره ؟؟؟ بعد اون هفته ی اول برای آموزشی چه کنم که بتونم بی افتم گروهانه بهتر ؟ راهی داره ؟
راهی برای پیچیدن و مرخصی گرفتن ... و یا کلا هر نکته و تجربه ای که به نظرت کمکم میکنه . تشکر

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ااااااااااااااااااااااااااااموزشی داره تموم میشه
فقط 1.5 روز مونده. جشن سسسسسسسسسسسسسسسسسسردوشی ایشالا هرکی بیوفته شهر خودش
به دوستانی که تازه دارن میرن : سخته ولی گذشت مال شمام میگذره -- از تحدید ها نترسید -- کار خطا نکنید کسی باهانون کاری نداره -- هفته های اول هرچی شد بگین توجیه نبودم :D -- فقط ..... مالی نکنید -- از اراشدتون نترسید مخصوصا هنر اموزا دادو هوار زیاد میکنن اگر انتقاد دارین بگین پاشم وایسین مثل موش نباشید -- با اراشدتون دوست بشین ولی بازم میگم .... مالی نکنید -- دوستان خصوصا بچه های تهران تا میتونید مرخصی بگیرید روزانه هم میدن -- نگران وسایل نباشید ما تا هفته 3وم وسایل کامل کردیم-- هر سوالی هست بگین
با سلام دوست عزیز
تو تقسیمات کجا افتادی به سلامتی

Aminxa1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. واقعا اينجا خيلي جو صميمي و مفيدي داره. منم اعزام اسفند ٩٣ هستم. اميدوارم ما هم دوره خوبي داشته باشيم.
البته ١ اسفند چون جمعه است دوم اعزاميم. از اعزامياي اسفند كسي ميدونه معمولا مرخصي اوليه چن روزه. يعني رسماً از كي ميريم پادگان؟؟

Aminxa1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر مياد بچه هاي دي بهشون سخت گذشته. شرايط پادگانم مثل مملكت سخت تر شده؟
من فوق ليسانسم. تقسيم گروهان ها بر حسب مدركه؟ واسه چه كارايي داوطلب بشيم؟ واسه چه كارايي نشيم؟ چه پستايي خوبن واسه افتادن؟
ميدونم همه اين سوالا صفحات قبل جواب دارن ولي خداوكيلي سخته همه رو بخونيم. ما الان بايد وسايلامونو جمع كنيم و .... ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين.

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. واقعا اينجا خيلي جو صميمي و مفيدي داره. منم اعزام اسفند ٩٣ هستم. اميدوارم ما هم دوره خوبي داشته باشيم.
البته ١ اسفند چون جمعه است دوم اعزاميم. از اعزامياي اسفند كسي ميدونه معمولا مرخصي اوليه چن روزه. يعني رسماً از كي ميريم پادگان؟؟
با عرض سلام دوست عزیز
شما از کجا تشریف میارید
فک نمی کنم بیشتر از 48 ساعت مرخصی بدن چون ما برای عید استراحت داریم

Last edited:

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فوق ليسانسم. تقسيم گروهان ها بر حسب مدركه؟ واسه چه كارايي داوطلب بشيم؟ واسه چه كارايي نشيم؟ چه پستايي خوبن واسه افتادن؟
ميدونم همه اين سوالا صفحات قبل جواب دارن ولي خداوكيلي سخته همه رو بخونيم. ما الان بايد وسايلامونو جمع كنيم و .... ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين.
با عرض سلام
به هر حال خدمت سخت است اونم در ارتش
ولی برادر این رو هم درنظر بگیرید که ما داریم تو یکی از بهترین پادگان اموزشی کشور اموزش می بینیم
برج 12 هم از شدت سرما کاسته میشود و یک هفته تا 10 روز هم برای عید استراحت داریم
امیدوارم بتونیم دوره رو با موفقیت تموم کنیم برای یگان یه جای خوب بی افتیم ،من که مثبت نگاه می کنم.

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
بله براساسه مدرکه و ارشد و دکتری یک گروهان و بقیه تو گروهان های دیگه تقسیم میشوند
واسه منشی داوطلب بشید فقط

poyajelodar1371

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
کسی از پایگاه چارم شکاری خبر داره وضعیتش چطوره
2-لیسانس در تقسیم یگان که بی افته ایا باید با دیپلم ها بخوابه .باتشکر

Aminxa1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام دوست عزیز
شما از کجا تشریف میارید
فک نمی کنم بیشتر از 48 ساعت مرخصی بدن چون ما برای عید استراحت داریم
من از تبريز. فك نكنم ٤٨ ساعت كافي باشه. تازه ما روز شنبه بايد بريم **** وظيفه شهر خودمون. بعدش كي بيايم خضرايي. كي ثبت نام كنيم و گروهانا مشخص شن. تازه بعدشم يكي دو روز وقت ميخايم لباسامونو اندازه كنيم و اين حرفا. البته اينارم همه رو اينجا خوندم و ياد گرفتم.

Aminxa1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از تبريز. فك نكنم ٤٨ ساعت كافي باشه. تازه ما روز شنبه بايد بريم **** وظيفه شهر خودمون. بعدش كي بيايم خضرايي. كي ثبت نام كنيم و گروهانا مشخص شن. تازه بعدشم يكي دو روز وقت ميخايم لباسامونو اندازه كنيم و اين حرفا. البته اينارم همه رو اينجا خوندم و ياد گرفتم.
اين كارارم كه انجام بديم ميشه ٥شنبه جمعه كه اونم ميمونه واسه شنبهههههههههههه

phoenix_pm91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید بچه ها
اعزامی 1/12 هستم شهید خضرایی
راجع به مرخصی ها سوال داشتم
راسته ک میگن عصرها ک کارمون تموم شد میفرستن خونه؟
لطفا اطلاعات دقیق بدید
مرسی

شهاب د

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
شش ماه از خدمت من هم گذشت....
تا چشم به هم بزنی بقیه این مدت هم می‌گذره و این دوران از زندگی ما هم تموم میشه...
اما خاطرات اون دو ماه آموزشی هیچ وقت از یاد آدم فراموش نمیشه و تا آخر عمر با ما میمونه...
صبح با بچه‌ها بیدار شدن‌ها، به صف شدن تو سرما، مسجد رفتن و نماز جماعت، آمار صبح‌گاهی، صبح‌گاه عمومی یا ورزش صبحگاهی، رفتن سرکلاس‌های CMT، خواب سر کلاس‌های معارف، علاف شدن بیرون مسجد برای جلسات قرائت، ناهارهای بی‌مزه، کلاس‌های آموزش نظامی، تمرین‌های رژه، استراحت عصرگاهی و نظافت، واکس پوتین، جلسات توجیهی نگهبانی، آمار شب، سوت قرق، خاموشی و خواب و خیلی از فعالیت‌هایی که چون دسته‌جمعی انجام می‌دادیم لذت دیگه‌ای داشت
تیکه‌هایی که به اراشد می‌انداختیم، تنبیه‌هایی که شدیم، حساب‌هایی که از فرمانده‌مون می‌بردیم، رژه‌هایی که رفتیم و خیلی خوب گرفتیم، آمارهایی که وقت و بی‌وقت اراشد از ما می‌گرفتن، جلساتی که توی سالن آمفی‌تئاتر یا مسجد برگزار می‌شد، شعارهایی که توی راه مسجد می‌خوندیم، کلاسهای معارف جنگ، نگهبانی‌هایی که دادیم، نصفه‌شب‌هایی که تا صبح سر پست بیدار موندیم و با خودمون خلوت کردیم، اسلحه‌ای که به دست گرفتیم و باهاش تیراندازی کردیم، سختی‌هایی که توی اردوگاه به ما گذشت، مسابقه‌هایی که برگزار کردیم، بیگاری‌هایی که پیچوندیم و توی بعضی‌هاش مچ ما رو گرفتن، حرفها و درد و دل‌هایی که با همدیگه کردیم و این دو ماه رو باهاش گذروندیم...
همه اینها رو توی دو ماه آموزشی تجربه کردیم...
ما هم مثل همه این خاطرات رو از دوست و آشنا شنیده بودیم ولی تا وقتی که خودمون تجربه‌اش نکردیم متوجه عمق قضیه نشده بودیم
و حالا که چند ماه از اون دوران می‌گذره گاهی دلمون براش تنگ میشه و دوباره میاییم توی این فروم تا یاد اون دوران رو زنده کنیم
یادش به خیر...

بچه‌هایی که اعزام اسفندماه پادگان شهید خضرایی هستید، مطمئن باشید که توی بهترین زمان و یکی از بهترین پادگان‌ها دارید خدمت می‌کنید
مخصوصا دوره شما که معروفه به دوره طلایی و پر از تعطیلیه و تقریبا تمام تعطیلات عید رو تعطیل هستید
و اگه تعداد نفراتتون زیاد باشه که به احتمال قریب به یقین این طوری هم هست، کمترین تعداد نگهبانی‌ها رو هم خواهید داشت
و به علاوه این که دوره شما آخرین دوره‌ای هست که خدمت ۲۱ ماهه و از سال دیگه خدمت میشه ۲۴ ماه
خلاصه که قدر این دو ماه و این شانسی که آوردید رو بدونید و حسابی خوش بگذرونید
اگه حوصله نکردید کل پست‌های این فروم رو بخونید، حداقل این صفحه رو بخونید که من و leadertime تجربیاتمون رو توش نوشتیم
خوش باشید

amirkhan4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اگه با خودم گوشی ببرم میتونم بدم به دژبانی نگه داره؟

بالا