• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
دوستانی که در حال خدمت هستید، لطفاً بگید که سربازان افسر (ستوان) که کار اداری انجام میدن، چند وقت یکبار باید پست بدن؟
اگه منظورتون سربازان نهاجا هست،تااونجایی که من اطلاع دارم پست ندارن وفقط سربازان رسته پیاده ودژبان بهشون پست میخوره!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سررررررررررده سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسرد:confused:
اسایشگاه ما شفاژ هاش خرابه همه سرما خوردن شدید خودم بعد 1هفته هنوز خوب نشدم :general708::general306:
کلا 30 دقیقه تایم در اختیار خودمون داریم 2 هفته سخت گذشت خدا بقیشو به خیر بگذرونه

دقیقا 2 سال پیشم که من اونجا بودم شوفاژش خراب بود
شبا با لباس میخوابیدیم
درست بشو نیست :دی
عوضش اگه رفتید اردو امادگی دارید :دی

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
دوستانی که در حال خدمت هستید، لطفاً بگید که سربازان افسر (ستوان) که کار اداری انجام میدن، چند وقت یکبار باید پست بدن؟
اگه منظورت از پست، پاسداریه که فقط سرباز صفرها و دژبان ها (پلیس هوایی) پست میدن.
اما وظیفه های اداری هر ۳-۴ ماه یه شب افسرنگهبان یه قسمتی میشن و شب باید بمونن. که اونم اتاق و تخت و تلویزیون هست میشینی تو اتاق گرم.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
دوستان اعزامی دی چرا دیگه خبری ازتون نیست؟ بیاید تعریف کنید ببینیم چه خبر بود پادگان. همه چی خوبه؟ سخته براتون هنوز یا دیگه عادی شده پادگان؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان اعزامی دی چرا دیگه خبری ازتون نیست؟ بیاید تعریف کنید ببینیم چه خبر بود پادگان. همه چی خوبه؟ سخته براتون هنوز یا دیگه عادی شده پادگان؟
سلام leadertimeعزیز،بزار جای دی ماهی ها من تعریف کنم!
دوره کد پلیس هوایی تقسیم شدیم و من هم افتادم مهراباد!اکثربچه ها هم شهرخودشون افتادن!
کسی اینجا از وضعیته دژبانی مهراباد خبرنداره؟!؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام leadertimeعزیز،بزار جای دی ماهی ها من تعریف کنم!
دوره کد پلیس هوایی تقسیم شدیم و من هم افتادم مهراباد!اکثربچه ها هم شهرخودشون افتادن!
کسی اینجا از وضعیته دژبانی مهراباد خبرنداره؟!؟
سلام دوست عزیز. خدا بد نده چقد دلت پره.
دوره کد خیلی سخت گذشت؟ یه خورده از دوره کد تعریف کن ببینیم چطور بود؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوست عزیز. خدا بد نده چقد دلت پره.
دوره کد خیلی سخت گذشت؟ یه خورده از دوره کد تعریف کن ببینیم چطور بود؟
نه سخت نگذشت!خوب بود اتفاقا!من حاضرم تا اخرخدمت همین دوره کد میموندم!
ولی چون مهراباد پایگاه شکاریه،دژبانیش سخته و حالا که درجه هم باید بزنیم مسعولیت هم باید بپذیریم،تو دوره کد هیچ مسعولیتی به گردن مانبود،هراتفاقی هم میفتاد با ارشد کار داشتن!

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
راست است که می گن درجه ها در ارتش کم شده.
الان سربازی در نیروی هوایی مخصوصا پادگان شهید خضرایی به لیسانس ، فوق دیپلم و دانشجو انصرافی چه درجه ای می دهند.
ممنون میشم یکی از عزیزان که اطلاع دارد مخصوصا در شهید خضرایی درجه ها به چه شکل هست.

Last edited:

hadiiiiiiiii

Registered User
لایک‌ها
162
سلام.
راست است که می گن درجه ها در ارتش کم شده.
الان سربازی در نیروی هوایی مخصوصا پادگان شهید خضرایی به لیسانس ، فوق دیپلم و دانشجو انصرافی چه درجه ای می دهند.
ممنون میشم یکی از عزیزان که اطلاع دارد مخصوصا در شهید خضرایی درجه ها به چه شکل هست.
سلام
بله عزیز کم شده.
الان به لیسانس گروهبان یکی میدن.

hamrahekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام عزیزان من اعزامی 2 اسفند 93 هستم و پایگاه شهید خضرایی افتادم..بچه همدانم.ممنون میشم در موردش یکم واسم توضیح بدید
و مرخصی ها واسه ما که دوریم چطوریه و با خودم چیا ببرم
معاف از رزمم به نظرتون چطور میشه؟
سپاس

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام عزیزان من اعزامی 2 اسفند 93 هستم و پایگاه شهید خضرایی افتادم..بچه همدانم.ممنون میشم در موردش یکم واسم توضیح بدید
و مرخصی ها واسه ما که دوریم چطوریه و با خودم چیا ببرم
معاف از رزمم به نظرتون چطور میشه؟
سپاس
سلام دوست عزیز
همه ی جواب هایی که دنبالش هستید رو تو صفحات قبلی به راحتی میتونید پیدا کنید واگه سوال خاصی بود مطرح کنید
ولی درکل جای خوبی افتادید!!

hamrahekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام داداش مرسی که جواب دادی
یه سوال دیگه دارم اینکه من نامه 5 ماه کسری خدمت دارم از بنیاد جانبازان اینو باید تو اموزشی تحویل بدم؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
یه سوال دیگه دارم اینکه من نامه 5 ماه کسری خدمت دارم از بنیاد جانبازان اینو باید تو اموزشی تحویل بدم؟
با سلام

بله دوره ما که اینطوری بود اومدن چند روز قبل گفتن اونهایی که مدرک کسری دارن، یا متاهل یا پدر نظامی و ... هستند آماده کنن مدارک رو تحویل می گیریم.

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
سلام
بنده ستوان سوم **** هستم. آموزشیم تموم شده و الان در پادگان خدمت میکنم. آیا برای ورود و خروج از پادگان باید دفترچه مرخصی داشته باشم؟

oonja_dot_com

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان ، من دوم اسفند 1393 اعزامم . ( یک هفته دیگه )
اگر موردی راهنمایی ای هستش لطفا بهم بگید . چه جور جاییه و حالا که عید افتاده وسط آموزشیم ، چی میشه ...
سخته آسونه چطوره ؟
تشکر .

amirkhan4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستانی که 2 اسفند اعزام میشن خودشون رو معرفی کنن،شاید پادگان همدیگرو دیدیم
من محمد امیرخانی هستم

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم
یا همون روز اول که رفتین موقع پذیرش یا وسطای اموزشی میان میپرسن وشما تحویل میدید!

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
بنده ستوان سوم **** هستم. آموزشیم تموم شده و الان در پادگان خدمت میکنم. آیا برای ورود و خروج از پادگان باید دفترچه مرخصی داشته باشم؟
سلام دوست عزیز
توارتش که کارت شناسایی دارن و موقع ورود باید نشون بدن،برای خروج هم تا تایم اداری نمیتونن بیرون برن!

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان ، من دوم اسفند 1393 اعزامم . ( یک هفته دیگه )
اگر موردی راهنمایی ای هستش لطفا بهم بگید . چه جور جاییه و حالا که عید افتاده وسط آموزشیم ، چی میشه ...
سخته آسونه چطوره ؟
تشکر .
سلام دوست گرامی
خب دوره اسفند میرید و مرخصی بیشتری نسبت به بقیه دوره ها دارید...
اگر تهرانی اید که خب 5شنبه و اگه زرنگ باشید4شنبه ها میتونید برید خونه(اگرنگهبان نباشید)
مرخصی روزانه هم میتونید برید که بازم بستگی به زرنگ بازی خودتون داره!
شما که شنبه میرید تا5شنبه اونجایید،تا3شنبه یکم سخت میگزره براتون ولی بعدش همه چیز عادی میشه!
نگران نباشید در کل!ازهیچ تهدیدی نترسید!فرماندتون نمیتونه شما رو بفرسته چابهار وغیره!!پس ازاین مدل تهدیدها نترسید!
2شنبه و4شنبه ساعت3تا5ملاقاته ب خانوادتون اگرتهرانن بگید بیان که2ساعت از تمرین رژه رو بپیچونید!
حالا رفتید بیاید بگید کدوم گروهانید تابیشتر راهنماییتون کنم!!
موفق باشید

uzyxxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال ... تو برگه سفیدم نوشته که باید به پایگاه هوایی خضرایی خودمو معرفی کنم. این به این معنی هست که آموزشیمو تو همین پایگاه انجام می دم ؟ یا ممکن هست که تقسیم کنن و بیافتم جای دیگه ؟
سوال دیگه ای هم داشتم ... افرادی که آموزشی رو در این پادگان می گذرونن برای سربازی اصلی ممکنه هرجایی بیافتن ؟ مثلا شهرستان ؟ یا تقسیم می شن به چند جای محدود تو تهران؟ مثلا پادگان شهید ستاری؟
آخرین سوال ... در حال حاضر به لیسانسه چه درجه ای میدن ؟

اعزامی 2 اسفند 93 خضرایی هستم .
کسی اگر هم دوره هست منو ادد کنه تو یاهو ( ID : graphic.digital )

Last edited:
بالا