• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله به مدت 2ماه دژبان خضرایی!
بله همون پارتی ای که شماگفتید!
3تاازدوستام که نه امریه داشتن ن پدرنظامی بودن رفتن قسمت مهندسی!!!
تو پیروزیه
اوه. رفیق ممنون میشم بیشتر توضیح بدید. قسمت مهندسی کجاس؟ تو پیروزی؟
آیا جهاد خودکفایی نیرو هوایی قرار گاه خاتم که توی افسریه هستش وپیروزی نیستش منظورته؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
اوه. رفیق ممنون میشم بیشتر توضیح بدید. قسمت مهندسی کجاس؟ تو پیروزی؟
آیا جهاد خودکفایی نیرو هوایی قرار گاه خاتم که توی افسریه هستش وپیروزی نیستش منظورته؟
تو ستاد کل که تو پیروزیه،حالا اگر خواستید ازدوستام که رفتن اونجا میپرسم چجوریه اونجا

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله به مدت 2ماه دژبان خضرایی!
بله همون پارتی ای که شماگفتید!
3تاازدوستام که نه امریه داشتن ن پدرنظامی بودن رفتن قسمت مهندسی!!!
تو پیروزیه
میشه بگی اون سه تا دوستات پارتی داشتند یا نه و رشتشون و مقطعشون چی بود؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
میشه بگی اون سه تا دوستات پارتی داشتند یا نه و رشتشون و مقطعشون چی بود؟
بله عزیزجان پارتیه خیلی خوبی داشتند(قویتر ازمن بودپارتیشون)
همه لیسانس بودیم،عمران ومعماری

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
لیسانس الان درجش چیه ؟
بعد تقسیم بربری میزنین یا با درجه میرین یگان ؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
شما برا چی میپرسی؟ شما که ترخیص شدی به نظرم

hidex39

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من فردا صبح باید پادگان باشم و پرینت حساب بانک سپه نگرفتم!
مشکلی پیش میاد؟ الان باید چکار کنم؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
دوستان من فردا صبح باید پادگان باشم و پرینت حساب بانک سپه نگرفتم!
مشکلی پیش میاد؟ الان باید چکار کنم؟
سلام دوست عزیز
نه مشکلی نیست،دراولین فرصت که رفتیدمرخصی بگیرید،ولی شماره حسابتون رو یادداشت کنید فردا که میرید همراه داشته باشید

hidex39

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
نه مشکلی نیست،دراولین فرصت که رفتیدمرخصی بگیرید،ولی شماره حسابتون رو یادداشت کنید فردا که میرید همراه داشته باشید
ممنون به خاطر پاسخ سریع!
شماره حساب رو که چهارشنبه ازمون گرفتن! اگه پرسیدن چرا نیاوردی چی بگم که گیر ندن!؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
ممنون به خاطر پاسخ سریع!
شماره حساب رو که چهارشنبه ازمون گرفتن! اگه پرسیدن چرا نیاوردی چی بگم که گیر ندن!؟
خواهش میکنم
میدونم دوست عزیز،ولی میگم چون پرینتشو ندارید،شماره حساب رو همراهتون باشه،خودتون میرید متوجه میشید،درچندین نوبت میان ازشما امضا واثرانگشت میگیرن ومیگن ببینید شماره حسابتون درسته یانه،یادداشت کنید فهعلا همراهتون باشه
باخیال راحت بگید یادم رفت!مثل شما زیاده که پرینت رو نخواهند اورد فردا

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا ما که از همون اول شماره حساب پیشمون بود دیروزم رفتم بانک پرینت حساب رو هم گرفتم تا خیالمون راحت باشه!
آقا این پلاستیک 60*60 چیه؟ من رفتم از این پلاستیک فروشیا یه متر پلاستیک آبی رنگ گرفتم و بعد 3 تا 60*60 از توش در آوردم! اصلا این به چه دردی می خوره؟ باید بندازیمش کف کمدمون؟
راستی قفل 808 هم گرفتم اما میشه بگید که چه پیچایی براش بیارم؟ پیچ خودکار کوتاه معمولی کارو راه میندازه؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
آقا ما که از همون اول شماره حساب پیشمون بود دیروزم رفتم بانک پرینت حساب رو هم گرفتم تا خیالمون راحت باشه!
آقا این پلاستیک 60*60 چیه؟ من رفتم از این پلاستیک فروشیا یه متر پلاستیک آبی رنگ گرفتم و بعد 3 تا 60*60 از توش در آوردم! اصلا این به چه دردی می خوره؟ باید بندازیمش کف کمدمون؟
راستی قفل 808 هم گرفتم اما میشه بگید که چه پیچایی براش بیارم؟ پیچ خودکار کوتاه معمولی کارو راه میندازه؟
پلاستیک آبی؟؟:general307::)همتون باید سفید ببرید دوست عزیز،همون جلوی در پادگان ازمغازه های نظامی فروش میگرفتید،الانم فرداکه میاید لازمتون نمیشه،صبح میتونید ازمغازه جلوی پادگان بگیرید،نخواستید هم بوفه داخل پادگان داره
یکیش رو باید بندازید کف کمد برای انکارد،یکی هم روی کمد،یکی هم همیشه همراهتون باید باشه که ورزش دترید پهن کنید زمین و اور و پیرهن و کلاهتون روبزارید روش یا مثلا وقتی توحیاط هستید و میگن راحت بشینید بندازید زیرتون که خیس وکثیف نشید
برای قفل هم پیچ های نسبتا بزرگ بیارید،چون سوراخ هایی که ایجاد کرد یکم بزرگ هست،بخاطراین برای بسته شدن بایدپیچ ها بزرگ و یکم کلفت باشند البته ن زیاد ها

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
واکس و برس نمیدن؟ کیف واکسو خالی ببریم؟o_O اون چار پایرم همین فردا ببریم؟ این کیفه دم در خریدیم مارک puma داره گیر نمیدن؟
راستی اسم و فامیل سمت راست بدن و اسم گردان سمت چپه بدنه؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
واکس و برس نمیدن؟ کیف واکسو خالی ببریم؟o_O اون چار پایرم همین فردا ببریم؟ این کیفه دم در خریدیم مارک puma داره گیر نمیدن؟
سلام دوست عزیز
چرا واکس وبرس میدن ولی پیشنهادمن اینه همون پلمپ وتمیز بزاریدش کنار و ازاین واکس های مایع که سرش ابر داره بخرید،خیلی راحت وتمیزهستن
اگرخواستیدواکس که میدن رواستفاده کنید کیف واکس ببرید
بله نام و نام خانوادگی سمت راست و نام گروهان سمت چپ

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پلاستیک آبی؟؟:general307::)همتون باید سفید ببرید دوست عزیز،همون جلوی در پادگان ازمغازه های نظامی فروش میگرفتید،الانم فرداکه میاید لازمتون نمیشه،صبح میتونید ازمغازه جلوی پادگان بگیرید،نخواستید هم بوفه داخل پادگان داره
یکیش رو باید بندازید کف کمد برای انکارد،یکی هم روی کمد،یکی هم همیشه همراهتون باید باشه که ورزش دترید پهن کنید زمین و اور و پیرهن و کلاهتون روبزارید روش یا مثلا وقتی توحیاط هستید و میگن راحت بشینید بندازید زیرتون که خیس وکثیف نشید
برای قفل هم پیچ های نسبتا بزرگ بیارید،چون سوراخ هایی که ایجاد کرد یکم بزرگ هست،بخاطراین برای بسته شدن بایدپیچ ها بزرگ و یکم کلفت باشند البته ن زیاد ها

آقا ناموسن فقط 5هزار تومن پول همین یه متر پلاستیک آبی رو دادم، یعنی میگی بدردم نمی خوره؟:eek: از بس گفتن آبی، آبی، آبی، آبی... به خدا حتی شورتمم آبی برداشتم!:general208::general211: باور کن از روزی که پذیرش شدیم فرستادنمون خونه، نزدیک 100 تومن خرده ریزه خرج کردم تو این بی پولی بدبختی :( آخه تو این سرما با ما تو حیاط چکار دارن!!!!!؟؟؟؟:general503: اصلن چرا مارو 4 صبح بیدار می کنن؟؟؟؟ مرض دارن؟؟؟ :general503: آقا اصلن ما نخوایم سربازی بریم کیو باید ببینیم؟ :D چرا این دخترا رو نمی برن تا آدم شن، فقط مارو می برن :general405:
ناموسن دهنمون سرویسه :general404:
برم ببینم یه کتاب پیدا می کنم ببرم تا خودمو اونجا سرگرم کنم :general408:

آقا راستی اگه دستکش بافت از این مشکی ها ببریم ایرادی داره؟ من اور و پیراهنم جفتشون کوتاهن یه مقدار! دستام بیرون میمونه! کلاه چی؟ با این کلۀ کچل تو سرما تب می کنیمممم :general603:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
آقا ناموسن فقط 5هزار تومن پول همین یه متر پلاستیک آبی رو دادم، یعنی میگی بدردم نمی خوره؟:eek: از بس گفتن آبی، آبی، آبی، آبی... به خدا حتی شورتمم آبی برداشتم!:general208::general211: باور کن از روزی که پذیرش شدیم فرستادنمون خونه، نزدیک 100 تومن خرده ریزه خرج کردم تو این بی پولی بدبختی :( آخه تو این سرما با ما تو حیاط چکار دارن!!!!!؟؟؟؟:general503: اصلن چرا مارو 4 صبح بیدار می کنن؟؟؟؟ مرض دارن؟؟؟ :general503: آقا اصلن ما نخوایم سربازی بریم کیو باید ببینیم؟ :D چرا این دخترا رو نمی برن تا آدم شن، فقط مارو می برن :general405:
ناموسن دهنمون سرویسه :general404:
برم ببینم یه کتاب پیدا می کنم ببرم تا خودمو اونجا سرگرم کنم :general408:

آقا راستی اگه دستکش بافت از این مشکی ها ببریم ایرادی داره؟ من اور و پیراهنم جفتشون کوتاهن یه مقدار! دستام بیرون میمونه! کلاه چی؟ با این کلۀ کچل تو سرما تب می کنیمممم :general603:
نه بدرد نمیخوره،مگراینکه با اسپری رنگ سفید رنگش کنی:)
عادیه این خرجا!!!منم خودم نزدیک200خرج کردم،الانم بعد تقسیمم نزدیک70بازخرج کردم،سربازیه دیگه،خرج داره!!:general307:
کتاب ببرید ولی99%قول حتی ازتوکیفتون درنیاریدش!!!
دستکشم ببرباخودتت!مشکلی نیست
خب عوض میکردید پیرهن و اور رو،کلاهم تووقتای ازاد میتونیدبزارید ولی باقی اوقات اگرخودشون بگن میتونید بزارید!!!

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
درضمن چهارپایه ام بله فرداببرید،به کیفتون هم گیرنمیدن خیالتون راحت

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من واکس و گل انکارد و پلاستیک ها و صندلی رو گذاشتم فردا تو پادگان بخرم .
فکر کنم فردا فقط به جابه جا شدن بگذره.
راستی اسمم رو رو یتیکه کاغذ بنویسم بزارم تو کاورش خوبه دیگه ؟
روی رنگ ها یی که گفتن گیرن ؟ شلوار سیاه - سورمه ای باشه یا زیر پیرن به جای سفید ابی کمرنگ .

بالا