• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
دوستان روز دادن برگه های تقسیم چقد نگه میدارن؟مثلا ما پنجشنبه9صبح باید پادگان باشیم تاکی اونجاییم؟
نمیشه گفت. ممکنه تا ۲ و ۳ هم طول بکشه
حتی ممکنه نگه تون دارن بعد بگن برید فردا بیاید چون تقسیم ها هنوز نرسیده

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان و برر گرامی،
همونطور که در اون ابتدا هم گفتم، منم اعزامی 3 دی ماه (فردا) هستم! تو برگۀ من نوشته که ساعت 7 صب برم **** وظیفه شهرمون(نیم ساعت با تهرون فاصله مون نیست) اونجا اعلام حضور کنم (یه کار کاملا اضافی) بعد از اونجا یه راست خودم پاشم بیام خضرایی.
دوستان سوالی که الان برام پیش اومده اینه که وضعیت حموم رفتن تو هفتۀ اول چطوریه؟ یه هویی بهمون میگن ...تیر کنیم حموم؟ چند دیقه فرصت میدن تا خودمونو بشوریم؟ با چه لباسایی باید بریم حموم؟ میتونم لباس نظامیمون رو توی آسایشگاه در آریم بعد چلق چلق راه بیوفتیم بریم به سمت حموم یا اینکه باید وضعیت کامل بریم داخل حموم، وضعیت کامل هم از حموم در آیم؟ اگه اینجوری باشه که لباس نظامیمون رو کی و کجا باید بشوریم؟
سوال دیگه ایی که دارم اینه که الان هوا سرده بهمون اوور یا کاپشن هم میدن دیگه؟
اصلا یه سوال دیگه، با توجه به سرد بودن هوا، کلاس ها رو کجا برگزار می کنن؟ باید تو سرما داخل حیاط بشینیم؟ (اینجوری که هفته اول سینه پهلو میشیم)
سوال راجب مقسم غذا شدن:
1. راسته که میگن مقسم غذا باید 2 ساعت زودتر از بقیه از خواب بلند شه؟ من آشپزی دوس دارم و مشکلی هم با خرکاریاش ندارم اما اگه بخوان هم خرکاری بکشن و هم بیگاری، اون وقت ترجیح میدم منشی شم و یا منشی دفتر بشم
2.کسی که مقسم میشه باید سر کلاسا هم بیاد بشینه؟ من قبلا آموزش نظامیا رو یه بار دیدم فقط با ژ3 آشنایی ندارم اما با کلاش کاملا آشنام
3. مقسم بهش پاس (نگهبانی) آخر هفته میخوره؟
4. مقسم هم موقع سردوشی گرفتن باید رژه بره؟
5. کلا مقسم غذا اونجا چیکار می کنه؟

سوالات آخر:
*با کسایی که امریه دارن چطور رفتار می کنن؟ پدر امریه اییا رو در میارن؟
*به نظرتون فردا که جیره مون رو میدنو ولمون می کنن تا چند روز مرخص میشیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم و در آخر هم از لیدر تایم و باقی دوستان بابت وقتشون و پاسخاشون ممنونم

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان و برر گرامی،
همونطور که در اون ابتدا هم گفتم، منم اعزامی 3 دی ماه (فردا) هستم! تو برگۀ من نوشته که ساعت 7 صب برم **** وظیفه شهرمون(نیم ساعت با تهرون فاصله مون نیست) اونجا اعلام حضور کنم (یه کار کاملا اضافی) بعد از اونجا یه راست خودم پاشم بیام خضرایی.
دوستان سوالی که الان برام پیش اومده اینه که وضعیت حموم رفتن تو هفتۀ اول چطوریه؟ یه هویی بهمون میگن ...تیر کنیم حموم؟ چند دیقه فرصت میدن تا خودمونو بشوریم؟ با چه لباسایی باید بریم حموم؟ میتونم لباس نظامیمون رو توی آسایشگاه در آریم بعد چلق چلق راه بیوفتیم بریم به سمت حموم یا اینکه باید وضعیت کامل بریم داخل حموم، وضعیت کامل هم از حموم در آیم؟ اگه اینجوری باشه که لباس نظامیمون رو کی و کجا باید بشوریم؟
سوال دیگه ایی که دارم اینه که الان هوا سرده بهمون اوور یا کاپشن هم میدن دیگه؟
اصلا یه سوال دیگه، با توجه به سرد بودن هوا، کلاس ها رو کجا برگزار می کنن؟ باید تو سرما داخل حیاط بشینیم؟ (اینجوری که هفته اول سینه پهلو میشیم)
سوال راجب مقسم غذا شدن:
1. راسته که میگن مقسم غذا باید 2 ساعت زودتر از بقیه از خواب بلند شه؟ من آشپزی دوس دارم و مشکلی هم با خرکاریاش ندارم اما اگه بخوان هم خرکاری بکشن و هم بیگاری، اون وقت ترجیح میدم منشی شم و یا منشی دفتر بشم
2.کسی که مقسم میشه باید سر کلاسا هم بیاد بشینه؟ من قبلا آموزش نظامیا رو یه بار دیدم فقط با ژ3 آشنایی ندارم اما با کلاش کاملا آشنام
3. مقسم بهش پاس (نگهبانی) آخر هفته میخوره؟
4. مقسم هم موقع سردوشی گرفتن باید رژه بره؟
5. کلا مقسم غذا اونجا چیکار می کنه؟

سوالات آخر:
*با کسایی که امریه دارن چطور رفتار می کنن؟ پدر امریه اییا رو در میارن؟
*به نظرتون فردا که جیره مون رو میدنو ولمون می کنن تا چند روز مرخص میشیم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم و در آخر هم از لیدر تایم و باقی دوستان بابت وقتشون و پاسخاشون ممنونم
سلام دوست عزیز
حموم بعد ازمشخص شدن ارشد حموم هرروزمیزارن برین،صبح ها هم از ساعت4بازمیکنن تا4/30
زمان استفاده از حموم هم10-15دقیقست،برای رفتن به حموم با وضعیت ناقص باید برید و باوضعیت ناقص هم برگردید(این شرایط برای گروهان دوران،قوامی،یاسینی هست،برای لشگری نمیدونم چجوریه)
کلاس هاتونم اکثرا داخل ساختمان اموزشی هست،اون 2-3تاکلاس هم احتمالا بخاطرسردی هوا توحیاط برگزارنمیکنن(کافیه یکم بارون بیاد تا برید داخل اسایشگاه یاسلف)
اور هم بهتون میدن خیالتون راحت!!!
1.وظیفه مقسم ها رفتن به اشپزخانه مرکزی ودریافت غذا وحمل غذا به سمت یگان و پخش غذا هست،تنها کاری که میکنن خرد کردن گوجه وخیارشور در مواقعی که همراه غذا میدن هست،هیچ پخت وپزی به عهده مقسم ها نیست
2ساعت که نه ولی برای چای صبحانه نیم ساعت زودتر بلند میشه یکی ازمقسم ها(صبحانه هرروز رو با شام شب قبلش تحویل مقسم ها میدن)
یکی دوساعت هم قبل هروعده مقسم ها میرن برای تحویل گرفتن غذا،حالا هرکجا که باشن چه کلاس چ مسجد چ امفی تاتر،باید برن برای گرفتن غذا
بشما کلا یبارمیگن ژ3رو در حد ساده بازوبست کنید،اونم بصورت گروه های چندنفره(هیچ چیزمشکلی هم نداره،کلا4تا پین رو بازمیکنید و میبندید)
برای روز سردوشی هم کسایی رژه میرن که بهشون اسلحه بدن
به مقسم هم نگهبانی نمیخوره
هیچ تفاوتی بین امریه دار وغیره نیست...
فردا هم بعدازمراحل پذیرش ودادن لباس هاتون مرخص میشید

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
حموم بعد ازمشخص شدن ارشد حموم هرروزمیزارن برین،صبح ها هم از ساعت4بازمیکنن تا4/30
زمان استفاده از حموم هم10-15دقیقست،برای رفتن به حموم با وضعیت ناقص باید برید و باوضعیت ناقص هم برگردید(این شرایط برای گروهان دوران،قوامی،یاسینی هست،برای لشگری نمیدونم چجوریه)
کلاس هاتونم اکثرا داخل ساختمان اموزشی هست،اون 2-3تاکلاس هم احتمالا بخاطرسردی هوا توحیاط برگزارنمیکنن(کافیه یکم بارون بیاد تا برید داخل اسایشگاه یاسلف)
اور هم بهتون میدن خیالتون راحت!!!
1.وظیفه مقسم ها رفتن به اشپزخانه مرکزی ودریافت غذا وحمل غذا به سمت یگان و پخش غذا هست،تنها کاری که میکنن خرد کردن گوجه وخیارشور در مواقعی که همراه غذا میدن هست،هیچ پخت وپزی به عهده مقسم ها نیست
2ساعت که نه ولی برای چای صبحانه نیم ساعت زودتر بلند میشه یکی ازمقسم ها(صبحانه هرروز رو با شام شب قبلش تحویل مقسم ها میدن)
یکی دوساعت هم قبل هروعده مقسم ها میرن برای تحویل گرفتن غذا،حالا هرکجا که باشن چه کلاس چ مسجد چ امفی تاتر،باید برن برای گرفتن غذا
بشما کلا یبارمیگن ژ3رو در حد ساده بازوبست کنید،اونم بصورت گروه های چندنفره(هیچ چیزمشکلی هم نداره،کلا4تا پین رو بازمیکنید و میبندید)
برای روز سردوشی هم کسایی رژه میرن که بهشون اسلحه بدن
به مقسم هم نگهبانی نمیخوره
هیچ تفاوتی بین امریه دار وغیره نیست...
فردا هم بعدازمراحل پذیرش ودادن لباس هاتون مرخص میشید

آقا دمت خیلی گرم باشه، ایشالا عجرت با امام رضا که جواب دادی! اما:
1. یعنی تایم حموم 4 صبحه تا 4.5؟ هیچ تایم دیگه ایی نمیشه حموم رفت؟ این که خیلی داغونه! ارشد حموم دیگه کیه؟ یعنی یکیو تایین می کنن مارو ببره بشوره بیاره؟ (شوخی کردم :D)
2. چکار کنیم که هیچ جوره اسلحه بهمون ندن؟ احتمال اینکه منشی یا مقسم ها هم اسلحه داده بشه بهشون هست؟
3. فاصله حمام ها تا آسایشگاه چقدره؟
4. تو فیلم مستندی که از خضرایی تهیه کرده بودن دیدم که پسره داشت دیگ رو می شست! دیگ شستن هم وظیفۀ مقسم هاست؟
5. شلوار کردی دیگه چیه میگن؟
6. اونایی که دی ماه اعزام شدن تا حالا اردو بهشون خورده؟ چون این اردو رفتنه یه مقدار زور داره واسم
7. یه نکتۀ همینجوری هم خودتون بگید

خیلی مخلصیم

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
آقا دمت خیلی گرم باشه، ایشالا عجرت با امام رضا که جواب دادی! اما:
1. یعنی تایم حموم 4 صبحه تا 4.5؟ هیچ تایم دیگه ایی نمیشه حموم رفت؟ این که خیلی داغونه! ارشد حموم دیگه کیه؟ یعنی یکیو تایین می کنن مارو ببره بشوره بیاره؟ (شوخی کردم :D)
2. چکار کنیم که هیچ جوره اسلحه بهمون ندن؟ احتمال اینکه منشی یا مقسم ها هم اسلحه داده بشه بهشون هست؟
3. فاصله حمام ها تا آسایشگاه چقدره؟
4. تو فیلم مستندی که از خضرایی تهیه کرده بودن دیدم که پسره داشت دیگ رو می شست! دیگ شستن هم وظیفۀ مقسم هاست؟
5. شلوار کردی دیگه چیه میگن؟
6. اونایی که دی ماه اعزام شدن تا حالا اردو بهشون خورده؟ چون این اردو رفتنه یه مقدار زور داره واسم
7. یه نکتۀ همینجوری هم خودتون بگید

خیلی مخلصیم

۱- دیگه ارتشه دیگه. بله تایم حموم محدوده. یعنی بقیه روز اینقدر مشغولیت دارید که اصلا به حموم رفتن فکر نمیکنید
۲- احتمالا به همه سلاح میدن. اینقدرها هم بد نیست که شما فکر میکنید
۳- چند قدم
۴- نه وظیفه دیگ شور هاست
۵- برای خواب باید عرق گیر سفید و شلوار کردی تنتون باشه. این طور نیست که با هر لباسی دوست داشتید بتونید بگردید
۶- نمیدونم
۷- به دلت بد راه نده. هیچ سخت نیست. تا چشم به هم بزاری تموم شده

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
در مورد سوال ۶ امت.
ببین کلا سربازی همه اش زوره حالا این اردوگاه مگه چیه؟ بعدش هم اردوگاه بهتر از پادگانه. شک نکنید.
ایشالا فردا به سلامتی میرید و تا چشم به هم بذارید اول اسفند شده و اومدید پیش خونواده هاتون

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
در تکمیل جواب leadertimeعزیز
موقع خواب میتونی با شلوار کردی و پیرهن سفیدهم نخوابی ودر اکثرموارد هم مشکلی پیش نمیاد ولی خب یدفعه دیدی اومدن بیدارت کردن گفتن لباستو عوض کن;)
دوره های 4/1 بدلیل همزمانی باماه رمضان و10/1بدلیل سرمای زیاد ازشانس بالایی برای لغو اردو برخوردارند
ولی باورکنید اردوگاه خیلی بهترازپادگانه
(احتمال زیادهم شمارونمیبرن)
یه نکته همینجوری:اصلا دلت خالی نشه واسه تهدیدهاشون و نترس که اسمت رو بنویسن

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
درضمن تایم حموم برای مشکلات شرعی4صبحه وگرنه هرروز حمام شب ها باز هست

آرمان69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب قصه ما بچه های دی ام داره کم کم شروع میشه،استرس ندارم اما زودتر میخوام با چشمای خودم اونجارو ببینم ،سختیش فقط اینه که تمام چیزایی که بهشون دلبستی باید بزاریو بیای پادگان..خانوادت،شغلت،خونت و شاید عشقت:general705:
نمیدونم چند نفرتون این نوشترو میخونه،هممون کمو بیش یکم نگرانی داریم اما بازم خدارو شکر کنید خیلیا فردا اعزام میشن جاهایی که حتی اسمشم نشنیدین ،ما که خونمون از اونا رنگی تر نیست اوناهم مثل ما جوونن برای خودشون کلی آرزو دارن،با چیزایی که دوستان اعزامی ماههای قبل گفتن و اون فیلم مستندی که دیدیم فهمیدم جای بدی نمیریم،همین که داخل شهر تهرانیم و نیروی هوایی بارها باید خدارو شکر کنیم
اینم بدونبد ما ایرانیها وقتی تو شرایط سخت قرار میگیریم میشیم عین برادر هم ،حتی منزوی ترین بچه ها کلی دوست پیدا میکنن پس نگران تنها بودن نباشید...ختم کلام جای خوبی میریم!!!
با آرزوی یه خدمت راحت واسه رفیقایی که حتی اسمشونو نمیدونم...

zbhamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خب دیگه آموزشی هم تموم شد بسلامتی.. :general206:
شاید بهترین خدمت سربازی رو بچه های "هتل دوران" 8/1 داشتن ! :general106:
خیلی خیلی خیلی خوب بود.
بچه های اعزامی دی اصن نگران نباشین و فقط عشق و حال کنین و از تک تک لحظاتتون توی پادگان لذت ببرید:general601:

پنجشنبه قراره تقسیم شیم
منکه میخوام شنبه برم ، هرچه بادا باد :general705:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خب دیگه آموزشی هم تموم شد بسلامتی.. :general206:
شاید بهترین خدمت سربازی رو بچه های "هتل دوران" 8/1 داشتن ! :general106:
خیلی خیلی خیلی خوب بود.
بچه های اعزامی دی اصن نگران نباشین و فقط عشق و حال کنین و از تک تک لحظاتتون توی پادگان لذت ببرید:general601:

پنجشنبه قراره تقسیم شیم
منکه میخوام شنبه برم ، هرچه بادا باد :general705:
نه والا نمیشناسم،بیزحمت معرفی کن؟؟:)
ولی ازاونجاییکه گفتی شنبه میای،حدس میزنم از هم رزمان عزیز شیرازی باشی،چون اونا خیلی تاخیر تو ورود داشتن این دوره

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من امروز رفتم برای اعزام بعد از 5 ساعت بیگاری و علافی تموم شد:general208: لباس- اور - پوتین - جوراب - کلاه (( که اصلا تو سرم نمیره :general404: )) دادن که مال همه تقریبا کوچیک بود عوض کردن با بچه ها هم فایده نداشت
2 روز مرخصی دادن تا شنبه مال دوره های قبل 1 هفته بو شانس ما شده 2 روز.:general508:
چند تا سوال :general408:
1- عکس رو تو خود پادگان میندازن ؟
2- اصل و فوتوکوپی شناسنامه و کارت ملی رو بعد مرخصی یعنی شنبه باید همراه داشته باشیم ؟
بچه های دوره ی قبل راهنمایی کنید اگر چیز خاصی باید ببریم یا نکته خاصی هست بگین لطفا استرس دارم زیاد. :general407:
افتادم گ بابایی (( سرهنگ دوم پیاده سیاوش امیری )) چطوره ؟؟؟:general210:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان
من امروز رفتم برای اعزام بعد از 5 ساعت بیگاری و علافی تموم شد:general208: لباس- اور - پوتین - جوراب - کلاه (( که اصلا تو سرم نمیره :general404: )) دادن که مال همه تقریبا کوچیک بود عوض کردن با بچه ها هم فایده نداشت
2 روز مرخصی دادن تا شنبه مال دوره های قبل 1 هفته بو شانس ما شده 2 روز.:general508:
چند تا سوال :general408:
1- عکس رو تو خود پادگان میندازن ؟
2- اصل و فوتوکوپی شناسنامه و کارت ملی رو بعد مرخصی یعنی شنبه باید همراه داشته باشیم ؟
بچه های دوره ی قبل راهنمایی کنید اگر چیز خاصی باید ببریم یا نکته خاصی هست بگین لطفا استرس دارم زیاد. :general407:
افتادم گ بابایی (( سرهنگ دوم پیاده سیاوش امیری )) چطوره ؟؟؟:general210:
سلام دوست عزیز
مرخصی رو بشما بخاطر این تاشنبه دادن که قانونا باید10/1میرفتید وتا شنبه هم که میشه10/6مرخص میدادن!پس درست حساب کردن باهاتون;)
عکس هم داخل پادگان میگیرند،خیالتون راحت
نه فقط کپی کارت ملی و شناسنامه پیشت باشه،درضمن از بانک هم پرینت حسابت رو بگیر وببر باخودت
استرس واسه چی،اصلا نگران نباش،2-3روز اول درگیر کارای جابه جایی و دادن مابقی استحقاقی و ایناست و بنظر شما بی برنامگی میاد،ولی از روز3_4دیگه عادی میشه
اگه ساکن تهرانین وسایل اضافه باخودتون
نبرید اصلا
لباساتون رو بدید خیاط بگید محکم کنه براتون محل های دوخت رو،
چیزایی که میگم رو ببرید کافیه:
شلوارکردی،رخت اویز فلزی،دستمال کاغذی(به مقدارزیاد)،کیسه فریزر،دفتروخودکار،قرص های کلد استاپ،اموکسی سیلین،انتی هیستامین،کرم مرطوب کننده دست و پا،تنقلات(بیشترتوصیه میشه آجیل ببرید)
لیوان وقاشق وچنگال،حوله دست وصورت ابی،3عدد پلاستیک 60*60،پلاستیک مشکی محکم
سرهنگ امیری هم انسان بسیارخوبی هستن،فرمانده گردان مابودن،خیلی مودب و فهمیده ان،البته امکان داره گروهانتون تغییر کنه و به گروهان قوامی برید

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
مرخصی رو بشما بخاطر این تاشنبه دادن که قانونا باید10/1میرفتید وتا شنبه هم که میشه10/6مرخص میدادن!پس درست حساب کردن باهاتون;)
عکس هم داخل پادگان میگیرند،خیالتون راحت
نه فقط کپی کارت ملی و شناسنامه پیشت باشه،درضمن از بانک هم پرینت حسابت رو بگیر وببر باخودت
استرس واسه چی،اصلا نگران نباش،2-3روز اول درگیر کارای جابه جایی و دادن مابقی استحقاقی و ایناست و بنظر شما بی برنامگی میاد،ولی از روز3_4دیگه عادی میشه
اگه ساکن تهرانین وسایل اضافه باخودتون
نبرید اصلا
لباساتون رو بدید خیاط بگید محکم کنه براتون محل های دوخت رو،
چیزایی که میگم رو ببرید کافیه:
شلوارکردی،رخت اویز فلزی،دستمال کاغذی(به مقدارزیاد)،کیسه فریزر،دفتروخودکار،قرص های کلد استاپ،اموکسی سیلین،انتی هیستامین،کرم مرطوب کننده دست و پا،تنقلات(بیشترتوصیه میشه آجیل ببرید)
لیوان وقاشق وچنگال،حوله دست وصورت ابی،3عدد پلاستیک 60*60،پلاستیک مشکی محکم
سرهنگ امیری هم انسان بسیارخوبی هستن،فرمانده گردان مابودن،خیلی مودب و فهمیده ان،البته امکان داره گروهانتون تغییر کنه و به گروهان قوامی برید

بسیار بسیار متشکرم
یه سوال دیگه کدوم گردان میره اسلامشهر ؟ سالنی که ما رفتیم توش برامون صحبت کردن و برگه کوچیک پر کردیم اسمش حضرت امیر بود

Last edited:

benhoor1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خواهش میکنم
گروهان اردستانی
دوست عزیز بسیار ممنون
شنبه برم از خود پادگان لوازم رو بگیرمو ایشالا خدمتو شروع کنیم
حرف های شما و دوستان دیگه خیلی کمک کرد ایشالا که به خیر بگذره

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
دوست عزیز بسیار ممنون
شنبه برم از خود پادگان لوازم رو بگیرمو ایشالا خدمتو شروع کنیم
حرف های شما و دوستان دیگه خیلی کمک کرد ایشالا که به خیر بگذره
اگه میتونید فردا یا پسفردا برید بگیرید بهتره!دزضمن یک جفت دمپایی ابی هم باید بگیرید

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی این مرخصی انقدر کمه که میلم نمی کشم چیزی بنویسم اینجا... ضمنا منم افتادم بابایی!

وسایلی که باید ببریم:
1.
کارت تلفن 2. قرص سرماخوردگی، پیچش روده و معده، آنتی هیستامین و ... 3. ناخن گیر 4. لباس زیر (شرت و زیرپوش) 5. دفتر 60 برگ 6. خودکار آبی 7. دمپایی آبی 8. کیسه 60 در 60 (حداقل 3 عدد) 9. حولۀ دست و صورت آبی رنگ 10.دستمال کاغذی (2 بسته) 11.قفل 808 با پیچ و دم و تشکیلاتش 12. لیوان شیشه ایی دسته دار 13. پرینت حساب بانک سپه 14. کپی شناسنامه و کارت ملی 15. کیسه فریزر 16. کرم دست و پا 17. قاشق و چنگال 18. شلوار کردی یا شلوار ورزشی مشکی 19. لباس گرم (از این بافتای آبی رنگ) 20. هفتاد-هشتاد تومن پول 21.عابربانک سپه 22. کیسه بزرگ مشکی

اگه چیزی جا انداختم شما دوستان عزیز اضافه کنید تا چیزی از قلم نیوفته....

سوال!!! آیا پتو و ملافه سفید که بندازیم رو تخت مون بهمون میدن؟ یا باید خودمون ببریم؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
یعنی این مرخصی انقدر کمه که میلم نمی کشم چیزی بنویسم اینجا... ضمنا منم افتادم بابایی!

وسایلی که باید ببریم:
1.
کارت تلفن 2. قرص سرماخوردگی، پیچش روده و معده، آنتی هیستامین و ... 3. ناخن گیر 4. لباس زیر (شرت و زیرپوش) 5. دفتر 60 برگ 6. خودکار آبی 7. دمپایی آبی 8. کیسه 60 در 60 (حداقل 3 عدد) 9. حولۀ دست و صورت آبی رنگ 10.دستمال کاغذی (2 بسته) 11.قفل 808 با پیچ و دم و تشکیلاتش 12. لیوان شیشه ایی دسته دار 13. پرینت حساب بانک سپه 14. کپی شناسنامه و کارت ملی 15. کیسه فریزر 16. کرم دست و پا 17. قاشق و چنگال 18. شلوار کردی یا شلوار ورزشی مشکی 19. لباس گرم (از این بافتای آبی رنگ) 20. هفتاد-هشتاد تومن پول 21.عابربانک سپه 22. کیسه بزرگ مشکی

اگه چیزی جا انداختم شما دوستان عزیز اضافه کنید تا چیزی از قلم نیوفته....

سوال!!! آیا پتو و ملافه سفید که بندازیم رو تخت مون بهمون میدن؟ یا باید خودمون ببریم؟
بله بهتون میدن

بالا