• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
بچه هایی که تو هوای سرد رفتید اردوگاه،بنظرشما وسایل چی ببریم؟؟

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
بچه هایی که تو هوای سرد رفتید اردوگاه،بنظرشما وسایل چی ببریم؟؟
سلام دوست عزیز
من دقیقا یک سال قبل از شما اعزام شدم 92.8.1 :)
در مورد اردوگاه
مهمترین وسیلتون 1.لباس گرم به شدت ببرین , کاپشن که بتونین زیر اور بپوشین
جوراب پشمی , نایلون که توی پاهاتون کنین به جز جوراب خودتون
2.یک عدد لامپ ال ای دی رشته ای بزرگ , خیلی کمکتون میکنه لامپ کوچیک نبرین به هیچوجه که پشیمون میشین , 1دونه هم چراغ قوه کوچیک که همراهتون باشه همیشه
3.نایلون متری برای کشیدن روی چادرتون وقتی بارون میزنه (به ما توی اردوگاه ندادن و گفتن باید خودتون میاوردین
4.لباس گرم لباس گرم لباس گرم
5.اگر به اندازه 5شب و 6روز برای 6نفر که توی یه چادر هستین ظرف یکبار مصرف ببرین اونجا تا اخر اردوگاه منو دعا میکنین :) و فقط یه قلابلمه ببرین برای گرفتن غذا
چون واقعا نمیشه ظرف شست از سرما و سوز و اب خیلی سرد ,
پتو هم بتونین اضافه ببرین برای کف چادر خیلی مفیده براتون

آرمان69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
اعزام 1 دی ماهم به پادگان خضرایی از کرج ،لیسانس عمران
تو اینترنت نظرات مختلفه,الان باید دقیقا خوشحال باشم یا نه؟نسبت به بقیه پادگانای نظامی خوبه دیگه نه هتل های کشور :)!!
روز اول بر میگردیم؟مرخصی آخر هفته داره؟سختیش مهم نیست اما وضعیت حمام رفتناش چطوریاست؟
هم دوره ای های عزیز معرفی کنید آشنا شیم

ehsan2229

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو اینترنت نظرات مختلفه,الان باید دقیقا خوشحال باشم یا نه؟نسبت به بقیه پادگانای نظامی خوبه دیگه نه هتل های کشور :)!!
روز اول بر میگردیم؟مرخصی آخر هفته داره؟سختیش مهم نیست اما وضعیت حمام رفتناش چطوریاست؟
آرمان جان خوشبختم
منم احسان هستم از تهران
اونجا میبینمت

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوست عزیز
من دقیقا یک سال قبل از شما اعزام شدم 92.8.1 :)
در مورد اردوگاه
مهمترین وسیلتون 1.لباس گرم به شدت ببرین , کاپشن که بتونین زیر اور بپوشین
جوراب پشمی , نایلون که توی پاهاتون کنین به جز جوراب خودتون
2.یک عدد لامپ ال ای دی رشته ای بزرگ , خیلی کمکتون میکنه لامپ کوچیک نبرین به هیچوجه که پشیمون میشین , 1دونه هم چراغ قوه کوچیک که همراهتون باشه همیشه
3.نایلون متری برای کشیدن روی چادرتون وقتی بارون میزنه (به ما توی اردوگاه ندادن و گفتن باید خودتون میاوردین
4.لباس گرم لباس گرم لباس گرم
5.اگر به اندازه 5شب و 6روز برای 6نفر که توی یه چادر هستین ظرف یکبار مصرف ببرین اونجا تا اخر اردوگاه منو دعا میکنین :) و فقط یه قلابلمه ببرین برای گرفتن غذا
چون واقعا نمیشه ظرف شست از سرما و سوز و اب خیلی سرد ,
پتو هم بتونین اضافه ببرین برای کف چادر خیلی مفیده براتون
سلام دوست عزیز،ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
همین الان اومدم مرخصی و جمعه هم اعزامیم
وسایلی که گفتیدروتهیه کردم،راستی چادرا8نفره ان
کاپشن زیر اور؟؟؟
همینجوریش بازیرپوش وکفنی وپیرهن واور نمیشه تکون خورد!:)

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان
سلام عزیزجان
چند صفحه قبل رو بخونید،نصیحت نامه یکی از دوستان لطف کردن نوشتن که خودمن هم ابان کاه که رفتم کلی استفاده کردم(صفحه142اینا هست)
فقط چندتوصیه
1.اصلا تو چشم نباشید(جوریکه حتی اخر دوره فرماندتون اسم شمارو ندونه)
2.سعی کنید منشی بشید!!!!!!!!!!!!

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سوم دی اعزام خضرایی ام! نبوووووووودددد؟؟؟؟ :general609:
آقا یه سوال! مگه خضرایی نیرو هوایی نیست؟ اردوگاهش دیگه چه صیغه اییه؟؟؟!!! مگه نیرو هوایی، اردو هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما فک می کردیم که این نیرو زمینیا فقط اردو دارن، رفیقم مهرآباد بود اردو نداشتن، چرا ما داریم؟؟؟!!! شاید چون تحصیل کرده ایم فهمو شعورمون بالاس!!! نی؟ :general105::general607:

fadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 3ام اعزامم. یک سری سوالایی دارم فکر نمیکنم جوابش رو کسی بدونه.
1 . من ارشد کامپیوترم و از اهواز اعزام میشم ولی تهران خونه دارم. تهرانی حساب میشم یا شهرستانی؟
2 . چون 3 دی چهارشنبه حساب میشه بهمون میگن 5 شنبه بریم اونجا یا شنبه؟
3 . باید بگیم متخصصیم یا باید رول پخمه بازی کنیم؟
4 . چطوری میشه نماز رو پیچوند؟
5 . برای اینکه 6 صبح رسید در پادگان وسیله نقلیه چی هست؟ تاکسی و اتوبوس و ...

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم 3ام اعزامم. یک سری سوالایی دارم فکر نمیکنم جوابش رو کسی بدونه.
1 . من ارشد کامپیوترم و از اهواز اعزام میشم ولی تهران خونه دارم. تهرانی حساب میشم یا شهرستانی؟
2 . چون 3 دی چهارشنبه حساب میشه بهمون میگن 5 شنبه بریم اونجا یا شنبه؟
3 . باید بگیم متخصصیم یا باید رول پخمه بازی کنیم؟
4 . چطوری میشه نماز رو پیچوند؟
5 . برای اینکه 6 صبح رسید در پادگان وسیله نقلیه چی هست؟ تاکسی و اتوبوس و ...

دادا یه ذره تفکراتتو عوض کن، سوالایی که پرسیدی همچین بی جوابم نیستا؟o_O
1. برگه سفیدتو باز کن، اول صفحه یه قسمت هست با عنوان "اطلاعات فردی"! ببین اونجا آدرس کدوم خونتونو نوشته، تهران یا اهواز؟ هرکدوم که بود اونوقت ، همونجایی محسوب می شی.:)
2. وجدانن این سوالت خیلی پیچیده بود.. نفهمیدم منظورتو...:confused:
3. شما این سوالو می پرسی چون فکر می کنی این دوره، خضرایی یه متخصص داره، اونم فقط تویی:D اما باید بهت بگم عموما متخصصا رو می فرستن خضرایی! اما پیشنهاد من اینه که اگه فکر می کنی آدم خیلی کلفتی هستی، هیچ وقت خودتو رو نکن چون توی پادگان آموزشی چیزی جز شر و زحمت برات نداره! من شخصا ترجیح میدم که هیچ وقت تو چشم نباشم، حالا شما خوددانی..:general601:
4. این سوالت خیلی پیچیده ست چون باید بیای اوضاع و شرایط رو بسنجی و سولاخ سمبه ها رو پیدا کنی و بعد اقدام کنی واسه پیچوندن! هر چند تو صفحات قبل یکی از بچه ها یه دستورالعملی واسه این قضیه نوشته بود یک سری نکات رو گفته بود. اما سعی کن نمازو بخونی نترس کمردرد نمی گیری دادا:D
5. گمونم در مترو از ساعت 5 باز میشه، اما تاکسی و شخصی هم همیشه پیدا میشه. البته اگه یکی از بچه ها مسیر درست رو بیاد بگه خیلی خوب میشه....:general705:

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها همین الان یه چیزی نظرمو جلب کرد، اونم اینه که توی برگه سفیدم "سابقه تغییر در تاریخ اعزام" رو نوشته 1 بار تمدید! در حالی که من تا حالا تاریخ اعزامم رو تمدید نکردم، داستانش چیه؟ :eek:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
برای رفتن به خضرایی بی ار تی از میدون ازادی هست راحت سر خضرایی پیاده میشید
مترو هم هست میتونید امام حسین پیاده بشید از اونجا برید تاکسیم که تا دلتون بخواد هست کلا مسیرش عالی و سر راسته
بهترین چیز اینه هیچ مسئولیتی قبول نکنید
من فیلم اموزشی سربازی تو خضرایی رو قبلا گذاشتم مجدد میزارم دقیقا همه دوره ها این شکلیه

مستند سربازی تو خضرایی شبکه یک
http://uploadboy.com/fsfdqpdddx3x.html

تاریخی که تو برگه زده باید برید بعدش یه هفته بهتون مرخصی میدن
هیچ فرقی بین شهرسنانی و تهرانی نیست در مورد مرخصی به همه مرحصی میدن حالا اونیکه شهرستانیه میتونه بمونه نره

بسیار پادگان خوبیه چون فقط برا تحصیلکرده هاست و احترامتون رو نگه میدارن واقعا عالیه
البته اینم در نظر داشته باشید پادگانه ! فکر نکنید نازتون رو میکشن ! تو مراکز اموزشی بهترین جاست تهران داخل شهر مرخصی خوب رفتار خوب !
بدترین چیزم اینه اخر هفته نگهبانتون کنن بس سعی کنید تو چشم نباشید !

نیازی نیست 6 صبح برید کلی الاف میشید همون 7 برید تازه خودشون میان!

هر دوتا برگه ای که براتون اومده رو ببرید

هوا سرد شه اردو نمیرید

وسیله همه چی میدن حوله شامپو صابون مسواک تقریبا همه چیزا که لازمه رو میدن

فقط خوراکی تنقلات ببرید و قرص سرماخوردگی + اگه کسی لبش خشکه میزنه هم حتما کرم ببره !

سختیش هفته اوله بعدش دیگه همش کلاس و خواب
خودتون رو اذیت نکنید و سخت نگیرید 2ماه زندگیتون اینه ! خوب موقعی میرید روزا کوتاه زود میگذره هوام زود تاریک میشه کاری دیگه باهاتون نداره ! البته یکم بگذره دیگه 3 به بعد در اخیتار خودتونید ! حالشو ببرید !ما میرفتیم فوتبال

در اخر این همه رو گفتم چون 2 سال پیش این موقع همین سوالا تو ذهنم بود :دی
اینم لینکش !
یادش بخیر 1 دی 91 اعزام شدم
عین برق و باد گذشت

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خضرایی که بدتر از دوره تکمیلی بسیج نیست که من رفتم شاید باورتون نشه (چون همه تصور دیگه ایی راجب دوره تکمیلی بسیج دارن) اما توی اردو مارو یکو نیم صبح سینه خیز وسط کوهای کهریزک میبردن اونم با اسلحه!:D

آرمان69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روز اول انگار ساک باید بیاریم دیگه به بچه های دوره قبل چیزی ندادن؟!
باورتون نمیشه من 160 صفحه رو کامل خوندم،به نظر باید دو رکعت نماز شکر بخونیم،سختی داره ولی بهتر از خیلی جاهای دیگست در کل لااقل بدونید احترام میزارن به سرباز :rolleyes:
از کرج کسی نیست راستی ؟

ehsan2229

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها برا من نوشتن سوم دی ده صبح اونجا باشم ، برای افراد دیگه هم همینو نوشتن یا 6 صبحه برا همه ؟

digedige

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بچه ها برا من نوشتن سوم دی ده صبح اونجا باشم ، برای افراد دیگه هم همینو نوشتن یا 6 صبحه برا همه ؟
اونجایی که میگی کجاست؟ پادگان خضرایی؟ برای من نوشتن 7 صبح برم **** وظیفه محلمون اعلام حضور کنم بعدشم از اونجا یه راست باید بیام خضرایی!!!

بالا