• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تاریخی که گفته شده باید برین آدرسی که نوشته. یه اتبوس هستش که قراره تا پادگاه خضرایی ببره که البته دوستام از گیلان رو اول تهران پیاده کردن گفتن برا 4 نفر نمیتونیم این همه راه بریم خودتون برین. کسی لطفا میگه بهم برگه سبز چیه؟ همونیه که اول پلیس +10 میده موقع ثبت نام؟اگه اونه از من گرفتن یازمانی که برای انریه واسش اقدام کردم. الان برم پلیس +10 دوباره میدن بهم؟ممنون میشم جواب بدین:)

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تاریخی که گفته شده باید برین آدرسی که نوشته. یه اتبوس هستش که قراره تا پادگان خضرایی ببره که البته دوستام از گیلان رو اول تهران پیاده کردن گفتن برا 4 نفر نمیتونیم این همه راه بریم خودتون برین. کسی لطفا میگه بهم برگه سبز چیه؟ همونیه که اول پلیس +10 میده موقع ثبت نام؟اگه اونه از من گرفتن سازمانی که برای امریه واسش اقدام کردم. الان برم پلیس +10 دوباره میدن بهم؟ممنون میشم جواب بدین:)

mo_nj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از این اطلاعات خوبی که قراردادین اینجا.من هم اول اردیبهشت باید ساعت 10 پادگان خضرایی باشم.امیدوارم برای تمام عزیزان دوران خوبی باشه.

mo_nj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاریخی که گفته شده باید برین آدرسی که نوشته. یه اتبوس هستش که قراره تا پادگاه خضرایی ببره که البته دوستام از گیلان رو اول تهران پیاده کردن گفتن برا 4 نفر نمیتونیم این همه راه بریم خودتون برین. کسی لطفا میگه بهم برگه سبز چیه؟ همونیه که اول پلیس +10 میده موقع ثبت نام؟اگه اونه از من گرفتن یازمانی که برای انریه واسش اقدام کردم. الان برم پلیس +10 دوباره میدن بهم؟ممنون میشم جواب بدین:)
بلی برگ سبز همونه که وقتی مدارک رو میبری پلیس + 10 همونجا بهت میده.هلوگرام داره و تاریخ اعزامت مشخصه.معمولا برای امریه اصلش رو ازت میگیرن.

Hossein 1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام خدمت همه ی دوستان همرزم ،من برگه اعزامم امروز اومد تاریخ اعزام رو زده 1 اردیبهشت ساعت 7 صبح ، مکان اموزش پادگان شهید خضرایی و محل رو زده شهرک آزمایش اصفهان چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید 1.میخواستم بدونم که چجوریه میریم شهرک ازمایش از اونجا یه راست میریم پادگان ؟ یا نه میریم شهرک و فرمهای مورد نیازشون رو پر میکنیم بعد تقسیم بندی میکنن و میگن مثلا فلان تاریخ پادگان باشید ؟
2. چه مدارکی و چه چیزهایی رو اونروزی که دارم میرم شهرک باید همراهم باشه ؟
3.موهامون تا اونروز باید کوتاه شده باشه اگه بلند باشه گیر نمیدن ؟
4.من مدرکم ارشد هست گروهان ستاری میوفتم ؟
5.اینطور که من خوندم فکر کنم مرخصیها هیچ به درد ما نخوره چون تا میرسیم شهرمون باید چند ساعت بعدش برگردیم پادگان ، میگم میشه مرخصیها رو جمع کرد و یه جا استفاده کرد ؟
6.اگه 1 بردنمون پادگان که هیچی دیگه ولی اگه نبردن و گفتن فلان روز بیاید لباسا و غیره رو تحویل بگیرید اونروز چه مدارکی و چه چیزهایی باید همرامون ببریم اصلا چیزی میخواد ببریم؟ چون بعدش اینطور که من خوندم تو صفحات قبل میگن برید و 1 هفته بعد بیاید تو اینروزی که برا تحویل البسه میریم با لباس شخصی و مو بلند بریم که کاریمون ندارن ؟
7.پادگانش باشگاه بدنسازی داره ؟
8.کیفیت تمریناتشون چجوریه ؟ خوب سخت هست یا شلکی و سوسولیه ؟
واقعا از دوست خوبمون اقا حامد جا داره یه تشکر کنیم بابت این تاپیک که باعث شد دوستان ابهاماتشون برطرف شه و خاطره های خوبی که داشتن دوباره زنده شه
از هر دوست با تجربه ای که اینجا خدمت کرده خصوصا از اقا حامد که این تاپیک رو گذاشت ممنون میشم که بیان جواب بدن

amirbb77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به تمام دوستان که مثل من اصفهانی هستند و با امور سربازی آشنا نیستند. در پاسخ به دوستمون Hossein 1986 خودم هم زیاد به امور وارد نیستم ولی بعضی از سوالات شما را میتونم جواب بدم. راستی من هم فوق لیسانس دارم.
1- سوال یک نمیدونم خودم دارم پیگیری میکنم و جواب های مختلفی شنیدم دو حالت وجود داره 1- روزی که میری شهرک آزمایش سه ساعت شما را توجیه میکنند و بعد از آن به مقصد تهران سوار اتوبوس میکنند پس وسایل شخصی با خودت ببر چون امکان یک شب در تهران بمونی. احتمال 2 این هست که در شهرک آزمایش بعد از سه ساعت توجیه بگند ما اتوبوس نداریم و آدرس پادگان میدند و میگن فلان ساعت فردا تهران پادگان شهید خضرایی باشید.
2- مدارک مورد نیاز هم که در پایین نامه نوشته.( این ها را هم اضافه کنی بد نیست دو سری فتوکپی از شماره حساب ، عکس , فتوکپی شناسنامه و کارت ملی به تعداد زیاد ، خود نامه برگه سفید که از پست اومده و یا هر چیزی که احتمال میدی بیار یا از فتوکپی از برگه واکسن)
3- برای کوتاه کردن مو هم وقتی که از پادگان لباس ها را تحویل گرفتی به مدت چند روز وقت میدند که لباس ها را اندازه کنیم (برو خیابان طالقانی اصفهان) که تو این فرجه برو موها را کوتاه کن اگر خودت کوتاه نکنی خودشون از این ماشین اصلاح دستی دارن موهات کنده میشه با شماره 6 بزن.
4- در مورد سوال چهار نمیدونم یکی بنده را راهنمایی کنه که به چه صورت هست.
5-نمیدونم
6- مو بلند کاری ندارن ولی بعد از مرخصی حتما کوتاه کن . یه سری فرم میدن پر میکنی . اگر کسی توضیح بیشتری میدونه بنویسه.
7- خخخ
8- :)

Hossein 1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به تمام دوستان که مثل من اصفهانی هستند و با امور سربازی آشنا نیستند. در پاسخ به دوستمون Hossein 1986 خودم هم زیاد به امور وارد نیستم ولی بعضی از سوالات شما را میتونم جواب بدم. راستی من هم فوق لیسانس دارم.
1- سوال یک نمیدونم خودم دارم پیگیری میکنم و جواب های مختلفی شنیدم دو حالت وجود داره 1- روزی که میری شهرک آزمایش سه ساعت شما را توجیه میکنند و بعد از آن به مقصد تهران سوار اتوبوس میکنند پس وسایل شخصی با خودت ببر چون امکان یک شب در تهران بمونی. احتمال 2 این هست که در شهرک آزمایش بعد از سه ساعت توجیه بگند ما اتوبوس نداریم و آدرس پادگان میدند و میگن فلان ساعت فردا تهران پادگان شهید خضرایی باشید.
2- مدارک مورد نیاز هم که در پایین نامه نوشته.( این ها را هم اضافه کنی بد نیست دو سری فتوکپی از شماره حساب ، عکس , فتوکپی شناسنامه و کارت ملی به تعداد زیاد ، خود نامه برگه سفید که از پست اومده و یا هر چیزی که احتمال میدی بیار یا از فتوکپی از برگه واکسن)
3- برای کوتاه کردن مو هم وقتی که از پادگان لباس ها را تحویل گرفتی به مدت چند روز وقت میدند که لباس ها را اندازه کنیم (برو خیابان طالقانی اصفهان) که تو این فرجه برو موها را کوتاه کن اگر خودت کوتاه نکنی خودشون از این ماشین اصلاح دستی دارن موهات کنده میشه با شماره 6 بزن.
4- در مورد سوال چهار نمیدونم یکی بنده را راهنمایی کنه که به چه صورت هست.
5-نمیدونم
6- مو بلند کاری ندارن ولی بعد از مرخصی حتما کوتاه کن . یه سری فرم میدن پر میکنی . اگر کسی توضیح بیشتری میدونه بنویسه.
7- خخخ
8- :)

دمت گرم داش امیر پس به سلامتی شما اعزام شدید یا در شرف اعزامی ؟ امیدوارم در مورد سوال 1 احتمال 2 برا ما اتفاق بیوفته ، اره بابا قبلش خودمون کوتاه میکنیم معلوم نیست با موذراشون چیا کوتاه کردن شاید پشم گوسفندم باشون کوتاه کرده باشن تو این یه قلم نباید بیگدار به اب زد ، در مورد گروهان فعلا اینو فهمیدم که یکی از دوستان تو همین بخش گفته بود اونجا 2گردانه صیاد:شامل 2 گروهان لشگری(فوق لیسانس و دکتری) قوامی(لیسانس و فوق دیپلم) بابایی:شامل 2 گروهان یاسینی و دوران (لیسانس و فوق دیپلم) ، به چقدر زیاده هر چی این صفحات رو میخونیم تمومی نداره ، اگه چیز بیشتری متوجه شدم اطلاع میدم

amirbb77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دمت گرم داش امیر پس به سلامتی شما اعزام شدید یا در شرف اعزامی ؟ امیدوارم در مورد سوال 1 احتمال 2 برا ما اتفاق بیوفته ، اره بابا قبلش خودمون کوتاه میکنیم معلوم نیست با موذراشون چیا کوتاه کردن شاید پشم گوسفندم باشون کوتاه کرده باشن تو این یه قلم نباید بیگدار به اب زد ، در مورد گروهان فعلا اینو فهمیدم که یکی از دوستان تو همین بخش گفته بود اونجا 2گردانه صیاد:شامل 2 گروهان لشگری(فوق لیسانس و دکتری) قوامی(لیسانس و فوق دیپلم) بابایی:شامل 2 گروهان یاسینی و دوران (لیسانس و فوق دیپلم) ، به چقدر زیاده هر چی این صفحات رو میخونیم تمومی نداره ، اگه چیز بیشتری متوجه شدم اطلاع میدم

سلام من هم یک اردیبهشت ساعت هفت صبح باید بیام شهرک آزمایش. من هم احتمال شماره دو را دوست دارم ولی از دوستانم شنیدم بعد از توجیه کردن بلافاصله سوار اتوبوس می کنند و عصر هنگام به پادگان میرسیم و فرم ها را پر میکنیم و لباس تحویل میگیرم و دوباره بر میگردیم اصفهان و اینطور که من پیش بینی میکنم خوشبینانه ساعت سه شب خونه میرسیم. ولی از یکی دیگه از دوستان شنیدم که گفت میری شهرک آزمایش بعد فردای اون روز میری ترمینال کاوه و سوار اتوبوس مخصوص پادگان سوار میشی. در کل احتمالات اصلا عقلانی نیست چون نظرات که خوندم باید هشت صبح پادگان شهید خضرایی باشیم (کدوم پادگان عصر پذیرش میکنه!!) پس احتمال داره بگند دوازده شب بیایند ترمینال کاوه که صبح ساعت هشت اونجا باشیم. آقا توکل به خدا من که دیگه کف کردم
ولی یک کیف (کیف که میبری دانشگاه) مدارک و یه سری اقلام مهم (زیر شلواری، شونه، خوراکی،..) با خودت ببر محض احتیاط.
در ضمن هیچ کس من ندارم ؛ داش حسین افتخار دوستی میدی ؟
راستی حسین جان حتما با خودت کلاه نقاب دار همراه داشته باش شنیدم آفتاب آدم تبخیر میکنه

Hossein 1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من هم یک اردیبهشت ساعت هفت صبح باید بیام شهرک آزمایش. من هم احتمال شماره دو را دوست دارم ولی از دوستانم شنیدم بعد از توجیه کردن بلافاصله سوار اتوبوس می کنند و عصر هنگام به پادگان میرسیم و فرم ها را پر میکنیم و لباس تحویل میگیرم و دوباره بر میگردیم اصفهان و اینطور که من پیش بینی میکنم خوشبینانه ساعت سه شب خونه میرسیم. ولی از یکی دیگه از دوستان شنیدم که گفت میری شهرک آزمایش بعد فردای اون روز میری ترمینال کاوه و سوار اتوبوس مخصوص پادگان سوار میشی. در کل احتمالات اصلا عقلانی نیست چون نظرات که خوندم باید هشت صبح پادگان شهید خضرایی باشیم (کدوم پادگان عصر پذیرش میکنه!!) پس احتمال داره بگند دوازده شب بیایند ترمینال کاوه که صبح ساعت هشت اونجا باشیم. آقا توکل به خدا من که دیگه کف کردم
ولی یک کیف (کیف که میبری دانشگاه) مدارک و یه سری اقلام مهم (زیر شلواری، شونه، خوراکی،..) با خودت ببر محض احتیاط.
در ضمن هیچ کس من ندارم ؛ داش حسین افتخار دوستی میدی ؟
راستی حسین جان حتما با خودت کلاه نقاب دار محض احتیاط بیار
اره به این حرف و حدیثا نباید اکتفا کرد خیلی از این نظرات مربوط به چند سال قبل بوده بالاخره احتمال زیاد یه سری تغییرات توشون بوجود اومده ، پیشگیری بهتر از درمان ، بهتره که از همه نظر اماده باشیم ضرر نداره ، خدا رو اول داری بعدشم اره داداشم با کمال افتخار چه بهتر از این اگه لیاقتش رو داشته باشم

Hossein 1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اره به این حرف و حدیثا نباید اکتفا کرد خیلی از این نظرات مربوط به چند سال قبل بوده بالاخره احتمال زیاد یه سری تغییرات توشون بوجود اومده ، پیشگیری بهتر از درمان ، بهتره که از همه نظر اماده باشیم ضرر نداره ، خدا رو اول داری بعدشم اره داداشم با کمال افتخار چه بهتر از این اگه لیاقتش رو داشته باشم
ای دی فیسبوک داری ؟

mrjones

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه منم اعزامی اول اردیبهشت خضرایی هستم.
منم از شیرازم اگه ما ساعت 8 صبح حرکت کنیم که 8 شب تقریبا می رسیم!!!چه جوریه به نظرتون؟
کسی هست از شیراز که خضرایی باشه؟

yahya007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه منم اعزامی اول اردیبهشت خضرایی هستم.
منم از شیرازم اگه ما ساعت 8 صبح حرکت کنیم که 8 شب تقریبا می رسیم!!!چه جوریه به نظرتون؟
کسی هست از شیراز که خضرایی باشه؟
منم از شیراز اعزامم ساعت هفت صبح ظاهرا باید بریم پل پیرنیا

yahya007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض خسته نباشید
چنتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
۱ _چه وسایلی باید با خودم ببرم، وسایلی که میبرم جای امن میتونم بذارم یا نه؟
۲_ پدر من به رحمت خدا رفته و من فرزند اول هستم ، آیا جزو شرایط خاص محسوب میشم برای خدمت در شهر خودم؟ در ضمن پدرم نظامی بودن
۳_ چه وسایلی رو اونجا تحویل میگیرم و نیازی نیست که ببرم؟
۴_ درجه بر چه اساسی میدن و اصولا به من که لیسانس دارم چه درجه ای داده میشه؟
۵_ چند دست لباس نظامی بهمون میدن و شکل لباسمون چجوریه؟
پیشاپیش ممنونم

mrjones

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم از شیراز اعزامم ساعت هفت صبح ظاهرا باید بریم پل پیرنیا
به سلامتی...اره 7 صبح باید پیرنیا باشیم.
من چیزی که شنیدم میگن حتما یه قفل خوب کوچیکی همرات باشه واسه وسایل شخصیت که می خواهی بذاری تو کمد.
خرما و خوراکیم همرات باشه ضرر نمیکنی.
منم لیسانسم درجشو نمیدونم،اما ایشالا که بدنگذره در کل!!!d:

Hossein 1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض خسته نباشید
چنتا سوال برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
۱ _چه وسایلی باید با خودم ببرم، وسایلی که میبرم جای امن میتونم بذارم یا نه؟
۲_ پدر من به رحمت خدا رفته و من فرزند اول هستم ، آیا جزو شرایط خاص محسوب میشم برای خدمت در شهر خودم؟ در ضمن پدرم نظامی بودن
۳_ چه وسایلی رو اونجا تحویل میگیرم و نیازی نیست که ببرم؟
۴_ درجه بر چه اساسی میدن و اصولا به من که لیسانس دارم چه درجه ای داده میشه؟
۵_ چند دست لباس نظامی بهمون میدن و شکل لباسمون چجوریه؟
پیشاپیش ممنونم

سلام داداش در مورد سوالات این چیزایی که این مدت من فهمیدم
1. وسایل فقط برگ سبز و سفید و کارت ملی و کارت شناسنامه و چند تا هم کپی ازشون داشته باش بیار و هیچ وسیله اضافی دیگه فعلا لازم نیست بیارین ،خوراکی هم خواستین بیارین ، تو این روز گردان و گروهان مشخص میشه و یکسری فرم باید پر کنیم و میان فرمانده صحبت میکنه بعد وسایل هر شخص که شامل کوله و پوتین و لباس و امثالهم هست رو میدن به همه و میفرستنمون میگن برید تا 1 هفته دیگه بیاید پادگان چون ممکنه لباسها و یا پوتین اندازه نباشه که یا همونجا با بچه ها عوض میکنیم یا دم در پادگان یا هر جای دیگه مثل گمرک و .. یه پولی سر میدیم برامون عوض میکنن و یکسری وسایلم که باید اماده کنیم برا همین بهمون وقت میدن 1 هفته ، تو اونروز که میریم پادگان دیگه تمام وسایلمون باید اماده باشه و همراهمون ببریم و موهامون هم باید با نمره 4 یا کمتر کوتاه کرده باشیم، موبایل هم اصلا نباید ببریم - خدا رحمتشون کنه این مورد رو بپرسید ولی احتمالش خیلی زیاده ،درجه که اونو اول نمیدن اخر اموزشی سر دوشی میدن تو اموزشی دکتر با دیپلم فرقی نداره چون درجه نداریم ولی فقط موقع تقسیم گروهانای مثلا لیسانس با هم و فوق و دکترا با هم هستن ،فکر کنم شما اگه تنزل نداده باشن ستوان 3 در غیر اینصورت گروهبان یکم ، لباس فکر کنم 1 دست باشه دیگه

Last edited:

Hossein 1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به سلامتی...اره 7 صبح باید پیرنیا باشیم.
من چیزی که شنیدم میگن حتما یه قفل خوب کوچیکی همرات باشه واسه وسایل شخصیت که می خواهی بذاری تو کمد.
خرما و خوراکیم همرات باشه ضرر نمیکنی.
منم لیسانسم درجشو نمیدونم،اما ایشالا که بدنگذره در کل!!!d:
به سلامتی هممون فقط خوراکی پوست دار نباید بیارید کمپوت و این جور چیزا هم نه

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکم در مورد تمرینات بدنی لطفا یکی توضیح بده!!

arman1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان منم اعزام اردیبهشت هستم.... الان سوالی که پیش اومده اینه که روز اول همه موهامونو بزنیم یا نه؟

بالا