سلام به تمام دوستان که مثل من اصفهانی هستند و با امور سربازی آشنا نیستند. در پاسخ به دوستمون Hossein 1986 خودم هم زیاد به امور وارد نیستم ولی بعضی از سوالات شما را میتونم جواب بدم. راستی من هم فوق لیسانس دارم.
1- سوال یک نمیدونم خودم دارم پیگیری میکنم و جواب های مختلفی شنیدم دو حالت وجود داره 1- روزی که میری شهرک آزمایش سه ساعت شما را توجیه میکنند و بعد از آن به مقصد تهران سوار اتوبوس میکنند پس وسایل شخصی با خودت ببر چون امکان یک شب در تهران بمونی. احتمال 2 این هست که در شهرک آزمایش بعد از سه ساعت توجیه بگند ما اتوبوس نداریم و آدرس پادگان میدند و میگن فلان ساعت فردا تهران پادگان شهید خضرایی باشید.
2- مدارک مورد نیاز هم که در پایین نامه نوشته.( این ها را هم اضافه کنی بد نیست دو سری فتوکپی از شماره حساب ، عکس , فتوکپی شناسنامه و کارت ملی به تعداد زیاد ، خود نامه برگه سفید که از پست اومده و یا هر چیزی که احتمال میدی بیار یا از فتوکپی از برگه واکسن)
3- برای کوتاه کردن مو هم وقتی که از پادگان لباس ها را تحویل گرفتی به مدت چند روز وقت میدند که لباس ها را اندازه کنیم (برو خیابان طالقانی اصفهان) که تو این فرجه برو موها را کوتاه کن اگر خودت کوتاه نکنی خودشون از این ماشین اصلاح دستی دارن موهات کنده میشه با شماره 6 بزن.
4- در مورد سوال چهار نمیدونم یکی بنده را راهنمایی کنه که به چه صورت هست.
5-نمیدونم
6- مو بلند کاری ندارن ولی بعد از مرخصی حتما کوتاه کن . یه سری فرم میدن پر میکنی . اگر کسی توضیح بیشتری میدونه بنویسه.
7- خخخ
8-