• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

llvllafiia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان منم اعزام اردیبهشت هستم.... الان سوالی که پیش اومده اینه که روز اول همه موهامونو بزنیم یا نه؟
از تجربیات دوستان که تو این پیج گفتن میشه این نتیجه رو گرفت که روز اول نیاز نیست موهات رو بزنی
روز اول میری چنتا فرم پر میکنی لباس تحویل میگیری بعد 1هفته میفرستنت خونه به کارات برسی
و بعد از مرخصی که اومدی حتما باید موهات با شماره 4 زده باشه

yahya007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش در مورد سوالات این چیزایی که این مدت من فهمیدم
1. وسایل فقط برگ سبز و سفید و کارت ملی و کارت شناسنامه و چند تا هم کپی ازشون داشته باش بیار و هیچ وسیله اضافی دیگه فعلا لازم نیست بیارین ،خوراکی هم خواستین بیارین ، تو این روز گردان و گروهان مشخص میشه و یکسری فرم باید پر کنیم و میان فرمانده صحبت میکنه بعد وسایل هر شخص که شامل کوله و پوتین و لباس و امثالهم هست رو میدن به همه و میفرستنمون میگن برید تا 1 هفته دیگه بیاید پادگان چون ممکنه لباسها و یا پوتین اندازه نباشه که یا همونجا با بچه ها عوض میکنیم یا دم در پادگان یا هر جای دیگه مثل گمرک و .. یه پولی سر میدیم برامون عوض میکنن و یکسری وسایلم که باید اماده کنیم برا همین بهمون وقت میدن 1 هفته ، تو اونروز که میریم پادگان دیگه تمام وسایلمون باید اماده باشه و همراهمون ببریم و موهامون هم باید با نمره 4 یا کمتر کوتاه کرده باشیم، موبایل هم اصلا نباید ببریم - خدا رحمتشون کنه این مورد رو بپرسید ولی احتمالش خیلی زیاده ،درجه که اونو اول نمیدن اخر اموزشی سر دوشی میدن تو اموزشی دکتر با دیپلم فرقی نداره چون درجه نداریم ولی فقط موقع تقسیم گروهانای مثلا لیسانس با هم و فوق و دکترا با هم هستن ،فکر کنم شما اگه تنزل نداده باشن ستوان 3 در غیر اینصورت گروهبان یکم ، لباس فکر کنم 1 دست باشه دیگه
ممنونم

hazadi66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم اول اردیبهشت اعزامم واسه خضرایی از یزد
کسی یزدی هست؟
سوالاتی داشتم که مهمترینش ابنه که امکانات خضرایی چجوریه؟باشگاه بدنسازی داره؟امکانات نظافتی مثل حمام و سرویساش چطوریه؟اسایشگاهاش چطوریه؟
ممنون از راهنمایی هاتون دمتون گرم

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
khob amozeshi tamam
mohatono nazanid
azaton miporsan eslamshahr mirid ba jon ghabol konid
man khazraii bodam khob nabood

hamrahekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به دوستان
یه سوال داشتم اونم اینکه به ما گفتن واسه تقسیم با لباس فرم بریم خضرایی و البته سر دوشی
این پیرهن تابستونیه جای سردوشی ندارد چه باید کرد ایا؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سلام به دوستان
یه سوال داشتم اونم اینکه به ما گفتن واسه تقسیم با لباس فرم بریم خضرایی و البته سر دوشی
این پیرهن تابستونیه جای سردوشی ندارد چه باید کرد ایا؟

اون پیرهن که جای درجه نداره زمستونیه! تابستونی جای درجه داره

zbhamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان منم اعزام اردیبهشت هستم.... الان سوالی که پیش اومده اینه که روز اول همه موهامونو بزنیم یا نه؟

سلام نه عزیزم نزن.
یک هفته بهتون مرخصی میدن، روزی که خواستی بریی بزن.
موفق باشی

iman 1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
منم فوق لیسانسم افتادم خضرایی اعزامم 1 اردیبهشت شرایطم مثل خودته
من از مازندرانم برگه اومد در خونمون 1آدرس دادن توی مرکز استان که 7 صبح برم اونجا خودمو معرفی کنم
واسه تو هم احتمالا همینجوریه
از کدوم استانی؟نامه نیومد در خونه هنوز؟
من درخواست پذیرش **** هم داده بودم ولی با این اوصاف فکرکنم **** دیگه هیچی میشه
سلام دوستان
بنده هم فوق لیسانس صنایع.....اعزامی 1 اردیبهشت شهید خضرایی از مازندران،

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا ما که تا دوروز دیگه اعزامیم آخرش نفهمیدیم بالاخره خضرایی جای خوبیه یا بدیه.همه متفق القول اند که هفته اول یا دو سه روز اول بده. ولی بعضیا میگن خوب میشه بعضیا هم میگن جهنمه. البته طبیعی هم هست چون سختی بحثه نسبیه. ولی یه سوال همه میگن آموزش امریه ها با بقیه فرقی نداره.اگه اینطوریه پس چرا تفکیک میکنن امریه ها رو از دیگران؟!

sami94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام از تهرانم. منم 1 اردیبهشت زده محل اعزام شهید خضرایی...
چندتا سوال داشتم ممنون میشم از راهنمایی های دوستان عزیزم :
1-با توجه به اینکه زده محل اعزام خضرایی یعنی آموزشی همین جاست ؟
2- اگر شهید خضرایی باشیم، باید پادگان بمونیم کلا 2 ماه رو ؟ یا ساعت 5 عصر میریم خونه هر روز ؟
3-لباس و پوتین رو همون روز میدن و همون جا با دوستان تعویض میکنیم ؟
4-آیا میشه تو دوران آموزشی کتاب برد و درس خوند ؟
5-آیا بهداری داره تو شهید خضرایی که بشه واسه معافیت پزشکی اقدام کرد ؟ (چون من اصلا حواسم به مسائل پزشکی نبود و اقدام نکردم زودتر..)
6-آیا بعد از آموزشی میوفتیم تهران ؟ اگر تهران نباشه کدام شهرها میندازن اکثرا ؟

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام از تهرانم. منم 1 اردیبهشت زده محل اعزام شهید خضرایی...
چندتا سوال داشتم ممنون میشم از راهنمایی های دوستان عزیزم :
1-با توجه به اینکه زده محل اعزام خضرایی یعنی آموزشی همین جاست ؟
2- اگر شهید خضرایی باشیم، باید پادگان بمونیم کلا 2 ماه رو ؟ یا ساعت 5 عصر میریم خونه هر روز ؟
3-لباس و پوتین رو همون روز میدن و همون جا با دوستان تعویض میکنیم ؟
4-آیا میشه تو دوران آموزشی کتاب برد و درس خوند ؟
5-آیا بهداری داره تو شهید خضرایی که بشه واسه معافیت پزشکی اقدام کرد ؟ (چون من اصلا حواسم به مسائل پزشکی نبود و اقدام نکردم زودتر..)
6-آیا بعد از آموزشی میوفتیم تهران ؟ اگر تهران نباشه کدام شهرها میندازن اکثرا ؟
1- آره بسته به مدرکت ممکنه اسلامشهر هم بفرستن
2-دو هفته اول رو آره بعد فقط اخر هفته هارو میدن یعنی پنج شنبه 10 11 . . اگه متاهل باشی دو شنبه هام میدن
3- آره لباسارو میدن تا عوض کنین با هم بعد میرید تا چن روز دیگه با کله کچل بیاید
4-آره ولی فرصت نمیکنید
5- داره ولی نمیتونی کاری کنی سخت شده الکی نرو دمبالش
6-ممکنه تهران باشه 70% یا اهواز اصفهان بیرجند همدان و . . .

majidgod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
والا ما که تا دوروز دیگه اعزامیم آخرش نفهمیدیم بالاخره خضرایی جای خوبیه یا بدیه.همه متفق القول اند که هفته اول یا دو سه روز اول بده. ولی بعضیا میگن خوب میشه بعضیا هم میگن جهنمه. البته طبیعی هم هست چون سختی بحثه نسبیه. ولی یه سوال همه میگن آموزش امریه ها با بقیه فرقی نداره.اگه اینطوریه پس چرا تفکیک میکنن امریه ها رو از دیگران؟!
جای خوبیه . . . زیاد سخت نگیر به خودت

hamrahekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جای خوبیه . . . زیاد سخت نگیر به خودت
مجید جان سلام عزیز تو دو روز دیگه میخوای بری منم دو روزه که تموم کردم اموزشیم رو جای خیلی خوبی افتادی نگران هیچی نباش
اموزشی که میدن بهت سخت نیست اصلا ولی رفتاراشون ادمو اذیت میکنه سختیش فقط اینه که ادای ادمای منظمو در میارن و مجبوری تو هم منظم باشی 4 تا گروهان داره که از نظر من گروهان قوامی از همه سخت تره اونم به خاطر تو مخ بودن هنر اموزاشه
بازم هر سوالی داشتی بپرس من تا چند روز دیگه هستم

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دست گل داداشام درد نکنه که اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار میدن

sami94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- آره بسته به مدرکت ممکنه اسلامشهر هم بفرستن
2-دو هفته اول رو آره بعد فقط اخر هفته هارو میدن یعنی پنج شنبه 10 11 . . اگه متاهل باشی دو شنبه هام میدن
3- آره لباسارو میدن تا عوض کنین با هم بعد میرید تا چن روز دیگه با کله کچل بیاید
4-آره ولی فرصت نمیکنید
5- داره ولی نمیتونی کاری کنی سخت شده الکی نرو دمبالش
6-ممکنه تهران باشه 70% یا اهواز اصفهان بیرجند همدان و . . .

ممنونم مجید جان از راهنماییت....
1-مدرکم کارشناسی ارشد هست یعنی شاید بیفته اسلامشهر ؟ کی معلوم میشه ؟
2-من ، کف پام صافی شدید داره یعنی هیج امیدی نیست برم بهداری که ببینند...!!!! ؟
3- چندسال پیش فوق لیسانس ها رو مینداختن تهران الان پس معلوم نیست !؟
تشکر مجید جان از پاسخگوییت به دوستان

iomidiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز سلام، من هم فوق ليسانس هستم از مازندران و اين هفته سه شنبه اعزامم به شهيد خضرايي، چنتا سوال داشتم از دوستان.١) آيا معاف از رزم ها به اردو ميرن؟ ٢) اگه كسي از مازندران بخصوص آمل هست لطفا يه ندايي بده،٣) ريش تراش موزر ميشه آوورد؟٤)نياز هست قبل از اومدنمون موهامونو بزنيم يا نه؟

mohammad_reza70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجید جان سلام عزیز تو دو روز دیگه میخوای بری منم دو روزه که تموم کردم اموزشیم رو جای خیلی خوبی افتادی نگران هیچی نباش
اموزشی که میدن بهت سخت نیست اصلا ولی رفتاراشون ادمو اذیت میکنه سختیش فقط اینه که ادای ادمای منظمو در میارن و مجبوری تو هم منظم باشی 4 تا گروهان داره که از نظر من گروهان قوامی از همه سخت تره اونم به خاطر تو مخ بودن هنر اموزاشه
بازم هر سوالی داشتی بپرس من تا چند روز دیگه هستم
سلام دوست عزیز منم اعزام اول اردیبهشت از تهرانم میخواستم بدونم چند روز تا یگان مرخصی دادن بهتون؟ و اینکه تقسیما چجوری بود کجاها میندازن؟ خودت کجا افتادی؟

mo_nj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از تهرانم!توی برگه من نوشته ساعت حضور 10 صبح! یکم دیر طور نیست؟

بالا