آره داداش. واقعا آدم خوبیم هست. حیف که رفت دوران و بچه های یاسینی تنها گذاشتفرجی مگه هنوز هست ؟؟
آره داداش. واقعا آدم خوبیم هست. حیف که رفت دوران و بچه های یاسینی تنها گذاشتفرجی مگه هنوز هست ؟؟
ببینید اگر از تقسیم خود مطمعن نیستید،بخونید!!!واقعا لازمه این جزوات رو برا امتحان بخونیم یا سوالات امتحان رو میدن دیگه؟!
عباس فرجی؟؟آره داداش. واقعا آدم خوبیم هست. حیف که رفت دوران و بچه های یاسینی تنها گذاشت
اسم کوچیکش والا یادم نیست. من امریم بارم لازمه بخونم؟! یعنی شده کسی بخاطر درس نخوندن تجدید دوره بشه؟عباس فرجی؟؟
یه خاطره بگم از اردوگاه که رفتیمخوش بحالتون پس. تو یاسینی که برخورد اراشد خیلی زننده است. جناب فرجی که تا قبل یاسینی بودن واقعا انسان محترمی هستن. البته بماند جناب خیابانی فرمانده یاسینی هم آدم محترمی هستن ولی نمیدونم چرا زیردستای ایشون بعضا درست رفتار نمیکنن.هم از نظر سنی و هم از لحاظ مدرک از بعضی بچه ها کوچکترن و مدرکشون پایین تره ولی امان از غرور و کبر
نه لازم نیست اگر امریه اید.اسم کوچیکش والا یادم نیست. من امریم بارم لازمه بخونم؟! یعنی شده کسی بخاطر درس نخوندن تجدید دوره بشه؟
من نمیدونم چرا تو یاسینی اینقد اصرار دارن از ما کاماندو بسازن!!نه لازم نیست اگر امریه اید.
نه عزیز من تجدید دوره کجا بود
فقط پیگیر کارای امریه تون باشید.
اگه همون فرجیه باشه که من میشناسمش پدافند بود چطوره که اومده خضرایی عجیبهآره داداش. واقعا آدم خوبیم هست. حیف که رفت دوران و بچه های یاسینی تنها گذاشت
یادم رفتاگه همون فرجیه باشه که من میشناسمش پدافند بود چطوره که اومده خضرایی عجیبه
ترکه؟
اگه اون بود بگو آرمان میگه چخبرا[emoji3] [emoji3]
بلهفرجی مگه هنوز هست ؟؟
اسم شما چیه دوست عزیز؟؟سلام دوستان
من اعزامی۹۳/۴/۱ هستم
به نظر من خضرایی جای خوبیه بعدش که بیوفتین تو یگان متوجه حرف من میشید.
درسته یکم سختگیری میکنن ولی همینکه کار و مسولیتی نداری خیلی خوبه
راستی به مجید دولاری ارشد گروهان دوران هم سلام برسونید خیلی بچه گلیه
من خودم ۵ ماه تو خضرایی بودم دو ماه اموزشی و سه ما دوره کد
دوره کد ما اسمش باریر بود
دوره کد خوبه مخصوصا واسه بچه تهران
من الان تو ستاد خدمت میکنم جامم خدا رو شکر خیلی خوبه ولی به نظر من خضرایی خیلی بهتر بود
راستی شنیدم لباس ها عوض شده داستان چیه؟
من رشیدی هستماسم شما چیه دوست عزیز؟؟
سلامآقا میان دوره چی شد بالاخره.میدن یا کنسله؟
اردیبهشتیا کم کارن!!اسفندیا چین پس دیگه!! من هرچقد دارم میبینم خضرایی اون بهشتی که میگفتن نیست. از به نفرم پرسیدم گفتن چند دوره آسون میگرفتن بهشون ایراد گرفتن الآن. الآن سر ما دارن جبران میکنن. با این حال خدارو شکر باز از خیلی پادگانا بهتره ولی ای کاش یکم جو صمیمی تر بود تو گروهاناسلام
دوستان اردیبهشتی بیان تعریف کنن ببینیم چه خبرا؟چجوری گذشت تا حالا؟کلا تعریف کنیدیگه...
کم کارترین هستن اردیبهشتیا!!!!