با سلام
بنده اعزام 4/1 هستم و به احتمال زیاد خضرایی(پدر نظامی) با فوق لیسانس حتما لشگری میوفتم یا گروهان دیگه هم احتمالش هست؟
2- بعد از پایان آموزشی حتما در شهر خودمان(شهر محل خدمت پدرم) خواهم بود ؟(چه مدارکی لازم هست)
3- آیا در این چند دوره فوق لیسانسها کد خورده اند؟ امکانش هست رشته ای چون مدیریت که مرتبط با ارتش نیست فوق لیسانس هم کد بخورد؟ در دوره کد هم باید مو هارا با ماشین بزنیم؟
4- من مریضی خاص دارم ولی معاف از رزم ندارم ولی مدارک را به تایید بهداری پایگاه محل خدمت پدرم رسانده ام و مهر ارتش را دارا میباشد
امکانش هست برای عدم انجام تیراندازی(مشکل من در سیستم شنوایی میباشد) این مدارک به کار بیایند؟
5- برای آخر هفته ها حتما باید مدرکی دال بر فامیل داشتن در تهران ارائه داد یا برای همه امکان خروج محیا میباشد و مثلا میشود این زمان را در هتل گذراند؟
من اگر مقداری وسایل شخصی مانند موبایل و... داشته باشم و بخواهم آخر هفته ها استفاده کنم کجا باید آن را به امانت بگذارم؟ اگر پادگان امانات ندارد ترمینال یا هتل قبول میکنند کل هفته وسائل را نگه دارند و آخر هفنه تحویل بدهند؟
ممنون میشوم سروران گرامی بنده را رهنمایی بفرمایند
1- دوست من اگه فوق لیسانس باشی احتمال افتادن تو لشگری زیاده ... البته این دوره ما به خاطر اینکه فوق لیسانس زیاد بود یک سریا افتادن دوران
۲- اگه پدر نظامی هستی آره میفتی شهری که میخوای خودشون ازت سوال میکنن... مدرکم خودشون میگن تو چند هفته ی اول میدی بهشون
۳- نه فوقا کد نمیخورن
۴- تیر اندازی که باید بکنی البته اگه مشکل خاصی داری به جانشین میگی اون خودش جات میاد تیر میندازه!
۵- نه اونا میپرسن هر کی نمیخواد مرخصی بگیره اولش میگه ... آخر هفته که به همه میدن روز برگم به همه میدن چه تهرانی چه شهرستانی
وسایلتم میتونی به سوپر سر پادگان بدی موبایلو ۱۰۰۰ تومان هفته ای میگیره نگه میداره
حالا افتادی خضرایی گروهان لشگری یک پیغام شخصی بهم بده بگم کجا بری پیش کی بری که بهترین آموزشی و راحتترین شونو داشته باشی