• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

lastday

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز در موقع تقسیم دواتفاق میفته:
1.بصورت مستقیم وارد یگان میشوید
2.دوره کد میخورید و بین یک تا دو ماه دوباره اموزش تخصصی در خضرایی میبینید و دوباره تقسیم میشوید
حالا باتوکه به رشتتون اینکه دوره کد بخورید هست
منتهی اگر قراره اشناتون کاری کنه باید با مسعول تقسیم در ستاد رابطه قوی داشته باشه...حتما پیگیر باشید،فقط به اینکه کسی بگه کارت رو درست میکنم اکتفا نکنید
مرسی از راهنماییت ، تا اونجا که میدونم اشناهه توی خود پادگان خضرایی فرماندس ، نمیدونم در این حد کافیه یا نه
بعد در مورد تقسیم ، کجا بهترین شرایط رو داره که بخوام اونجا بیفتم ؟ پیشنهادتون چیه

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
مرسی از راهنماییت ، تا اونجا که میدونم اشناهه توی خود پادگان خضرایی فرماندس ، نمیدونم در این حد کافیه یا نه
بعد در مورد تقسیم ، کجا بهترین شرایط رو داره که بخوام اونجا بیفتم ؟ پیشنهادتون چیه
البته یادم رفت بگم،اگر فوق لیسانس ب بالا باشید دوره کد نمیخورید و احتمالا تهرانید
درضمن اگر پدر نظامی هم باشید تهران میمونید

hellhammer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممکنه بگن چون ماه رمضانه از همون اول پادگان بمانید تا روزه باطل نشه؟ و اون 1 هفته را تعطیل نکنن؟

ramin13815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال فنی
سیبیل هم باید بزنیم؟

hadibarzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا من لیسانس مکانیکم،احتمالش هست دوره کد بخورم؟ و اینکه اگه دوره کد بخورم درجه بالاتری میدن؟

proffesional

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک تیر اعزام به شهید خضرایی هستم با لیسانس مهندسی صنایع از شیراز -البته 10 سال بسیج عادی و 4 سال بسیج فعال دارم ولی دنبال کارای جذب **** نرفتم و خدمت ارتش رو بهتر میدونم چند تا سوال داشنم
1- ورودیای اسفند 93 که همگی ستوان 3 شدن ولی قبلش لیسانس رو گروهبان داده بودن و تعداد کمی هم ستوان 3 ، با همه این تفاسیر میخواستم بدونم توی شهید خضرایی با لیسانس چه درجه ای میدن؟
2- میزان بسیج ربطی به ارتش داره؟
3- مهندسی صنایع شامل دوره کد میشه؟
4-تقسیمات بعد از دوره آموزشی بیشتر کجاها هست؟ چقدر احتمال داره هرکسی شهر خودش بیفته؟
ممنون

pishfang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک تیر اعزام به شهید خضرایی هستم با لیسانس مهندسی صنایع از شیراز -البته 10 سال بسیج عادی و 4 سال بسیج فعال دارم ولی دنبال کارای جذب **** نرفتم و خدمت ارتش رو بهتر میدونم چند تا سوال داشنم
1- ورودیای اسفند 93 که همگی ستوان 3 شدن ولی قبلش لیسانس رو گروهبان داده بودن و تعداد کمی هم ستوان 3 ، با همه این تفاسیر میخواستم بدونم توی شهید خضرایی با لیسانس چه درجه ای میدن؟
4-تقسیمات بعد از دوره آموزشی بیشتر کجاها هست؟ چقدر احتمال داره هرکسی شهر خودش بیفته؟
ممنون

hellhammer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشید باز من سوالم را مطرح میکنم
ایا الان که ماه رمضونه باز ما را میفرستند و میگوییند از اول هفته بییاین یا به خاطر روزه از همون اول نگه میدارن که بحث 10 روز نیت بشه؟
این مساله واسه ما که از شهرستان میایم مهمه چون اگه وسایل را از الان تهیه کنیم طبق لیست دوستان
و بر نگردیم کلی ضرر میکنیم وباز باید هزینه کنیم و دوباره از تهران تهیه کنیم

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان
ممنون
1.تا موقعی که آموزشیتون تموم نشده معلوم نیست درجه شما
2.کسر خدمت تعلق میگیره و آموزشی محسوب نمیشه برای ارتش دوره تکمیلی بسیج
3.احتمال زیاد
4.اگر بدون شرایط و بدون پارتی در هر کدام از پایگاه های نهاجا ممکن تقسیم بشید

hellhammer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ازدوستان کسی جواب ما رو نمیده؟ چیزی به اعزام نمونده

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
ببخشید باز من سوالم را مطرح میکنم
ایا الان که ماه رمضونه باز ما را میفرستند و میگوییند از اول هفته بییاین یا به خاطر روزه از همون اول نگه میدارن که بحث 10 روز نیت بشه؟
این مساله واسه ما که از شهرستان میایم مهمه چون اگه وسایل را از الان تهیه کنیم طبق لیست دوستان
و بر نگردیم کلی ضرر میکنیم وباز باید هزینه کنیم و دوباره از تهران تهیه کنیم
ببینید تا موقعی که بچه های دوره قبل برگه تقسیم رو نگرفتن پذیرش سرباز نمیکنند
هنوز اعزامی های اردیبهشت برگه تقسیم نگرفتند و احتمال زیاد پنجشنبه4تیر برگه تقسیمشونو بگیرند
شما هم که دوشنبه اعزامید استحقاقی خودتون رو میگیرید و شنبه6تیر باید وارد پادگان بشید

pishfang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیداری ساعت 4 صبح . از 4 صبح باید الف باشید و همش در استرس تا 10 شب. یه سرهنگی اونجاست که میگه مرخصی سمه برا دانشجو . ما که گذروندیم شمام میگذرونید. خیلی دیر میگذره همش سختی همش زیر افتاب بودن . کلاس های خسته کننده. خدا به دادتون برسه

Last edited:

pishfang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه تسلیت میگم به کسایی که دارن میرن خضرایی. اگه فکر کردی هتله سخت در اشتباهید. خودتونو برای گرمای شدید و تحقیر و توهین اماده کنید. ما که این دوره بودیم پوست انداختیم. خستگی و با تمام وجود لمس خواهید کرد

shadmehr_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جهت اطلاع دوستان برگه تقسیم اعزامی های قبل رویک شنبه 31 اردیبهشت می دن-

mahdi marani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من دوشنبه هفته اینده اعزام میشم به خضرایی
دو تا سوال داشتم
1-من یک ماه پیش برگه سبزم ک تاریخ اعزام توش بود را برای پذیرش سرباز معلم دادم اموزش پرورش,ایا لازمه برم بگیرم یا برگه سفید برای ادامه مراحل کافیه؟
2-اگه اول کار چند روز مرخصی بدن دیگه میان دوره نداریم؟به نظرتون چون یک ماه دیگه عید فطر هست میشه روی میان دوره صد در صد حساب باز کرد؟
پیشاپیش ممنون از جواب دادنتون

shadmehr_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان من دوشنبه هفته اینده اعزام میشم به خضرایی
دو تا سوال داشتم
1-من یک ماه پیش برگه سبزم ک تاریخ اعزام توش بود را برای پذیرش سرباز معلم دادم اموزش پرورش,ایا لازمه برم بگیرم یا برگه سفید برای ادامه مراحل کافیه؟
2-اگه اول کار چند روز مرخصی بدن دیگه میان دوره نداریم؟به نظرتون چون یک ماه دیگه عید فطر هست میشه روی میان دوره صد در صد حساب باز کرد؟
پیشاپیش ممنون از جواب دادنتون
1 - آره لازمه- شنبه برو پلیس +10 یه المثنی بگیر- شماره حسابتم بگیر
2-ربطی نداره- احتمالا واسه میان دوره تون تعطیلات عید فطر دو سه روز این ور اون ورشو تعطیل کنن یه هفته برین-

Alcapon64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ... آقا کسی از خدمت قبلیا خبری نداره برنامشون چجوریه ??? چقدر باید پادگان بمونن ??? من کارشناسی ارشد هستم از اصفهان ... 1 تیر اعزامم به تهرانه

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام ... آقا کسی از خدمت قبلیا خبری نداره برنامشون چجوریه ??? چقدر باید پادگان بمونن ??? من کارشناسی ارشد هستم از اصفهان ... 1 تیر اعزامم به تهرانه
سلام
منظورتون از چقدر پادگان بمونیم چیه؟
اگر اول تیر که اعزام میشید هست،همون روز مرخصی میگیرید تا احتمالا شنبه هفته بعد
اگر منظورتون دوران اموزشیه،56روز میمونید پادگان

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
یه تسلیت میگم به کسایی که دارن میرن خضرایی. اگه فکر کردی هتله سخت در اشتباهید. خودتونو برای گرمای شدید و تحقیر و توهین اماده کنید. ما که این دوره بودیم پوست انداختیم. خستگی و با تمام وجود لمس خواهید کرد
فکر میکنم میدونید به خدمت سربازی رفتید نه جای دیگه...قرار نیست مثل هتل به شما خوش بگذره...
پس سختی داره...شما یه خبر از مراکز اموزشی دیگه بگیر متوجه میشید خوبی های خضرایی رو...

hadibarzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به دوستان
امروز رفتیم واسه پذیرش به پادگان. رفتارشون بد نبود بی احترامی نکردن فعلا ...
لباسامونم که ببخشید رنگش خیییلیییی ت ...می شده :eek:
رنگ سبز زیتونی ...:general611:
آقا ولی گرمای هوا بیداد میکنههههههههه .... من روزه بودم ولی نتونستم تحمل کنم و یه آب معدنی رفتم بالا ساعت 3 بعد از ظهر :general607:
از ساک انفرادی هم خبری نبود. کلاه ها هم همه تنگ بودن لباساشونم به همه xxl دادن که خیلی بزرگه. پوتین هم به همه سایز 42 دادن که من بیرون پادگان با مارک یورد عوض کردم 30 هم سر دادم :general210:
راستی گروهان قوامی بودم

بالا