مرخصیتون رو لغو میکنن،اگر مورد حاد باشه بازداشتگاه پایگاهدیروز تهدیدمون کردن گوشی و وسایل غیرمجاز بیارید، زندان داره
میخواستم بدونم دوران زندانمونو کجا میگذرونیم؟:general304:
اون دو تا ارم اسلحه واسه یقه پیرهن و اور هستنمیدونم والله...این دو تا ارم رو هم با 4 تا ارم اسلحه واسه یخه و باند شلوار بهمون دادن گفتن باید بدوزین
ورودی های سال 94دیگه لباس آبی نمیپوشن و این لباسی که دادن رو تا آخر خدمت خواهید پوشید.دوستان چرا لباس آموزشیمون سرمه ای نیست؟
مسیر BRT باید تو فتحنایی پیاده شد؟
خب بسلامتی پذیرش هم شدید دیگه،مرخصی هم که خوب دادن...سلام ؛ ما صبح 10/1 از اردبیل راهی شده بودیم که حول و هوش 6 عصر رسیدیم پادگان ؛ تعداد ما بیشتر از دو اتوبوس بود؛ اول رامون ندادن ؛ فهمیدیم که بچه های تهران صبح اومدن لباس گرفتن توجیه شدن و رفتن مرخصی تا 10/9 ؛ به ما هم گفتن برین صبح بیاین الان پذیرش نمیکنیم ؛ خب جایی رو نداشتیم بریم!!! خلاصه تو همین اوضاع اتوبوس بچه های تبریز و خرم اباد هم رسید دم پادگان و دیگه مجبور شدن همرو را بدن. یه 100 نفری رو (که منم توشون بودم) تو همون تاریکی شب پذیرش کردن لباس دادن و تا 10/9 ولمون کردن ؛ به بقیه هم یه جای موقت دادن تا فردا صبح کارشونو راه بندازن
شما اگر پدر نظامی هستین غصه هیچی رو نخورید!دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن
دوره کد کلا خوبه یا بد؟
چه چیزایی کمک میکنه دوره کد نخوریم؟
مثلا پدر نظامی تاثیری داره؟
اتیکت اسم سمت راستاتیکت رو باید سمت راست باشه یا سمت چپ؟
نوار ابی رنگ رو باید چطور دوخته بشه؟
راستش شنیده بودم فارغ التحصیل بعضی رشته ها مخصوصا رشته من (مهندسی صنایع) تو ارتش دوره کد میخورنشما اگر پدر نظامی هستین غصه هیچی رو نخورید!
شهرتون پایگاه هوایی داره؟
بهترین تقسیم ها برای پدر تظامی ها و اشنا دارهاستراستش شنیده بودم فارغ التحصیل بعضی رشته ها مخصوصا رشته من (مهندسی صنایع) تو ارتش دوره کد میخورن
منظورتون اینه که امتیاز پدر نظامی مانع دوره کد میشه؟
درضمن شهر ما هم پایگاه هوایی نداره
راستش شنیده بودم فارغ التحصیل بعضی رشته ها مخصوصا رشته من (مهندسی صنایع) تو ارتش دوره کد میخورن
منظورتون اینه که امتیاز پدر نظامی مانع دوره کد میشه؟
درضمن شهر ما هم پایگاه هوایی نداره
عوض شده لباس سرباز صفرها با آموزشی ها یکی بود قبلا. با همین لباسا تا آخر خدمت باید سر کنید . ما کت شلوار سورمه ای می پوشیم 80 روز مونده تموم شهدوستان چرا لباس آموزشیمون سرمه ای نیست؟
مسیر BRT باید تو فتحنایی پیاده شد؟
دمه پادگان عوض میکنن دوست عزیزاین لباسایی که دادن خیلی گشاده چون تازه هم هست هیچ جایی ازینا ندارن:general208:
کی لباسش کوچیکه بیاره عوض کنیم:general404:
نامردا لباس مارو تو تاریکی شب دادن وقتی هم واسه عوض بدر ندادن:general112:
لباس و قراره تو شلوار بزاریم یا درازیشم بدیم خیاط کوتاه کنه؟؟؟
آره دم در یه جا هست واسه تعویض .دوستان مرخصی ساعتی میدن برای 5-6 ساعت روز پنجشنبه یا جمعه ها (مثلا ساعت 5 تا ساعت 10) ساعت 10 برگردیم پادگان؟
وقتی مرخصی میدن میشه لباس سربازی رو دراریم با لباس شخصی بریم؟