سلام،بله دوست عزیز،موثر هستسلام،بنده فوق لیسانس مهندسی صنایع هستم،ایا مدرک تحصیلیم باعث میشه بعد از اموزشی بیفتم تهران،اصلا مدرک تحصیلی نکته مثبتی محسوب مبشه برای این مورد؟
سلامسلام،اولین روز بعد از یک هفته مرخصی با لباس شخصی بریم یا لباس نظامیمون بپوشیم؟
شما میتونید بالباس شخصی هم برید،ولی بیشتر بچه هایی که ازشهرهای دیگه میان بالباس شخصی میان و اونجا عوض میکنندببخشید چون یکی از دوستان من نیرو زمینی بود گفت اولین روز بعد از مرخصی با لباس شخصی رفته بود و داخل پادگان لباس نظامیش پوشیده بود،این رو شما پس مطمین هستید که با لباس،نظامی برم؟
حدودا وسطای آموزشی،احتمال زیاد بعداز مرخصی میاندورهسلام ،این مدارک مشکل داری رو کی تحویل میگیرن؟
سلامسلام این نمره فرماندهی تو درجه تاثیر دارد یا تقسیم؟ مرسیو و اینکه به ما نمرش اعلام میکنن؟
ببینید ذهنتونو درگیر این قضیه نکنید،این قضایا درمجموع فرمالیته هستشمرسی،ببخشید نمره فرماندهی تو تقسیم. چطور.تاثیر داره؟این رو میشه مثل درجه قطعی،گفت؟
خوش به حال پسر. برو حال کن. برو دو سال لذت ببر از زندگیت که بعدش سختیا شروع میشه. آخرین دوره لذت پرونیاتم بگذرونسلام من ۱/۶ اعزام خضرایی هستم اگه دوستان کسی دیگه هم بود پیام بذارن آشنا بشیم
هیچ فرقی بین بچه ها نیستش. فقط فوق دیپلم به بالا رو باهم میذارن ! همه روی هم. اموزش هاشم یکیه. هیچ فرقی نمیکنه. برو حال کن بابا. هیچ خبری نیست !سلام از دوستان کسی پزشک میشناخته اینجا افتاده باشه ؟ کلا اوضاع پزشک ها چه جوریه اینجا؟
من پزشکم اعزامی 6/1 ... افراد جدید که رفتن توصیه خاصی ندارید برامون ؟
عملا اینطور که میگید ما روز یکم میریم بعد ادامش از روز هفتم شروع میشه ؟
ممنون . یعنی زیاداذیت نمیکنن ؟ تقسیم بعدش چه جوریه چقد احتمال داره تهران بیفتیم ؟هیچ فرقی بین بچه ها نیستش. فقط فوق دیپلم به بالا رو باهم میذارن ! همه روی هم. اموزش هاشم یکیه. هیچ فرقی نمیکنه. برو حال کن بابا. هیچ خبری نیست !