سلام
عجب پست جالبیه، وقتی میبینی یکی میاد کامنت ۶ سال پیش خودش که داشته غر میزده رو ریپلای میکنه و میگه عجب دورانی بود، چقد زود گذشت... واسه همینم اومدم اکانت ساختم که یه چیزی بنویسم که اینجا بمونه واسه سالهای بعد...
من اعزامی ۱ اردیبشهت ۹۹ خضرایی ام، که خب همزمان شده با شیوع کرونا توی جهان! این دوره بخاطر کرونا یک ماه شده و از طرفی هم همزمان شده با ماه رمضون! ینی یه حالت سوپر هتل طور!
ما دوشنبه ۱ اردیبهشت رفتیم برای معرفی خودمون و انجام کارهای اداریش، و طبق روال همیشه فک میکردیم که بعد از ظهر کارامون تموم میشه و برای انجام یسری کارای اولیه مثل اندازه کردن لباس و زدن مو و غیره مرخص میشیم، اما اینطور نبود! مارو نگه داشتن و گفتن بخاطر کرونا قرنطینه میشید تا آخر دوره آموزش!
حالا تقریبا هیچکس وسیله نیاورده بود و هممون بیرون کارهای مهمی داشتیم که باید انجام میدادیم! خیلیا مث من ماشینشون پشت در پادگان بود حتی! اما به هرحال موندیم و با فاصله اجتماعی (البته فقط بعضی جاها) به کارهای مختلف مشغول شدیم. پادگان تر و تمیزیه و این دوره ظرفیت آسایشگاه رو هم یک چهارم کردن، ینی تختها رو یکی در میون برداشتن و تختهای طبقه دوم رو هم کلا برداشتن.
همه ما لیسانس هستیم و بچه شر و اذیت کنی بینمون نیست. شب اول رو گذروندیم و روز دوم بعد از صبحانه رفتیم سر مسوولیتهایی که بمون داده بودن، من ارشد نظافت سرویس بهداشتی و حموم شدم!
)) به همراه ۴ نفر دیگه باید نظافت میکردیم. تازه روزهای دیگه هم باید برم بشینم دم حموم اسم و زمان بزنم واسه هرکی که میره دوش بگیره! خلاصه اینم شانس مایه!
عصر روز دوم فرمانده گروهانمون، ینی گروهان یاسینی آنکادر کردن تخت و چیدن کمد رو بمون یاد داد، جالبه کمدی که آوردن توی محوطه که بمون یاد بدن بغلش نوشته بود اعزامی فلان ۹۷، خیلی سخت میگذره اینجا، کو*تون پاره است مام همه زدیم زیر خنده و سروان مونده بود که ما چمونه! ارشد ما گروهبان رسولیه، اعزامی ۱ دی ۹۸ بوده، بچه بدی نیست ولی سعی میکنه مثلا سخت بگیره بمون
خلاصه ساعت حدودای ۵و نیم بود که سروان گفت همتون برید دفترچههاتونو بیارید یچیزایی بگیم بنویسید توش! مام فک کردیم میخواد صفحه اول که مشخصاته رو بمون بگه پر کنیم ولی در کمال ناباوری مرخصی دادن و قرار شد شنبه صبح پادگان باشیم، ینی چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه رو آفیم فعلا! خدا میدونه شنبه صبح که میریم کی بتونیم بیایم بیرون ولی امیدوارم حداقل کرونا نگیریم بمیریم! در کل جای خوبیه نسبت به خیلی پادگانهای دیگه، ولی سعی کنید اگر اینجا افتادید گروهان یاسینی نیفتید، برید حیدری که هتل واقعیه! بازم اگه اومدم مرخصی براتون از خضرایی و یاسینی میگم.