• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

saman5530

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
از راهنمایید ممنون.
فقط ازکی برای گرفتن این مسئولیت ها تلاش کنیم؟ .... از کی مسئولیت میدن؟ .... از 2 یا بعد از مرخصی اجباری؟

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
نه دیگه! چه فکری کردید راجب اونجا!!!
فردا فقط جمعتون کنن و به کاراتون برسید کلیه خودش! برا اونا یه موفقیت محسوب میشه
از مرخصی که اومدید، بسته به حال فرمانده همون روز اول دوم میاد سر وقتتون و تقسیم وضایف میکنه

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام، امروز اول آبان. من ساعت 20 دقیقه به 6 میدون **** بودم. همون موقع در رو باز کردند و بچه‌ها رفتن داخل تا 10-15 دقیقه بچه‌ها رو به صف تو حیاط نشوندن. بعد بر حسب محل آموزش تفکیک کردن. تنها کاری که کردن هم این بود که برگه‌های سفید رو گرفتن و به جاش یک برگه نازک دادن که آدرس پادگان خضرایی روش بود، همین! تا قبل از 6:15 کار من که جزو سری اول بودم تموم شد. فردا ساعت 9 خضرایی می‌بینمتون. مدارک یادتون نره:
برگ آدرس که امروز دادن
برگ سبز
برگ واکسن
این سه تا رو خودشون گفتن حتما باید داشته باشین، ولی من که فروم رو می‌خوندم، به نظرم چندتا چیز دیگه هم همراهمون باشه بد نیست:
کپی شناسنامه و کارت ملی
خودکار و کاغذ
شماره حساب بانک سپه
مواد خوراکی چون ناهار نمی‌دن
مقداری پول برای آرم و....

سلام .پس همونه من که رسیدم وقتی اسم پادگان خضرایی رو خوند 7-8نفر بیشتر بلند نشدن .من دقیقا 20 دقیقه به 6 بیدار شدم اما دیدم هوا تاریکه خوابیدم 6 بیدار شدم تا برسم میدون **** 40 دقیقه طول کشید . که بعد از 5 دقیقه همون ستوانی که میگفت برگه آبی رو از تو کارتونش در بیارید :lol: ما رو هم صدا زد.
امروز که پایه نبودید . حداقل فردا پایه باشید دوره هم باشیم (دیر به دیر کامنت میدید )

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بچه ها روز اول خدمت رو بهتون تبریک میگم :D

تا ببینیم فردا چی پیش میاد
اگر مثل دوره قبل باشه شاید تا 11 به ما هم مرخصی بدن!

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
راستی دوستان بهتره سعی کنیم تو کدوم گروه بیفتیم ؟!
اولویت با کدومه

MJ R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون کسی نمیدونه برنامه چه جوریه؟ یعنی وسایل لازم نیست بیاریم با خودمون؟ امروز که نیاوردم ولی دیدم بعضی ها آورده بودن که بنده های خدا اشتباه کرده بودن...ولی اگه ما افتادیم اسلامشهر فردا میبرن اونجا لباس میدن ؟ کسی از پیشکسوتا میدونه یه توضیحی بده ممنون میشم

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
نظرات بین گرفتن یا نگرفتن مسئولیت متفاوته
اما من جزو موافقای گرفتن مسئولیتم
بهترین مسئولیت ها به ترتیب عبارتند از:
1-منشی فرمانده وظیفه ها (باس راهی به ساختمون 6طبقه پیدا کنید و این راه برای افراد عادی که هیچ پارتی ای ندارن ممکن نیست، پس خیلی بهش فک نکنین)
2-منشی فرمانده یگان ها (باس راهی به ساختمون CMT پیدا کنید، خیلی آسون نیست، خیلی هم سخت نیست، اما باید یکی اونجا از شما خوشش بیاد- در خودتون میبینید تستش کنید)
3-سوپروایزر CMT (بازم مثل بالاییه و با همون شرایط! اونی که بیشتر ازش خوششون بیاد میره جا شماره 2 نفر بعدی هم میشه شماره 3)
4-ارشد منشی های یگان خودتون (پارتی نقش اساسی داره، اما خوب کار کردن در صورتی که فرد پارتی داری نباشه جواب میده)
5-منشی یگان خودتون (قابل کسبه- ممکنه مثل من به خاطر پارتی بازی بیافتین بیرون، اما کم نیارین حله)
6-ارشد نظافت حمام (وقتی دارن انتخاب میکنن داوطلب بشید حله)
7-ارشد نظافت دستشویی(ایضا بالا)
8-ارشد پشت گردان(ایضا بالا)
9-ارشد آشپزخونه(ایضا بالا، فوق العادست- غیر از اینکه باس دیرتر از همه بخوابید و زودتر پاشید)
10-نفرات زیر دست ارشد آشپزخونه(همونی که بالا نوشتم، اما دیگ شستن و نظافت رو هم بهش اضافه کنید)
11-دژبان ها (تو هفته دوم یا سوم انتخاب میشن، اما باس به رفیقای خودتون گیر بدین! یا مردونگی میکنین و گیر نمیدین و خودتون توبیخ میشین! انتخاب با شماست)
تقریبا باقی مسئولیت ها به شرطی که من چیزی جا ننداخته باشم، صوریه و هیچ کمکی به شما در طول دوره آموزشی نمیکنه!!!!
از مزایای این مسئولیت ها، میشه به مرخصی 4شنبه ها، فرار از رژه، فرار از نماز جماعت و به طور کلی فرار از خر حمالی ها اشاره کرد!
بیشترین جای پیچ رو 1 تا 3 دارن؛ اما خوب به نسبت گرفتن این پست ها سخت تر هم هست و نیاز به پارتی یا اعتماد به نفس زیاد(در غیاب نفراتی که پارتی داشته باشن) داره
بعد از اون میرسه به شماره های 4و5و6و9و10 که غیر قابل دسترس نیستن؛ شاید سخت ترینشون همون شماره 4 باشه که به پارتی وصله
دیگه باقیشون فقط شاید براتون مرخصی 4شنبه بخرن و یه نماز نرفتن. همین و بس!
شماره های 1تا3 تو اردو هم میپیچونن و حال میکنن
انتخاب با شماست، اما اینکه همون انتخاب نصیبتون بشه یا نه، بسته به شانس و اقبالتون داره
شاد باشید

ممنون از توضیحات کاملت omidianno :)
خیلی جامع و مفید بود .
راستی یه سوال : من کارت سبزم رو گم کردم ولی ازش کپی دارم. واسه فردا کپی جواب میده یا باید حتما اصلش رو برم دوباره بگیرم ؟

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .پس همونه من که رسیدم وقتی اسم پادگان خضرایی رو خوند 7-8نفر بیشتر بلند نشدن .من دقیقا 20 دقیقه به 6 بیدار شدم اما دیدم هوا تاریکه خوابیدم 6 بیدار شدم تا برسم میدون **** 40 دقیقه طول کشید . که بعد از 5 دقیقه همون ستوانی که میگفت برگه آبی رو از تو کارتونش در بیارید :lol: ما رو هم صدا زد.
امروز که پایه نبودید . حداقل فردا پایه باشید دوره هم باشیم (دیر به دیر کامنت میدید )

منم پایه ام وای آخه چه جور میتونیم همدیگه رو پیدا کنیم ؟!

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه هم خدمتی ها
ما و چندتا از بچه های شهرستان امروز رفتیم و خودمونو معرفی کردیم ( من از کرج رفتم )
لیست چیزهایی که باید با خودتون ببرید :
1- برگ سبز 2- برگ سفید( المثنی هم قبوله و اگه کسی نیاره میفرستن از پلیس +10 بگیره ) 4- کپی کارت ملی 5-شماره حساب بانک سپه که باز کردن خودشون واسمون 6-برگه ی واکسن 7- خودکار ( خیلی امروز گیر خودکار بودیم)

لیست چیزایی که نباید ببرید :
1-ماشین ( سوییچ راه نمیدن و هیچی رو دِبان نگه نمیداره واستون و میگه به من ربطی نداره ببر بده به بقالی واست نگه داره.... این واسه خودم پیش اومد) 2- موبایل ( باز هم همونطور مثل سوییچه داستانش ) 3- فلش 4-همراه ( چون بنده ی خدا 3 4 ساعتی جلو در الاف میشه ) 5 - خلاصه سعی کنید سبک برید و یه مقدار پول فقط همرا داشته باشید چون باید آرم و علائم بخرید 2000 تومن

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
امروز ما افتادیم هاشمی نژاد و مسئول ما یه آقایی بود که یه کمی لحجه ترکی داشت و به نظر آدم باحالی میرسید
کاردانی ها رو از ما جدا کردن که 4 5 نفری میشدن و همین اول کار کلی از بندگان خدا کار کشیدن تو آفتاب
البته ما هم یه کم کار کردیم و این لباس ها و وسایل بچه های هم گروهی خودمونو ریختیم تو کیسه بردیم تو انبار
دوستان سعی کنید اکتیو بازی در نیارید چون ازتون کار میکشن ( ظرف شستن و .... ) همین اول کار
اول صف نباشید
اگه واسه تشکیل پرونده گفتن کی خظش خوبه دست بالا نبرید چون باید بمونید کارا رو کنید و آخر از همه برید سر زندگیتون
در ضمن نمک بیشتر = بیگاری بیشتر :دی

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن تا شنبه مرخصی میدن ( ساعت 6 صبح )
دوستان من دوتا سوال پیش اومد برام اگه فردا رفتین جوابشو واسه ما هم بیارید
1- شنبه با لباس فرم باید بریم پادگان یا لباس شخصی؟؟
2 - این نوار آبی که رو شلوار باید دوخته بشه دو طرف شلوار باید باشه یا فقط سمت چپ ؟؟ ( چون واسه ما سمت چپ رو نشون داد و طول اون نوار اندازه ی مال من نیست و واسه من خیلی بلندتره تقریبا دوبرابره )

ممنون

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
سوال :
من کارت سبزم رو گم کردم ولی ازش کپی دارم. واسه فردا کپی جواب میده یا باید حتما اصلش رو برم دوباره بگیرم ؟
کارت سبز رو که امروز گرفتن ازمون !! یعنی دوباره باید بریم پلیس +10 بگیریم ؟

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
سوال :
من کارت سبزم رو گم کردم ولی ازش کپی دارم. واسه فردا کپی جواب میده یا باید حتما اصلش رو برم دوباره بگیرم ؟
کارت سبز رو که امروز گرفتن ازمون !! یعنی دوباره باید بریم پلیس +10 بگیریم ؟
سلام
کپی رو نمیدونم ولی از پلیس +10 بگیر که مهر زنده داشته باشه

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کپی رو نمیدونم ولی از پلیس +10 بگیر که مهر زنده داشته باشه

ممنون .
چطور شد که امروز رفتید ؟ خوش بحالتون :)
فردا اگه دیرتر از ساعت 9 بریم چی میشه ؟ کسی از دوستان باتجربه اطلاع نداره ؟ مثلا ساعت 10.30 - 11 ؟

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون .
فردا اگه دیرتر از ساعت 9 بریم چی میشه ؟ کسی از دوستان باتجربه اطلاع نداره ؟ مثلا ساعت 10.30 - 11 ؟
سعی کن همون اول بری که زودتر ولتون کنن وگرنه معلوم نیست چه فیلمی بیان واستون

ehsan32909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
اول از همه فردا لازم نیست چیزی با خودتون ببرید هر چی سبک تر باشید بهتره فقط و فقط یه مقدار پول با خودتون ببرید تا یه چیزی بخورید و علایم بگیرید. لازم هم نیست کچل کنید. فردا کار همه نهایتا تا ساعت 3-4 تموم میشه و همه میرن خونه اعم از خضرایی و اسلام شهر. فردا تا ساعت 11 مدارک رو تحویل می گیرند و بعد میرید تقسیم میشید و لباس میگیرید و میرید خونه. تا شنبه هم مرخصی دارید چون ما 5 شنبه تقسیم داریم.(دوره قبلی ها هم از 6 ام دورشون شروع شد).
نکته : هر کی دیرتر بره احتمال 99 % مییفته اسلام شهر(تست شده) باید هم بگم که اسلام شهر از هر لحاظی بهتر از خضرایی هست شک نکنید، من خودم اسلام شهر افتادم.
- نوار آبی رو باید دو طرف شلوار بدوزید.
- به نظر من اگر مسئولیت نداشته باشید خیلی راحتتر هستید. ولی بازم اگر اسلام شهر افتادید برید آشپزخونه اولاش خیلی سخته باید زودتر از همه پاشید و دیرتر از همه بخوابید ولی بعد از هفته 2 از بین بچه ها کمکی براتون میفرستندولی از هفته 3-4 راه پیچ رو یاد میگیرید و می فهمید که بهترین جا برای پیچ توی اسلام شهر همین آشپزخونه هستش.
راستی اسلام شهر می تونید لباس شخصی ببرید و دم درب پادگان لباستون رو عوض کنید که این امتیاز رو خضرایی نداره.
بازم سوال بود در خدمتم

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
اول از همه فردا لازم نیست چیزی با خودتون ببرید هر چی سبک تر باشید بهتره فقط و فقط یه مقدار پول با خودتون ببرید تا یه چیزی بخورید و علایم بگیرید. لازم هم نیست کچل کنید. فردا کار همه نهایتا تا ساعت 3-4 تموم میشه و همه میرن خونه اعم از خضرایی و اسلام شهر. فردا تا ساعت 11 مدارک رو تحویل می گیرند و بعد میرید تقسیم میشید و لباس میگیرید و میرید خونه. تا شنبه هم مرخصی دارید چون ما 5 شنبه تقسیم داریم.(دوره قبلی ها هم از 6 ام دورشون شروع شد).
نکته : هر کی دیرتر بره احتمال 99 % مییفته اسلام شهر(تست شده) باید هم بگم که اسلام شهر از هر لحاظی بهتر از خضرایی هست شک نکنید، من خودم اسلام شهر افتادم.
- نوار آبی رو باید دو طرف شلوار بدوزید.
- به نظر من اگر مسئولیت نداشته باشید خیلی راحتتر هستید. ولی بازم اگر اسلام شهر افتادید برید آشپزخونه اولاش خیلی سخته باید زودتر از همه پاشید و دیرتر از همه بخوابید ولی بعد از هفته 2 از بین بچه ها کمکی براتون میفرستندولی از هفته 3-4 راه پیچ رو یاد میگیرید و می فهمید که بهترین جا برای پیچ توی اسلام شهر همین آشپزخونه هستش.
راستی اسلام شهر می تونید لباس شخصی ببرید و دم درب پادگان لباستون رو عوض کنید که این امتیاز رو خضرایی نداره.
بازم سوال بود در خدمتم

اسلام شهر چی چیش بهتره از نظر شما ؟
و اینکه چرا فکر میکنی اگه مسوولیتی نگیریم بهتره ؟
کیا اسلام شهر میوفتن ؟

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون .

آقا سعی کن دیر نری البته دیرترم بری اضافه خدمت نمی خوری :دی سعی کنید نه زود برید نه دیر سرساعت 9 برید تو

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام به دوستان
قابل توجه اعزامی های شهریور پایگاه دوم شکاری تبریز احتیاج به 40 نفر نیرو داره برای همین این دوره 40 نفر رو جذب خواهد کرد دوره قبل که ما بودیم 10 نفر از جمله بنده به تبریز اعزام شدیم.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
اسلام شهر چی چیش بهتره از نظر شما ؟
و اینکه چرا فکر میکنی اگه مسوولیتی نگیریم بهتره ؟
کیا اسلام شهر میوفتن ؟

اسلام شهر دوره سبک تره اما راهش دور تره من که تهرانم اما اگه اسلامشهر بودم داوطلب میشدم واسه اسلامشهر
من شنیدم خضرایی رژه و ... رو سفت و سخت میگیره .
به نظر خود من هر دو تا مرکز آموزش جا های خوبی به نسبت بقیه جاها هستند اما در کل سربازیه مهمانی که نیست بگیم اسلامشهر بیوفتین دیگه تمومه

بالا