• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام به همه هم دوره ایهای عزیز
امیرحسین هستم لیسانس عمران از تهران

تا الان داشتم تمام پستهایی که دوستان زحمت کشیده بودن رو میخوندم

راستی یه سوال بچه ها فردا 6 صبح با چه وضعی میاین؟!
منظورم موی سر!؟
گفتم از همین اول تابلو نباشیم من هنوز نزدم D:

امیدوارم دوره خوبی داشته باشیم همه دور هم
نه فردا که می رین سازمان **** وظیفه و نه پس فردا که می رین خضرایی نمی خواد موهاتون رو بزنید.

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به اعزامی‌های اول آبان. خوب پس فردا باید بریم میدون ****، امیدوارم دوران خوبی رو کنار هم داشته باشیم. الان داشتم تعداد اعزامی‌های اول آبان رو نگاه می‌کردم. 9 نفر تا حالا اینجا پست گذاشتن:
abooreihan
stratauren
amin_e_m
MJ R
m.ajid
exroxist
ali-ahmady
saman5530
daryush1366
اگر دوست دارین هر کسی بنویسه از کجاست که بیشتر با هم آشنا بشیم. من از جنت‌آباد میام.

من از سعادت اباد میام ....6 صبح میدون **** ....

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
نه فردا که می رین سازمان **** وظیفه و نه پس فردا که می رین خضرایی نمی خواد موهاتون رو بزنید.

ممنون مهرداد جان
انقدر جواب سوالات رو کامل داده بودین که من هر چی مسئله تو ذهنم بود حل شد :)

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به اعزامی‌های اول آبان. خوب پس فردا باید بریم میدون ****، امیدوارم دوران خوبی رو کنار هم داشته باشیم. الان داشتم تعداد اعزامی‌های اول آبان رو نگاه می‌کردم. 9 نفر تا حالا اینجا پست گذاشتن:
abooreihan
stratauren
amin_e_m
MJ R
m.ajid
exroxist
ali-ahmady
saman5530
daryush1366
اگر دوست دارین هر کسی بنویسه از کجاست که بیشتر با هم آشنا بشیم. من از جنت‌آباد میام.

سلام بچه ها
دوستان من پیشنهاد می دم فردا میدون **** همدیگرو ببینیم.
من از تهرانم .لیسانس

exroxist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . منم از بلوار لاله ام ( ستاری - جنت آباد ) .
فردا میدون **** دقیقا چه کاره ایم ؟
یعنی اسم میخونن یا خودمون باید بپریم جلو ؟ و مدارک چیا بیاریم ... میبینمتون

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز زیر برگه سفید نوشته که چی بیارید!(برگ واکسیناسیون و کپی شناسنامه و کپی کارت ملی و کارت بانک سپه ) خود برگه سفید رو هم یادتون نره بیارید.

اون برگه رو میگیرن یه برگه میدن که 9 صبح 2/8/90 بریم پادگان خضرایی واسه کارای اداری

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
فردا فقط برگ سفید رو ازتون میگیرن و یه برگه مسخره بهتون میدن که روش آدرس خضرایی ه
دوم هم که میرید خضرایی حتما کپی مدارک و شماره حساب همراتون باشه که دچار دردسر نشید
اگه هم میخواید جزو اسلامشهریا نشید تو هر قسمت سریع کارتون رو انجام بدید و دست دست نکنید که جاها سریع پر میشه

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
من اسمم علی ه و پزشک هستم از سردار جنگل( پونک)
فردا میبینمتون

stratauren

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، امروز اول آبان. من ساعت 20 دقیقه به 6 میدون **** بودم. همون موقع در رو باز کردند و بچه‌ها رفتن داخل تا 10-15 دقیقه بچه‌ها رو به صف تو حیاط نشوندن. بعد بر حسب محل آموزش تفکیک کردن. تنها کاری که کردن هم این بود که برگه‌های سفید رو گرفتن و به جاش یک برگه نازک دادن که آدرس پادگان خضرایی روش بود، همین! تا قبل از 6:15 کار من که جزو سری اول بودم تموم شد. فردا ساعت 9 خضرایی می‌بینمتون. مدارک یادتون نره:
برگ آدرس که امروز دادن
برگ سبز
برگ واکسن
این سه تا رو خودشون گفتن حتما باید داشته باشین، ولی من که فروم رو می‌خوندم، به نظرم چندتا چیز دیگه هم همراهمون باشه بد نیست:
کپی شناسنامه و کارت ملی
خودکار و کاغذ
شماره حساب بانک سپه
مواد خوراکی چون ناهار نمی‌دن
مقداری پول برای آرم و....

Black Senator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از کمک دوستان..کسی می دونه فردا بریم کی کارمون تمام میشه و کی بهمون می گن باید دوباره برگردیم؟ ممکنه تا شنبه مرخصی بدن؟
مرسی

exroxist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از کمک دوستان..کسی می دونه فردا بریم کی کارمون تمام میشه و کی بهمون می گن باید دوباره برگردیم؟ ممکنه تا شنبه مرخصی بدن؟
مرسی

تا اونجا که من در جریانم تا هفتم یا هشتم که احتمالا همون هفتم ( شنبه ) مرخصی اجباریه !

exroxist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اسمم علی ه و پزشک هستم از سردار جنگل( پونک)
فردا میبینمتون

دکتر هوای مارو داشته باش افتادیم زیر دستت ... :D
سردار جنگل و بیای ستاری بعد همت خونه ی ماست .. یکم بچه محلیم !

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام senator
احتمالا بر اساس چیزایی که بچه های فروم گفتن تا حدود 3-2 کارمون طول میکشه و امیدوارم که تا شنبه بهمون مرخصی بدن.

راستی چند تا سوال از بچه هایی که آموزشیشون تموم شد :
1- به نظرتون کدوم مسوولیت تو آموزشی از همه بهتره؟ اصلا مسوولیت بگیریم بهتره یا نگیریم ؟
2- من متاهل هستم و سعی دارم که بتونم بخاطر خانومم روزبرگ کنم خودمو . اگه کسی راهنمایی میتونه بکنه که چیکار کنم ممنون میشم. اینم ایمیل منه : [email protected]

abooreihan

Registered User
لایک‌ها
0
دکتر هوای مارو داشته باش افتادیم زیر دستت ... :D
سردار جنگل و بیای ستاری بعد همت خونه ی ماست .. یکم بچه محلیم !

ما کوچیکتیم exroxist
ایشالا بعدا بتونیم تنظیم کنیم با هم بریم و بیایم

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام senator
احتمالا بر اساس چیزایی که بچه های فروم گفتن تا حدود 3-2 کارمون طول میکشه و امیدوارم که تا شنبه بهمون مرخصی بدن.

راستی چند تا سوال از بچه هایی که آموزشیشون تموم شد :
1- به نظرتون کدوم مسوولیت تو آموزشی از همه بهتره؟ اصلا مسوولیت بگیریم بهتره یا نگیریم ؟
2- من متاهل هستم و سعی دارم که بتونم بخاطر خانومم روزبرگ کنم خودمو . اگه کسی راهنمایی میتونه بکنه که چیکار کنم ممنون میشم. اینم ایمیل منه : [email protected]

سلام خوبی علی جان ... من هم دنبال روز برگ شدن هستم چون متاهل هستم ... ولی مثل اینکه تو خضرایی این کارو نمیکنن .. بازم باید پیگیری کنیم ...

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
نظرات بین گرفتن یا نگرفتن مسئولیت متفاوته
اما من جزو موافقای گرفتن مسئولیتم
بهترین مسئولیت ها به ترتیب عبارتند از:
1-منشی فرمانده وظیفه ها (باس راهی به ساختمون 6طبقه پیدا کنید و این راه برای افراد عادی که هیچ پارتی ای ندارن ممکن نیست، پس خیلی بهش فک نکنین)
2-منشی فرمانده یگان ها (باس راهی به ساختمون CMT پیدا کنید، خیلی آسون نیست، خیلی هم سخت نیست، اما باید یکی اونجا از شما خوشش بیاد- در خودتون میبینید تستش کنید)
3-سوپروایزر CMT (بازم مثل بالاییه و با همون شرایط! اونی که بیشتر ازش خوششون بیاد میره جا شماره 2 نفر بعدی هم میشه شماره 3)
4-ارشد منشی های یگان خودتون (پارتی نقش اساسی داره، اما خوب کار کردن در صورتی که فرد پارتی داری نباشه جواب میده)
5-منشی یگان خودتون (قابل کسبه- ممکنه مثل من به خاطر پارتی بازی بیافتین بیرون، اما کم نیارین حله)
6-ارشد نظافت حمام (وقتی دارن انتخاب میکنن داوطلب بشید حله)
7-ارشد نظافت دستشویی(ایضا بالا)
8-ارشد پشت گردان(ایضا بالا)
9-ارشد آشپزخونه(ایضا بالا، فوق العادست- غیر از اینکه باس دیرتر از همه بخوابید و زودتر پاشید)
10-نفرات زیر دست ارشد آشپزخونه(همونی که بالا نوشتم، اما دیگ شستن و نظافت رو هم بهش اضافه کنید)
11-دژبان ها (تو هفته دوم یا سوم انتخاب میشن، اما باس به رفیقای خودتون گیر بدین! یا مردونگی میکنین و گیر نمیدین و خودتون توبیخ میشین! انتخاب با شماست)
تقریبا باقی مسئولیت ها به شرطی که من چیزی جا ننداخته باشم، صوریه و هیچ کمکی به شما در طول دوره آموزشی نمیکنه!!!!
از مزایای این مسئولیت ها، میشه به مرخصی 4شنبه ها، فرار از رژه، فرار از نماز جماعت و به طور کلی فرار از خر حمالی ها اشاره کرد!
بیشترین جای پیچ رو 1 تا 3 دارن؛ اما خوب به نسبت گرفتن این پست ها سخت تر هم هست و نیاز به پارتی یا اعتماد به نفس زیاد(در غیاب نفراتی که پارتی داشته باشن) داره
بعد از اون میرسه به شماره های 4و5و6و9و10 که غیر قابل دسترس نیستن؛ شاید سخت ترینشون همون شماره 4 باشه که به پارتی وصله
دیگه باقیشون فقط شاید براتون مرخصی 4شنبه بخرن و یه نماز نرفتن. همین و بس!
شماره های 1تا3 تو اردو هم میپیچونن و حال میکنن
انتخاب با شماست، اما اینکه همون انتخاب نصیبتون بشه یا نه، بسته به شانس و اقبالتون داره
شاد باشید

بالا