• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
آره سپهر جان، عملا 3هفته دیگه تا پایان دوره داریم
و من فقط به گذشتن این روزها فک میکنم؛ بینهایت کار برای انجام دادن دارم که رو زمین مونده
خوش به حالت که امریه ات درست شد، ما هم به انتظار تقسیم میشینیم تا ببینیم چی میشه
هرچی خدا بخواد، حتما خوبه

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان 1 سوالی داشتم من اعزام 1.8 هستم لیسانس ... متاهل ... معاف از رزم .....ساکن تهران
تو برگه سفید زده نیرو هوایی ارتش ولی نزده کدوم پادگان نوشته 6 صبح میدون **** باشم .... کسی می دونه چقدر امکان داره خضرایی باشم ؟
یا میفرستم شهرستان ؟

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
خب من دوباره برگشتم!
امروز گردان 1 با نصفی از گردان مستقر در اسلامشهر برنامه میدون تیر داشتیم. بقیه بچه های اسلامشهر و گردان 3 خضرایی هم فردا میرن. یه مقداری شانس به ما رو کرد که چهارشنبه رفتیم، چون بعدش 100 نفر از بچه های گردان 1، از جمله من مرخص شدیم. اما بچه های گردان 3 مجبورن بمونن، فردا هم که تا 3-4 درگیرند.
اردو هم که از بیست و دوم تا بیست و ششم کوشک نصرت هست. بچه هایی که اردو رفتن اگه یک مقدار راهنمایی کنند ممنون میشیم!

در مورد دوستی هم که تو که برگه سفیدشون زده نیرو هوایی ارتش، باید بگم که تنها پادگانی که برای نیروهوایی ارتش هست و دانشجو میگیره همین مجموعه خضرایی و تیپ حضرت امیر (اسلامشهر) هست.
ضمناً 80 درصد بچه ها معاف از رزمند که اینجا افتادن. امتیاز معاف از رزمی اینجا اصلاً به دردت نمیخوره.:D

دوست عزیز خضرایی برای مرخصی متاهل ها چطوری هست ؟ یکم راهنمایی کن ؟ همون روز که میگن ساعت 6 **** وظیفه باشم میبرنوم پادگان ؟ وسایلو کی همراه خودمون ببریم ؟
در کل یک امار بده

amin_e_m

Registered User
لایک‌ها
0
من درمورد خود خضرایی اطلاع دارم، ولی فکر میکنم تیپ حضرت امیر (اسلامشهر) هم کم و بیش همین وضعیت باشه.

متاهلها از چهارشنبه ها ساعت 5-5:30 بعدازظهر تا شنبه صبح ساعت 5:30 مرخصی میرند. نگهبانی آخر هفته هم بهشون نمیخوره. البته تو دوره ما متاهلها نگهبان آخر هفته نبودن. احتمالاً تو دوره شما هم به همین صورت خواهد بود.

در مورد راهنمایی و آمار و ... هم، حتماً همه صفحات و اطلاعاتی که تو این تاپیک نوشته رو مطالعه کن. جواب همه سوالاتت رو میگیری. اما به طور خلاصه، شما روزی که میری **** وظیفه فقط نیم ساعت کار داری، فرداش میری پادگان پذیرش میشی که این کار تا 2-3 بعدازظهر طول میکشه. اون روز هم لازم نیست وسیله ای با خودت ببری یا موهات رو بزنی. پذیرش که شدی پوتین و لباس و کوله انفرادیت رو تحویل میگیری، سه چهار روزی بهت مرخصی میدن که بری لباس اندازه کنی و وسایل مورد نیازت رو تهیه کنی و اینجور چیزا. روزی که باید برگردی پادگان، باید موی سرت نمره 4 باشه و وسایلت رو هم ببری.

یعنی امکان مارو بفرستم اسلام شهر یا نه ؟ او به چی بستگی داره ؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
خوب از قرار معلوم قضیه اردو جدیه و دوستان خواستن کمی راهنمائیشون کنم.

اول از همه باید بگم تو این فصل بزرگترین شکل ما یعنی گرمای هوا برای شما وجود نداره و این کلی از مشکلاتتونو حل میکنه.:D

یه سری وسایل هست که تو اردو خیلی به دردتون میخوره مثل:
- ظرف یه بار مصرف (ظرف بدون در بگیرید تا جای کمتری بگیره) + لیوان و قاشق یه بار مصرف
- یه بسته کیسه فریزر که هر وعده بکشید رو ظرف یه بار مصرف.اینجوری نیازی نیست کلی یه بار مصرف ببیرید.
- آبلیمو + شکر + خاک شیر.(اگه هوا گرم بشه به دردتون میخوره)
- خوراکیهای که خورد و له نشه.مثل رنگارنگ -بیسکوئیت کرمدار و ...
- چیزای ترش مثل آلو خشک - تمر هندی - لواشک که اوضاع مزاجیتونو ردیف کنه:lol:
- یه بسته آدامس تو گرمای هوا خیی کمک می کنه
- چراغ قوه
- قمقمه
- اسپری خوش بو کننده
- دستمال مرطوب
- یه ظرف کوچیک مایع صابون

فعلا همینا یادمه.چیزی یادم بیفته اضافه می کنم.

موفق باشید:)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ممنون اکتروس جان.
آقا یک سوال کلی،
کلاً خیلی سخته؟ ما رو خیلی از اردو میترسونن، ولی من فکر میکنم یه مقدار استرس بیخودی میدن!

بزرگترین سختیش گرمای هوا بود که فکر نکنم این دوره مشکل زیادی تو این زمینه داشته باشید.
نه بابا سخت کدومه.
بیشتر از قبل استراحت میکنید.کمتر کار می کنید.
علکی استرس میدن .زودتر از اون چیزی که فکر میکنی تموم میشه.

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0

اول از همه باید بگم تو این فصل بزرگترین شکل ما یعنی گرمای هوا برای شما وجود نداره و این کلی از مشکلاتتونو حل میکنه.:D

- ظرف یه بار مصرف (ظرف بدون در بگیرید تا جای کمتری بگیره) + لیوان و قاشق یه بار مصرف
- یه بسته کیسه فریزر که هر وعده بکشید رو ظرف یه بار مصرف.اینجوری نیازی نیست کلی یه بار مصرف ببیرید.
- چراغ قوه
- قمقمه
- اسپری خوش بو کننده
- دستمال مرطوب

والا ما هنوز به سری شایعاتی میشنویم مبنی بر کنسل شدن اردو
از اونجایی که ما 6ام دورمون شروع شده طبق قاعده باید 22ام تموم بشه، که فرماندهان عزیز تاریخ شروع اردو رو 22ام اعلام کردن!
از طرف دیگه ما میدون تیر رو هم جدا رفتیم که اینم باز عجیبه
پدر یکی از دوستان هم که سرهنگ بازنشسته هست با خود امیر صحبت کرده و امیر بهش گفته: "ما همه آموزش های لازم رو دادیم و کار ما تموم شده است! اردو هم فعلا قطعی نیست!"
از طرفی هم هوا یه مقداری رو به سرما رفته و مشکلات بودجه هم از یه طرف
حالا با این تفاسیر باید دید که چی میشه

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21

- چراغ قوه
- قمقمه
- اسپری خوش بو کننده
- دستمال مرطوب

قبل از اردو مرخصی میدن تا بتونیم این موارد رو تهیه کنیم یا از اول باید با خودمون ببریم؟
البته من **** هستم ولی اردو رو همه باید برن به هر شکل.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
والا ما هنوز به سری شایعاتی میشنویم مبنی بر کنسل شدن اردو
از اونجایی که ما 6ام دورمون شروع شده طبق قاعده باید 22ام تموم بشه، که فرماندهان عزیز تاریخ شروع اردو رو 22ام اعلام کردن!
از طرف دیگه ما میدون تیر رو هم جدا رفتیم که اینم باز عجیبه
پدر یکی از دوستان هم که سرهنگ بازنشسته هست با خود امیر صحبت کرده و امیر بهش گفته: "ما همه آموزش های لازم رو دادیم و کار ما تموم شده است! اردو هم فعلا قطعی نیست!"
از طرفی هم هوا یه مقداری رو به سرما رفته و مشکلات بودجه هم از یه طرف
حالا با این تفاسیر باید دید که چی میشه
اگه میدون تیر بردن احتمالش کمه ببرن اردو.
ما میدون تیرمون تو اردو بود.
پوستمون اون روز کنده شد.از 8 صبح تا 4 عصر زیر تیغ آفتاب بودیم.7-6 نفر افقی شدن :دی
برید از منشی های سرهنگ باباپور بپرسید.اگه بخان ببرن تا حالا باید نامه نگاریهاش تموم میشده.

قبل از اردو مرخصی میدن تا بتونیم این موارد رو تهیه کنیم یا از اول باید با خودمون ببریم؟
البته من **** هستم ولی اردو رو همه باید برن به هر شکل.

مگه میشه ندن.

MJ R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای عزیز. امروز برگه سفید من اومد در خونه. 1/8 اعزامم. کرکز فرماندهی هوایی شهید خضرایی. نمیدونم باید خوشحال باشم یا نه ؟ البته خدارو شکر که افتادم تهران. از هرکی هم پرسیدم نیگه جای بدی نیست...کسی اگه تجربه داره بگه چه جور حاییه؟ نوشته های اینجا رو که میخوندم دیدم بعضیا بعد آموزشی افتادن شهرستان!!! کسی اگه اطلاع داره وضعیت تقسیم بعد آموزشی چیه بهم بگه ممنون میشم

MJ R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اولش رفتم از پلیس +10 برگه سفیدمو گرفتن که اونجا زده بود نیروی هوایی ارتش ولی چند روز بعدش که برگه سفید اومد در خونه اون تو کامل زده بود : نیروی هوایی ارتش مرکز فرماندهی هوایی شهید خضرایی. اگه از پلیش + 10 گرفتی منتظر باش بیاد دم خونتون...اونجا کاملتر زده

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
سلام دوستای عزیز. امروز برگه سفید من اومد در خونه. 1/8 اعزامم. کرکز فرماندهی هوایی شهید خضرایی. نمیدونم باید خوشحال باشم یا نه ؟ البته خدارو شکر که افتادم تهران. از هرکی هم پرسیدم نیگه جای بدی نیست...کسی اگه تجربه داره بگه چه جور حاییه؟ نوشته های اینجا رو که میخوندم دیدم بعضیا بعد آموزشی افتادن شهرستان!!! کسی اگه اطلاع داره وضعیت تقسیم بعد آموزشی چیه بهم بگه ممنون میشم

والا من هم اولش افتادم نیروی هوایی ارتش گرچه بعدش نیروم رو عوض کردم به **** اما تو اون مدت یه پرس و جو هایی در مورد نیروی هوایی ارتش کردم. آموزشی که مهم نیست کجا باشی هر جا باشی بهت سخت میگذره و اذیت میشی. تو نیروی هوایی بعد از آموزشی بسته شانست و بند پ میتونی بیفتی خود تهران,اسلامشهر,همدان,بندرعباس, دزفول,مشهد و ...

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
دوستمون فرهاد میگه آموزشی هرجا بیافتین سخت میگذره، اما اینو مد نظر داشته باش که سختی هم درجاتی داره
خضرایی کمترین سختی رو بهتون وارد میکنه
راحت این چند هفته به اول ماه رو استراحت کن و آماده شو برای خدمت. با این دید برو که یه پروژه برداشتی و باید تمومش کنی! سخته، اما خوبه. بیشتر به مزیتاش فک کن تا مضراتش
من الان دو هفته مونده تا از اون خضرایی بیام بیرون. جایی که شما الن هستی، من دو ماه پیش بودم:)
بابت تقسیم هم :
پدر نظامی هستی؟
اگه آره تهران یا شهری که بخوای میندازنت
امریه میتونی جور کنی تو همین مدت؟
اگه آره که دیگه بیخیال تقسیم
گرفتاری خاصی داری؟(مثل بیماری پدر، سرپرست خانواده بودن و ...)
بازم شهری که بخوای میندازنت
از همه مهمتر:
پارتی داری؟
سر سیبیل امیر فرماندهی ناقاره بزن:))

کلا هم سخت نگیر، با روی باز این شتری که در خونتون خوابیده رو در آغوش بگیر
بازم مرخصی بدن میام سر میزنم، سوالی بود بگو جواب میدیم بهتون
شاد باشید

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به تمامی عزیزان مخصوصا دوستان هم دوره ای که اعزامی 1/8/90 هستند .
ضمن تشکر از تمامی دوستانی که این بستر مجازی را برای گفتگوی ما فراهم نمودند توفیق شما را از درگاه خداوند منان مسئلت می نماییم.
در صورت تمایل دوستانی که تاریخ اعزامشان 1/8/90 بوده می توانند از طریق پیغام رسان یاهو با بنده در تماس باشند.

[email protected]

exroxist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ... من هم اعزامی 1/8 به شهید خضرایی هستم .
ولی یک سوال :
احتمالا برگه سفیدم گم شده ! با این پرینتهای برگه سفیدی که پلیس + 10 میده میشه رفت واسه پذیرش یا حتما باید اصلا باشه ؟
اگه حتما باید اصلش باشه چه کار کنم من ؟!

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام به همه ... من هم اعزامی 1/8 به شهید خضرایی هستم .
ولی یک سوال :
احتمالا برگه سفیدم گم شده ! با این پرینتهای برگه سفیدی که پلیس + 10 میده میشه رفت واسه پذیرش یا حتما باید اصلا باشه ؟
اگه حتما باید اصلش باشه چه کار کنم من ؟!

خیر هیچ فرقی نداره.

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
علی هستم از کرج
یکم آبان - شهید خضرایی

Last edited:
بالا