• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
قفل آویز برای کوله انفرادیه، 808 برای کمد

masoud843

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان بنده طی 2ماه خدمتم در پادگان شهید خضرایی تجربیاتی بدست اوردم که شاید گفتنش خالی از لطف نباشه
اول اینکه خودتون رو اصلا تو سربازی تابلو نکنید با ارشدهاتون رفیق شید و بدونید هیچ قدرتی ندارن همه تهدیدهای خشمگینانشون خیلی تو خالی تر از اونیکه فکر میکنید از این که اسمتون رو بنویسن یا هر چی ترسی نداشته باشید مخصوصا توسط هنر آموزها چون هیچکاره هستن نگهبانهای پنجشنبه جمعه اکثرا تاخیریها و غیبت دارها هاستن از اینکه بترسونن نگهبان آخر هفته میشید نترسید تازه اونم فرمانده تعیین میکنه سعی کنید تا میتونید با فرماندتون رفیق شید تا بژور مرخصی بگیرید تنها تنبیهی که هنر آموزها میتونن بکنن اینه یه بشین پاشو یه شنا بدن شما هم یه علت پزشکی مثل کتف درد بیارید بپیچید مطمئن باشد هیچ کاریتون نمیتونن بکنن فقط یه ذره میترسوننتون همین تو آموزشی بازداشت ندارید اضافه خدمت ندارین چون هنوز تحت آموزشید
1-راههای اومدن از پادگان بیرون :
1- برید مخ فرماندهتون رو بزنید با شیرین زبونی الکی فرماندهتون رو نخواهید تحت قشار بزارید اینجا تنها ابزار دلایل قانع کننده و چرب زبونی هست از بر خورد با فرماندهتون هیچ ابایی نداشته باشید
2- مراجعه به بهداری و ایراد یک مریضی مثل ضعف بینایی که در بیمارستان قابل درمان باشد نه بهداری بعد سوار اتوبستون میکنن میرید بیمارستان بعثت ار اونجا هم احتمالا میگن دیر اومدید پزیرش نمیشید میوفته برا روز بعد و این روند ادامه داره و شما میتونید هر روز تا ساعت 7 بعد از ظهر برید خونتون استراحت کنید
3- رفاقت با دژبانها اونا میتونن بفرستنتون برید بیرون بیاید حالشو ببرید
2: راههای سیگار اوردن داخل : رفاقت با دژبانها خرید از سرباز صفرها گذاشتن تو پوتین جوری که تابلو نباشه
3: جاهایی که سیگار میشه کشید : کنار ایستگاه هواشناسی نزدیکی گردان بابایی پشت بوفه پامچال کنار منبعها
4: راههای پیچوندن رژه و نماز :
1 خیلی سادس مثلا برید تو یه جا مثل گردان بغلی وایسید تا گردان خودتون بره اونا که رفتن برید تو گردان خودتون راحت تو آسایگاه استراحت کنید مطمئن باشید کسی مزاحمت خاصی براتون درست نمیکنه چون ارشدها بچه ها رو میبرن نماز کسی تو یگان نیست یا بوفه حفاطت خیلی جای عالی برا پیچوندن هست فقط یادتون باشه آموزشی یه مقدار نترس باشیدچون اکثرا با تهدیدهای ارشدها همه قالب تهی میکنن اگه شما عضو اون دسته نباشید بردیید راستی یه مطلبو یادم رفت بگم همه تلاشتون رو برا منشی شدن یا رفتن تو آشپزخونه بکنید امیدوارم بکارتون بیاد دوستان آگه سواله یگه ای داشتید در خدمتیم خدانگهدار

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
مهرداد چندتا دوستای من که با هم همدان افتادیم پلیس هوایی شدن
الان هیچ ایده ای ندارن که کارشون چیه و خیلی نگرانن
بی زحمت یه توضیحی بده که کلا کارشون چیه و سختیها و راحتی هاش چیه
ممنون

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
مهرداد خبری از توضیحات اضافیت نیومد چرا؟:(
من فردا باس برم و هنوز هیچ اطلاعی ازینکه کی برم و چجوری برم ندارم
یه حالی به ما بده و دیتا بریز بیرون! خدا خیرت بده
چیا لازم داریم ببریم؟ دیر بریم چی میشه؟

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان گه کسی همدان افتاده خبر بده من اون جا بودم زمستان سختی در پیش دارید خیلی سرده از شهرم دوره از نظر موقعیت مکانی جز بدترین پایگاه هاست دسترسی به همدان 70 کیلومتر سرد ترین شهر سال سال در89 :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: پلیس هوایی همان دژبان است جلوی در وای میستن

Last edited:

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان گه کسی همدان افتاده خبر بده من اون جا بودم زمستان سختی در پیش دارید خیلی سرده از شهرم دوره از نظر موقعیت مکانی جز بدترین پایگاه هاست دسترسی به همدان 70 کیلومتر سرد ترین شهر سال سال در89 :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: پلیس هوایی همان دژبان است جلوی در وای میستن

من هستم :D
امشب هم عازمم

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد از اونجایی که قراره امشب بیای سوال جواب بدی اینارم جواب بده :D
ببین همون روز اول که میرسیم اونجا وسیله مسیله داریم چی میشه؟ اول اسکان میدن یا مستقیم باید بریم معرفی کنیم خودمونو؟
بعد لپتاپ و بقیه وسایل برقی که همرامونه چی میشه؟ کجا باید بذاریم؟
کلا یه سری توضیحات روز اولی بده
مرسی

معذرت می خوام

اینترنتم دچار اشکال شده بود.

پایگاه همدان تا اونجایی که من می دونم از شهر دوره و چندین کیلومتر فاصله. زمستان فوق العاده سرد و بسیار سخت داره. لباس پشم و ضخیم و پتو با خودتون ببرید. هفته آینده تا 6 درجه زیر صفر هم هوا سرد می شه.

به دلیلی بد آب و هوایی هر کس می افته اونجا 1 ماه کسری داره و از خدمت 1 ماه کم می شه.

قاعدتا به محض ورود در اونجا و انجام کارهای اداری اسکانتون می دن. باید اون برگه رو که دست سر گروه هست به شعبه افراد بدین و تشکیل پرونده بدید و کارهای اداری ش رو انجام بدین.

موبایل هم ببرین.

ما که روز اول رفتیم با هم بودیم رفتیم شعبه افراد که کارهای اداری توش انجام می شه. اونجا برگه رو تحویل دادیم و فرم به ما دادن که مشخصات فردی و شماره حساب رو وارد کنی بعد فرم مربوط به عقیدتی سیاسی و چندتا امضا بود که باید می رفتیم از قسمت های مختلف می گرفتیم. کار مون روز اول کامل انجام نشد و به روزهای بعد موکول شد بعدش ظهر اون روز ما رو بردن هتل اچ خود پایگاه و تا الان همین جا مستقر هستیم و خواهیم بود.

حداقل یک هفته طول می کشه تا به سر قسمت مربوطه برین و کارتون رو شروع کنید همون روز اول نمی برن.

در مواقعی که کار ندارین و آزاد هستین می تونین از پایگاه خارج بشین با لباس شخصی بدون هیچ سوال و جواب.

لباس شخصی و راحتی کفش راحت فراموش نشه. می خواین زندگی کنین اونجا.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد چندتا دوستای من که با هم همدان افتادیم پلیس هوایی شدن
الان هیچ ایده ای ندارن که کارشون چیه و خیلی نگرانن
بی زحمت یه توضیحی بده که کلا کارشون چیه و سختیها و راحتی هاش چیه
ممنون

پلیس هوایی توی همدان بسیار آسمون تر از تبریز هست.

دژبان روزهای اول شاید سخت و طاقت فرسا باشه ولی به تدریج عادت می شه.

اینجا پلیس هوایی به این صورته که 8 ساعت پست می دی و 24 ساعت استراحت می کنی ولی همدان گویا بهتر از این هست.

پلیس هوایی از رژه شنبه ها و پنجشنبه ها که صبحگاه هست معافه. اما روز تعطیل نداره یعنی تعطیلات رسمی که اداری ها تعطیل هستن دژبان باید بره پست بده.

دژبان کارش کنترل عبور و مرور افراد، ماشین ها، وسایل و هر چیز دیگه ای هست.

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
داش مهرداد برا مایی که افتادیم بوشهر نصیحتی چیزی نداری؟
یه چیزی بگو منم راهنمایی شده برم:)
منم فردا 6 صب عازمم
لپ تاپ و اینجور چیزا میشه ببریم؟ یا گیر میدن؟ محل اسکانمون چندنفره است؟ سر و صاحاب داره؟ حریم شخصی و وسایل شخصی معنی داره اونجا؟
راستی! اختلاف ساعت بوشهر و تهران چقدره؟:lol:

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
راستی مهرداد
این طرح آمایش سرزمین چیه؟ میگن راه دور باشی بعد 6 ماه میای شهرت! خبر داری؟

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
داش مهرداد برا مایی که افتادیم بوشهر نصیحتی چیزی نداری؟
یه چیزی بگو منم راهنمایی شده برم:)
منم فردا 6 صب عازمم
لپ تاپ و اینجور چیزا میشه ببریم؟ یا گیر میدن؟ محل اسکانمون چندنفره است؟ سر و صاحاب داره؟ حریم شخصی و وسایل شخصی معنی داره اونجا؟
راستی! اختلاف ساعت بوشهر و تهران چقدره؟:lol:

دیر داری میری چقد
من 0:45 حرکت دارم :D
من آماری که از همدان گرفتم اینه که چون ما اونجا هویتی نداریم روز اول دژبان گیر اساسیه
حتی موبایل رو دیده شده که نذارن ببری تو!
واسه همین لپتاپ اینارو من میذارم موقعی که کارت شناسایی داریم و دژبان کاریمون نداره میبرم

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
با هواپیما میرم
حال 19 ساعت نشستن اونم تو اتوبوس رو ندارم
(البته این روزا کلا حال ندارم:( )

exroxist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
1 . آقا ما تو این دو هفته ای که آموزشی خضرایی بودیم اصلا وقت استراحت نداریم . یعنی از 4 صبح تا 9 شب همش برنامه داریم . با گذشت زمان بهتر میشه یا نه ؟
2 . میان دوره میدن بهمون یا نه ؟
3 . تهران چه ارگان هایی برای تقسیم نیرو هوایی داره ؟

exroxist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از مهرآباد چیزی میدونه ؟ فقط پلیس هوایی و دژبان میگیره یا لیسانس وظیفه واسه کارای اداری هم پذیرش داره ؟
ساعت کاری تو یگان ها از چند تا چنده واسه لیسانس وظفه ها به بالا ؟ مثلا تو خوده خضرایی یا تو اوج ؟

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
مهرداد كي ها مياي خونه ؟ يه زنگ نميزني به ما
بابا اسال و رضايي و فريدون و اينا همشون ميان خونه فورا به من ميزنگن تو چه بچه اي هستي بابا
حداقل بيا چت
راستي عيدت مبارك عيدي نميخواي بچه ؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام به همه
1 . آقا ما تو این دو هفته ای که آموزشی خضرایی بودیم اصلا وقت استراحت نداریم . یعنی از 4 صبح تا 9 شب همش برنامه داریم . با گذشت زمان بهتر میشه یا نه ؟
2 . میان دوره میدن بهمون یا نه ؟
3 . تهران چه ارگان هایی برای تقسیم نیرو هوایی داره ؟

طبق برنامه سین کارهای روزانه انجام می شه.

یعنی 1 ساعت هم استراحت نمی کنین؟

میان دوره ندارید و نمی دن.

تهران ارگان هایی مثل:
خضرایی، قصر فیروزه، اوج،مهرآباد، ستاد مشترک تو حشمتیه، تو پیروزی هم هست.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
کسی از مهرآباد چیزی میدونه ؟ فقط پلیس هوایی و دژبان میگیره یا لیسانس وظیفه واسه کارای اداری هم پذیرش داره ؟
ساعت کاری تو یگان ها از چند تا چنده واسه لیسانس وظفه ها به بالا ؟ مثلا تو خوده خضرایی یا تو اوج ؟

من درمورد مهر آباد نمی دونم .

ساعت کاری بخش اداری از 7 صبح تا 2 بعد از ظهره.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد كي ها مياي خونه ؟ يه زنگ نميزني به ما
بابا اسال و رضايي و فريدون و اينا همشون ميان خونه فورا به من ميزنگن تو چه بچه اي هستي بابا
حداقل بيا چت
راستي عيدت مبارك عيدي نميخواي بچه ؟

خونه چیه؟
من تبریزم چطور بیام خونه.
قرار اگه بشه 30 ام بیام مرخصی.

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عزیزان من 10/1 اعزامم شهید خضرایی هم معاف از رزم هستم (آسم دارم) و هم متاهل هستم.
اوضاع چطوریه اونجا با این شرایط؟ دوره کد با وجود این که لیسانس مدیریت صنعتی هستم و متاهل تهران میفتم؟ (البته کلی مدارک حسابداری اینا هم دارم)

بالا