آره امیدوارم آموزشی راحت تموم بشه تو تقسیم هم هرکسی اونجایی که دوس داره بیوفته...
راستی آقا از بچه های تهران لطفا راهنمایی کنید از ترمینال بیحقی برم حضرایی نزدیک تره یا یا آزادی؟
راستی (sarbaaaa) از کدوم شهری؟
سلام دوست عزیز بهت توصیه میکنم یه بار از اول کل نوشته های این انجمن رو مرور کن خیلی مفیده و پاسخ خیلی از جواب هات هم میرسی...با سلام من اعزامم تایخ 1390/10/1 هست و از شانسم تو خضایی هستم چند تا سوال داشتم از ااتید لطفا جوابم رو بدید
من شامل غیبت هستم ولی عفو خورده ولی تو برگه سبز وسفیدم غیبت دارم
در ضمن من فوق دیپلم آزمایشگاهی پزشکی هستم و تک پسرم بعد از خدمت احتمال داره تهران بیفتم
و ایا تو خضایی یا اسلامشهر پنجشنبه و جمعه تعطیلیم
روز اول میشه زنگ زد
میگن درجه سربازها رو کم کردن ؟ کسی خبر داره ؟
الان با لیسانس برق بریم چی میشه ؟ گروهبان 3 میدن ؟
من بچه جاجرودم داداش.
دوست عزیز شمام که فوق دیپلمی اسلامشهری میگن تا 4/5 روز اول نمیزارن زنگ بزنیم .5شنبه ظهر تا جمعه ولیم کجا بریم ولی
بله کم کردن.
درجه های فعلی ارتش :
فوق لیسانس : ستوان 2
لیسانس : ستوان 3
فوق دیپلم : گروهبان 1
چاکرم داداششششششداداشSarbazzzzaaa چاکرتم هستیم خودم در خدمتتم
در ضمن دوست دارم همدیگرو بیشتر بشناسیم
من امیرم هستم اهل تهران 27 سالمه رشته فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی محل تحصیلم مرند هست
لطفا بچه های اعزام 10/1 پادگان خضایی خودشون رو معرفی کنند تاهمدیگرو بشناسیم واحساس غربت کمتری بکنیم
در ضمن لطفا در باره پست 556 من بیشتر توضیح بدین مخصوصا مهردداد عزیز
من از این به بعد هر روز میام تو انجمن
امیر جان اگه تو مرند درس خونده باشی حتما تبریز هم اومدی من رامین 23 ساله کاردانی کامپیوتر از تبریزداداشSarbazzzzaaa چاکرتم هستیم خودم در خدمتتم
در ضمن دوست دارم همدیگرو بیشتر بشناسیم
من امیرم هستم اهل تهران 27 سالمه رشته فوق دیپلم علوم ازمایشگاهی محل تحصیلم مرند هست
لطفا بچه های اعزام 10/1 پادگان خضایی خودشون رو معرفی کنند تاهمدیگرو بشناسیم واحساس غربت کمتری بکنیم
د
بله تبریز خیلی اومدم نیم ساعت فاصله داشتیمامیر جان اگه تو مرند درس خونده باشی حتما تبریز هم اومدی من رامین 23 ساله کاردانی کامپیوتر از تبریز
اقا مهرداد نیست که جواب سوال هامون رو بده
کاش ایشون بهانجمن یه سری بزنن:blush:
اسمش پایگاه شکاری دوم تبریز هست تو تقسیم احتمال داره اونجا هم باشه... خدا کنه باشهمییومدیم میدان اذربیجان که به بزرگی میدون ازادی هست بعد از اونجا میرفتیم مرکز هر تو همون میدوناذربایجان همیه پایگا هوائی هست اسمش رونمیدونم
ا )
اگه تو قسمت اداری باشیم از صبح تا ظهر هستش؟ و روز های تعطیل هم نمیریم ؟
راستی آقا شرمنده من اینقدر سوال میکنم
من خضرایی از ترمینال بیحقی برم راحت تره یا از آزادی
با سلام من اعزامم تایخ 1390/10/1 هست و از شانسم تو خضایی هستم چند تا سوال داشتم از ااتید لطفا جوابم رو بدید
من شامل غیبت هستم ولی عفو خورده ولی تو برگه سبز وسفیدم غیبت دارم
در ضمن من فوق دیپلم آزمایشگاهی پزشکی هستم و تک پسرم بعد از خدمت احتمال داره تهران بیفتم
و ایا تو خضایی یا اسلامشهر پنجشنبه و جمعه تعطیلیم
روز اول میشه زنگ زد
میگن درجه سربازها رو کم کردن ؟ کسی خبر داره ؟
الان با لیسانس برق بریم چی میشه ؟ گروهبان 3 میدن ؟