• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
جدا زندگي ميكنين ... تو سربازي نت و موبايلو همه امكانات رفاهي ... خوش باشين دوستان

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه غیبت من شامل عفو شده ولی تو برگ سبزم غیبت قید شده باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی جواب دادین اما اگه بگن 4شنبه که مسخرس چون 5 شنبه جمعه تعطیل می کنن نه؟

ببین هرچقدر بخوای منطقی به کارای اینا نگاه کنی کمتر نتیجه میگیری :D
ما دوره قبل که دوم لباسارو تحویل گرفتیم همه بچه های اینجا متفق القول میگفتن که به ما تا 12ام مرخصی میدن
چون دوره قبل از ما تا 11ام مرخصی داشتن، و اگه به ما تا 12ام مرخصی میدادن ماه رمضون تموم میشد و تعطیلی های عید فطر هم رد میشد
ولی خب به ما گفتن 6ام بیاید! چیزی که هیچکی فکرشو نمیکرد
منظور اینه که کار اینا حساب کتاب نداره، ولی خب هیچوقت هم نگفتن فردای روزی که لباس گرفتید بیاید، حداقل یه 2-3 روزی باید مرخصی بدن
امیدوارم که تا شنبه هفته بعدش بدن بهتون

arshia0261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان
من اعزامی 90/8/1 هستم و امروز در حالی دارم این پست رو می ذارم که هفته بعد، آخرین هفته از آموزشی ماست.
منم شهید خضرایی افتادم ولی مارو بردن گردان 2 یعنی گردان شهید دستغیب،گروهان شهید اردستانی،پادگان حضرت امیر(ع)،واقع در اسلامشهر (احمد آباد مستوفی)

باور نمیکنید چه آموزشی راحتی داریم.یعنی باور نمی کنید.

البته خدا کنه شانس باهاتون یاری بکنه و ی دفعه پیچ رو سفت نکنند.مخصوصآ واسه اعزامی های 90/10/1
دوره ما دوره غدیر نامگذاری شده بود.انقدر این دوره ای ها خوش شانس بودند که صدای خود سرهنگ ها و اراشد هم درومده که چرا این دوره این طوری شده.
می خوام خیلی راحت بهتون بگم که ماهایی که توی اسلامشهر داریم دوره آموزشی رو طی می کنیم به هیچ عنوان معنای خدمت رو فعلآ نفهمیدیم.
خدارا روزی صد بار شکر می کنیم که شهید خضرایی_میدان امام حسین نموندیم و اومدیم اینجا
خداراشکر فرمانده دوره قبل هم که درینکوند بوده از اینجا رفته و الان ی عزیزی هست به اسم هادی عباس زاده ...
الانم توی مرخصی هستیم؛از یکشنبه عصر مرخص شدیم و خدارا شکر امیر آقایی هم کل شهید خضرایی رو تا شنبه تعطیل کرد.یکشنبه 20 آذر هم اردو داریم تا 25 آذر
اطلاعات راجب به بیشتر چیزها دارم . میتونم اگه دوستان خواستند تجربیات و اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه دوستان
من اعزامی 90/8/1 هستم و امروز در حالی دارم این پست رو می ذارم که هفته بعد، آخرین هفته از آموزشی ماست.
منم شهید خضرایی افتادم ولی مارو بردن گردان 2 یعنی گردان شهید دستغیب،گروهان شهید اردستانی،پادگان حضرت امیر(ع)،واقع در اسلامشهر (احمد آباد مستوفی)

البته خدا کنه شانس باهاتون یاری بکنه و ی دفعه پیچ رو سفت نکنند.مخصوصآ واسه اعزامی های 90/10/1

دوره ما دوره غدیر نامگذاری شده بود.انقدر این دوره ای ها خوش شانس بودند که صدای خود سرهنگ ها و اراشد هم درومده که چرا این دوره این طوری شده.
می خوام خیلی راحت بهتون بگم که ماهایی که توی اسلامشهر داریم دوره آموزشی رو طی می کنیم به هیچ عنوان معنای خدمت رو فعلآ نفهمیدیم.
خدارا روزی صد بار شکر می کنیم که شهید خضرایی_میدان امام حسین نموندیم و اومدیم اینجا
خداراشکر فرمانده دوره قبل هم که درینکوند بوده از اینجا رفته و الان ی عزیزی هست به اسم هادی عباس زاده ...
الانم توی مرخصی هستیم؛از یکشنبه عصر مرخص شدیم و خدارا شکر امیر آقایی هم کل شهید خضرایی رو تا شنبه تعطیل کرد.یکشنبه 20 آذر هم اردو داریم تا 25 آذر
اطلاعات راجب به بیشتر چیزها دارم . میتونم اگه دوستان خواستند تجربیات و اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم.
دوست عزیزم خوشحال هستم که اموزشیتون راحت سپری شد میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟
راستی میگن لباسای نیروی هوایی عوض شده آیا این صحت داره؟
و اینکه چه چیزهایی رو نمیزارن ببریم داخل از خوراک گرفته تا وسایل بهداشتی مثل خمیر ریش زیر بغل و ... ممنون از راهنمایتون

seeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من اعزامم یک دیماه است و معاف از رزم
قصد دارم که دوباره برای معافیت اقدام کنم، نحوه اقدام کردن برای معافیت چگونه است؟

-- باید منتظر بمانیم تا بیایند و بگویند: "چه کسی مشکل داره؟" تا ما هم اعلام کنیم. (چند روز بعد از آموزشی اعلام میکنند؟)
-- یا اینکه از روز اول خودمون میتونیم اقدام کنیم؟

اگه به نحوی بتونیم که از رژه شانه خالی کنیم، موقعی که دیگران رژه میروند، ما باید چکار کنیم؟ بقیه بچه ها رو نیگاه میکنیم!!!

سوال دیگر مربوط به بعد از تقسیم:
-- پلیس هوائی پُست هم میدهد؟
-- معاف از رزم بودن تاثیری در اداری بودن یا پلیس بودن داره؟
با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستانی که تجریباتشون رو در اختیار ما گذاشتند.:)

arshia0261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیزم خوشحال هستم که اموزشیتون راحت سپری شد میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟
راستی میگن لباسای نیروی هوایی عوض شده آیا این صحت داره؟
و اینکه چه چیزهایی رو نمیزارن ببریم داخل از خوراک گرفته تا وسایل بهداشتی مثل خمیر ریش زیر بغل و ... ممنون از راهنمایتون

از روز اعزام میگم.من از کرج اعزام شدم.
صبح ساعت 6:30 از خونه با پدرم زدیم بیرون... ی 5 دقیقه بعدش اونجا بودیم.همه جلوی
در ایستاده بودند.سربازا رفتند داخل محوطه مربوطه و همراهان بیرون منتظر شدند.گفتند
توی چند ردیف پشت سر هم بشینید و برگه آبی هم دستتون باشه.(برگه اعزام)
اسم مراکز آموزشی رو خوندند... دومین مرکز آموزشی که خوند شهید خضرایی بود.

رفتیم و حضور و غیاب کردند و گفتند تا قبل 11 باید پادگان مربوطه باشید.

ی بحثی که بود سر بردن یا نبردن ساک و وسایل بود. من می دونستم که روز اول نگهمون نمیدارن و واسه درست کردن لباس ها

ی چند روزی فرصت میدن.خیلی ها هم می گفتند که معلوم نیست و وسایلت رو ببر که اگر نگهت داشتن اذیت نشی ی وقت...

من سرانجام تصمیم گرفتم ی چند تا وسیله با مدارک رو توی کوله پشتی کوچکم بذارم و ساکم رو نبرم.

به هر صورت ما با مترو رفتیم و توی راهم با جند تا سرباز دیگه ای که صبحش دیده
بودمشون آشنا شدم و همگی با هم رفتیم به سمت پادگان.ساعت نزدیک 10 بود که
رسیده بودیم.رفتیم داخل و بعد چک آپ کردن وسایلمون به خطمون کردند تا ی سری فرم رو پر کنیم تا به اصطلاح پذیرش بشیم.

فرم پر شده رو به اضافه مدارک مورد نیاز تحویل دادیم تا اینکه دوباره به خط شدیم و رفتیم
تو خود پادگان ... شانس ما لباس آماده نداشتند و سهمیه ها رو بسته بندی شده آوردند تا ما خودمون اونا رو جدا کنیم.
خلاصه ی چند ساعتی مشغول به این خدمت مقدس بودیم:D که بعد تمام شدنش دوباره ی سری دیگه بسته آوردند که اون هارو هم ردیف کنیم.:eek:
از ی ساعت مونده به ظهر بچه ها نهار نهار کردند که شما اگر ی تکه کف دست نون خشکی دیدین که به ما داده باشن ما هم دیدیم.

نهار اون روز قرمه سبزی بود و سربازای خود پادگان با دیگ های غذا جلوی ما گرسنگان

بینوا رژه میرفتند و ما فقط ملتمسانه نگاهشون می کردیم.حالا خوبه اون روز ی بازرس
هم اومده بود که از مسئول اونجا پرسید که واسه اینا نهار چی تدارک دیدین که تا ظهر کارشون طول کشیده.

بعد از تموم شدن سهمیه بندی کردن لباس ها گفتیم که دیگه الانه که لباس هامون رو

بهمون بدن تا بریم خونمون دیگه.ما همچنان منتظر این بودیم که ی کسی دلش بسوزه
که به ما نهار بده ولی درست تو همین حین که تو این افکار بودیم ناگهان ما رو بردند ی

جای دیگه که دوباره بهمون ی فرم دادند و گفتند پر کنید.ما همچنان گرسنه و چشم انتظار

تکه نانی بودیم که گفتند یا علی کنید بیاین اینجا رو تمیز کنید (ی جایی که چند تا اتاق

داشت که انگاری اونجا بمب خورده بود و چند سال بود دست نخورده بود؛یعنی فکر کنم
اوضاع خرمشهر بعد از جنگ انقدر وخیم نبود که اینجا داغون بود)
من که از زیرش در رفتم و انجام ندادم.اونم به این شکل که به بهانه اینکه ی شلنگی که
اونجا بود رو ببرم تحویل گردان هاشمی نژاد بدم):D

خلاصه بعدش دوباره مارو به خط کردند که گفتیم شاید میخوان اینبار بهمون نهار بدن که دیدیم

سرکار استوار غلام پور اومد و شروع کرد به سخنرانی کردن و گفتن اینکه شما از الان دیگه سرباز به

حساب میاین و باید این جوری باشید و اون جوری باشید.بعدم گفت که آرم و علائم رو
کجاهای لباساتون باید بزنید و خلاصه با دادن برگه های مرخصی رهامون کردند تا شنبه
هفته بعد ...توی برگه مرخصی زدند گردان 2 یعنی اینکه می برمون اسلامشهر...
ی سری آرم و علائم هم به قیمت 2000 تومان بهمون دادن که باید رو لباسامون می زدیم.

من به غیر از اورکتم هیچیم اندازه نبود.یعنی نه کلاهم نه کمرم نه لباس هام.پوتینم هم
سنگین بود که اونم 10 تومن سر دادم عوضش کردم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستان امشب بازم میام براتون از همه چی میگم.الان باید جایی برم.

arshia0261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من اعزامم یک دیماه است و معاف از رزم
قصد دارم که دوباره برای معافیت اقدام کنم، نحوه اقدام کردن برای معافیت چگونه است؟

-- باید منتظر بمانیم تا بیایند و بگویند: "چه کسی مشکل داره؟" تا ما هم اعلام کنیم. (چند روز بعد از آموزشی اعلام میکنند؟)
-- یا اینکه از روز اول خودمون میتونیم اقدام کنیم؟

اگه به نحوی بتونیم که از رژه شانه خالی کنیم، موقعی که دیگران رژه میروند، ما باید چکار کنیم؟ بقیه بچه ها رو نیگاه میکنیم!!!

سوال دیگر مربوط به بعد از تقسیم:
-- پلیس هوائی پُست هم میدهد؟
-- معاف از رزم بودن تاثیری در اداری بودن یا پلیس بودن داره؟
با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستانی که تجریباتشون رو در اختیار ما گذاشتند.:)

دوست عزیزم یا خودشون اعلام می کنند یا اینکه شما خودت باید بری صحبت کنی و درخواست بدی.معمولآ توی 3 هفته اول میگن که بیاین
توی گروهان ما از اونجاییکه 70% بچه ها معاف از رزم بودند یکم سخت نامه دادند واسه بیمارستان
.ولی در کل چند نفری رفتند.من خودمم معاف از رزم هستم ولی اقدام نکردم.
در کل اکثر چیزهارو میان به ترتیب خودشون اعلام می کنند.مثلآ میگن متأهل ها مدارکشون رو فلان روز بیارن ؛یا پدر نظامی ها ، امریه دارها ، گرفتارها و ...
دوستان از همین الان بهتون بگم که معاف از رزم بودن براتون زیاد حسن حساب نمیشه.مگر اینکه و مگر اینکه ی کپی از مدارک پزشکیتون بگیرید و با خودتون همراه داشته باشید.
تازه رژه نرفتنتون به این بستگی داره که معاف از رزمتون برای چی صادر شده باشه.فکر نکنید به صرف اینکه معاف از رزم دارید میتونید رزه رو بپیچونید
ولی از من می شنوید اگر واقعآ مشکل دارید خیلی جسورانه بگید که نمیتونم برم.هیچ کاری باهاتون نمیتونند بکنن.حالا یا ی گوشه وایمیستید یا میگن مثلا برای خالی نبودن عریضه فلان جا رو آشغال هاش رو بردار.
راجب به پست دادن پلیس هوایی چیزی نمیدونم ولی در اداری بودن یا هر چیز دیگش معاف از رزم بودن تأثیر داره
ی چیزی بگم در کل ؛ من گفتنی خیلی دارم براتون اگر وقت بکنم البته؛ ولی این جایی که ما خدمت داریم می کنیم خیلی ردیفه و من حرفهام رو بر اساس اینجا دارم میگم.می خوام این رو بگم که اصلآ هراسی بابت این دوران توی دلتون توی شهید خضرایی راه ندین.جدی میگم.

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
من از خضرایی هستم
واقعا جای خوبیه واسه خدمت
به ما که اصلا سخت نگرفتن
امیدوارم به دوره ی بعد هم سخت نگیرن
در ضمن اینجا 99 درصد معاف از رزم هستن.باید خیلی حرفه ای باشی که بتونی رژه رو بپیچونی.سعی کن اول دوره بری از فرمانده گروهان نامه ی معافیت از رژه رو بگیری.

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
ببین هرچقدر بخوای منطقی به کارای اینا نگاه کنی کمتر نتیجه میگیری :D

سلام اشکان جان
من اعزامی 08/01 بودم که خدا رو شکر خیلی راحت تموم شد ما تقریبا نهایت تعطیلی رو داشتیم تو این دوره! :lol:

فقط تنها نکته نگران کننده اردو هست که این هفته آخر برگزار میشه
قراره یکشنبه بریم کوشک نصرت تا تقریبا جمعه البته یه سری هم میگن پنجشنبه و چهارشنبه و خلاصه معلوم نیست اصلا :blink:

راستش اگر اطلاعی از محیط اردو داری و کارایی که باید انجام بدیم
و چیزایی که باید ببریم و این حرفها یه توضیحی به ما بده ممنون میشم

راستی اینکه میگن شرایط سخت منظورشون چیه؟!
یعنی دستشویی و حمام و اینا صحراییه؟! یا مثل پادگانه؟ :D

stratauren

Registered User
لایک‌ها
0
فردا صبح برای آخرین بار عازم پادگان هستیم، که یکشنبه بریم برای اردو. به ما که اسلامشهر بودیم خیلی سخت نگذشت به جز دوری عزیزان ;) اگر از بچه‌های دوره بعد که اینجان کسی اسلامشهر افتاد، لطفا هوای کریمی رو داشته باشید، خیلی انسان فوق‌العاده‌ایه. کلا اسلامشهر آدم مورد دار نداره همه از سرهنگ گرفته تا مربی خوبن. بعضی‌ها مثل عباس‌زاده یا غلامپور از بقیه بهتر بعضی‌ها مثل رمرودی سخت‌گیرتر. الان داشتم پست‌های یک ماه و نیم پیش خودم و بچه‌ها رو می‌خوندم و یاد اون زمان افتادم که چه استرس‌ها و نگرانی‌هایی داشتم، و الان میبینم که چقدر از اون زمان دور شدم و همه نگرانی‌ها چقدر به نظر ساده و پیش پا افتاده میان، الان هم نگران اردو هستم و می‌دونم که این نگرانی هم از جنس همون نگرانی‌هاست. نمی‌گم آموزشی هتله یا آسون می‌گذره، نمی‌گم آسون بگیرید، دلداری نمی‌دم، نمی‌گم بیخیال بازی در بیارین؛ اتفاقا می‌گم جدی بگیرین، اما نه آموزشی رو، خودتون رو جدی بگیرید، با همه چیز مثل یک آدم بزرگ برخورد کنید، یک آدم بالغ، کاری کنید که این آموزشی فرصتی بشه برای بزرگ شدنتون، انسان‌تر شدنتون... من سعی خودم رو کردم، موفق یا ناموفق، پشیمون نیستم؛ بعد از اردو می‌بینموتون...

arshia0261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .... فردا صبح ایشالله عازم پادگانم و به امید خدا این هفته،هفته آخر آموزشی رو خواهیم گذراند.

بهمون گفتند که از یکشنبه 6 صبح عازم کوشک نصرت می شیم تا جمعه ظهر که بر می گردیم پادگان...

ظاهرآ جشن سردوشی رو هم همون جا برگزار میکنن و بربری دار میشیم ..:D

دوستان اگر اسلامشهر افتادین مارو هم یاد کنید. بهتون بگم که سر گروهبان کریمی و س گروهبان خیری پور که اونها هم وظیفه هستند

آدمای خیلی بیستی هستند.قدرشون رو بدونید و به حرف هاشون گوش بدین ...

راستی بخش خاطره نویسی در دستشویی رو هم فراموش نکنید :p

برمی گردم و راجب به باید ها و نبایدها براتون می گم.راجب به وظایف و غیره و غیره ....

فعلآ با اجازه همگی ...

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
جدا زندگي ميكنين ... تو سربازي نت و موبايلو همه امكانات رفاهي ... خوش باشين دوستان
آره بابا
الان تو اتاقمون نوت بوک و دی وی دی پلیر هم داریم.
سربازی دیگه مثل قدیم نیست.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام خدمت همه دوستان

اه
دریکوند رفت!!!!
سرهنگ آیین هنوز هست؟
به غیر از خیری پور و کریمی و رمرودی مربیاتون کیان؟
دارابی و سالاروندیان و فتاح هستن؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کمتر از دو هفته تا اعزام...

ali mousavi

Registered User
لایک‌ها
0
salam manam avale day shahid khazrayiam

ma khonamon aryashahre va lisanse metalogy daram kasi az dostan hast nazdik bashe baham berim

emale:[email protected]

id:bermoda_44@yahoo

rasty avale day ke mirim hamon roz bayad berim padegan ya shanbe mirim bad dorash az key shoro mishe akhare hafteha morakhasi midan ya na

mamnonam

Last edited:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
salam manam avale day shahid khazrayiam

ma khonamon aryashahre va lisanse metalogy daram kasi az dostan hast nazdik bashe baham berim

emale:[email protected]

id:bermoda_44@yahoo

rasty avale day ke mirim hamon roz bayad berim padegan ya shanbe mirim bad dorash az key shoro mishe akhare hafteha morakhasi midan ya na

mamnonam
اول دی میری سازمان **** وظیفه برای گرفتن یه تیکه کاغذ که توش آدرس خضرایی رو نوشته.
شنبه 3 دی میری خضرای برای معرفی و گرفتن لباس.
مسلما چند روز بهتون مرخصی می دن. به ما که اعزام تیر ماه بودیم 9 روز مرخصی دادن.
بله آخر هفته ها مرخصی میدن متاهلین از چهار شنبه و مجردها از پنجشنبه البته اگه اون ایام نگهبان نباشید.

sarbazzzaaa

Registered User
لایک‌ها
0
بچها کسی میدونه اسم فرمانده اصلی و معاونش تو اسلامشهر چیه؟؟؟؟؟

مهدی حلاج

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم 1/10 عازم خدمتم . شهید خضرایی
کاردانی الکترونیک هستم
خونمون سمت منیریه است . اگه کسی هست این طرفا خبر بده . [email protected]
راستی کسی میدونه فوق دیپلم ها اسلامشهر میرن یا امام حسین؟
آدرس پادگان اسلامشهر کجاست؟

بالا