Adin
Registered User
جدا زندگي ميكنين ... تو سربازي نت و موبايلو همه امكانات رفاهي ... خوش باشين دوستان
مرسی جواب دادین اما اگه بگن 4شنبه که مسخرس چون 5 شنبه جمعه تعطیل می کنن نه؟خیلی زود بگن بیاید 3شنبه 4 شنبه هست، وگرنه ممکنه که بگن شنبه هفته بعد بیاید
مرسی جواب دادین اما اگه بگن 4شنبه که مسخرس چون 5 شنبه جمعه تعطیل می کنن نه؟
دوست عزیزم خوشحال هستم که اموزشیتون راحت سپری شد میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟سلام خدمت همه دوستان
من اعزامی 90/8/1 هستم و امروز در حالی دارم این پست رو می ذارم که هفته بعد، آخرین هفته از آموزشی ماست.
منم شهید خضرایی افتادم ولی مارو بردن گردان 2 یعنی گردان شهید دستغیب،گروهان شهید اردستانی،پادگان حضرت امیر(ع)،واقع در اسلامشهر (احمد آباد مستوفی)
باور نمیکنید چه آموزشی راحتی داریم.یعنی باور نمی کنید.
البته خدا کنه شانس باهاتون یاری بکنه و ی دفعه پیچ رو سفت نکنند.مخصوصآ واسه اعزامی های 90/10/1
دوره ما دوره غدیر نامگذاری شده بود.انقدر این دوره ای ها خوش شانس بودند که صدای خود سرهنگ ها و اراشد هم درومده که چرا این دوره این طوری شده.
می خوام خیلی راحت بهتون بگم که ماهایی که توی اسلامشهر داریم دوره آموزشی رو طی می کنیم به هیچ عنوان معنای خدمت رو فعلآ نفهمیدیم.
خدارا روزی صد بار شکر می کنیم که شهید خضرایی_میدان امام حسین نموندیم و اومدیم اینجا
خداراشکر فرمانده دوره قبل هم که درینکوند بوده از اینجا رفته و الان ی عزیزی هست به اسم هادی عباس زاده ...
الانم توی مرخصی هستیم؛از یکشنبه عصر مرخص شدیم و خدارا شکر امیر آقایی هم کل شهید خضرایی رو تا شنبه تعطیل کرد.یکشنبه 20 آذر هم اردو داریم تا 25 آذر
اطلاعات راجب به بیشتر چیزها دارم . میتونم اگه دوستان خواستند تجربیات و اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم.
دوست عزیزم خوشحال هستم که اموزشیتون راحت سپری شد میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟
راستی میگن لباسای نیروی هوایی عوض شده آیا این صحت داره؟
و اینکه چه چیزهایی رو نمیزارن ببریم داخل از خوراک گرفته تا وسایل بهداشتی مثل خمیر ریش زیر بغل و ... ممنون از راهنمایتون
سلام به دوستان
من اعزامم یک دیماه است و معاف از رزم
قصد دارم که دوباره برای معافیت اقدام کنم، نحوه اقدام کردن برای معافیت چگونه است؟
-- باید منتظر بمانیم تا بیایند و بگویند: "چه کسی مشکل داره؟" تا ما هم اعلام کنیم. (چند روز بعد از آموزشی اعلام میکنند؟)
-- یا اینکه از روز اول خودمون میتونیم اقدام کنیم؟
اگه به نحوی بتونیم که از رژه شانه خالی کنیم، موقعی که دیگران رژه میروند، ما باید چکار کنیم؟ بقیه بچه ها رو نیگاه میکنیم!!!
سوال دیگر مربوط به بعد از تقسیم:
-- پلیس هوائی پُست هم میدهد؟
-- معاف از رزم بودن تاثیری در اداری بودن یا پلیس بودن داره؟
با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستانی که تجریباتشون رو در اختیار ما گذاشتند.
ببین هرچقدر بخوای منطقی به کارای اینا نگاه کنی کمتر نتیجه میگیری
آره باباجدا زندگي ميكنين ... تو سربازي نت و موبايلو همه امكانات رفاهي ... خوش باشين دوستان
اهسلام خدمت همه دوستان
من اعزامی 90/8/1 هستم و امروز در حالی دارم این پست رو می ذارم که هفته بعد، آخرین هفته از آموزشی ماست.
منم شهید خضرایی افتادم ولی مارو بردن گردان 2 یعنی گردان شهید دستغیب،گروهان شهید اردستانی،پادگان حضرت امیر(ع)،واقع در اسلامشهر (احمد آباد مستوفی)
باور نمیکنید چه آموزشی راحتی داریم.یعنی باور نمی کنید.
البته خدا کنه شانس باهاتون یاری بکنه و ی دفعه پیچ رو سفت نکنند.مخصوصآ واسه اعزامی های 90/10/1
دوره ما دوره غدیر نامگذاری شده بود.انقدر این دوره ای ها خوش شانس بودند که صدای خود سرهنگ ها و اراشد هم درومده که چرا این دوره این طوری شده.
می خوام خیلی راحت بهتون بگم که ماهایی که توی اسلامشهر داریم دوره آموزشی رو طی می کنیم به هیچ عنوان معنای خدمت رو فعلآ نفهمیدیم.
خدارا روزی صد بار شکر می کنیم که شهید خضرایی_میدان امام حسین نموندیم و اومدیم اینجا
خداراشکر فرمانده دوره قبل هم که درینکوند بوده از اینجا رفته و الان ی عزیزی هست به اسم هادی عباس زاده ...
الانم توی مرخصی هستیم؛از یکشنبه عصر مرخص شدیم و خدارا شکر امیر آقایی هم کل شهید خضرایی رو تا شنبه تعطیل کرد.یکشنبه 20 آذر هم اردو داریم تا 25 آذر
اطلاعات راجب به بیشتر چیزها دارم . میتونم اگه دوستان خواستند تجربیات و اطلاعاتم رو در اختیارتون قرار بدم.
اول دی میری سازمان **** وظیفه برای گرفتن یه تیکه کاغذ که توش آدرس خضرایی رو نوشته.salam manam avale day shahid khazrayiam
ma khonamon aryashahre va lisanse metalogy daram kasi az dostan hast nazdik bashe baham berim
emale:[email protected]
id:bermoda_44@yahoo
rasty avale day ke mirim hamon roz bayad berim padegan ya shanbe mirim bad dorash az key shoro mishe akhare hafteha morakhasi midan ya na
mamnonam