• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من العان از نیدون **** بر گشت

بر مردم ازار لعنت برای یک کاغذ در اببعاد 19*8 ما رو از ساعت 4.30 از خواب بیذار کردن :p
اولین گروه خضرایی رو خوندن و یک برگه دادن که نوشته بود شنبه 3/10/1390 ساعت 9 پایگاه خضرایی باشیم
فقط یکی از بچه های سایت رو دیدم شرمنده اسمش یادم رفت (العان دارم خجالت میکشم )
من العان یک روز خدمت کردم پس نتیجه گیری اخلاقی این هست که 1روز - 18 ماه +3ماه(اضافه خدمت )
از شانس من و با اون هایی که صخبت میکردم تو بی ار تی همه فوق لیسانس بودن کلی خجالت کشیدم با این فوق دیپلمم
را روز اول انصافا عالی بود
من که کلی ذوق مرگم و با روحیه خیلی هیولا میرم خدمت رو بترکونم
منتظر سایر دوستان هستم
چاکر همتون امیر:medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval::evo::medieval::medieval::medieval::medieval::medieval:

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
من که فوق دیپلم کامپیوتر هستم و اهل تبریز شانس اینکه بیوفتم تبریز پایگاه دوم شکاری بیستر هست؟ (به خاطر بومی بودن) یا کلا اصلا این چیزا تاثیری نداره؟
پ.ن : آقا مهرداد .. آقا مجید .. اشکان و بقیه بچه ها که در مورد پادگان فضاش و ... توضیح میدین نمی دونیین چهقدر تاثییر خوبی داره من واقعا ازتون ممنونم امیدوارم ما هم بتونیم بعد از آموزشی به دوستانی که تو دوره های بعدی اعزام میشن کمک کنیم...
راستی یه چیزی واسه اونای که میگن اونجا هتل نیست سخته و... دوستای گلم قرار نیست تو سربازی تعریف ما از هتل . هتل استقلال یا هتل قصر باشه من یک ماه زیر دیپلم سربازی رفتم از اسباب کشی خونه درجه دار تا کندن اسفالت و بنایی و دیوار کندن انجام دادیم و رفتارشون با سرباز مثل یه حیو... بود وقتی یکی حرف میزد بهترین حرفشون این بود دهن گ..تو ببند روز اول که رفتیم اینقدر بشین پاشو دادن که چند نفر غش کردن ... اینا هیچ کدومش افسانه نیست واقعیت های هست که من خودم دیدم و لمس کردم پس
با این تفاسیر این جایی که ما خدمت می کنیم هتل 8 ستاره هست دوستان اینارو گفتم منظورم این نبود فراره بریم تعطیلات کنار دریا عشق و حال گفتم تا نیمه پر لیوان رو هم ببینیم ...
بازم از اون دوستای تهرانی که فردا میرن **** وظیفه اگه از اونجا رفتن خضرایی ما رو که تو شهرستان هستیم بی خبر نزارید لطفا .
ببخشید خیلی پر حرفی کردم[/QUOTسلام داش رامین ایشالا شنبه نه صبح جلوی پادگان باش

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . منم هم الان از میدون **** ( شهریار ) اومدم خونه ..
از 6 بیکار بودیم . ساعت 8 اومدن به صف کردن برگه سفید هارو گرفتن و گفتن ساعت 8 شنبه پادگان باشید .

sarbazzzaaa

Registered User
لایک‌ها
0
بچها سلام من امدم از ****.همههههههه 1 روز خدمتییا :D روز اول که خیلی خوب بود و خندیدیم :lol:

ali mousavi

Registered User
لایک‌ها
0
salam
khobi amd_9002 manam ali mousavi sobh didamet khily khoshhal sjodam ke peydaton kardam ta onja ke midonam shanbe nemikhad vasile biarim chon mirim lebas migirim va morakhasi midan mirim

tanx

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اسم خضرایی رو اولین گروه خوندن، برگ سفید رو گرفتن و یه برگ کپی یک چهارم آ-چهار دادن دستمون!
گفتن طبق ساعت و تاریخ شنبه باید خودتون رو به پادگان خضرایی معرفی کنید!
بهترین حرف رو یکی از بچه ها زد، پرسید: آقا کپی این برگه ها رو میشه بیاریم یا فقط اصله مورد قبوله..؟!
برگه ها رو که گرفتیم گفتن: به سلامت!
ساعت 5:30 از خونه اومدم بیرون، 7:05 برگشتم خونه.. به قول بازاریا: سرشو زدیم!! روز اول گذشت..
درضمن موقع ورود هم کلی اسفند برامون دود کردن..
با یکی از همون بچه ها دست دادم.. اما انصافا خواب بودم.. دقیق چهره ش تو ذهنم نیست..
بقیه رو هم ندیدم.. شاید دیدم اما نشناختم.. بگذریم..
این هم گزارش امروز..
شنبه می بینمتون..

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال غیرخدمتی:
چطوری عکس م رو اینور (دست چپ) آپلود کنم..؟ نمیشه؟ حتما باید آموزشی رو گذرونده باشم؟ باید برم ته صف؟ چی؟ کجا؟

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال غیرخدمتی:
چطوری عکس م رو اینور (دست چپ) آپلود کنم..؟ نمیشه؟ حتما باید آموزشی رو گذرونده باشم؟ باید برم ته صف؟ چی؟ کجا؟

وارد گزینه کنترل پنل شما دربالای این صفحه بشوید در قسمت نظیمات من روی انتخاب/تغییر اواتار کلیک کرده و عکس را اپلود کنید

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
اینم از عکس با تیپ مناسب..
اما فکر نکنم کسی منو شناخته باشه، چون فقط چشمام معلوم بود..
تو اون تاریکی و میدان (حیاط) به اون وسعت یک پروژکتور و چندتا چراغ.. سخت بشه شناخت.. اما برای شنبه اوضاع فرق می کنه و خلوته و نور روز رو داریم..

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
اینم از عکس با تیپ مناسب..
اما فکر نکنم کسی منو شناخته باشه، چون فقط چشمام معلوم بود..
تو اون تاریکی و میدان (حیاط) به اون وسعت یک پروژکتور و چندتا چراغ.. سخت بشه شناخت.. اما برای شنبه اوضاع فرق می کنه و خلوته و نور روز رو داریم..

ایمیل من [email protected] هست خوشحال میشوم شمارت رو به ایمیلم بفرستی
سایر دوستان هم اگر مایل هستن به ایمیل من شمارشون رو بفرستن تا باهاشون تماس بگیرم

مهدی حلاج

Registered User
لایک‌ها
0
بابا دمتون گرم . چه حوصله ای دارین . من که تا رسیدم خونه گرفتم تخت خوابیدم . روز اول خدمت که خوب بود . بقیه اش هم همینجوری باشه دیگه مشکلی نیست!!!

Last edited:

ali mousavi

Registered User
لایک‌ها
0
salam
man farda sob miram potin bekharam bachehaye roreye ghabli kasi midoni dige chi bayad begiram alaem ya chize dige

bad shanbe ke vasayel nabaram dige
mohamo nazanam eyb nadare
tanx

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
salam
man farda sob miram potin bekharam bachehaye roreye ghabli kasi midoni dige chi bayad begiram alaem ya chize dige

bad shanbe ke vasayel nabaram dige
mohamo nazanam eyb nadare
tanx

تا جای که من اطلاع دارم خودشون پوتین میدنا ... صبر کن پوتین رو بگیر اگه بد بود عوض کن عزیز
به نظر من واسه شنبه موهارو بزنیم

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من صبر کنید تا شنبه لباساتون رو بگیرید. میتونید یه چیزی سر بدید لباسها و پوتین رو عوض کنید.بهتره همون دم در پادگان برید هم میتونید لباسا رو عوض کنید هم علایم رو بدید بدوزند.علایم رو بهتون می دن.
واسه مو هم روز اول کاری بهتون ندارن.در هر حال غیر ممکنه روز اول نگهتون دارن.

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بزار جو-وش بیاد بعد بریم تو حس زیرپرچم بودن.. پیشواز رفتن تو این سرما..
پوتین رو عجله نکن.. چون شاید خود پوتین اونجا چیز مالی از آب در بیاد..
یا شاید دیدی فردا بعد نمازجمعه اعلام کنن بچه های اعزام دی خضرایی همه معافن.. والا..
اما باید اعتراف کنم این قدر اطلاعاتی که بچه ها لطف کرده بودن نوشته بودن دقیق و میزون بود که هیچ چیزی برام تازه و خاص نبود..

بالا