• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
اخه بچه های دیگه میگن که 5شنبه و جمعه تعطیله اخر کدوم درسته
کسی که تک پسره حتمن تهران میوفته ؟
تک پسر بودن دلیل بر تهران افتادن نیست. و هیچ امتیازی محسوب نمیشه و اصلا فرقی با بقیه ندارن حالا اگه یه تک پسر تهران بیوفته صرفا به علت تک پسر بودن نیست.
تک پسری که مشکل خانوادش حاد باشه در حدی که از خدمت معاف میشده اما به خاطر غیبت معاف نشده احتمالا میوفته تهران البته باید مستند بیاد ثابت کنه .

اونا یاد دوران مدرسه افتادن که برف میومد میگفتن مدرسه تعطیله! پادگان تعطیل نمیشه فقط 5 شنبه و جمعه بجز نگهبانا به بقیه مرخصی میدن (به قول دوستان بقیه رو تعطیل میکنن!)

Last edited:

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
یک سوال دیگه ایا اگه مثلا یه روز وسط هفته تعطیل باشه ما هم تعطیلیم یا نه باید بریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر روزی که تعطیل باشه روز قبلش بعداز ظهر بهتون مرخصی میدن ...
روز تعطیل اگه وسط هفته باشه که دیگه نگهبانی هم نداره پس همه با هم میرن مرخصی اما در هیچ حالتی یه پادگان تعطیل نمیشه مگه سینماس !!!

ali mousavi

Registered User
لایک‌ها
0
salam
age be ma began shanbe berim padegan aya bayad chon roze avale va mikhaym lebas begirim bayad mohamono bezanim ya na

bad vasayel ham ke nabaram dige

mamnonam

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
پس چرا برگه سفید نوشته نیروی به کار گیرنده خضرایی .. اگه قرار بریم اسلامشهر از همون اول نگفتن ..؟؟؟
یعنی من و امثال من که فوق دیپلم دارن میرن واسه آموزشی اسلامشهر . پس این خضرایی چکارست اینجا ؟؟
توی خضرایی هیچ فوق دیپلمی نخواهد موند و همه با تعدادی لیسانس به اسلامشهر منتقل می شن.
به خدا قسم خدا بهت شانس داده که می افتی اسلامشهر الان شاید ناراحت باشی چون ذهنیت درستی از پادگان اسلامشهر نداشتی. من که الان دارم تو یگان خدمت می کنم باور کن به جان مادرم قسم 2 ماه آموزشی من تو اسلامشهر آسون تر از الان بود.

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها سلام
1. چند کیلو لاغر می شیم اول آموزشی؟ :دی
2. ژیلت میشه برد؟
3. هنوزم شبها تو پوتینا آب می ریزن؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
نه اصلا لازم نیست موهات رو برای شنبه بزنی.
فقط مدارک لازم و شناسایی خودکار و شماره حساب بانک سپه ت رو بده گرچه تا وقتی آموزشیت تموم نشه و به یگان نیای 1 ریال هم نمی دن.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
salam
age be ma began shanbe berim padegan aya bayad chon roze avale va mikhaym lebas begirim bayad mohamono bezanim ya na

bad vasayel ham ke nabaram dige

mamnonam

نه اصلا لازم نیست موهات رو برای شنبه بزنی.
فقط مدارک لازم و شناسایی خودکار و شماره حساب بانک سپه ت رو بده گرچه تا وقتی آموزشیت تموم نشه و به یگان نیای 1 ریال هم نمی دن.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
بچه ها سلام
1. چند کیلو لاغر می شیم اول آموزشی؟ :دی
2. ژیلت میشه برد؟
3. هنوزم شبها تو پوتینا آب می ریزن؟

1‏ ‏- معلوم نیست که لاغر بشی. من تو اسلامشهر 5 کیلو اضافه کردم و تا الان هم ادامه داره.
2‏ ‏- بله ژیلت میشه. 
3‏ ‏- خیر آب نمی ریزن.

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی مهرداد و مجید عزیز .. فقط سریع تموم بشه بره .. من شامل قانون 3برادری میشدم اگر یکی از برادرام سال 75 عفو ***** نمیشد . و 2 برادری که اگه اجرا میشد .
فقط تموم بشه

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
تک پسر بودن دلیل بر تهران افتادن نیست. و هیچ امتیازی محسوب نمیشه و اصلا فرقی با بقیه ندارن حالا اگه یه تک پسر تهران بیوفته صرفا به علت تک پسر بودن نیست.
تک پسری که مشکل خانوادش حاد باشه در حدی که از خدمت معاف میشده اما به خاطر غیبت معاف نشده احتمالا میوفته تهران البته باید مستند بیاد ثابت کنه .

اونا یاد دوران مدرسه افتادن که برف میومد میگفتن مدرسه تعطیله! پادگان تعطیل نمیشه فقط 5 شنبه و جمعه بجز نگهبانا به بقیه مرخصی میدن (به قول دوستان بقیه رو تعطیل میکنن!)

مجید جون خیلی سلطانی دمت :upsided::upsided:گرم

seeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
معدل لیسانس در تقسیم تاثیری داره؟

Last edited:

مهدی حلاج

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال
فردا که میخوایم بریم میدون **** اونجا چقدر کارمون طول می کشه و اصلا برنامه چیه اونجا؟

arshia0261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت دوستان 90/10/1 که فردا روز اعزامشونه

فردا هیچ چیز اضافه ای جز مدارک با خودشون نبرن ... روز اول که فردا باشه به جز اینکه میگن تا فلان ساعت باید خودتون رو به پادگان مربوطه(خاصه شهید خضرایی) معرفی کنید که اونجا هم ی سری فرم های پرسشنامه رو باید پر کنید و در آخر هم لباس هاتون رو تحویل بگیرید؛هیچ داستان دیگه ای نیست.تا ظهر و دیگه نهایتش تا ساعت 2 بیشتر اونجا نیستید.

فقط چون احتمال داره گرسنه بشین ی بسته بیسکوییتی چیزی با خودتون ببرین.توقع نهار مثل من نداشته باشید.
9.gif

ی چند روز ی رو (حالا بسته به شانس تون) که به احتمال زیاد تا هفتم دی باشه بهتون مرخص میدن که تو این فاصله شما باید آرم و علایم لباسهاتون رو بزنید،اگر هم لباس هاتون اندازه نبود و کوچیک بزرگ بود؛یا همون جا با بچه های دیگه عوض به در کنید یا اینکه برین مغازه های بیرون ردیفش کنید که توی این مورد،چه دم در خود پادگان و چه میدون امام حسین پر از این جور مغازه های نظامیه ... در ضمن به همتون پیشنهاد می کنم پوتین هاتون رو عوض کنید.پوتین هایی که بهتون میدن سنگینه ...
ی بار دیگه هم میگم اونایی که دوست دارن تا لحظه آخر موهای سرشون رو داشته باشند؛برای فردا نیازی نیست این کارو بکنید. اینم بگم چون شما لباس نظامی تنتون نیست و به قولی لباس شخصی تنتونه هیچ کاری نمی تونن باهاتون بکنند؛این رو گفتم که اگر احتمالآ خواستند ازتون بیگاری بکشن قبول نکنید و هزار و یک جور بهونه بیارید.از هیچ چیز و هیچ کس نترسید.بعدآ نگین نگفتی ها ...
بعد اینکه از مرخصی برگشتین و دیگه باید برین واسه آموزشی، اون موقع،لوازم مورد نیاز رو ببرید.
چشم به هم بزنید تمومه
:rsc:

Last edited:

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
مرسی مهرداد و مجید عزیز .. فقط سریع تموم بشه بره .. من شامل قانون 3برادری میشدم اگر یکی از برادرام سال 75 عفو ***** نمیشد . و 2 برادری که اگه اجرا میشد .
فقط تموم بشه

خواهش میکنم بزرگوار
ایشالا که زمان جوری برات بگذره که چشم رو هم بذاری بیدار شی ببینی کارت پایان خدمت تو جیبته

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
یه سوال
فردا که میخوایم بریم میدون **** اونجا چقدر کارمون طول می کشه و اصلا برنامه چیه اونجا؟
برنامه اینه دسته بندی میکنن در نهایت یه تیکه کاغذ میدن که آدرس و ساعت مراجعه توش نوشته شده
واسه من 10 دقیقه هم طول نکشید چون دیر رسیدم و خضرایی رو 5 دقیقه بعد اینکه رفتم برگه هاشونو دادن شما نهایتا 45 دقیقه تو میدون **** باشید.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
معدل لیسانس در تقسیم تاثیری داره؟
معدل بالای 17 در رشته مکانیک

جدیدا رشته ممکنه تو تقسیم تاثیر داشته باشه اما در هر حالت شک نکنید که معدل هیچ تاثیری تو تقسیم نداره .
تاثیر رشته هم اینطوری میتونه باشه که مثلا برای پایگاه شکاری دوم به تعدادی نیروی لیسانسه با گرایش مکانیک نیاز باشه در این حالت شما اگر پدر نظامی یا متاهل نباشید با تاثیر رشتتون تبریز میوفتید.
به نظر من بیشتر رشته های کامپیوتر رو درخواست میکنن بعید میدونم تو نیروی هوایی از مهندس مکانیک وظیفه استفاده مرتبط شه.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
توی خضرایی هیچ فوق دیپلمی نخواهد موند و همه با تعدادی لیسانس به اسلامشهر منتقل می شن.
به خدا قسم خدا بهت شانس داده که می افتی اسلامشهر الان شاید ناراحت باشی چون ذهنیت درستی از پادگان اسلامشهر نداشتی. من که الان دارم تو یگان خدمت می کنم باور کن به جان مادرم قسم 2 ماه آموزشی من تو اسلامشهر آسون تر از الان بود.

به نسبت خیلی از جاها این دو تا پادگان بهتر هستن اما در قیاس خضرایی و پادگان امیر موارد زیر رو میشه گفت:

1-در پادگان حضرت امیر واسه نماز جا کمه و نیاز به رژه نیست اما تو خضرایی همه باید برن نماز (اگر نماز خون باشی بهتره که خضرایی باشی )
2-غذا خوردن تو خضرایی بهتر و راحت تر از تیپ حضرت امیره
3-مسیر رفت و آمد خضرایی خیلی راحت تر هستش
4-زمان رفت از آزادی به اسلامشهر :با تاکسی 40 دقیقه . زمان برگشت از اسلامشهر به آزادی: (1ساعت و 30 دقیقه) تا 2 ساعت
5-هوای اسلامشهر سرد تر از تهرانه اینو از همه کسایی که دوره قبل اسلامشهر بودن میتونید بپرسید.از ساعت 4 صبح تا قبل از صبحگاه هوا بسیار سرده
6-شما تو اسلامشهر بیشتر از خضرایی در اختیار خودتون هستید البته برنامه سین تو اسلامشهر هم برقراره
7-تو اردو اگر خضرایی باشی راحت تری (اگر شک دارید بگید کامل توضیح بدم)
8-اگر خضرایی باشی راحت میری بعثت اما اسلامشهر باشی ...
9-مربیای اسلامشهر به نسبت خضرایی بهترن به غیر از رمرودی بقیه آقان
10-هوای اسلامشهر بهتر است .
11-بوفه اسلامشهر بسیار بهتر است.
...................................................

قضاوت با خود شما که در خضرایی راحت ترید یا اسلامشهر
به نظر من در خضرایی سخت گیری بیشتره اما با توجه به مشکلات و سرمای اسلامشهر امتیازات خضرایی بیشتر از اسلامشهر هست.

ناراحت نباشید چون هر دو پادگان جز بهترین ها هستند. به هر حال دوره آموزشی آسون نیست .

از الان هم دست به دعا شید که اردو نبرنتون . ما تو 6 روز اردو فلسفه خدمت رو فهمیدیم! اگر هم اردو قرار شد ببرنتون دعا کنید 3 روز بیشتر نشه

Last edited:

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من بیشتر رشته های کامپیوتر رو درخواست میکنن بعید میدونم تو نیروی هوایی از مهندس مکانیک وظیفه استفاده مرتبط شه.
من که فوق دیپلم کامپیوتر هستم و اهل تبریز شانس اینکه بیوفتم تبریز پایگاه دوم شکاری بیستر هست؟ (به خاطر بومی بودن) یا کلا اصلا این چیزا تاثیری نداره؟
پ.ن : آقا مهرداد .. آقا مجید .. اشکان و بقیه بچه ها که در مورد پادگان فضاش و ... توضیح میدین نمی دونیین چهقدر تاثییر خوبی داره من واقعا ازتون ممنونم امیدوارم ما هم بتونیم بعد از آموزشی به دوستانی که تو دوره های بعدی اعزام میشن کمک کنیم...
راستی یه چیزی واسه اونای که میگن اونجا هتل نیست سخته و... دوستای گلم قرار نیست تو سربازی تعریف ما از هتل . هتل استقلال یا هتل قصر باشه من یک ماه زیر دیپلم سربازی رفتم از اسباب کشی خونه درجه دار تا کندن اسفالت و بنایی و دیوار کندن انجام دادیم و رفتارشون با سرباز مثل یه حیو... بود وقتی یکی حرف میزد بهترین حرفشون این بود دهن گ..تو ببند روز اول که رفتیم اینقدر بشین پاشو دادن که چند نفر غش کردن ... اینا هیچ کدومش افسانه نیست واقعیت های هست که من خودم دیدم و لمس کردم پس
با این تفاسیر این جایی که ما خدمت می کنیم هتل 8 ستاره هست دوستان اینارو گفتم منظورم این نبود فراره بریم تعطیلات کنار دریا عشق و حال گفتم تا نیمه پر لیوان رو هم ببینیم ...
بازم از اون دوستای تهرانی که فردا میرن **** وظیفه اگه از اونجا رفتن خضرایی ما رو که تو شهرستان هستیم بی خبر نزارید لطفا .
ببخشید خیلی پر حرفی کردم

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه های اعزامی برج ده الان دارم حاضر میشم برم میدون **** امیدوارم بهترین اتفاقای زندگیتون توی خدمت رقم بخوره وهمیشه خوشحال باشید .
من دیشب اونقدر ناراحت بودم که شب یلدارو برای همه تلخ کردم ولی از این به بعد بی خیال دنیا .

بالا