توی خضرایی هیچ فوق دیپلمی نخواهد موند و همه با تعدادی لیسانس به اسلامشهر منتقل می شن.
به خدا قسم خدا بهت شانس داده که می افتی اسلامشهر الان شاید ناراحت باشی چون ذهنیت درستی از پادگان اسلامشهر نداشتی. من که الان دارم تو یگان خدمت می کنم باور کن به جان مادرم قسم 2 ماه آموزشی من تو اسلامشهر آسون تر از الان بود.
به نسبت خیلی از جاها این دو تا پادگان بهتر هستن اما در قیاس خضرایی و پادگان امیر موارد زیر رو میشه گفت:
1-در پادگان حضرت امیر واسه نماز جا کمه و نیاز به رژه نیست اما تو خضرایی همه باید برن نماز (اگر نماز خون باشی بهتره که خضرایی باشی )
2-غذا خوردن تو خضرایی بهتر و راحت تر از تیپ حضرت امیره
3-مسیر رفت و آمد خضرایی خیلی راحت تر هستش
4-زمان رفت از آزادی به اسلامشهر :با تاکسی 40 دقیقه . زمان برگشت از اسلامشهر به آزادی: (1ساعت و 30 دقیقه) تا 2 ساعت
5-هوای اسلامشهر سرد تر از تهرانه اینو از همه کسایی که دوره قبل اسلامشهر بودن میتونید بپرسید.از ساعت 4 صبح تا قبل از صبحگاه هوا بسیار سرده
6-شما تو اسلامشهر بیشتر از خضرایی در اختیار خودتون هستید البته برنامه سین تو اسلامشهر هم برقراره
7-تو اردو اگر خضرایی باشی راحت تری (اگر شک دارید بگید کامل توضیح بدم)
8-اگر خضرایی باشی راحت میری بعثت اما اسلامشهر باشی ...
9-مربیای اسلامشهر به نسبت خضرایی بهترن به غیر از رمرودی بقیه آقان
10-هوای اسلامشهر بهتر است .
11-بوفه اسلامشهر بسیار بهتر است.
...................................................
قضاوت با خود شما که در خضرایی راحت ترید یا اسلامشهر
به نظر من در خضرایی سخت گیری بیشتره اما با توجه به مشکلات و سرمای اسلامشهر امتیازات خضرایی بیشتر از اسلامشهر هست.
ناراحت نباشید چون هر دو پادگان جز بهترین ها هستند. به هر حال دوره آموزشی آسون نیست .
از الان هم دست به دعا شید که اردو نبرنتون . ما تو 6 روز اردو فلسفه خدمت رو فهمیدیم! اگر هم اردو قرار شد ببرنتون دعا کنید 3 روز بیشتر نشه