• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
پوتین میزون بود و من راضی م ازش.. عوض نمی کنم، دوتا کفی خوراکشه..
لباسش کوچیک بود و باید عوض کنم با بزرگترش..
پالتو خوب و میزون بود..
بقیه چیزا هم که معمولی..
اما اینقدر نشستیم که زیر همه ی بچه ها طرح آسفالت خضرایی رو گرفته بود و سرما هم از همونجا بدفرم نفوذ میکرد..

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
الان شما ها افتادین همون جا یا خضرایی ؟؟؟
ساعت چند گفتن پادگان باشیم شنبه ؟

گفتن خضرایی اما هنوز 100% لیستش مشخص نیست..
رو برگه نوشتن 6 اما یه افسری داد زد که یه ربع به 5 اونجا باشیم..

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
اینی که رو برگه نوشته شبیه همه چی هست جز 6 :)
ایشالله میمونید همون جا

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
من سایز سه دارم.. حاضرم با سایز یک شما عوض کنم..
اگر موافقی بگو باهم قرار بزاریم یه جایی و عوض کنیم.. خواستی شماره بدم یا شماره ت بده هماهنگ کنیم..
من طاهر هستم..

------------------------------
آقا من منتظر جوابتم..

مهدی حلاج

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

هم دوره ای های عزیز

ظارها اینجا رو بروبچ تهرونی غروق کردن !! :)

روی برگه مرخصی ما زدن گردان 1 و اگه طبق اولین پست بخوایم حساب کنیم موندگاریم اونجا !!

من بارها از اون مسئولش به بهانه های مختلف پرسیدم که میگفت شما هینجا می مونید

حالا نمی دونم به بقیه چی گفتن ! البته خودشون می گن اسلامشهر هتل تره !

نظر شما چیه ؟
سلام دوست عزیز
من فوق دیپلم بودم و اسلامشهری و
گردان یک
اسلامشهر می بینمت !!!;)

مهدی حلاج

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها اگه کسی پیرهن شماره 2 داره و براش بزرگه می تونیم عوض کنیما . به من شماره 3 رسید کوچیکه برام.
راستی کلاه ها هم سایز بندی داشت ؟ برا من خیلی تنگ بود

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
من که فوق دیپلم کامپیوتر هستم و اهل تبریز شانس اینکه بیوفتم تبریز پایگاه دوم شکاری بیستر هست؟ (به خاطر بومی بودن) یا کلا اصلا این چیزا تاثیری نداره؟
پ.ن : آقا مهرداد .. آقا مجید .. اشکان و بقیه بچه ها که در مورد پادگان فضاش و ... توضیح میدین نمی دونیین چهقدر تاثییر خوبی داره من واقعا ازتون ممنونم امیدوارم ما هم بتونیم بعد از آموزشی به دوستانی که تو دوره های بعدی اعزام میشن کمک کنیم...
راستی یه چیزی واسه اونای که میگن اونجا هتل نیست سخته و... دوستای گلم قرار نیست تو سربازی تعریف ما از هتل . هتل استقلال یا هتل قصر باشه من یک ماه زیر دیپلم سربازی رفتم از اسباب کشی خونه درجه دار تا کندن اسفالت و بنایی و دیوار کندن انجام دادیم و رفتارشون با سرباز مثل یه حیو... بود وقتی یکی حرف میزد بهترین حرفشون این بود دهن گ..تو ببند روز اول که رفتیم اینقدر بشین پاشو دادن که چند نفر غش کردن ... اینا هیچ کدومش افسانه نیست واقعیت های هست که من خودم دیدم و لمس کردم پس
با این تفاسیر این جایی که ما خدمت می کنیم هتل 8 ستاره هست دوستان اینارو گفتم منظورم این نبود فراره بریم تعطیلات کنار دریا عشق و حال گفتم تا نیمه پر لیوان رو هم ببینیم ...
بازم از اون دوستای تهرانی که فردا میرن **** وظیفه اگه از اونجا رفتن خضرایی ما رو که تو شهرستان هستیم بی خبر نزارید لطفا .
ببخشید خیلی پر حرفی کردم

اگه تو برگه ای که خودتون پر میکنید تبریز رو زده باشید و اون برگه رو نگاه کنن حتما تبریز میوفتید .تو خضرایی هم برنامه بیگاری پابرجاست اما دقت کنید که الان شما تحصیل کرده اید و سخت گیری ها کمتره بشین پاشو و حالت شنا رو ما از سرباز صفرا بیشتر رفتیم!درسته خبری از هتل نیست اما باور کنید خوش میگذره.فقط با دوستای خوب و پایه باشید میفهمید که چی میگم .دوره آموزشی هر چقدر دوستای بهتری داشته باشی راحت تری.

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها اگه کسی پیرهن شماره 2 داره و براش بزرگه می تونیم عوض کنیما . به من شماره 3 رسید کوچیکه برام.
راستی کلاه ها هم سایز بندی داشت ؟ برا من خیلی تنگ بود

کلاه سایز بندی داره..به من 57 رسید و واقعا کوچیک بود.. یعنی مال همه کوچیک بود.. فقط اورکت و پوتین میزون بود..
لباس و کلاه خنده دار بود.. تو تن و سر هیچکی نمی رفت..

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
به خاطر یک نوار آبی شلوار، یه سی سانت کش، دوتا طلق و آرم تکراری که رو لباسا بود، دو تومن چوقیدن بچه ها رو.. خجالت آوره..
کم بودن متصدی کامپیوتر و دستگاه هم که دوتا بیشتر نبود، نشیمنگاه ملت رو به فنا داد..
آخرم امروز فرق گروهان و گردان و دسته و رسته رو نفهمیدیم که نفهمیدیم..
نمی دونم گروهان بود یا گردان، به هر حال اسم جایی که تو لیستش رفتم "دوران" بود..
کلا آدمای بدی به نظر نمی اومدن.. جدیت تم که جزیی از **** و رزمه.. عادیه
کسی از بچه ها "گ دوران" افتاد..؟؟

omidmoradiannas

Registered User
لایک‌ها
0
امیر..
ما آخرین گروه بودیم که از خضرایی بیرون رفتیم، تقریبا تاریک بود.. ساعت حدود 5:05 خلاصمون کردن..
به اون جمعی که بودیم گفتن که تهران می مونیم.. مرخصی هم تا 10دی مثل همه..
بچه های تهران رو بعد از همه ی بچه های شهرستان و شهرستان های حومه ی تهران پذیرش کردن.. واس همین خیلی بیشتر از بقیه الاف شدیم..

سلام طاهر
من منم قاطی شما بودم. گ دوران.
ببینم ما الان مهر روی برگه مرخصیمون خورده گردان یکم.
در حالی که بچه های فوق دیپلم هم من پرسیدم همین گردان یکم ان! اگه کل گردان بره اسلام شهر که یعنی منم می رم!
تو الان مهرت کدوم گروهانه؟
بعد یه چیز دیگه این تلقا که قراره بدوزیم گروهان اینارم باید بنویسیم بچسبونیم؟

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
تشکر میکنم از دوستانی که لطف دارن به ما
ببینید دوستان ما هم مثل خودتون بودیم و همه دغدغه هایی که شما داشتید رو داشتیم الانم اینجایم تا بهم دیگه کمک کنیم شما هم که دورتون تموم شه به بچه های دوره جدید کمک میکنید .
تا حالا به این فکر کردید که چرا بیشتر سربازا از سرباز بودن ناراحتن و دوست دارن زود خدمتشون تموم شه؟
ما اینجا هستیم تا همه دست به دست هم بدیم هیچ سربازی رو اطراف خودمون ناراحت نبینیم. مطمئن باشید اگه دست یک نفر رو هم بگیرید خدا یه جایی دستتون رو خواهد گرفت.

هر جا که افتادید چه اسلامشهر چه خضرایی هوای دوستاتونو داشته باشید بهشون کمک کنید .اینجوری نباشه که با زرنگ بازی کارارو بندازید گردن دوستاتون.تا میتونید همگی باهم کار کنید.اینجوری 2 ماه آموزشی که تموم شد میبینید 20 تا دوست صمیمی دارید که ممکنه تو تقسیم هم با چندتا از اونا یه جا بیوفتید. اما اگه بخواید دودره بازی و تنبل بازی در بیارید و هوای هم خدمتیاتونو نداشته باشید و همش فیلم بازی کنید و با زرنگ بازی مرخصی بگیرید روزی که آموزشی تموم شه 2 تا دوست هم نخواهید داشت.و وقتی آموزشی تموم شه خاطره ای واسه این دسته از آدما باقی نخواهد موند جز ...

من با اینکه تو سخت ترین دوره اسلامشهر بودم و تو 6 روز اردو هر روز آرزو میکردم که اردو فردا تموم شه اما بهترین دوره زندگیم همین روزای آموزشی بود و همین اردو بود که مسیر زندگی منو عوض کرد تا به خودم بیام.و انقدر دوست پیدا کردم که روز آخر دلم نمیومد از پادگان برم و اون روز آخرین نفر از پادگان رفتم.چرا؟ چون 1بار هم تلاش نکردم برای مرخصی گرفتن و همیشه در کنار بقیه دوستانم بودم.و تا جایی که تونستم به همه کمک کردم و پای درد و دلای دوستام نشستم . و الان تنها چیزی که از بدی های دوره آموزشی میدونم بارونو برف و سرماس ونه سختی صبحگاه و رژه و تنبیهات دسته جمعی و...

شما با رفتارتون هرکجا که باشید میتونید دوره خوبی برای خودتون بسازید.و بدونید هر دوره شرایط خاص خودشو داره که این شرایط تا حدود زیادی بستگی به خودتون داره.

به خدا توکل کنید و باهم دوست باشید و سختی ها رو تحمل کنید شک نکنید اگه پا به پای بچه ها این روزا رو تجربه کنید دوره آموزشیتون بهتر از دوره ای خواهد بود که بعد از تقسیم خواهید داشت .
من هم ان شا ا... اگه تهران بیوفتم در حد توانم در خدمت دوستان خواهم بود . و بعداز اینکه شما به مرخصی های 5شنبه و جمعه اعزام شدید میتونید مشکلاتتونو با من در میون بذارید مظمئن باشید من تا خود پادگان هم برای کمک به شما حاضرم بیام .چه اسلامشهر باشید چه خضرایی.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام

هم دوره ای های عزیز

ظارها اینجا رو بروبچ تهرونی غروق کردن !! :)

روی برگه مرخصی ما زدن گردان 1 و اگه طبق اولین پست بخوایم حساب کنیم موندگاریم اونجا !!

من بارها از اون مسئولش به بهانه های مختلف پرسیدم که میگفت شما هینجا می مونید

حالا نمی دونم به بقیه چی گفتن ! البته خودشون می گن اسلامشهر هتل تره !

نظر شما چیه ؟

تو هفته اول آموزشی خواهید فهمید که تو ارتش هتل برقرار نیست.تنها چیزی که برقراره برنامه سین هستش که باید مو به مو و ساعت به ساعت اجرا شه تا شروع نشدن کلاساتون دنبال هتل نگردید.

بله گردان 1 میمونه تو خضرایی (مگر اینکه تعداد فوق دیپلم ها انقد کم باشه که به چشم نیان) سرهنگ آئین هم که بهترین فرمانده گردان هستش فرمانده اون گردانه
اسلامشهر از پاره ای جهات که من قبلا مفصلا صحبت کردم دربارش از خضرایی بهتره ولی در مجموع برای بچه های تهران خضرایی بهتر هستش (شک نداشته باشید)

ali mousavi

Registered User
لایک‌ها
0
salam bacheha
ye chizi migam khandaton nagire
man boghz kole gelomo gerefte dare khafam mikone nemidonam shayad man intoriyam be man ke emroz khily khily sakht gozasht hame donbale zerang bazi bodan va aslan be hoghoghe ham ehteram nemizashtan albate na hame jesarat nabashe be dostan khily ha ham ba shakhsiat bodan va to saf harekat mikardan
dar kol be ma goftan gordane babayi gorohane fahmide farmandatonam ya krikvande ya abasi nejad
eltemase doa

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
سلام طاهر جان راستش من 3 پوشیدم خیلی کوچیک بود از یکی 1گرفتم که بزرگه فکر کنم باید 2 بپوشم.
من هم افتادم گردان 1 از خود ستوان 1 پرسیدم گفت بابایی هستی که می شه همین جا البته که در کل فرقی نداره خدمته دیگه تفریح که نمیریم....
راستی بچه ها وسایلی که نوشته بودن بیاریم چیابود؟؟؟؟
2 تومان آرما خیلی زور داشت....

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
salam bacheha
ye chizi migam khandaton nagire
man boghz kole gelomo gerefte dare khafam mikone nemidonam shayad man intoriyam be man ke emroz khily khily sakht gozasht hame donbale zerang bazi bodan va aslan be hoghoghe ham ehteram nemizashtan albate na hame jesarat nabashe be dostan khily ha ham ba shakhsiat bodan va to saf harekat mikardan
dar kol be ma goftan gordane babayi gorohane fahmide farmandatonam ya krikvande ya abasi nejad
eltemase doa

دریکوند ؟ دریکوند قبلا اسلامشهر بود دوره قبل منتقل شد خضرایی عباسی نژاد رو نمیدونم کیه! اما عباس زاده فرمادنده گروهان فهمیده بود که دوره قبل هم فرمانده گروهان دستغیب بود
دوست عزیز سخت نگیر یاد بگیر از الان به این چیزا عادت کن تو دوره آموزشی کسی به تو فکر نمیکنه همه فکر خودشونن خودتو با شرایط باید وفق بدی تا کلاسا شروع شه و دوستی ها شکل بگیره اونجاس که میتونی توقع داشته باشی دوستات با زرنگ بازی حق تو رو نخورن

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
دریکوند ؟ دریکوند قبلا اسلامشهر بود دوره قبل منتقل شد خضرایی عباسی نژاد رو نمیدونم کیه! اما عباس زاده فرمادنده گروهان فهمیده بود که دوره قبل هم فرمانده گروهان دستغیب بود
دوست عزیز سخت نگیر یاد بگیر از الان به این چیزا عادت کن تو دوره آموزشی کسی به تو فکر نمیکنه همه فکر خودشونن خودتو با شرایط باید وفق بدی تا کلاسا شروع شه و دوستی ها شکل بگیره اونجاس که میتونی توقع داشته باشی دوستات با زرنگ بازی حق تو رو نخورن
کلا تو خدمت مخصوصا آموزشی توقع هر چیزیو از هر کسی داشته باش که اذیت نشی

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه بچه ها روز سختی بود طاهر جان امروز سعادت نداشتم ببینمت فردا باهات تماس میگیرم با هم هماهنگ باشیم

بالا