• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
برادر چند پست قبل رو نگاه کن توضیح دادم چیا میخواد

Mehdi-Mk

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان تا اینجای کار به لطف اساتیدی که آمار کاملی از شرایط اعزام و روز اول اعلام کردن یه جمع بندی داشته باشیم به خصوص واسه کسایی که تازه میبینن مطلبو :

-روز اول 1 اسفند 90 ساعت 6 باید دم در پادگان خضرایی باشیم که اوایل خیابون دماوند قرار داره ( کوچه حجت ) و دسترسی و موقعیت پادگان به نظر راه دسته ( تو نقشه میتونید چک کنید ، همین چند صفحه قبل یکی از دوستان زحمتشو کشیده )... کسانی هم که خارج از تهران هستن طبعا باید مراجعه کنن به آدرسی که تو برگه کد ( آبی ) زده شده که ممکنه **** وظیفه شهرشون باشه یا جای دیگه و اونجا از نحوه اعزامشون مطلع میشن !
- وسایل خاصی لازم نیست ببریم ولی ازونجا که هیچ حساب کتابی نداره من که یه ساک کوچیک با یه سری لوازم اولیه رو میارم مثه یه دست لباس و خودکار و کاغذ و... ضمن اینکه مواردی که تو برگه کد هم نوشته همراهمون باشه مثه کپی شناسنامه و کارت ملی و برگه واکسیناسیون و عابر بانک سپه و شماره حسابش و خود برگ کد و سبز !
-روز اول یحتمل از ناهار خبری نیست و از بوفه یه چیزی میخریم میزنیم به رگ و یا ممکنه برخی خوراکی همراه داشته باشن !
-نیازی به کوتاه کردن موها نیست !
-کارمون احتمالا تا بعد از ظهر 5 اونطرفا طول میکشه و بیشتر صف واستادن و مهر و امضا و فرم پر کنی و یه سری سخنرانی و یه سری بیگاری شامل حال اینروز میشه !
- بهمون احتمالا تا شنبه 6 ام مرخصی میدن برای سایز کردن لباس و... که میتونیم گمرک یا میدون امام حسین ( حسن آبادم شنیدم ) برای تعویض اقدام کنیم ! توصیه شده پوتینا با پوتینای سبکتر گارد ( یارد ) تعویض شه !
-تقسیم شدن بین خضرایی و اسلامشهر یه مقداری رندمه ، فوق دیپلمه ها که ظاهرا جمیعا عازم اسلامشهرن و فوق و دکتری هم تهران ولی برا لیسانسه ها اتفاقیه ضمن اینکه چند نفر گفتن بیشتر لیسانسه های تهرانی میافتن اسلامشهر ! در هر صورت تفاوت فقط تو بعد مسیره و هر دو پادگانای ردیفی هستن و برخی حتی اسلامشهرو آسون گیر تر میدونن ولی خوب مسلما برای تهرانیا از لحاظ رفتو آمد فرق زیادی هست !
-البته شاید این در مورد روز اول خیلی مهم نباشه ولی دایورت کردن نقش اساسی تو این دوره زندگی داره !

دوستان اگه نکته یی داشتن تکمیل یا اصلاح کنن !

راستی مهدی هستم 25 سال ، لیسانس مکانیک تهران...

Last edited:

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان چرا تو برگه سفیدا اسمی از پادگان اسلامشهر برده نشده؟

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان تا اینجای کار به لطف اساتیدی که آمار کاملی از شرایط اعزام و روز اول اعلام کردن یه جمع بندی داشته باشیم به خصوص واسه کسایی که تازه میبینن مطلبو :

-روز اول 1 اسفند 90 ساعت 6 باید دم در پادگان خضرایی باشیم که اوایل خیابون دماوند قرار داره ( کوچه حجت ) و دسترسی و موقعیت پادگان به نظر راه دسته ( تو نقشه میتونید چک کنید ، همین چند صفحه قبل یکی از دوستان زحمتشو کشیده ) !
- وسایل خاصی لازم نیست ببریم ولی ازونجا که هیچ حساب کتابی نداره من که یه ساک کوچیک با یه سری لوازم اولیه رو میارم مثه یه دست لباس و... ضمن اینکه مواردی که تو برگه کد هم نوشته همراهمون باشه مثه کپی شناسنامه و کارت ملی و برگه واکسیناسیون و عابر بانک سپه و شماره حسابش !
-روز اول یحتمل از ناهار خبری نیست و از بوفه یه چیزی میخریم میزنیم به رگ و یا ممکنه برخی خوراکی همراه داشته باشن !
-کارمون احتمالا تا بعد از ظهر 5 اونطرفا طول میکشه و بیشتر صف واستادن و مهر و امضا و فرم پر کنی و یه سری سخنرانی و یه سری بیگاری شامل حال اینروز میشه !
- بهمون احتمالا تا شنبه 6 ام مرخصی میدن برای سایز کردن لباس و... که میتونیم گمرک یا میدون امام حسین ( حسن آبادم شنیدم ) برای تعویض اقدام کنیم ! توصیه شده پوتینا با پوتینای سبکتر گارد ( یارد ) تعویض شه !
-تقسیم شدن بین خضرایی و اسلامشهر یه مقداری رندمه ، فوق دیپلمه ها که ظاهرا جمیعا عازم اسلامشهرن و فوق و دکتری هم تهران ولی برا لیسانسه ها اتفاقیه ضمن اینکه چند نفر گفتن بیشتر لیسانسه های تهرانی میافتن اسلامشهر ! در هر صورت تفاوت فقط تو بعد مسیره و هر دو پادگانای ردیفی هستن و برخی حتی اسلامشهرو آسون گیر تر میدونن ولی خوب مسلما برای تهرانیا از لحاظ رفتو آمد فرق زیادی هست !
-البته شاید این در مورد روز اول خیلی مهم نباشه ولی دایورت کردن نقش اساسی تو این دوره زندگی داره !

ممنون مهدی جان
اوضاع این طور که پیداست هیمنطوره
راستی برای من تو این نامه اعزامم نوشته شماره عابر بانک شپه بعد جلوش شماره حسابش رو نوشته! برای شما هم همینطوره؟
بعد اون سایز کردن لباسا رو کسی میتونه آدرس دقیق تری ازشون بده؟ به 4 راه ولیعصر کدومشون نزدیک تره؟
دوستان چرا تو برگه سفیدا اسمی از پادگان اسلامشهر برده نشده؟
برادر اون تقسیم بندی داخلیه این پادگان به حساب میاد که مثلا یه عده میافتن اونجا برای همین تو اون فقط نوشتن کجا باید بریم خودمونو معرفی کنیم

پی نوشت:
تا نرفتیم سربازی اینم حال میده ها: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Skyrim
:دی

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0

-روز اول 1 اسفند 90 ساعت 6 باید دم در پادگان خضرایی باشیم که اوایل خیابون دماوند قرار داره ( کوچه حجت ) و دسترسی و موقعیت پادگان به نظر راه دسته ( تو نقشه میتونید چک کنید ، همین چند صفحه قبل یکی از دوستان زحمتشو کشیده ) !
- وسایل خاصی لازم نیست ببریم ولی ازونجا که هیچ حساب کتابی نداره من که یه ساک کوچیک با یه سری لوازم اولیه رو میارم مثه یه دست لباس و... ضمن اینکه مواردی که تو برگه کد هم نوشته همراهمون باشه مثه کپی شناسنامه و کارت ملی و برگه واکسیناسیون و عابر بانک سپه و شماره حسابش !

سلام دوست عزیز روز اول همه باید برن میدون ****

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
علی جان خوشم میاد زیاد توی سایت میای فکر کنم مثل خودمیااا

قربون تو ;)

اولا مرسی
دوما من که هفته اول بهمن کله رو از ته زدم :D کچلی و دوست دارم
سوما من امروز یه سر رفتم بازار و حسن آباد یه کم خرت و پرت بخرم، یارو گفت اگه لباستو بیاری، 20 تومن میگیرم با یه لباس جنس خوب عوض میکنم
بعد گفت پوتین خوب هم 23 تومان، گفت پوتینت رو بیار ببینم چیه! (مارکش)
چهارما دایورت رو خوب اومدی :D

الان هم اسمت رو به لیست اضافه میکنم

Mehdi-Mk

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون مهدی جان
اوضاع این طور که پیداست هیمنطوره
راستی برای من تو این نامه اعزامم نوشته شماره عابر بانک شپه بعد جلوش شماره حسابش رو نوشته! برای شما هم همینطوره؟
بعد اون سایز کردن لباسا رو کسی میتونه آدرس دقیق تری ازشون بده؟ به 4 راه ولیعصر کدومشون نزدیک تره؟

برا منم همون شماره حسابو نوشته و همونم اصولا باید مهم باشه به هر حال بهتره هم شماره حساب و هم 16 رقمی رو داشته باشیم !

سلام دوست عزیز روز اول همه باید برن میدون ****

والا میثم جان دیدی که صفحات قبل آقا حمید زحمت کشید از پادگان آمار گرفت گفتن روز اول باید بریم پادگان !
من خودم تماس گرفتم 197 بهم شماره مربوط به **** وظیفه رو داد : ( 73941385 -73941119 ) زنگ زدم گفتم چی نوشته تو برگه گفت همون آدرس محل اعزام ( خضرایی ) رو باید برید !
حالا شما یا دوستان دیگه 1 اسفندی آمار دقیقتری گرفتین بگین که اشتباه نریم ، درسته فاصله پادگان و **** وظیفه خیلی زیاد نیست ولی ممکنه کسی پاشه بره میدون **** ( یا خضرایی ) کلی سر بدووننش و خلاصه سوهان اعصاب شه !

ali741

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای باباهمه که تهرانین هرکی شیرازیه دستشو بگیره بالا

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
برا منم همون شماره حسابو نوشته و همونم اصولا باید مهم باشه به هر حال بهتره هم شماره حساب و هم 16 رقمی رو داشته باشیم !

والا میثم جان دیدی که صفحات قبل آقا حمید زحمت کشید از پادگان آمار گرفت گفتن روز اول باید بریم پادگان !
من خودم تماس گرفتم 197 بهم شماره مربوط به **** وظیفه رو داد : ( 73941385 -73941119 ) زنگ زدم گفتم چی نوشته تو برگه گفت همون آدرس محل اعزام ( خضرایی ) رو باید برید !
حالا شما یا دوستان دیگه 1 اسفندی آمار دقیقتری گرفتین بگین که اشتباه نریم ، درسته فاصله پادگان و **** وظیفه خیلی زیاد نیست ولی ممکنه کسی پاشه بره میدون **** ( یا خضرایی ) کلی سر بدووننش و خلاصه سوهان اعصاب شه !

مهدی جان آخه توی پست های قبلی نوشته که توی میدان **** ازمون برگه سفیدمون و میگیریند میگن دوم بریم میدون **** توی برگه سفید منم نوشته یکم بریم میدان **** نمیدونم والا
بچه ها یه خبر بد بدم اکثر کسایی که توی نیروی هوایی آموزش ببینن میرن پادگان های شهرستان احتمال اینکه بمونیم تهران 20% هست شایدم کمتر

Kaliroma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مهدی جان داداش ممنون بخاطر توضیحاتت. پس منم یه سری از وسایلم رو میارم. راستی برای من که کرج هستم تو برگه سفید زده ساعت7 ورزشگاه انقلاب کرج باشم!!!!! جریان چیه؟ اول میخوان تِست آمادگی جسمانی بگیرن ؟؟؟ :D

Mehdi-Mk

Registered User
لایک‌ها
0
مهدی جان داداش ممنون بخاطر توضیحاتت. پس منم یه سری از وسایلم رو میارم. راستی برای من که کرج هستم تو برگه سفید زده ساعت7 ورزشگاه انقلاب کرج باشم!!!!! جریان چیه؟ اول میخوان تِست آمادگی جسمانی بگیرن ؟؟؟
biggrinsmiley.gif

خواهش میکنم داداش... البته من پست رو یه ادیتی میکنم که تکمیل شه ، بچه هایی که خارج از تهرانن طبعا یا میرن حوزه **** وظیفه شهرشون ( یا هر جایی که تو برگه آبی نوشته ) و اونجا بهشون زمان و نحوه اعزام رو میگن ! روال اینجوری بوده که مثلا همون روز یا فرداش با اتوبوس یه ساعتی از یه جای مشخص بچه هارو میاوردن پادگان !
شما که کرج هستین احتمالا همون ساعت 7 سوار اتوبوستون کنن و اعزام کنن به پادگان ! مدارکی که نوشته و احیانا ساک سبک با وسایل ضروری همرات بیار !

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
بابا حالا فعلا فکره اونجاهاش رو نکنید اوضاع رو سخت تر میکنید برای خودتون
میریم حالا همینشو
تا اینجاشو که شانس آوردیم تهران افتادیم
بقیشو خدا بزرگه

longgan1cheshm

Registered User
لایک‌ها
0
بابا حالا فعلا فکره اونجاهاش رو نکنید اوضاع رو سخت تر میکنید برای خودتون
میریم حالا همینشو
تا اینجاشو که شانس آوردیم تهران افتادیم
بقیشو خدا بزرگه

داش حمید باهات موافقم اما سرباز باید آینده نگرم باشه،راستی دمت گرم وقت گذاشتی رفتی دمه خضرایی و پرسیدی که کجا باید بریم.

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
داش حمید باهات موافقم اما سرباز باید آینده نگرم باشه،راستی دمت گرم وقت گذاشتی رفتی دمه خضرایی و پرسیدی که کجا باید بریم.

درسته حق با شماست
ولی تا همینجاشم کی میدونست که تهران قراره بیافتیم؟ من خودم رو برای سیستان بلوچستان داشتم گرم میکردم :دی
چیزی هست که دسته خودمون نیست مگر اینکه پارتی و امریه و .... داشته باشیم که من شخصا هیچی ندارم
باید همینطور خورد خورد بریم جلو ببینیم به کجا میرسه دیگه

در مورد اونم وظیفه بود
حالا من اومدم گفتم نتیجشو ولی بعضی دوستان اینطور که پیداست کماکان میخوان برن میدون ****
حالا فرقی نمیکنه کلا نهایتش اینه که یه روز اضافه خدمت میخوریم :دی

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
مشمولاني كه تاكنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح نشده اند مي‌توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه و نسبت به دريافت برگ مذكور اقدام کنند.
کد خبر: ۲۲۶۹۷۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۶

سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه‌اي تمامی مشمولان فارغ‌التحصيل داراي برگ آماده به خدمت به يكم اسفند سال 1390 را فراخوان كرد.

به گزارش ایلنا، اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعیه ای اعلام کرد: «تمامی مشمولان فارغ التحصيل دانشگاهي كه برگ آماده به خدمت از سازمان وظيفه عمومي ناجا به تاريخ اول اسفند سال 1390دريافت کرده اند ، نحوه و چگونگي اعزام به خدمت دوره ضرورت آنان در قالب برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح به اطلاع رسيده است وباید براساس اطلاعات مندرج در آن برگ اقدام کنند.»

براساس این گزارش، مشمولاني كه به هر دليل تا كنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح نشده اند مي‌توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه و نسبت به دريافت برگ مذكور اقدام و براساس اطلاعات مندرج در آن رفتار کنند.

تمامی مشمولان باید در تاريخ تعيين شده اوراق مربوط به اعزام خود را همچون برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارك مورد نياز از جمله شناسنامه، كارت ملي را در هنگام مراجعه به وظيفه عمومي به همراه داشته باشند.

فراخوان مشمولان دارای برگ آماده به خدمت - Tabnak.IR | تابناك

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها برگه امریه ما از خضرایی صادر میشه یا همون حضرت امیر که میریم؟
و اینکه فرمانده آقایی فرمانده همه گردان هاست و امریه دادن دست ایشونه؟
ممنون میشم دوستان قدیمی جواب این سوال و بدن متاسفانه من هر سوالی میپرسم قدیمی ها جواب نمیدن
مرسی

بالا